2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben çok özeniyom benim bulantımm yoookk bi kerede istifra etmek istiyooommm sadece sabahları iştahsızlık oluyoo öğleden sonra mutfaktan çıkamıyooommm ye babam ye

valla hiç özenme derim kızımda çıkara çıkara 4.5 ay bitmiştim.bunda çok şükür hiç öle olmadı umarımda olmaaz.çook köt oluyo sakııınnnn istemeee

peki normal ultrasonda yani karından ultrasonda kalp atışları ne zaman duyulmaya başlar biliyor musun canım?

canım herkese göre değişir en erken 6 haftada duyuluyo benimki 6 bçkken duyuldu ikili testide önceki gebelimden biliyorum ssk ücret almıyolar ama özeller 50 den başlıyo ikili test :44::44::44::44::44::44:

canım benim fazla bulantım yok ama olduğu zaman tuzlu çubuk kraker yiyorum bastırıyor bulantıyı,doktorum öyle söyledi.

valla bana ilk hamileliğimde soda içine limon sıkıp içtiğimde çok ii gelmişti.tabi krakerlerde ii oluyodu.umarım çabuk atlatırsın

sodayı hiç denemedim ama çubuk kraker yiye yiye midem iice kötü oldu gibi gelio bana.... :84:

ya ben çok özeniyom benim bulantımm yoookk bi kerede istifra etmek istiyooommm sadece sabahları iştahsızlık oluyoo öğleden sonra mutfaktan çıkamıyooommm ye babam ye

aman canım maşallah de isteme böle olmasını. bn çıkarmıyorum şükür ama midem ağzımda sürekli sanki içim sökülüyo gibi boş boş öğürmeler.... kimsenin böyle olmasın inş.

canım bendede var o psikoloji. ama bulantılar başdönmeleri olunca diorumki bebeğim benmle. sabahları bana günaydın dio diyorum kendi kendime...

valla hiç özenme derim kızımda çıkara çıkara 4.5 ay bitmiştim.bunda çok şükür hiç öle olmadı umarımda olmaaz.çook köt oluyo sakııınnnn istemeee

ilk gebelimde özene özene 8 haftada bulntım oldu 1 hafta kadar bide gece yemeğe kalkıyodum ya içimden bi ses ye ye ye diyo bakalım şimdiki nasıl olcak herşeyden önce sağlık sağlık

kızlar bende 2 li teste takılmış durumdayım önce yaptıranlar tüm ayrıntıları yazsın lütfen değerler kaç olmalı falan bizde bilgili olalım bari

berkerdem bence de mide bulantısı çekenlere özenme. Açıkçası daha önceleri bende özeniyordumne güzel kiloda veriyorlar diye gözüme hoş geliyordu ama iki komşumu gördükten sonra halime şükrediyorum. Yediklerinden tat almayı bırak hamileliklerinin keyfini çıkaramıyorlar.. Karşı komşum 8 aylık hamile ve hala sabahları istifra etmeden rahatlayamıyor...

Ben ilk kızım da hiç istifra etmedim sanırım bu gidişle bu gebeliğimde de etmeyeceğim... Çok rahat geçiyor benim hamileliğim ama çok iştahlanıyorum. Az yemem lazım.

Bu arada bebeklerin hareketlerini hissetmek için daha erken diye düşünüyorum.

selam kızlar nasılsınız 2 gündür yoktum geçmişi okumayı anca bitirdim yarın büyük gün dr gidiyoruz pıtpıtları duymaya bugünde hipotiroid kontrolüm vardı maalesef değerler istediğimiz kadar düşmemiş henüz dr ilacımın dozunu artırdı bebek benim tiroid hormonlarımı kullanıyomuşonun dışında şimdilik bi problem yok çok şükür

canım benim ben ve eşimde aynıyız midem bulandıkça seviniyoruz :)))

Çok geçmiş olsun cnm..İnş değerler istenilen seviyeye düşer.

ay istemem öle olmasın iştahım iyi ama bebişime bişi olmasın
ben ilkinde 16 hatalık bile değildi ilk tekmesini sertti vede nemezdayken attı oğluşum cennete gitçeği ozamndan bellimiş melek oğlum benim

iştah durumunuz nasıl kızlar?benim öyle iştahım yok.bu şu anki dönemde normal mi bilemiyorum.

