- 14 Eylül 2010
- 1.140
- 0
- 106
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.801
ya kızlar çok sinirim bozulduherkes inşallah bebeğin erkek olur diyor kendi annem bile sanki olmasa ne olacak anlamadım en sonunda kızdım ben de ben erkek istemiyorum zaten kız istiyorum diye bir de sanki palavra atıyormuşum gibi bakıyorlar iyice deli oluyorum yaaen sonunda dedim anneme benim için önemli değil ne olacağı o kadar erkek istiyosanız bundan sonrakiler olur belki bu olmasada dedim sen de amma meraklısın boyuna doğurmaya dedi bana düşünebiliyormusunuz ya sizin anneleriniz demi böyle benimki bir tek ilk kızımı seviyor onu da olduktan sonra sevdi zamanla ...zaten hassasım kalbim acıyor elime geçen ilk fırsatta çook uzaklara gideceğim inşallah hepsinden uzağa..
ya kızlar sizlere birşey sormam lazım
bebeğim 9+6 günlük oldu ptesi dra gittiğimde bebeğimi gördüm ama hiç hareket etmiyordu neden acaba çok panik oldum drma sorduğumda ben 3 tane hamileik geçirdim 3üde 4.aydan itibaren hareket etmedi diyordu ama bir sorun olmadığını söyledi
dr sorun yok dediyse için rahat olsn bence cnm. sonuçta biz çok pimpirikli davranabiliyoruz anne olduumuz için, gereksiz endişelenebiliyoruz. zaten bişey olsa dr sana söylerdi bence.. druna güveniosan sorun yok
ya kızlar sizlere birşey sormam lazım
bebeğim 9+6 günlük oldu ptesi dra gittiğimde bebeğimi gördüm ama hiç hareket etmiyordu neden acaba çok panik oldum drma sorduğumda ben 3 tane hamileik geçirdim 3üde 4.aydan itibaren hareket etmedi diyordu ama bir sorun olmadığını söyledi
cnm hareket etmesi için tatlı birşeyler yemen lazım
seninle aynı zamanda gitmişiz ben de 9+2 de gittim hiç hareket etmiyordu çünkü tam 16 saat test yaptırıcam diye bir şey yememiştim su bile yoktu midem de zaten zor gördük ben de aynı şeyi sordum doktora fakat tam tersine gayet sağlıklı dedi kalp atışını fln gösterdi çok aç kalmışsın dedi o yüzden ben hep aç giderim çünkü hep kan aldıkları için tiroidi ölçmek için..hatta kızımda cinsiyetine bakmak için tatlı ye bol bol demişti doktor anca o zaman hareket edip gösteriyor kendini bol enerji lazım senin anlayacağın...
bende sabahları birşey yiyemediğimden aç muayne oldum heralde ondandır drum sorun yok dedi haftaya birdaha gitcez zorda olsa birşeyler yiyeceğim çok saol arkadaşımya içime su serptiniz
ya kızlar çok sinirim bozulduherkes inşallah bebeğin erkek olur diyor kendi annem bile sanki olmasa ne olacak anlamadım en sonunda kızdım ben de ben erkek istemiyorum zaten kız istiyorum diye bir de sanki palavra atıyormuşum gibi bakıyorlar iyice deli oluyorum yaaen sonunda dedim anneme benim için önemli değil ne olacağı o kadar erkek istiyosanız bundan sonrakiler olur belki bu olmasada dedim sen de amma meraklısın boyuna doğurmaya dedi bana düşünebiliyormusunuz ya sizin anneleriniz demi böyle benimki bir tek ilk kızımı seviyor onu da olduktan sonra sevdi zamanla ...zaten hassasım kalbim acıyor elime geçen ilk fırsatta çook uzaklara gideceğim inşallah hepsinden uzağa..
hayırlı olsun cnm allah isteyen herkese istediği kadar versin
canım bu aileler biraz düşüncesiz olabiliyor benimde eşimin ailesi tam bir erkek düşkünü bende kız çoçuklarını çok severim ama bu bebişime biraz zor olunca tedaviyle olmadı tedaviden sonra oldu benim bebeğim birde düşük tehdidim vardı ondan şuan bana hiç seslerni çıkarmıyorlar ama diğer eltime erkek olsun bilmem ne diye laflar söylüyordu ama benim kendi ailem hiç öyle demez cinsiyet konusu bile açılmaz sadece hayırlısı sağlılla elli ayağı düzgün olsun yeter diye düşünürler aman canım herkesin dediğini düşünürsen hamilellikten birşey anlamazsın bende birkaç gündür tatsız olaylar yaşıyorum ve tekrardan düşük yapabilirdim ondan dolayı hiç takma senden ve bebeğinden kimse daha önemli değil
canım bu aileler biraz düşüncesiz olabiliyor benimde eşimin ailesi tam bir erkek düşkünü bende kız çoçuklarını çok severim ama bu bebişime biraz zor olunca tedaviyle olmadı tedaviden sonra oldu benim bebeğim birde düşük tehdidim vardı ondan şuan bana hiç seslerni çıkarmıyorlar ama diğer eltime erkek olsun bilmem ne diye laflar söylüyordu ama benim kendi ailem hiç öyle demez cinsiyet konusu bile açılmaz sadece hayırlısı sağlılla elli ayağı düzgün olsun yeter diye düşünürler aman canım herkesin dediğini düşünürsen hamilellikten birşey anlamazsın bende birkaç gündür tatsız olaylar yaşıyorum ve tekrardan düşük yapabilirdim ondan dolayı hiç takma senden ve bebeğinden kimse daha önemli değil
ammmaaan boşverin.eşimin ilk evliliğinden 1 kızı var bide bizim kızımız oldu.şimdi eşim artık bu kadar çiçek yeter sıra böcekte demeye başladı.bende hıııı diyip geçiyorum.takmayın onlarıııı.siz ayakları uzatıp hamişliğin keyfin bakın.malum bu gnler geri gelmiyoooya aslında milletin söyledikleri hiç önemli değil de insanın kendi annesi babası böyle olunca bir acayip hissediyorsun zaten hep özenirdim annesi babası çocuğunun yanında arkasında duranlara benim hiç öyle olmadı ama inşallah biz çocuklarımıza öyle olacağız bundan sonra kendi ailemden başkası umrumda değil..
kızlar bende 2 li teste takılmış durumdayım önce yaptıranlar tüm ayrıntıları yazsın lütfen değerler kaç olmalı falan bizde bilgili olalım bari
kızlar ben 2 li 3lü 4 lü hiç bi testi yaptırmayı düşünmüyorum
ammmaaan boşverin.eşimin ilk evliliğinden 1 kızı var bide bizim kızımız oldu.şimdi eşim artık bu kadar çiçek yeter sıra böcekte demeye başladı.bende hıııı diyip geçiyorum.takmayın onlarıııı.siz ayakları uzatıp hamişliğin keyfin bakın.malum bu gnler geri gelmiyooo
kızlarrrrrr yemeklerden çok tiksiniyorum..geceleyin hiçbirşey yemeden yattığım oldu..çok kötü..bi de çalışıyorum öğlenleri de çok zor oluyor..bugün meyve ile geçiştircem akşam yemeğini..sizde de böyle şeyler oluyor mu..bi de benim adet zamanımdı geçtiğimiz iki üç gün boyunca, adet sancısı gibi ağrı çektim, çok kötüydü, sizde de oldu mu bu durum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?