2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın arkadaşlar
.....

canım dünden beri senden haber bekliyordum . Bencede en mantıklısı internetten biraz uzak kalman gerçekten bazen hiçbirşey bilmemek çok daha sağlıklı sen duanı et allah dualarını kabul eder inşallah ve şunu unutma bebeğinin yaşanacak bi yaşamı yiyecek ekmeği varsa bu dünyaya gelicek her ne olursa olsun herkes sıkıntılı günler geçirebiliyor bu yolda ben ilk ikisinde öyle avuttum kendimi şimdide hep böyle dua ediyorum bebeğimin ve hepimizin bebeklerinin yaşanacak çok uzun ömürleri olsun :))

canım benim çok çok geçmiş olsun tekrardan içini rahat tut inş. geçecek hepsi bebişinede sağ salim kavuşacaksın dualarımız senle canımmm kendie dikkat et

tünaydın annişler... artık ancak bu saatlerde uyanabiliyorum maalesef...

limonlu kek canm ne diyceğimi bilmiorum gerçekten çok ama çok üzülüyorum durumuna.. inşallah korktuğun gibi olmaz. ama unutmamak lazım ki her şerde bir hayır vardır, bizim olmasını istemediğimiz şeyler bizim için daha hayırlı olabiliyor. ben bunu çok defa tecrübe ettim inanki... ne desek boş, içindeki üzüntüyü anlayabilmemiz mümkün değil biliyorum... sadece sana sabır ve dayanma gücü diliyorum rabbimden..

limonlu kek çok geçmiş olsun canım içini ferah tut herşey düzelir bende bazen çok kaptırıyorum nete kendimi olur olmaz vesveseler yapıyorum elimde olmadan
teşekkür ederim fundacım... çok şükür şuan iyiyim..net in iyi yünleri de var kötü yönleri de.. ben başka doktor sitelerine giiryorum bazen daha da moralim bozuluyor. ama artık girmiyecem....

hamileyim canım dün sabah 4.30 yatıık.. sabah da 11 de kalkltım.. anca yazabiildim size çok teşekkür edrim
hayırlııs ile gelsin diyorum bebeğim... hep böle dua ediyorum ben de.. rabbim bizi çok iyi biliyor.
14 ünde tekrar rabdevum var. kistime ve bebişimi takrer görecem ama inş bebeşim büyümüş olur, kistim de küçülmüş olur hatta kistim gitsin uzak dursun benden nefret ediyorum ondan...

canım benim çok çok geçmiş olsun tekrardan içini rahat tut inş. geçecek hepsi bebişinede sağ salim kavuşacaksın dualarımız senle canımmm kendie dikkat et
sağol uhdecim.artık ağlamak yok eşime söz verdim.. çünkü gözlerim felaket şişti 2 gündür kalmadı gözyaşım...artık inatla yarışacam kistim ile. büyümemesi,patlamamsı veya ters dönmemesi için dua edecem bol bol..

Arkadaşlar merhaba, iki haftadır yoktum. Anneme gitmiştim orada internet yok uzak kaldım sizden. Sayfalar çok ilerlemiş atlayarak bazı sayfaları okuyabildim. Sayımız artmış yeni arkadaşlar katılmış.
Minikler arkadaşım çok geçmiş olsun Allah hayırlısını versin inşallah.
Limonlu kek inşallah senin de o kötü kistin yok olup gider.
Benim yarın ikide kontrolüm var kalp atışlarını duyarız inşallah.
Hepinizi öptüm.

limonlu kek:
kistin için bence olumsuz düşünme.bol bol dua et.ne kadar şanslısın oralarda kutsal yerlere daha bi yakınsın.yüreğini daraltma.allahım sana emanetini taşıma görevini verdiyse ainşallah kucağına alıp ona bakma günlerini gösterecektir.öpüyorum

ayy çok sevindim aynı zamanlarda kucağımıza alicaz inşallah 12 haftalıkken ikili teste gidicem ama çok özledim merak ediyorum biraz daha büyüdümü acaba bide cinsiyetini öğrenirsek değmeyin keyfimize

Limonlu kek canim uzme artik kendini, internetteki yalan yanlis seylere de kendini uzup durma, suan en cok morala ihtiyacin olan zaman hayatim. Saglikli beslen iyi dinlen kistin hizla kuculur, bebegin saglikla buyur insallah.