kişiden kişiye değişiyor sanırım benimde iştahım çok açık sürekli bi şeyler yemek istiyorum kilo aldım bide ben hamiş kalmadan önce sigara kullanıyordum kahve çay sigara derken onlar iştahımı kesiyordu sanırım bide şimdi bırakıncada onların boşluğunuda sanırım yemek yiyerek dolduruyorum tabi fazlası zarar ama napayım kendimi tutamıyorum yakında yarım dünya olucam

tünaydınlar herkese
uzun süredir giripte iki kelam edemedim devamlı yatıyorum midem çok kötü devamlı bulanıyor allaha çok şükür istifra yok
bebişlerinin kalp atışlarını duyan arkadaşları tebrik ediyorum ve herkes o güzel sesi en kısa zamanda duyar :)
geçmişi okuyamadım kusura bakmayın kızlar konulardan biraz geri kaldık neler kaynattınız bakalım

merhaba canım, değerlerin nedir şuanda?
kaç mg içiyordun?

tünaydın arkadaşlar

öncelikle herkesin duası çok teşekküer ediyorum.. hepinizin duasını üzerimde hissettim ve çok rahat güle oynaya gittik dr a.. bu gittiğim dr a zar zor eşim randevu almış çok şükür..
odaya girdik dr dediki eski usglerindeki kistinden ziyade bizim burda tekrardan usg çekmemiz gerekiyor dedi.. türkiyede nasıl bilmiyorum ama usg çekimi için başka doktordan sıra alıp çektiriyorsun.. türkiyede belki kendi dr unuz çekiyordur..sigorta karşılamadı usg diğer önceki hastanede takipedildiğim için... cepten para ödedik mecburen..usg sonuçlarım bir salı günü 7*8*7 olan kistim dün 7*6*5.9 cm olmuş... azalmış geldi bize...ama dr çok bir değişiklik yok dedi.. tabi o sırada benim sağ tarafıma birden ağrı girdi. hiç bukadar ağrımamıştı... dr hemen muayene ettim müşade altında tutulması lazım kesinlikle dedi.yoksa ters döner patlar dedi. ozaman kesin ameliyat(laporaskopi) dedi... biz de diğer eski hastenemize gittik acil kadın doğuma gece 2 de.tabi ağrım azalmıştı hatta hiç kalmamıştı.. eski hastenemdeki dr bunun korkulacak bir şey olmadığını kistin ağrı yapması normal dedi. ama kusmayla beraber eğer ağrınız çok aşırı olursa hemen gelin dedi.müşadeye gerek yok dedi .şirmdi ara ara ağrı geliyor ama şidettli değil..

ama hiç bir şey yapmasın evde temizlik vs... ağır kaldırmasın kendini kasacak hareketlerden sakınsın dedi. namazı da oturarak kılsın dedi.. oturarak kılıyorum namazımı artık çok şükür buna da... zaten hiç bir iş yapmıyordum evde kadın gelip hallediyor evin temziliği ile...
ayın 14 ünde sabah eski hastanemde randevum var..

kızlar o bu değilde ben ençok eşime üzülüyorum gece sahurdan sonra uyuduk yani 4.30 gibi..sabah 7 de işe giiti..2.30 saatlik uyku ile adam kaç gündür bu şekilde benim yüüzmden.. eşim uyurken ağlayıp sarılıyorm geceleri....o kadar baygın uyuyorki.ona çok çektiriyorum sanki... ordan oraya koşturuyor hastanede benim için..elim ayağım oldu o benim....dün biizim 4.cü ayımız bitti evliliğimizin....rabbim kimsenin hayat arkadaşını başından eksik etmesin....
kızlar size gerçekten çok teşekkür ederim destekleriniz için.. insanının başına gelmeyince anlayamıyor bebeğini kaybetme kokusunun ne demek olduğunu...

eşim de dr umda artık netten kist ile araştırma yapmamı yasakladı...hatta benim eşim tüm arabistanın internetinden sorumlu yetkili biri... bazen diyorki netini keserim iş yerinden diyor..kesemezsin diyorum.. sinir ediyor bazen kesiyorr netimi aniden... yani nete daha az girecem gibi gözüküyor...

sizleri çoook seviyorummm (belki eşimi ikna ederim internet işini çünkü kadınlar klubü bağımlılık yapıyor sizleri de özlerim ben)

Çok geçmiş olsun cnm..İnş değerler istenilen seviyeye düşer.
teşekkür ederim canım
merhaba canım, değerlerin nedir şuanda?
kaç mg içiyordun?

tsh değerim şu an 5.04 öncekine göre düşmüş ama 2 ve altında olması lazımmış levotiron 100 mg kullanıyordum 125 mg çıkarttı dr 1 ay sonra tekrar kontrol var

limonlu kek çok geçmiş olsun canım içini ferah tut herşey düzelir bende bazen çok kaptırıyorum nete kendimi olur olmaz vesveseler yapıyorum elimde olmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…