- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.761
tünaydın arkadaşlar
.....
teşekkür ederim fundacım... çok şükür şuan iyiyim..net in iyi yünleri de var kötü yönleri de.. ben başka doktor sitelerine giiryorum bazen daha da moralim bozuluyor. ama artık girmiyecem....limonlu kek çok geçmiş olsun canım içini ferah tut herşey düzelir bende bazen çok kaptırıyorum nete kendimi olur olmaz vesveseler yapıyorum elimde olmadan
hamileyim canım dün sabah 4.30 yatıık.. sabah da 11 de kalkltım.. anca yazabiildim size çok teşekkür edrimcanım dünden beri senden haber bekliyordum . Bencede en mantıklısı internetten biraz uzak kalman gerçekten bazen hiçbirşey bilmemek çok daha sağlıklı sen duanı et allah dualarını kabul eder inşallah ve şunu unutma bebeğinin yaşanacak bi yaşamı yiyecek ekmeği varsa bu dünyaya gelicek her ne olursa olsun herkes sıkıntılı günler geçirebiliyor bu yolda ben ilk ikisinde öyle avuttum kendimi şimdide hep böyle dua ediyorum bebeğimin ve hepimizin bebeklerinin yaşanacak çok uzun ömürleri olsun :))
sağol uhdecim.artık ağlamak yok eşime söz verdim.. çünkü gözlerim felaket şişti 2 gündür kalmadı gözyaşım...artık inatla yarışacam kistim ile. büyümemesi,patlamamsı veya ters dönmemesi için dua edecem bol bol..canım benim çok çok geçmiş olsun tekrardan içini rahat tut inş. geçecek hepsi bebişinede sağ salim kavuşacaksın dualarımız senle canımmm kendie dikkat et
merhabalar hastanem ıkılı test ıcın ssk lıya 220 lıra fıyat verdı bukadar yuksek yaptıran varmı
günaydın bütün annişlere sabah gene kalkar kalkmaz açtımk.k kukübünü ehuehu daha kahvaltı yapmadım yapıcaz....cnm biz seninle aynıyız yarın ikimizde 10 haftalık olucaz benim de aman aman ne bulantım oldu nede bişey çok şükür kayın validem deyip duruyoo ben böle bişey görmedim diyo.....
ben bütün testlerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum canım 5 kuruş vermeden. özele sadece kontrol için gidiyorum bide doğuma nasip olursa
ayy çok sevindim aynı zamanlarda kucağımıza alicaz inşallah 12 haftalıkken ikili teste gidicem ama çok özledim merak ediyorum biraz daha büyüdümü acaba bide cinsiyetini öğrenirsek değmeyin keyfimize
pekı kendı doktorunu nasıl bılgılendırıyorsun test sonuclarıyla ılgılı
ben utanıyorum doktora baska yerde yaptırıyuım deme sankı daha dogrusu saglıklı olmadıgını dusunuyorum
gecen de ılk yaptırmam gereken testlerı verdı 375 mılyona yaptırdım ıcıme oturdu nerdeyse doktoru degıstırmeyı dusunuyorum artık
Ben geldim kızlar... Sonuclarimi gösterdim. Hepatit,toksoplasma, hormon vs.. Cok şükür normal yani negatif. 12 haftaya kadar folik asite devam dedi. 12.haftamda 2 li testimiz yapılacak. Kan değerim biraz düşük ama demir haplarına da 12 haftada baslanacakmis. Kısaca şükürler olsunki herşey yolunda ve gerçekten ben bu hastaneyi cok sevdim. Ilk doğum yaptığım hastane doğum evi olmasına rağmen 2li testi de yapmamıştı.
pekı kendı doktorunu nasıl bılgılendırıyorsun test sonuclarıyla ılgılı
ben utanıyorum doktora baska yerde yaptırıyuım deme sankı daha dogrusu saglıklı olmadıgını dusunuyorum
gecen de ılk yaptırmam gereken testlerı verdı 375 mılyona yaptırdım ıcıme oturdu nerdeyse doktoru degıstırmeyı dusunuyorum artık
selam bahar anneleridoktordan geldim şimdi. kesemizi gördük ama kalp atışımızı duyamadık daha malesef. doktor 10-15 gün sonra gelin duyarız pıtpıtları dedi. inşallah o zaman tekrar gideceğiz. aklıma takılan tüm soruları sordum. burunumda et ve kemik var benim geceleri tıkanıyorum. doktor hamilelikte ödem oluşur dedi. nası yani ödem neki dememişim eve gelince kafama takıldı. siz biliyomusunuz? :26:
merhabalar hastanem ıkılı test ıcın ssk lıya 220 lıra fıyat verdı bukadar yuksek yaptıran varmı
selam bahar anneleridoktordan geldim şimdi. kesemizi gördük ama kalp atışımızı duyamadık daha malesef. doktor 10-15 gün sonra gelin duyarız pıtpıtları dedi. inşallah o zaman tekrar gideceğiz. aklıma takılan tüm soruları sordum. burunumda et ve kemik var benim geceleri tıkanıyorum. doktor hamilelikte ödem oluşur dedi. nası yani ödem neki dememişim eve gelince kafama takıldı. siz biliyomusunuz? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?