- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.901
dileğim canım benim sakin ol sakın panik yapma ve dua et lütfen allah koruyacaktır bebeğini sakın kaybettiğini düşünme onu hisset içinde ve sadece allaha sığın...
Arkadaşlar salı günü kayınvalidem bize geldi eşim oruç tutuyor ben yemek yapamıyorum bize bakmak için tabiki gelirken kaynanamın babası var dedemiz onuda getirdi. Salı günü tam işten eve gittim kayın valide yemek hazırlıyor mutfakta bende uzandım biraz...aradan 10 dk geçti geçmedi iftar saatine doğru dede bizim evde vefat etti...allahıma şükürler olsun eşim sayesinde bebeğimle ben o anları atlattık...mekanı cennet olsun rabbim hepimizi korusun...
dileğim canım benim sakin ol sakın panik yapma ve dua et lütfen allah koruyacaktır bebeğini sakın kaybettiğini düşünme onu hisset içinde ve sadece allaha sığın...
arkadaşlar salı günü kayınvalidem bize geldi eşim oruç tutuyor ben yemek yapamıyorum bize bakmak için tabiki gelirken kaynanamın babası var dedemiz onuda getirdi. salı günü tam işten eve gittim kayın valide yemek hazırlıyor mutfakta bende uzandım biraz...aradan 10 dk geçti geçmedi iftar saatine doğru dede bizim evde vefat etti...allahıma şükürler olsun eşim sayesinde bebeğimle ben o anları atlattık...mekanı cennet olsun rabbim hepimizi korusun...
öznur çok üzgünüm bana dua et(((
canım hiç korkma lütfen benim kardeşim 9 ay boyunca kanaması devam etti düşük tehlikesi vardı çok şükür dinlendi yattı bebeğine hiç birşey olmadı sağ salim kavuştuk bebişimize inş. seninde düzelir herşey bebişin sımsıkı tutunur sana dualarımız senle canım..Arkadaşlar mrhb hepinize, bende mart sonu annesi olacağım inşalllaaah, dün hamileliğimin ikinci kanamasını yaşadım şu an ayağa kalkmaya korkuyorum öğleden sonra doktoruma giidcem, galiba bebeğimi kaybediyorum;((((((( :79:bana dua edin noluuur çok üzgünüm, hepiniz hamilesiniz duanız kabul olur inşallah
tşk.ederim canımm çok saoll Allahım hepimizin bebişini korusun sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inş.ay maaşallah ne güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ikisini de
arkadaşlar salı günü kayınvalidem bize geldi eşim oruç tutuyor ben yemek yapamıyorum bize bakmak için tabiki gelirken kaynanamın babası var dedemiz onuda getirdi. salı günü tam işten eve gittim kayın valide yemek hazırlıyor mutfakta bende uzandım biraz...aradan 10 dk geçti geçmedi iftar saatine doğru dede bizim evde vefat etti...allahıma şükürler olsun eşim sayesinde bebeğimle ben o anları atlattık...mekanı cennet olsun rabbim hepimizi korusun...
allah allah şaka gibi cnm başınız sağolsun
VENÜSTENcim başınız sağolsun. Ne mutlu ki dedenize rahat bi şekilde ölmüş. Mekanı cennet olsun.
başınız saolsun canımm fena denk gelmiş dedeye allah rahmet eylesin. sanada geçmiş olsun
kızlarr canınızın her çektiğini açık açık yazıp durmayın bizimde çekcek işyerindeyiz nasıl bulalım şişcek sonra bi taraflarımızben zaten meğilliyim herşeyi yemeye
bende bu konuya değinecektim. geçenlerde bi arkadaş bahsetmişti (özür dilerim hatırlayamadım kim olduğunu) başka bi topikte bu yüzden tartışma çıkmış.
Hassas bi konu. Lütfen dikkatli olalım.
Birde arkadaşlar aranızda diş eti ve burun kanamsı yaşayan oluyormu??
olursa eğer bu çok normalmiş. Ben ilk gebeliğimde de yaşamıştım şimdi de yaşıyorum. Tabi öle aman aman bi kanama değil.
bende bu konuya değinecektim. geçenlerde bi arkadaş bahsetmişti (özür dilerim hatırlayamadım kim olduğunu) başka bi topikte bu yüzden tartışma çıkmış.
olursa eğer bu çok normalmiş. Ben ilk gebeliğimde de yaşamıştım şimdi de yaşıyorum. Tabi öle aman aman bi kanama değil.
tunaydın guzel hatunlar nasılsınızzzz
bestecımm canım gecmıs olsun korkma sakın yuce rabbımın ıznı ıle sıkı sıkı tutunur bebegınnn tatlım
oznurcum canım basınız sagolsunn mekanı cennet olsun ne guzel bır olum acı cekmeden yuce rabbım bızede acısız olum hayırlı olum nasıp etsın
benimde geçen hafta kanamıştı burnum anlamıştım ama normal oldugunu telaşlanmadım boş yere saol canımmmbende bu konuya değinecektim. geçenlerde bi arkadaş bahsetmişti (özür dilerim hatırlayamadım kim olduğunu) başka bi topikte bu yüzden tartışma çıkmış.
tunaydın guzel hatunlar nasılsınızzzz
bestecımm canım gecmıs olsun korkma sakın yuce rabbımın ıznı ıle sıkı sıkı tutunur bebegınnn tatlım
oznurcum canım basınız sagolsunn mekanı cennet olsun ne guzel bır olum acı cekmeden yuce rabbım bızede acısız olum hayırlı olum nasıp etsın
Kızlar herkese selamlar...
2 gündür midem çok bulanıyor..böyle kussamm gam yemicem sıfır hiç bişe çıkmıyor..ama öğürmekten boğazım yırtılacak..sabahları aç kalmamaya çalışıyorum sık sık bişeyler atıştırıyorum ama yok çok yanma ve bulantı oluyor anlamış değilimm neden böyle oldumm :26:
dün o kadar kötü oldumkii dayanamadım öğlen izin aldım eve gitttim yattım akşama kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?