2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hamilestore internet sitesinde esprili hamiş tişörtleri indirime girmiş kızlar. ben baktım hep kısa kollu olduğu için almadım. uzun kollu istiyorumki hava soğuyunca da giyeyim

bende dün lcw dan baktm. hepsi kısa kolluydu. uzun kollular 1 -2 aya kadar gelir dedi ordaki kız. o zamana kadar bizim göbüşlerde çıkmış olur zaten. tam zamanında almış oluruz

Tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah o günleri biz de görelim bir an önce ben kalp atışlarını bugün duydum daha

Merhaba anneler,uzun süredir yazılanları okuyorum ama cvp yazmak bugüne kısmetmiş...benmde sat 25 mayıs...dr. 29 şubat dedi ama benm dileğim 1 mart olması:))) o yüzden mart anneleri grubundym...hamilelik güzel geçiyor ama tek sorunum kabızlık( siz de de var mı böyle bi sorun???

kan tahlili bir hafta sonra çıkıyormuş sonucu ense kalınlığınıda usg girdim adam elime verdi fot çıktım dr ameliyata girmiş oaradaki sekrete gösterdim o normal dedi kayıdada aldı

Merhaba hoşgeldin hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Ben de biraz yaşadım ilk zamanlar daha yoğundu sanki. Benim hiçbir zaman böyle bir problemim olmamıştı rahattım hamilelikte değişti kaslarla ilgiliymiş. Hormonlar kasları yavaşlatıyormuş. Zeytinyağını tavsiye ederim her sabah, taze meyve de işe yarar.

hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ... olmamıııı ben sabah kalkınca kayısı mermalatı kayısı şurubu içiyorum iyi geliyor biraz

Bende sabahları kayısı yemeye çalışıorum ama bir sabah yemeyi aksatayım berbat oluyorum....zeytinyağı da midemi berbat ediyor...amannnnn neyseee amma da dertliymişimmm:))))

Merhaba kızlar bende 2 mart doğumluyum herşey ii hoşda kazbızlık gaz falan beni bitirdi akşam 66 kiloyum sabah 63 3 kilo şişiriyor günde göbeği çıkan varmı
bu arada ben 11+3 üm kimisinin hiç çıkmıyor sağlıklı da besleniyorum iştah sanki azaldı gibi bende bugüne kadar hiç aşermedim neden acaba bilen varmı

Tatlım bizim haftalar aynı sayılır..bende de aynı sorun var...dr normal dior tabi...bende aşermiyorum hatta iştahsızlık var..Ama kendimi zorluyorum yumurta peynir süt gibi temel gıdaları atlamıyorum...

farketmiyor dediler ben toktum kontrole gittim ben günün dolmuş yapalım testi bende tmm dedim yoksa haftaya gidecektim teste 11 ile 14 hafta arasında yapılabiliyormuş

iyi bari benim randevum saat 13 de çünkü bide aç gezmeyim o saate kadar .. dolmuş canım senin günün 10 + 4 artık 11. hafta oluyor. tam 2 hafta büyük senin bebiş benimkinden rabbim hepimizinkini korusun

Maşallah canım. Gözün aydın. Darısı başımıza...

selam cnm nasıl yaptırdım bende haftaya cuma gitcem biraz anlatırmısın

cnm dr baktı önce bebeğim kıpır kıpır dı ya hala gözümün önünden gitmiyor
usg gitim radyoloji uzm usg de baktı oda ense kalınlığna baktı sonra da kan tahlilini verdim onuda bir hafta sonra alacam inşş ii haberle

merhaba cnm kabızlık bendede var ama o ilk günlerdeki gibi şişmiyorum acayip bi şekilde karnım şişiyordu aşermemek daha ii bence
bendede kusma yok drum çok şanslısın dedi

iyi bari benim randevum saat 13 de çünkü bide aç gezmeyim o saate kadar .. dolmuş canım senin günün 10 + 4 artık 11. hafta oluyor. tam 2 hafta büyük senin bebiş benimkinden rabbim hepimizinkini korusun

cnm benim dr farketmiyor dedi ama senin dr sor istersen farklı olmasın bu gittiğinde yaptıcakmısın ikili testi

merhabalar
bugün test ettiğim bişeyi sizinle paylaşmak istiyorum daha önce konuşmuştuk ama ilk defa denedim elimi göbegimin 4 parmak kadar aşağısına elimi koyup hafif bastırdığımda tık tı tık atıyo daha önce hamile olan bi arkadaşımlada konuştum o bebeğinin kalp atışı olduğunu söyledi... eğer gerçekten öle ise çok güzellll bi duygu hissetmek bu olayı yaşayan varmı aranızda???

ayy aynen ben.canım bende öyleyim ya benimde bu gün sabah canım domates çorbası istedi kaşarlı boll boll uuuhh akşama kesin yapcam bak aklıma gedirdin gene :97:

canım bendede kabızlık var drum ilaç yazdı ama nafile hiç işe yaramıyo tvtmi yaparken sanki doğum yapıyorum off kız kardeşimde basür olmuştu hamileyken :95::95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…