2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence sen bak git bi devlet hastanesine sabah erkenden gir sıraya güzelce muayene ol testlerini yaptır o kadar parayı şimdiden hastaneye verceğine bebişine bişeyler alırsın kendi doktorunada deki benim devlet hastanesinde bi akrabam var 2 li testi gel burda yaptıralım dedi bende orda yaptıracağım de olsun bitsin sen yine kontrollerine gidersin doktorundan memnunsan bırakmana gerek yok

çok sevindim canım demekki pıtırcık gösterdi kesesini pıtpıtları duymak dinlemek mükemmel bir duydu ben ilk duydumda ağlamıştım ilk hareketlerini görüncede tutamadım kendimi yaşlar süzülüverdi gözümden çok sulugöz oldum ben zaten yaa inşallah sende yaşicaksın bu duyguları kısa süre sonra

Vücudun su toplayıp şişmesi canım, burun içi etleri de şişmeye çok müsait olduğundan ödem onları da etkiler, şişerler ve nefes almak için az yer kalır. bol bol su iç ki, ödem az olsun.

ben şimdiden nefes almakta zorlanıyorum. Allah yardımcım olsun. geceleri bile burun bandı takıyorumda o sayede biraz rahat uyuyorum. işimiz zor desene sağol canım bilgilerin için.

ben şimdiden nefes almakta zorlanıyorum. Allah yardımcım olsun. geceleri bile burun bandı takıyorumda o sayede biraz rahat uyuyorum. işimiz zor desene sağol canım bilgilerin için.

benm de kocaman geniz etlerim var ve burnumun bi tarafında kemik var die hep burnum tıkalıdır.

Ayy canım benim ya inşallah duyarız sağlıkla. bende kesin duygulanırım. öncekindede öyle olmuştu. ilk hareketlerini ne zaman görmüştün? biz kalp atışını 8+3 günlük olduğunda gideceğiz. ayın 23ünde. o zaman hem hareketlerinide görmüş olurmuyuz?

benm de kocaman geniz etlerim var ve burnumun bi tarafında kemik var die hep burnum tıkalıdır.

evet ya kışın kalorifer yanıyosa nem yoksa yandım. boyuna lavaboya koşuyorum. burnumun bi deliğnde et birinde kemik. nefes alcak yerim çok az yani...

8+3 de görürsün canım hareketlerini
bende dün gördüm 8+3 de yanihiç durmuyodu eli kolu sürekli hareket halinde pıtırcıkımın

canım hayırlı olsun inşallah kalp atışlarını da duyarsın.. gerçekten güzel bir duygu.. ben kistim büyümüş olduğunu da aynı gün öğrendiğim için dört dörtlük yaşayamadım amam inan ki çok heyacan verici.. 8 +3 lükken öle bir harektlenirkiiiiiiiii. çifte mutluluk yaşarsın ne güzel...

inşallah canım hepimiz o heycanı yaşıyalım. sende kistinden biran evvel kurtulursun inşallah. şu mide bulantısına çözüm bulan varmı acaba?????? mahvetti şu bulantılar birşey yiyip içemiyorum

inşallah canım hepimiz o heycanı yaşıyalım. sende kistinden biran evvel kurtulursun inşallah. şu mide bulantısına çözüm bulan varmı acaba?????? mahvetti şu bulantılar birşey yiyip içemiyorum

inş canım kendiliğinden küçülür inş... bende inanlımaz iştahsızlık var... sadece meyve yiiyorum ama her çeşit meyve .. ve yoğurt.. kusma yok ama mutfağa bile ağzımı burnumu kapatarak griyorum.buranın ekmekleri bile kokuyor artık burnuma bazen tost yapıyorum da iyice kızartp öyle yiyebiliyorum ekmeği anca...bir de kaynana sopası deniliyor yaaa hani şu çubuk krakerler gibi ama kalın oluyor yaaaa. onlar bulantıyı kesiyor..tuzlu tuzlu midemi tutuyor.. burada ülker çubuk kraker bulması zor...

meraba anneler uzun zamandır giremedim midem bulantılarım arttı biraz zorluyor bu aralar beni
pıtpıtları bugun duyduk 7 hafta 4.gunde 1cm şu an çok güzel bir duyguymuş

haklısın canım bende de aynı şey var. midem bulandı 1 gün şimdi bulanmıyo. acaba bir şey mi var diyorum. benim haftam şuanda müsait değil ama bi makine varmış. dergide okudum. 10. haftadan itibaren kalp atışlarını kulaklıkla dinleye biliyosun. daha takıntılı mı oluruz. onu bilmiyorum. süreklikle kulaklıkla dolaşan tipler
linki ekliyorum..
Hepsiburada.com : Angelsounds Fetal Dopler | Anne / Bebek / Çocuk

bende bu aletten var, üzerinden 14. haftadan itibaren yazsada ve 4.5 ayken bile duyulmuyordu ama 7 aylık tanıdıgımda denedik onunkı duyuldu, suan bizim için çok erken. tahminim 6.aydan itibaren duyuluyordur.

kızlar merhaba bizde yarın bebişlerimizi görmeye gidicez. inşallah bizde kıpırtılarını görürürüz 8+4 oluyoruz teyzeleri. Allahım bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

ya kızlar çok sinirim bozulduherkes inşallah bebeğin erkek olur diyor kendi annem bile sanki olmasa ne olacak anlamadım en sonunda kızdım ben de ben erkek istemiyorum zaten kız istiyorum diye bir de sanki palavra atıyormuşum gibi bakıyorlariyice deli oluyorum yaaen sonunda dedim anneme benim için önemli değil ne olacağı o kadar erkek istiyosanız bundan sonrakiler olur belki bu olmasada dedim sen de amma meraklısın boyuna doğurmaya dedi bana düşünebiliyormusunuz ya sizin anneleriniz demi böyle benimki bir tek ilk kızımı seviyor onu da olduktan sonra sevdi zamanla ...zaten hassasım kalbim acıyor elime geçen ilk fırsatta çook uzaklara gideceğim inşallah hepsinden uzağa..

merhaba hanımlar bende bu pazartesi doktora gittik ilk kalbini duymak için karından görünmedi çok korktuk neyse ki alttan ultrasonla göründü yaramaz pitirciğim biz 7. haftamızdayız sanıyorduk doktur 6 .haftanın içinde dedi.neyse olsun Allah çok şükür gördük ya.çok duygulandım ya görünce kalbini atış hareketini çok mutluluk verici bir durum Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin.benim ilk bebişim istediğimiz zaman hemen nasip ettiği için çok şükrediyorum.çocukları olmayanlarada hep dua ediyorum

hayırlı olsun cnm allah isteyen herkese istediği kadar versin

canım takma kafana böyle şeyleri Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. kim ne derse desin sen bebişini düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…