- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.741
ya ben çok özeniyom benim bulantımm yoookk bi kerede istifra etmek istiyooommm sadece sabahları iştahsızlık oluyoo öğleden sonra mutfaktan çıkamıyooommm ye babam ye
peki normal ultrasonda yani karından ultrasonda kalp atışları ne zaman duyulmaya başlar biliyor musun canım?
canım herkese göre değişir en erken 6 haftada duyuluyo benimki 6 bçkken duyuldu ikili testide önceki gebelimden biliyorum ssk ücret almıyolar ama özeller 50 den başlıyo ikili test :44::44::44::44::44::44:
canım benim fazla bulantım yok ama olduğu zaman tuzlu çubuk kraker yiyorum bastırıyor bulantıyı,doktorum öyle söyledi.
valla bana ilk hamileliğimde soda içine limon sıkıp içtiğimde çok ii gelmişti.tabi krakerlerde ii oluyodu.umarım çabuk atlatırsın
ya ben çok özeniyom benim bulantımm yoookk bi kerede istifra etmek istiyooommm sadece sabahları iştahsızlık oluyoo öğleden sonra mutfaktan çıkamıyooommm ye babam ye
canım bendede var o psikoloji. ama bulantılar başdönmeleri olunca diorumki bebeğim benmle. sabahları bana günaydın dio diyorum kendi kendime...kızlar sizlerde endişe var mı daha bebeklerimizin hareketlerini hissedemiyoruz bunun için sürekli dr gidip usg baktırmak istiyorum varlığından haber almak için midem bulandığı zmn fena oluyorum ama yaşadığının bir işareti gibi geliyor bana bu herkeste varmı bir tek bendemi var
valla hiç özenme derim kızımda çıkara çıkara 4.5 ay bitmiştim.bunda çok şükür hiç öle olmadı umarımda olmaaz.çook köt oluyo sakııınnnn istemeee
kızlar sizlerde endişe var mı daha bebeklerimizin hareketlerini hissedemiyoruz bunun için sürekli dr gidip usg baktırmak istiyorum varlığından haber almak için midem bulandığı zmn fena oluyorum ama yaşadığının bir işareti gibi geliyor bana bu herkeste varmı bir tek bendemi var
selam kızlar nasılsınız 2 gündür yoktum geçmişi okumayı anca bitirdim yarın büyük gün dr gidiyoruz pıtpıtları duymaya bugünde hipotiroid kontrolüm vardı maalesef değerler istediğimiz kadar düşmemiş henüz dr ilacımın dozunu artırdı bebek benim tiroid hormonlarımı kullanıyomuşonun dışında şimdilik bi problem yok çok şükür
inşallah duyarsın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz
ay istemem öle olmasın iştahım iyi ama bebişime bişi olmasınberkerdem bence de mide bulantısı çekenlere özenme. Açıkçası daha önceleri bende özeniyordumne güzel kiloda veriyorlar diye gözüme hoş geliyordu ama iki komşumu gördükten sonra halime şükrediyorum. Yediklerinden tat almayı bırak hamileliklerinin keyfini çıkaramıyorlar.. Karşı komşum 8 aylık hamile ve hala sabahları istifra etmeden rahatlayamıyor...
Ben ilk kızım da hiç istifra etmedim sanırım bu gidişle bu gebeliğimde de etmeyeceğim... Çok rahat geçiyor benim hamileliğim ama çok iştahlanıyorum. Az yemem lazım.
Bu arada bebeklerin hareketlerini hissetmek için daha erken diye düşünüyorum.
iştah durumunuz nasıl kızlar?benim öyle iştahım yok.bu şu anki dönemde normal mi bilemiyorum.
kızlar bende 2 li teste takılmış durumdayım önce yaptıranlar tüm ayrıntıları yazsın lütfen değerler kaç olmalı falan bizde bilgili olalım bari
selam kızlar nasılsınız 2 gündür yoktum geçmişi okumayı anca bitirdim yarın büyük gün dr gidiyoruz pıtpıtları duymaya bugünde hipotiroid kontrolüm vardı maalesef değerler istediğimiz kadar düşmemiş henüz dr ilacımın dozunu artırdı bebek benim tiroid hormonlarımı kullanıyomuşonun dışında şimdilik bi problem yok çok şükür
teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun cnm..İnş değerler istenilen seviyeye düşer.
merhaba canım, değerlerin nedir şuanda?
kaç mg içiyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?