2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız bakalım?hepimizde heyecan merak hiç azalmadan devam ediyor.allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.hayırlısıyla pıtpıtları duysaydım daha çok rahatlıcam açıkçası.bugün öğleden sonra gidicez doktora.allah hepimizin yardımcısı olsun

canım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah dualarımız sizinle

Sevgili polyanna,
Ben de pıtpıtları duyalı bayağı bir zaman oldu,listeye eklemek istersen :)

Bu cuma da ikili test için günüm belli olacak kısmetse.
Bu arada lekelenme yaşayan arkadaşlar, 5ci haftadan itibaren kahverengi akıntım oldu,8ci haftamda kırmızımsıya döndü, doktorumun dediği gibi sadece yemek yemeğe kalktım, bol su içtim başka hiçbir ilaç kullanmadım. Şükür sonunda bitti.
En önemlisi dinlenmek ve fazla evham yapmayın nolur sizin stresinizden bebişler etkileniyo unutmayın.

Hepinizi öpüyorum

merhaba güzel anneler nasılsınızz...
bu bulantıları ve halszliği azaltmak için ne yapmalı yaaa.... çok fenayım ben bide işyerinde hiç iyi olmuyo böle olmak. gerçi bebeğim iyi olsunda gerisi boş..

benim doktorum kanamanın rengi pembe veya kırmızı olursa daha tehlikeli demişti.için rahat olsun bence.koyu renk olunca kan birikintisini dışarı atmış oluyorsun demişti doktorum.geçmiş olsun.inşallah geçer bir an önce.

inş. pıt pıtları duyarsın canım güzel haberlerle gel bekliyoruzzz

bu bulantıları ve halszliği azaltmak için ne yapmalı yaaa.... çok fenayım ben bide işyerinde hiç iyi olmuyo böle olmak. gerçi bebeğim iyi olsunda gerisi boş..

canım benim fazla bulantım yok ama olduğu zaman tuzlu çubuk kraker yiyorum bastırıyor bulantıyı,doktorum öyle söyledi.

canım geçmiş olsun.benim de benzer şekilde oldu geçen hafta kanamam oldu ertesi gün büyükçe bir kan pıhtısı geldi.progesteron kullanıyorum hala bir tane de iğne verdi doktorum onu da pıhtı geldiği gün yaptırdık.kanama kahverengiye döndü azalarak bitti şu an birşey gelmiyor şükür.ama doktor ara ara devam edebilir dedi.atlatmayı bekliyorum ben de evde yatarak.bir de dediğin gibi panik yapma kendini sıkma dedi doktor öyle zamanlarda daha çok olumsuz etkileniyormuş bebişler.allah yardımcımız olsun

kızlar bu arada ikili testini yaptıran var mı aranızda?bize daha var ama merak ediyorum nasıl yapılıyor alttan bakılıyor mu yoksa sadece kan testi mi yapılıyor bilginiz var mı?

valla bana ilk hamileliğimde soda içine limon sıkıp içtiğimde çok ii gelmişti.tabi krakerlerde ii oluyodu.umarım çabuk atlatırsın

günaydın kızlar

limonlu kek cnm çok geçmiş olsun...allah seni ve bebeğini korusun cnm

bende olmadı öyle

inş canım tşk ederim duyabilecek miyim merak ediyorum haftamız müsait sanırım değil mi?pıtpıtları duyabilirim değil mi?

bence duyarsın ben duyduğumda 6+6 dı

valla bana ilk hamileliğimde soda içine limon sıkıp içtiğimde çok ii gelmişti.tabi krakerlerde ii oluyodu.umarım çabuk atlatırsın

ya ben çok özeniyom benim bulantımm yoookk bi kerede istifra etmek istiyooommm sadece sabahları iştahsızlık oluyoo öğleden sonra mutfaktan çıkamıyooommm ye babam ye

kızlar sizlerde endişe var mı daha bebeklerimizin hareketlerini hissedemiyoruz bunun için sürekli dr gidip usg baktırmak istiyorum varlığından haber almak için midem bulandığı zmn fena oluyorum ama yaşadığının bir işareti gibi geliyor bana bu herkeste varmı bir tek bendemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…