2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım iyiyim saolll sen nasılsınnn bakalım bebişimiz nasıllar bugünn

bende iyi olmaya çalışıyorum cnm ....biraz başım ağrıyor o kadar...
bebişim iyi çok şükür ...
senin ikizler nasıllar ???
kıpırdanmalar oluyor mu ikiz oldugu için belki sen bizden daha fazla hissedersin

geçmiş olsun canım ilaçta alamayınca ağrır durur artık pis pis baş ağrısı..maşallahh canım bebişine...
valla benim ikizlerde iyiler teyzesi henüz kıpırdama falan yok canımm daha çok küçüklerr

günaydın güzelll anne adayları
dün berbat bir gün geçirdikten sonra bugün güne iyi başladım çok şükür
10 saat uyudum ancak kendime geldim. çalışırken hamilelik zor geçiyor yaa şimdiden , ilerde ne yapacağım bilmiyorum dün eve gittiğimde ayaklarım davul gibi olmuştu.
bugünn 11 haftalık olduuu benim elma şekerim maşallah ayın 27 de kontrolümüz varr çok merak ediyorumm bebeğimi

günaydın kızlar ben de çok erken kalktım bugün ya herkes uyuyor evde azcık daha uyuyayım dedim ama yok olmuyor.

limonlu kek ne yaptı acabba yazmamış birşey henüz.?inşallah iyi haberlerle gelir..

ewet cnm ilaç alamıyoruz malesef....zor geçiyor tabiki...
ya ben bazen hissediyorum bebeğimi ...bagırsak hareketi falan değil kuş uçuyor gibi pır pır oluyor kıpırdamadan durunca ...

günaydın cnm,,,
geçmiş olsun cnm gerçekten çalışrken zor olur biz ewde bile huzursuz oluyoruz sizlere RABBİM sabır wersin...
bebişinede maşallah
sen 2li test yaptırcakmısın cnm ???

günaydın kızlar ben de çok erken kalktım bugün ya herkes uyuyor evde azcık daha uyuyayım dedim ama yok olmuyor.

limonlu kek ne yaptı acabba yazmamış birşey henüz.?inşallah iyi haberlerle gelir..

günaydın cnm,,,
bugün nedense bende uyuyamadım erkenden kalktım ....
inş hayırlı haberle gelir arkadaşımız ...

aminn aminn.
evett yaptıracağım , bende genetik bir rahatsızlık var ilaç kullanıyorum, ilaçlar bitkisel ama yinede bebeğime bir zararı dokunmuşmu genetik birşey varmı diye bakılması gerekiyor, içim çok rahat temiz çıkacak diye hissediyorum ama yinede korkuyorum. o yüzden kontrol için heyecanlı ve endişeliyim. umarım herşey yolunda gider

GÜNAYDINN KIZLARR

hepinize sağlıklı keyifli güzel bir gün dilerim.

LİMONLU-KEK canım kendini yıpratma bu kadar ltf çaresi var onunda bebişin sağlıklı ne güzel olumsuz bakma güzel bakmaya çalış güzel olsun canım dualarımız seninle ve sıkıntısı olan tüm anneciklerle..

kızlar benim ara ara gece bir kaç kez oldu dünde oldu kasıklarıma kramp giriyo birkaç saniye sizdede oluyormu ????

bende iiiim teşekkürler.. arada strese girip çıkıyorum ama Allaha şükür büyük bi problem yok.. inşallahda hiçbirimizde olmaz
aman canım stresten uzak duruyoruz bebişlerimiz için....inş hiç bi sıkıntı olmaz içini ferah tut sen ....
anladım cnm....
herşey yolunda gider RABBİMİN izniyle ...
bizimde 2 hafta sonra randewumuz bende yaptırcam inş hayırlı sonuçlar alırız....
fena değil be canm yeni kalktım daha gözlerim bile tam açılmayı başaramıyo bu uyku halleri çok fena işe başlayınca napcam bilemiom valla sen nasılsın canım bu sabah ??

ALLAHIMMM kolaylık wersin cnm ....
bende bugün tam aksine erkenden uyandım...şimdi kahwaltımı yaptım kendimi daha iyi hissediyorum ...

hemen hemen hergün kramplar yaşıyorum şiddetli değil bazen ağrılı oluyor. bebek yer açıyor kendine normal olduğunu söyledi doktorum

günaydın cnm,,,
iyi dileklerin için çok saol...
bu bahsettiğin kramplar gecen hafta bende de sık sık oldu ...gayet normal bi durum endişelenme ...artık bebeklerimiz büyüyor canım kolay değil o daracık yeri genişletmeye çalışıyorlar...

aminnn inşallahhh

haklısın canım hem çalışıp hemde hamilelik oldukca zor bende sen gibi eve gidince ayaklarım şişmiş vaziyette yorgun bitkin oluyorum vallahi Allahım rahat hamilelik geçirtsin bizlere inş. maşallah bak bebişinde büyümüş ne güzelll
sen hissediyomuşsun valla ben hiç hissetmedim şimdiye kadar canım yada dikkat etmedim öylee belki bende hissederim dikkat edeyim bundan sonra...

evet canım yaa banada oluyor aniden giriyor biraz durup geçiyor bebişler büyüyor ondan oluyor galiba

Herkeze günaydın hamişler,

dün bebişimi gördüm bende. 21,6 m olmus bile bide hareketlenmeye başlamış ben göremedim ama babaya ayağını sallamış, dDoktorla eşim görebildi ayak haraketlerini ekran onlara dönüktü. Aslında doğru düzgün bişey yiyemşyorum ama bebişin gelişimi 2 gün önden gidiyormuş. Dü 8+6 göründü. oktor herşey yolunda dedi, aç karnına yapılacak tahliller verdi, bide 2 hafta sonrasına ikili tarama testi istedi. Yalnız ikili test özel erdem hastnesinde yapılmıyormuş, bu testi yaptıran var mı yada nerede yapılacağını bilen var mı kızlar? ben de araştırmaya başladım şimdi fiyatları nasıldır acaba?

Bu arada tahlillerde yaklasık 6-7 tüp kan ve idrar tahlili aldılar, cumaya sonuclar cıkacakmıs inşallah bir sorun cıkmaz bakalım...

günaydın canım ne güzel haber bebişin büyümüş maşallah bende 7.4 haftalığım 10 gün sonra gitçm dr çok merak ediyorum küçük fasulyemi büyümüşmüdür acabaaa:79::79::79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…