- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.981
hamilestore internet sitesinde esprili hamiş tişörtleri indirime girmiş kızlar. ben baktım hep kısa kollu olduğu için almadım. uzun kollu istiyorumki hava soğuyunca da giyeyim
kızlar bugun dr gittim bebeğim gayet sağlıklı büyümüş usg hareketlerini gördüm veeeeeeeeeeeeeee dr kız olma olasılığı yüksek dedi ikili testide yaptırdım.ense kalınlığı normal çıktı 0,6 çıktı.02,5 üstünde olması gerekiyormuş kan tahlil sonuçlarıda haftaya çıkacak inşş ii çıkar sonuçlarım
iyi hadi maşallah canım darısı bizim başımıza inşallah kan tahlili 1 hafta sonramı çıkıyormuş ense kalınlığını doktormu söyledi normal diye ben bayramdan sonra gideceğimde çok merak ediyordum nasıl oluyor diye
Merhaba anneler,uzun süredir yazılanları okuyorum ama cvp yazmak bugüne kısmetmiş...benmde sat 25 mayıs...dr. 29 şubat dedi ama benm dileğim 1 mart olması:))) o yüzden mart anneleri grubundym...hamilelik güzel geçiyor ama tek sorunum kabızlık( siz de de var mı böyle bi sorun???
Merhaba anneler,uzun süredir yazılanları okuyorum ama cvp yazmak bugüne kısmetmiş...benmde sat 25 mayıs...dr. 29 şubat dedi ama benm dileğim 1 mart olması:))) o yüzden mart anneleri grubundym...hamilelik güzel geçiyor ama tek sorunum kabızlık( siz de de var mı böyle bi sorun???
kan tahlili bir hafta sonra çıkıyormuş sonucu ense kalınlığınıda usg girdim adam elime verdi fot çıktım dr ameliyata girmiş oaradaki sekrete gösterdim o normal dedi kayıdada aldı
Tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah o günleri biz de görelim bir an önce ben kalp atışlarını bugün duydum daha[/QUOTtş
tşk cnm inşş sende görürsün cnm
kan testi için aç tok farkediyormu canım ?
bu arada özel hastanede yaptırdım ikili testi 58 tl verdim sgk lıyım
farketmiyor dediler ben toktum kontrole gittim ben günün dolmuş yapalım testi bende tmm dedim yoksa haftaya gidecektim teste 11 ile 14 hafta arasında yapılabiliyormuş
kızlar bugun dr gittim bebeğim gayet sağlıklı büyümüş usg hareketlerini gördüm veeeeeeeeeeeeeee dr kız olma olasılığı yüksek dedi ikili testide yaptırdım.ense kalınlığı normal çıktı 0,6 çıktı.02,5 üstünde olması gerekiyormuş kan tahlil sonuçlarıda haftaya çıkacak inşş ii çıkar sonuçlarım
selam cnm nasıl yaptırdım bende haftaya cuma gitcem biraz anlatırmısın
Merhaba kızlar bende 2 mart doğumluyum herşey ii hoşda kazbızlık gaz falan beni bitirdi akşam 66 kiloyum sabah 63 3 kilo şişiriyor günde göbeği çıkan varmı
bu arada ben 11+3 üm kimisinin hiç çıkmıyor sağlıklı da besleniyorum iştah sanki azaldı gibi bende bugüne kadar hiç aşermedim neden acaba bilen varmı
iyi bari benim randevum saat 13 de çünkü bide aç gezmeyim o saate kadar .. dolmuş canım senin günün 10 + 4 artık 11. hafta oluyor. tam 2 hafta büyük senin bebiş benimkinden rabbim hepimizinkini korusun
canım biz küçüküz daha 7.4 haftalız aşermeyede başladım galiba kaşarlı domates çorbası istiyorum bide tarhana çorbasııııı bugün yapçam sölimki iştahını açayım herkesinnn :90::90::90::90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?