2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uhdecım ne kadar rahatladım anlatamam en azından serumlardan kurtuldum bıseyler yıyebılıyorum mıdemde o tuhaf bualntı yok
şimdi rahat rahat yeee bebişini besle canımmm
Bizde şimdi geldik doktordan maaşallah bebişlerimizn ikiside sağlıklı. kıpır kıpırlardı. Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

maşallahhh canımmm ne güzell Allah tamamına erdirsin inş..

Ben geldimmmmmmmmmmmmmm:)Hatta biz geldikkk.Noktacığın kalbi kütür kütür atıo maşallahÇok sevindim darısı duymayan arkadaşların başına.Testler için aç karna olmak lazım sanıyodum maalesef diilmiş neyse 1,5 kilo vermişim kilolu hamile kaldığım için çok mutlu oldumGeçmişi okumadım hemen bi bakim sizlere neler yapmışsınız

mart anneleri bakın ben ne buldum burçlar ne dio bebeklerimiz için....

bebeği koç burcu olacaklar için ; KOÇ 21 Mart - 20 Nisan

Eğer bebeğiniz koç burcuysa aksiyon sizi bekliyor. Sakın ona bir bebek çıngırağı verip, uslu uslu oturmasını beklemeyin. Böyle bir şey mümkün olamaz. Koç bebeği gürültü yapan bir bebektir ve ne yapar ne eder kendini size mutlaka duyurur. Çok hareketlidir. Pek çok şeye diğer bebeklerden daha erken başladıkları gibi daha erken konuşur ve yürür. Oldukça enerjik olan koç bebeği her daim bir şeylerin peşindedir. Bağımsız ruhludur ama başkalarıyla iletişim kurmaktan da çok hoşlanır.
Anlaşması zor bir bebektir. Diğer bebeklerle çok sık kavga eder. Bu yüzden ona diğer bebeklerle kavga etmeden oynanmayı ne kadar erken öğretebilirseniz, onun için o kadar iyi olur. Bu konuda akıllı ve mantıklı davranmalısınız. Paylaşmayı mutlaka öğrenmelidir. Ayrıca sizi uyaralım, çoğu koç bebeğinin en çok istediği şey “ilgi” dir

bebeği balık burcu olacaklar için ; BALIK 19 Şubat - 20 Mart

Balık bebeği diğer bebeklere kıyasla daha duygusaldır. Sebepsiz yere bile olsa duygulanıp ağlamaya başlayabilir. Duygularını dışarı vurmaktansa kendine saklamayı tercih eder. Çığlıklar yerine sızlanmalarla daha fazla karşılaşırsınız. Aile içindeki huzursuzlukları hisseder ve bunlardan çok fazla etkilenir. Bencillikten uzak ve düşünceli bir yapısı vardır. Oyuncaklarını başkalarına vermek gibi hareketlerde de kişiliğinin bu özelliği gözlemlenebilir. Bu yüzden bebeğinizin oyun grubunda itilip kakılmamasına dikkat etmelisiniz. Balık bebeği hassas bir yapıya sahiptir, dolayısıyla ebeveyn ya da arkadaşları tarafından gösterilen aşırı ilgi ona çok iyi gelir. Neredeyse gerçek dünyayı unutacak kadar derin düşüncelere dalabilir. Hayalcidir. Ona fazla ayrıntı verilmemelidir, nasıl olsa unutacaktır. Balık bebeği gece rüya görürken izlenmelidir çünkü çok sık kabus görebilir.

oyyyyy benim bebeğim koç tam istediğim bebek modeli yaramaz haylaz babamızda koç aynı gün doğma ihtimalide yüksek babaya doğum günü hediyesi olacak inşallah meleğimiz

oyyyyy benim bebeğim koç tam istediğim bebek modeli yaramaz haylaz babamızda koç aynı gün doğma ihtimalide yüksek babaya doğum günü hediyesi olacak inşallah meleğimiz

aaa ne güzel bizimde öle olcak babamızda koç 23 mart doğumlu. tahmini 31 mart görünüo ama bakarsın erken gelmeye karar verir babamıza doğumgünü hediyesi olur.

ohhh ohhhne güzelll benim bebişler balık olacaklar severim balık burcunu çok güzellll

benim de balık olacak cnm inşallah martın ilk haftası zaten eğer erken gelirse şubat da olabilir valla ama ben memnunum mart annesi olmaktan yaaa

canım benim normal doğum olmayacak zaten ikiz oldugu için büyük ihtimalle sezeryan olacak ve ikiz bebeklerde sonhaftaya kadar beklenmiyomuş yanii şubat sonu olacak muhtemelen ama bende mart annelerinden kopamıyorum

başın sağolsun canımm

Venüscumm basın sagolsun canım,,, besteeee adasim bendede lekelenme vardı ilaç kullanıyorum gecti çok şükür insalah seninde biran önce gecer canim

kısslar siz denedinizmi eşim kulanı karnıma dayayınca seslerini duyuyom diyo daha küçük ama 8 haftada ilk vücut hareketleri başlıyomuş iskelet taslağıda hazır oluyomuşkollarını hareket ettirebiliyomuuuşşşş

başınız sağolsun canm...

başınız sağolsun

başın sağolsun canımm

venüscüm başın sağolsun allah sabır versin.

Venüscumm basın sagolsun canım,,, besteeee adasim bendede lekelenme vardı ilaç kullanıyorum gecti çok şükür insalah seninde biran önce gecer canim

Sağolun arkadaşlar... Allah hepinizden razı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…