- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.781
bende olmadı öyle
pekı kendı doktorunu nasıl bılgılendırıyorsun test sonuclarıyla ılgılı
ben utanıyorum doktora baska yerde yaptırıyuım deme sankı daha dogrusu saglıklı olmadıgını dusunuyorum
gecen de ılk yaptırmam gereken testlerı verdı 375 mılyona yaptırdım ıcıme oturdu nerdeyse doktoru degıstırmeyı dusunuyorum artık
selam bahar anneleridoktordan geldim şimdi. kesemizi gördük ama kalp atışımızı duyamadık daha malesef. doktor 10-15 gün sonra gelin duyarız pıtpıtları dedi. inşallah o zaman tekrar gideceğiz. aklıma takılan tüm soruları sordum. burunumda et ve kemik var benim geceleri tıkanıyorum. doktor hamilelikte ödem oluşur dedi. nası yani ödem neki dememişim eve gelince kafama takıldı. siz biliyomusunuz? :26:
Vücudun su toplayıp şişmesi canım, burun içi etleri de şişmeye çok müsait olduğundan ödem onları da etkiler, şişerler ve nefes almak için az yer kalır. bol bol su iç ki, ödem az olsun.
ben şimdiden nefes almakta zorlanıyorum. Allah yardımcım olsun. geceleri bile burun bandı takıyorumda o sayede biraz rahat uyuyorum. işimiz zor desenesağol canım bilgilerin için.
çok sevindim canım demekki pıtırcık gösterdi kesesinipıtpıtları duymak dinlemek mükemmel bir duydu ben ilk duydumda ağlamıştım ilk hareketlerini görüncede tutamadım kendimi yaşlar süzülüverdi gözümden çok sulugöz oldum ben zaten yaa inşallah sende yaşicaksın bu duyguları kısa süre sonra
benm de kocaman geniz etlerim var ve burnumun bi tarafında kemik var die hep burnum tıkalıdır.
8+3 de görürsün canım hareketleriniAyy canım benim ya inşallah duyarız sağlıkla. bende kesin duygulanırım. öncekindede öyle olmuştu. ilk hareketlerini ne zaman görmüştün? biz kalp atışını 8+3 günlük olduğunda gideceğiz. ayın 23ünde. o zaman hem hareketlerinide görmüş olurmuyuz?
8+3 de görürsün canım hareketlerini
bende dün gördüm 8+3 de yanihiç durmuyodu eli kolu sürekli hareket halinde pıtırcıkımın
Ayy canım benim ya inşallah duyarız sağlıkla. bende kesin duygulanırım. öncekindede öyle olmuştu. ilk hareketlerini ne zaman görmüştün? biz kalp atışını 8+3 günlük olduğunda gideceğiz. ayın 23ünde. o zaman hem hareketlerinide görmüş olurmuyuz?
canım hayırlı olsun inşallah kalp atışlarını da duyarsın.. gerçekten güzel bir duygu.. ben kistim büyümüş olduğunu da aynı gün öğrendiğim için dört dörtlük yaşayamadım amam inan ki çok heyacan verici.. 8 +3 lükken öle bir harektlenirkiiiiiiiii. çifte mutluluk yaşarsın ne güzel...
inşallah canım hepimiz o heycanı yaşıyalım. sende kistinden biran evvel kurtulursun inşallah. şu mide bulantısına çözüm bulan varmı acaba?????? mahvetti şu bulantılar birşey yiyip içemiyorum
kızlar sizlerde endişe var mı daha bebeklerimizin hareketlerini hissedemiyoruz bunun için sürekli dr gidip usg baktırmak istiyorum varlığından haber almak için midem bulandığı zmn fena oluyorum ama yaşadığının bir işareti gibi geliyor bana bu herkeste varmı bir tek bendemi var
haklısın canım bende de aynı şey var. midem bulandı 1 gün şimdi bulanmıyo. acaba bir şey mi var diyorum. benim haftam şuanda müsait değil ama bi makine varmış. dergide okudum. 10. haftadan itibaren kalp atışlarını kulaklıkla dinleye biliyosun. daha takıntılı mı oluruz. onu bilmiyorum. süreklikle kulaklıkla dolaşan tipler
linki ekliyorum..
Hepsiburada.com : Angelsounds Fetal Dopler | Anne / Bebek / Çocuk
merhaba hanımlar bende bu pazartesi doktora gittik ilk kalbini duymak için karından görünmedi çok korktuk neyse ki alttan ultrasonla göründü yaramaz pitirciğimbiz 7. haftamızdayız sanıyorduk doktur 6 .haftanın içinde dedi.neyse olsun Allah çok şükür gördük ya.çok duygulandım ya görünce kalbini atış hareketini çok mutluluk verici bir durum Rabbim çocuk isteyen herkese nasip etsin.benim ilk bebişim istediğimiz zaman hemen nasip ettiği için çok şükrediyorum.çocukları olmayanlarada hep dua ediyorum
ya kızlar çok sinirim bozulduherkes inşallah bebeğin erkek olur diyor kendi annem bile sanki olmasa ne olacak anlamadım en sonunda kızdım ben de ben erkek istemiyorum zaten kız istiyorum diye bir de sanki palavra atıyormuşum gibi bakıyorlar iyice deli oluyorum yaaen sonunda dedim anneme benim için önemli değil ne olacağı o kadar erkek istiyosanız bundan sonrakiler olur belki bu olmasada dedim sen de amma meraklısın boyuna doğurmaya dedi bana düşünebiliyormusunuz ya sizin anneleriniz demi böyle benimki bir tek ilk kızımı seviyor onu da olduktan sonra sevdi zamanla ...zaten hassasım kalbim acıyor elime geçen ilk fırsatta çook uzaklara gideceğim inşallah hepsinden uzağa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?