2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

öznur çok üzgünüm bana dua et(((

allah allah şaka gibi cnm başınız sağolsun

öznur çok üzgünüm bana dua et(((

allahım inşallah bebeğin sana tutunur ederim canım hiç korkma gerçi korkma desekte korkuyoruz elimizde değil ama ben hep elimle karnımı tutup 11 tane ihlas okudum....onun dışında 313 tane ayetel kursi okumak bu durumda çok faydalıymış.... sana iğne falan vermedimi doktor o iğne iyi geliyor diyorlar yawrum kaç kişiyle konuştum ben bu konuyu şakır şakır kanamam oldu diyenler bile sağ salim bebeklerine kavuşmuş...herşey allahın takdiri elimizden bir şey gelmez....

canım hiç korkma lütfen benim kardeşim 9 ay boyunca kanaması devam etti düşük tehlikesi vardı çok şükür dinlendi yattı bebeğine hiç birşey olmadı sağ salim kavuştuk bebişimize inş. seninde düzelir herşey bebişin sımsıkı tutunur sana dualarımız senle canım..
ay maaşallah ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ikisini de
tşk.ederim canımm çok saoll Allahım hepimizin bebişini korusun sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş.

canım başınız sağolsun çok kötü olmuşşş Allah kalanlara uzun ömürler versin inş..

allah allah şaka gibi cnm başınız sağolsun

VENÜSTENcim başınız sağolsun. Ne mutlu ki dedenize rahat bi şekilde ölmüş. Mekanı cennet olsun.

ben hala inanamıyorum hayal gibi geldi geçti gerçi benden baya bi sakladılar teller susmamaya eve insanlar gelmeye başlayınca anlar gibi oldum...her gün ne yaşayacağımız belli değil kim derdi adam gelip torununun evnde vefat edecek diye....çok severdi bizi bizde onu severdik bundada bi hayır var demekki....

başınız saolsun canımm fena denk gelmiş dedeye allah rahmet eylesin. sanada geçmiş olsun

kızlarr canınızın her çektiğini açık açık yazıp durmayın bizimde çekcek işyerindeyiz nasıl bulalım şişcek sonra bi taraflarımız ben zaten meğilliyim herşeyi yemeye

kızlarr canınızın her çektiğini açık açık yazıp durmayın bizimde çekcek işyerindeyiz nasıl bulalım şişcek sonra bi taraflarımız ben zaten meğilliyim herşeyi yemeye

bende bu konuya değinecektim. geçenlerde bi arkadaş bahsetmişti (özür dilerim hatırlayamadım kim olduğunu) başka bi topikte bu yüzden tartışma çıkmış.

Hassas bi konu. Lütfen dikkatli olalım.

Birde arkadaşlar aranızda diş eti ve burun kanamsı yaşayan oluyormu??
olursa eğer bu çok normalmiş. Ben ilk gebeliğimde de yaşamıştım şimdi de yaşıyorum. Tabi öle aman aman bi kanama değil.

Son düzenleme:

ahh canım valla iyiki söyledim benim diş etim şişti fıstık gibi fırçalarken hep kanıyo bide bi kere çok azcık burnumda kan vardı normalmiymiş çok rahatladım valla saolasın tecrübeli anneler sizi çok seviyorum böyle şeyleri hep paylaşın nolur ... o can çekme şeyindede valla ne duysam ne görsem canım istiyo korkuyorum ben bazen internette bile reklamlar dönüyo ya yemek sitelerinin hemen kapatıyorum bide iş yerindeyim hadi evde olsam yapayım gidip bulayım ama .. demeyin kızlar benim zaten iştah tavan yapmış durumda

tunaydın guzel hatunlar nasılsınızzzz

bestecımm canım gecmıs olsun korkma sakın yuce rabbımın ıznı ıle sıkı sıkı tutunur bebegınnn tatlım

oznurcum canım basınız sagolsunn mekanı cennet olsun ne guzel bır olum acı cekmeden yuce rabbım bızede acısız olum hayırlı olum nasıp etsın

Oyy bunu duymam çok iyi oldu..dün benim burnum kanadı çok telaşlandımm doktorumuda bunun için aramadım

Kızlar herkese selamlar...
2 gündür midem çok bulanıyor..böyle kussamm gam yemicem sıfır hiç bişe çıkmıyor..ama öğürmekten boğazım yırtılacak..sabahları aç kalmamaya çalışıyorum sık sık bişeyler atıştırıyorum ama yok çok yanma ve bulantı oluyor anlamış değilimm neden böyle oldumm :26:
dün o kadar kötü oldumkii dayanamadım öğlen izin aldım eve gitttim yattım akşama kadar

canım malesef tamda mıde bulantısının sıddetlı oldugu andasın yapacak bısey yok malesef benımde yenı yenı sukur azalmaya basladı sabır canım sadece

sağol canım benim....allah razı olsun hepinizden kızlar....

benimde geçen hafta kanamıştı burnum anlamıştım ama normal oldugunu telaşlanmadım boş yere saol canımmm

bizler iyiyiz canım sen nasılsın ???

canım bnm midem bulanmıo çok şükür ama çok fena mide yanmam ve midemde tarif edemediğim:) çok kötü bişiler oluo meyve yiyorum bastırıo ferahlatıo aç kalınca ve gece sahura kalktığımda oluo

uhdecım ıyıyız canım sukur bulantılar hafıfledı :)) ama yemekten sonra mıdem patlayacak gıbı oluyo nedense az da yıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…