ben bütün testlerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum canım 5 kuruş vermeden. özele sadece kontrol için gidiyorum bide doğuma nasip olursa

pekı kendı doktorunu nasıl bılgılendırıyorsun test sonuclarıyla ılgılı
ben utanıyorum doktora baska yerde yaptırıyuım deme sankı daha dogrusu saglıklı olmadıgını dusunuyorum
gecen de ılk yaptırmam gereken testlerı verdı 375 mılyona yaptırdım ıcıme oturdu nerdeyse doktoru degıstırmeyı dusunuyorum artık

selam bahar anneleri doktordan geldim şimdi. kesemizi gördük ama kalp atışımızı duyamadık daha malesef. doktor 10-15 gün sonra gelin duyarız pıtpıtları dedi. inşallah o zaman tekrar gideceğiz. aklıma takılan tüm soruları sordum. burunumda et ve kemik var benim geceleri tıkanıyorum. doktor hamilelikte ödem oluşur dedi. nası yani ödem neki dememişim eve gelince kafama takıldı. siz biliyomusunuz? :26:

ayy çok sevindim aynı zamanlarda kucağımıza alicaz inşallah 12 haftalıkken ikili teste gidicem ama çok özledim merak ediyorum biraz daha büyüdümü acaba bide cinsiyetini öğrenirsek değmeyin keyfimize

ben bu pazar kontrole gidicem ondan 15 gün sonrada 2 li test ve diğer tahliller yapılıcak hakkımızda hayırlısı cnm heralde ondan sonraki haftalardada cinsiyetini öğrenebiliriz eli ayağı sağlam sağlıklı bebişler olsunlarda varsın cinsiyeti önemli değil.....

çok pahalı yaptırmışsın ya bende bugün 4 tüp kan verdim test yaptırdım. bi kuruş para vermedim. devlet değil gittiğim yer üniversite hastanesi. sen özel hastanedemi yaptırdın o testleri?

Ben geldim kızlar... Sonuclarimi gösterdim. Hepatit,toksoplasma, hormon vs.. Cok şükür normal yani negatif. 12 haftaya kadar folik asite devam dedi. 12.haftamda 2 li testimiz yapılacak. Kan değerim biraz düşük ama demir haplarına da 12 haftada baslanacakmis. Kısaca şükürler olsunki herşey yolunda ve gerçekten ben bu hastaneyi cok sevdim. Ilk doğum yaptığım hastane doğum evi olmasına rağmen 2li testi de yapmamıştı.

Hoşgeldin canım...
tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim herşeyin yolunda olmasına sevindimumarım hep böyle iyi haberler alırız bütün annişlerden

canım ben zaten hamiş kalmadan öncede hep gidiyordum araştırma hastanesi evime çok yakın olduğu için beni tanıyorlar çok ilgililer bütün testleri fazla fazla yapıyorlar ben testler konusunda oraya daha çok güveniyorum kendileri yapıyo çünkü çoğu özel hastanenin kendi lab. Yok özel lab. Gönderiyo oda parayla yaptırıyor anlaşmalı olduğu labrotuvarlara. Ben zaten özele gittiğimde testlerim yapılmıştı yaptırdınmı dedi bende yaptırdım dedim yanımda götürmüştüm oda baktı inceledi gayet güzel dedi şimdide yine hastaneden randevu aldım 2 li test için onuda götürüp göstericem. Içim çok rahat zaten tek doktora bağlı kalmak iyi değil ben böyle çift dikiş gidiyorum

Vücudun su toplayıp şişmesi canım, burun içi etleri de şişmeye çok müsait olduğundan ödem onları da etkiler, şişerler ve nefes almak için az yer kalır. bol bol su iç ki, ödem az olsun.

merhabalar hastanem ıkılı test ıcın ssk lıya 220 lıra fıyat verdı bukadar yuksek yaptıran varmı

canım fikrimi söyleyeyim.ben olsam o kadar para vermezdim.çünkü yapacakları şey sadece kan almak ve usgde ense kalınlığı ölçümü yapmak. Bi unv.hastanesi veya eğitim araştırma hastanesinde ücretsiz yaptırabilirsin

bu arada kalıcı birşey değil hamilelikten sonra geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…