- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.941
şimdi rahat rahat yeee bebişini besle canımmmuhdecım ne kadar rahatladım anlatamam en azından serumlardan kurtuldum bıseyler yıyebılıyorum mıdemde o tuhaf bualntı yok
Bizde şimdi geldik doktordan maaşallah bebişlerimizn ikiside sağlıklı. kıpır kıpırlardı. Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
başınız sağolsun canm...salı akşamı eşimin dedesi bizim evde vefat etti canım....
oyyyyy benim bebeğim koç tam istediğim bebek modeli yaramaz haylazmart anneleri bakın ben ne buldumburçlar ne dio bebeklerimiz için....
bebeği koç burcu olacaklar için ; KOÇ 21 Mart - 20 Nisan
Eğer bebeğiniz koç burcuysa aksiyon sizi bekliyor. Sakın ona bir bebek çıngırağı verip, uslu uslu oturmasını beklemeyin. Böyle bir şey mümkün olamaz. Koç bebeği gürültü yapan bir bebektir ve ne yapar ne eder kendini size mutlaka duyurur. Çok hareketlidir. Pek çok şeye diğer bebeklerden daha erken başladıkları gibi daha erken konuşur ve yürür. Oldukça enerjik olan koç bebeği her daim bir şeylerin peşindedir. Bağımsız ruhludur ama başkalarıyla iletişim kurmaktan da çok hoşlanır.
Anlaşması zor bir bebektir. Diğer bebeklerle çok sık kavga eder. Bu yüzden ona diğer bebeklerle kavga etmeden oynanmayı ne kadar erken öğretebilirseniz, onun için o kadar iyi olur. Bu konuda akıllı ve mantıklı davranmalısınız. Paylaşmayı mutlaka öğrenmelidir. Ayrıca sizi uyaralım, çoğu koç bebeğinin en çok istediği şey ilgi dir
bebeği balık burcu olacaklar için ; BALIK 19 Şubat - 20 Mart
Balık bebeği diğer bebeklere kıyasla daha duygusaldır. Sebepsiz yere bile olsa duygulanıp ağlamaya başlayabilir. Duygularını dışarı vurmaktansa kendine saklamayı tercih eder. Çığlıklar yerine sızlanmalarla daha fazla karşılaşırsınız. Aile içindeki huzursuzlukları hisseder ve bunlardan çok fazla etkilenir. Bencillikten uzak ve düşünceli bir yapısı vardır. Oyuncaklarını başkalarına vermek gibi hareketlerde de kişiliğinin bu özelliği gözlemlenebilir. Bu yüzden bebeğinizin oyun grubunda itilip kakılmamasına dikkat etmelisiniz. Balık bebeği hassas bir yapıya sahiptir, dolayısıyla ebeveyn ya da arkadaşları tarafından gösterilen aşırı ilgi ona çok iyi gelir. Neredeyse gerçek dünyayı unutacak kadar derin düşüncelere dalabilir. Hayalcidir. Ona fazla ayrıntı verilmemelidir, nasıl olsa unutacaktır. Balık bebeği gece rüya görürken izlenmelidir çünkü çok sık kabus görebilir.
oyyyyy benim bebeğim koç tam istediğim bebek modeli yaramaz haylazbabamızda koç aynı gün doğma ihtimalide yüksek babaya doğum günü hediyesi olacak inşallah meleğimiz
aaa ne güzel bizimde öle olcak babamızda koç 23 mart doğumlu. tahmini 31 mart görünüo ama bakarsın erken gelmeye karar verir babamıza doğumgünü hediyesi olur.
mart anneleri bakın ben ne buldumburçlar ne dio bebeklerimiz için....
bebeği koç burcu olacaklar için ; KOÇ 21 Mart - 20 Nisan
Eğer bebeğiniz koç burcuysa aksiyon sizi bekliyor. Sakın ona bir bebek çıngırağı verip, uslu uslu oturmasını beklemeyin. Böyle bir şey mümkün olamaz. Koç bebeği gürültü yapan bir bebektir ve ne yapar ne eder kendini size mutlaka duyurur. Çok hareketlidir. Pek çok şeye diğer bebeklerden daha erken başladıkları gibi daha erken konuşur ve yürür. Oldukça enerjik olan koç bebeği her daim bir şeylerin peşindedir. Bağımsız ruhludur ama başkalarıyla iletişim kurmaktan da çok hoşlanır.
