2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

son günlerde bende de var bu durum. adam ne yapsa batıyo bana( hormonlardan ypaack bişe yok diyip kenara çekiliyorum
oohh hazırlıklar başlamış. şimdiden doğum gününü kutlayayım defnemizin. tepkiler gıcık olsa da seen hiiiç takma. umarım herşey yolunda gider. bende ayın 15 inde kontrole gidecem. ondan sonra görümcelere yengelere söyleyecem. anneler biliyo zaten..bu arada sonuçların güzel çıkmış. gözün aydın. darısı 2 li lere 3 lülere inşallah. ama hiç yazmamışsın bebiş nasıldı. elleri kolları oynatıyo mu bıcırık? ay pztesi olsa da gitsem artık. bi yanım korkuyo bi yanım artık gel pztesi gel diyo :))

ben de varım güzelim. yiyorum yiyorum doymak bilmeden sonra uyuyorum uyanıp yeniden yiyip geri yatıyorum. üstüne üstlük bide kocişe sitem ediyorum benimle hiç ilgilenmiyosun diye

salı akşamı eşimin dedesi bizim evde vefat etti canım....
başınız saolsun. Allah rahmet eylesin...

ben bazen içerde böyle minicik bi kıpırtı duyuyo gibi oluyorum ama psikolojikte olabilir kasları daha yeni geliştiği için bize hissetirecek kadar hareket olmazmış ayyy zaten daha çok küçük yawrum yaaa rabbim bize o günleride gösterir inşallah

yağmurcum benim sata göre 4 mart ama eğer son haftaya kadar dayanırsa bebişim 1 martta doğurmak istiyorum mübarek gün perşembe akşamı cumaya bağlandığımız zaman yada 3 mart olsun babası 3 eylül doğumlu çünkü..

Son düzenleme:

cnm ilk önce başınız saolsun....
bu bahsettiğin şeyi bende hissediyorum ...bence psikolojik değil çünkü birden kendiliğnden oluyor özellikle kıpırdaman yatınca içimde bişi pır pır ediyor hemde bebeğimin olduğu tarafta ...

pileocum benimde salı sabahı ben de sabırsızlanıyorum acaba ne oldu büyüdü mü bebişim diye ben de 2 li testi yaptırıcam bayramdan sonra gene gideceğim artık doğurana kadar her2 haftada bir böyle..sonradan bir düzene oturur belki.

bana 2 haftada bir yetmiyo. sanırım her hafta gitmek istiyorum. ama bu kez dayanacam 15 ine kadar ara kontrol yok :97: bi arkadaşın önerdiği el doppleri aslında tam benlik bişe. onu iyice bi araştırayım da kocişe evlilik yıldönümüzmüzde aldırayım bari

Merhaba Arkadaşlar...
Nasılsınız. Ben bugünlerde daha iyiyim mide bulantıların şiddeti azaldı. iştahsızlık devam ediyor. Ama en azından yiyebiliyorum.
Bu arada bazıları ailesine açıklamamış oooo biz herkese duyurduk bile.

Merhaba güzel annecikler ben geldim doktor kontrolüm vardı. Bebeğimin kalbini gördüm ve duydum. Doktor göstermeden görebildim kalbinin atışını. Sesi de çok güzeldi. Dünyanın en güzel sesiydi.

Başın sağolsun canım.

sağolun kızlar dostlar sağolsun....

benimde öyle bazen aniden oluveriyo genelde yatarken oluyo yawww ben zaten hep yatıyom ama ben ne tarafta olduğunu anlamıyomki henüz elimi koyuyom ama bilinçsiz

hadi ya daha çok küçük ya nasıl duyacak ki

5 haftalıkkende sesler geliyodu dr bağırsak hareketleri demişti ama şimdi nerdeyse 3 hafta geçti eşim önceki seslerden farklı diyo eminim bebişimin sesi büyüsede bende hissetsem bambaşka bişi daha önce yaşadım için o duyguları biliyorummm

merhaba kızlar

başınız sağlosun cnm mekanı cennet olur inşş

benim eşimde duyuyorum diyor ama bence kendini kandırıyor

kızlar bugun dr gittim bebeğim gayet sağlıklı büyümüş usg hareketlerini gördüm veeeeeeeeeeeeeee dr kız olma olasılığı yüksek dedi ikili testide yaptırdım.ense kalınlığı normal çıktı 0,6 çıktı.02,5 üstünde olması gerekiyormuş kan tahlil sonuçlarıda haftaya çıkacak inşş ii çıkar sonuçlarım

iyi hadi maşallah canım darısı bizim başımıza inşallah kan tahlili 1 hafta sonramı çıkıyormuş ense kalınlığını doktormu söyledi normal diye ben bayramdan sonra gideceğimde çok merak ediyordum nasıl oluyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…