- 17 Mart 2010
- 408
- 27
- 118
- 43
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.721
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?hepimizde heyecan merak hiç azalmadan devam ediyor.allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.hayırlısıyla pıtpıtları duysaydım daha çok rahatlıcam açıkçası.bugün öğleden sonra gidicez doktora.allah hepimizin yardımcısı olsun
canım güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah dualarımız sizinle
geçen hafta salı günü gitmiştim dr a o zamandan beri kullanıyorum progestan bitmek üzere kutu yenisini alıcam yarın...benim bi tek salı sabahı geldi sonrasında düne kadar bişey yoktu dün geldi sabah yine her zamanki gibi elim ayağıma dolandı ilaç kullandığım halde gelmesine şaşırdım bu sabahda az lekelenme vardı sürekli kontrol ediyorum reglin sonunda çamur gibi bulaşık bişey gelir ya onun gibi bişey ama silince geliyo inşallah en kısa zamanda benimkide kesilir normal akıntıya döner
günaydın kızlar nasılsınız bakalım?hepimizde heyecan merak hiç azalmadan devam ediyor.allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.hayırlısıyla pıtpıtları duysaydım daha çok rahatlıcam açıkçası.bugün öğleden sonra gidicez doktora.allah hepimizin yardımcısı olsun
merhaba güzel anneler nasılsınızz...
bu bulantıları ve halszliği azaltmak için ne yapmalı yaaa.... çok fenayım ben bide işyerinde hiç iyi olmuyo böle olmak. gerçi bebeğim iyi olsunda gerisi boş..
Sevgili polyanna,
Ben de pıtpıtları duyalı bayağı bir zaman oldu,listeye eklemek istersen :)
Bu cuma da ikili test için günüm belli olacak kısmetse.
Bu arada lekelenme yaşayan arkadaşlar, 5ci haftadan itibaren kahverengi akıntım oldu,8ci haftamda kırmızımsıya döndü, doktorumun dediği gibi sadece yemek yemeğe kalktım, bol su içtim başka hiçbir ilaç kullanmadım. Şükür sonunda bitti.
En önemlisi dinlenmek ve fazla evham yapmayın nolur sizin stresinizden bebişler etkileniyo unutmayın.
Hepinizi öpüyorum
inş. pıt pıtları duyarsın canım güzel haberlerle gel bekliyoruzzz
kızlar bu arada ikili testini yaptıran var mı aranızda?bize daha var ama merak ediyorum nasıl yapılıyor alttan bakılıyor mu yoksa sadece kan testi mi yapılıyor bilginiz var mı?
merhaba güzel anneler nasılsınızz...
bu bulantıları ve halszliği azaltmak için ne yapmalı yaaa.... çok fenayım ben bide işyerinde hiç iyi olmuyo böle olmak. gerçi bebeğim iyi olsunda gerisi boş..
günaydınnn annecikler,,,nasılsınızz,,,
kızlar ya,dün biraz yol yürüdümm,,,çok yoruldum,gece boyunca belim ağrıdı,hiç uyuyamadım
bebişime bişi olcak diye çok korktumm,,,çok şükür rahat uyandım sabah,,,,
kızlar bişi sorucam bende gece yatarken bazen göbek deliğime iğne batıyormuş gibi oluyor,birkaç dakika sürüyo,elimle ovalayınca geçiyo,sizde oluyomu merak ettimm...:26::26:
inş canım tşk ederim duyabilecek miyim merak ediyorum haftamız müsait sanırım değil mi?pıtpıtları duyabilirim değil mi?
valla bana ilk hamileliğimde soda içine limon sıkıp içtiğimde çok ii gelmişti.tabi krakerlerde ii oluyodu.umarım çabuk atlatırsın
kızlar bu arada ikili testini yaptıran var mı aranızda?bize daha var ama merak ediyorum nasıl yapılıyor alttan bakılıyor mu yoksa sadece kan testi mi yapılıyor bilginiz var mı?
canım ikili test bebeği ultrasondan ense ölçümü yapılıyo bide ken tahlili yapılıyo okadarrrrr
inş canım tşk ederim duyabilecek miyim merak ediyorum haftamız müsait sanırım değil mi?pıtpıtları duyabilirim değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?