Anlaşması zor bir bebektir. Diğer bebeklerle çok sık kavga eder. Bu yüzden ona diğer bebeklerle kavga etmeden oynanmayı ne kadar erken öğretebilirseniz, onun için o kadar iyi olur. Bu konuda akıllı ve mantıklı davranmalısınız. Paylaşmayı mutlaka öğrenmelidir. Ayrıca sizi uyaralım, çoğu koç bebeğinin en çok istediği şey “ilgi” dir
bebeği balık burcu olacaklar için ; BALIK 19 Şubat - 20 Mart
Balık bebeği diğer bebeklere kıyasla daha duygusaldır. Sebepsiz yere bile olsa duygulanıp ağlamaya başlayabilir. Duygularını dışarı vurmaktansa kendine saklamayı tercih eder. Çığlıklar yerine sızlanmalarla daha fazla karşılaşırsınız. Aile içindeki huzursuzlukları hisseder ve bunlardan çok fazla etkilenir. Bencillikten uzak ve düşünceli bir yapısı vardır. Oyuncaklarını başkalarına vermek gibi hareketlerde de kişiliğinin bu özelliği gözlemlenebilir. Bu yüzden bebeğinizin oyun grubunda itilip kakılmamasına dikkat etmelisiniz. Balık bebeği hassas bir yapıya sahiptir, dolayısıyla ebeveyn ya da arkadaşları tarafından gösterilen aşırı ilgi ona çok iyi gelir. Neredeyse gerçek dünyayı unutacak kadar derin düşüncelere dalabilir. Hayalcidir. Ona fazla ayrıntı verilmemelidir, nasıl olsa unutacaktır. Balık bebeği gece rüya görürken izlenmelidir çünkü çok sık kabus görebilir.
ohhh ohhhne güzelll benim bebişler balık olacaklar severim balık burcunu çok güzellll
benim de balık olacak cnm inşallah martın ilk haftası zaten eğer erken gelirse şubat da olabilir valla ama ben memnunum mart annesi olmaktan yaaa
benim de balık olacak cnm inşallah martın ilk haftası zaten eğer erken gelirse şubat da olabilir valla ama ben memnunum mart annesi olmaktan yaaa
başınız sağolsun canm...
salı akşamı eşimin dedesi bizim evde vefat etti canım....
dileğim canım benim sakin ol sakın panik yapma ve dua et lütfen allah koruyacaktır bebeğini sakın kaybettiğini düşünme onu hisset içinde ve sadece allaha sığın...
arkadaşlar salı günü kayınvalidem bize geldi eşim oruç tutuyor ben yemek yapamıyorum bize bakmak için tabiki gelirken kaynanamın babası var dedemiz onuda getirdi. salı günü tam işten eve gittim kayın valide yemek hazırlıyor mutfakta bende uzandım biraz...aradan 10 dk geçti geçmedi iftar saatine doğru dede bizim evde vefat etti...allahıma şükürler olsun eşim sayesinde bebeğimle ben o anları atlattık...mekanı cennet olsun rabbim hepimizi korusun...
kısslar siz denedinizmi eşim kulanı karnıma dayayınca seslerini duyuyom diyo daha küçük ama 8 haftada ilk vücut hareketleri başlıyomuş iskelet taslağıda hazır oluyomuşkollarını hareket ettirebiliyomuuuşşşş
başınız sağolsun canm...
başınız sağolsun
başın sağolsun canımm
venüscüm başın sağolsun allah sabır versin.
Venüscumm basın sagolsun canım,,, besteeee adasim bendede lekelenme vardı ilaç kullanıyorum gecti çok şükür insalah seninde biran önce gecer canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?