- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.821
kızlar ben 2 li 3lü 4 lü hiç bi testi yaptırmayı düşünmüyorum
ammmaaan boşverin.eşimin ilk evliliğinden 1 kızı var bide bizim kızımız oldu.şimdi eşim artık bu kadar çiçek yeter sıra böcekte demeye başladı.bende hıııı diyip geçiyorum.takmayın onlarıııı.siz ayakları uzatıp hamişliğin keyfin bakın.malum bu gnler geri gelmiyooo
ben çok yoruldum kızlar ya sizde böyle ev işi fln yapınca ağrı giriyormu belinize karnınıza fln?ben ayakta çok kaldıysam hep ağrı giriyor
evi toplamak iftara yemek hazırlamak kızıma bakmak fln derken nerdeyse 4-5saat ayakta kalıyorum hiç oturmadan
o yüzden benden bugünlük bu kadar hepinize iyi geceler
iyigeceler annişler bende birazdan yyatıcakm misafirlerim vardı iftara sağolsun elticim poposunu hiççççççççççç kıpırtatmadı tek başıma hallettim herkezin canı sağolsun.....rabbim beni ve bebeğimi korusun ben yaparım ....sitem ediyorum iste kendi kendime ....eşim cok sinirlendi ama ben ona hiç bişey söylemedim
kızlar slm benden haber bekleyenler şu an burda değil ama sizinle paylaşmak istiyorum.bebişimin pıtpıtlarını duyduk bu akşam saat 22:00 de.benim doktor bıraktı gitti bütün hastalarını tayini çıkmış haber bile vermiyor gıcık.biz de başka bir doktora başladık ve çok memnun kaldım iftardan sonra da çalışıyor adam.herşey yolundaymış şükür.öyle rahatladım ki anlatamam.bunun şerefine hepinizi öpüyorum tatlı hamiş arkadaşlarım benim
ya kızlar evet aynen streetpit gibi düşünüyorum allah korusun down sendromlu dediler napıcam hamileliğim berbat geçicek aldırmam rabbim ben ona kıyarsam bi daha verirmi bana can versede hayırlı bi evlat olurmu anneyimben senn evladın var daha ii bilirsin bi kaç tanıdığıma özürlü olcak dediler ben bile oturdum ağladım çocuk doğdu sapasağlam aama gel anneye sorr o üzüntüyle çocuk nasıl gelişti acaba hep soruyorum herkese herkes bi olay anlatıyo bu testlerle alaklı tabii hep merak ediceksin nasıl ama. bilmiyorum ben düşünmüorum dün bi hamile tanıdık vardı 6 aylık en son o da uzak dur heleki 2liden dedi 2lide muhakkak ihtimal çıkıomuş yaptırcaksan ki yaptırma 3lü yaptır dedii 2lide 196ya 1 ihtimal çıkmış büyük bi ihtimalmiş 3 lü yapılmış normal çıkmış çok şükür ama al kuşku kafaya takmadan rabbimin izniyle ne doğarsa kabulum allahh sağlıcakla doğmalarını nasip etsin inşallah hepimizin evladının
Senin adına çok sevindim.İnşallah bu doktorun hep böyle devam eder. Darısı da yarın benim başıma. Saat ikide randevum kalp atışlarını duyacağız inşallah.
günaydın herkese bugün canım okadar sıkkınki hiç keyfim yok kocama taktım kafayı ne yapsa batıo okadar ilgisiz gelioki bana resmen anlaşamıoruz sürekli küs gibiyiz çok kalbim kırık bişi deil bebeğim babasını sevmicek die korkuyorum en kısa zamanda çözeriz umarımm
ya kızlar evet aynen streetpit gibi düşünüyorum allah korusun down sendromlu dediler napıcam hamileliğim berbat geçicek aldırmam rabbim ben ona kıyarsam bi daha verirmi bana can versede hayırlı bi evlat olurmu anneyimben senn evladın var daha ii bilirsin bi kaç tanıdığıma özürlü olcak dediler ben bile oturdum ağladım çocuk doğdu sapasağlam aama gel anneye sorr o üzüntüyle çocuk nasıl gelişti acaba hep soruyorum herkese herkes bi olay anlatıyo bu testlerle alaklı tabii hep merak ediceksin nasıl ama. bilmiyorum ben düşünmüorum dün bi hamile tanıdık vardı 6 aylık en son o da uzak dur heleki 2liden dedi 2lide muhakkak ihtimal çıkıomuş yaptırcaksan ki yaptırma 3lü yaptır dedii 2lide 196ya 1 ihtimal çıkmış büyük bi ihtimalmiş 3 lü yapılmış normal çıkmış çok şükür ama al kuşku kafaya takmadan rabbimin izniyle ne doğarsa kabulum allahh sağlıcakla doğmalarını nasip etsin inşallah hepimizin evladının
günaydın herkese bugün canım okadar sıkkınki hiç keyfim yok kocama taktım kafayı ne yapsa batıo okadar ilgisiz gelioki bana resmen anlaşamıoruz sürekli küs gibiyiz çok kalbim kırık bişi deil bebeğim babasını sevmicek die korkuyorum en kısa zamanda çözeriz umarımm
ben çok yoruldum kızlar ya sizde böyle ev işi fln yapınca ağrı giriyormu belinize karnınıza fln?ben ayakta çok kaldıysam hep ağrı giriyor
evi toplamak iftara yemek hazırlamak kızıma bakmak fln derken nerdeyse 4-5saat ayakta kalıyorum hiç oturmadan
o yüzden benden bugünlük bu kadar hepinize iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?