- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.961
son günlerde bende de var bu durum. adam ne yapsa batıyo banagünaydın herkese bugün canım okadar sıkkınki hiç keyfim yok kocama taktım kafayı ne yapsa batıo okadar ilgisiz gelioki bana resmen anlaşamıoruz sürekli küs gibiyiz çok kalbim kırık bişi deil bebeğim babasını sevmicek die korkuyorum en kısa zamanda çözeriz umarımm
oohh hazırlıklar başlamış. şimdiden doğum gününü kutlayayım defnemizin.GüNaYDıN
Hepinize merhaba hanımlar..
benim heyecan doruklara tırmanmaya başladı. son 2 gün. Ailelere açıklıycaz ve ben şimdiden çok heyecanlıyım.
Bir yandan da kızımın doğum günü hazırlıklarına başladım yavaş yavaş. Rabbim yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin.
Bizden özellikle yengemin tepkisini merak ediyorum, eşimin ailesininde tamamının tepkisini!!!
SEFYcim canım bende şuan herşeyi boşlamış gibi bi durum var.eşimde benden şikayetçi:)))
ben de varım güzelim. yiyorum yiyorum doymak bilmeden sonra uyuyorum uyanıp yeniden yiyip geri yatıyorum. üstüne üstlük bide kocişe sitem ediyorum benimle hiç ilgilenmiyosun diyegünaydın kızlarr
hepinize mutlu sağlıklı keyifli bir gün dilerim..
ben sürekli yiyorum ve uyuyorum hayatımın başka bi anlamı kalmadı24 saat uyusam doymıycam sanki benim gibi olan varmııııı
başınız saolsun. Allah rahmet eylesin...salı akşamı eşimin dedesi bizim evde vefat etti canım....
ben bazen içerde böyle minicik bi kıpırtı duyuyo gibi oluyorum ama psikolojikte olabilir kasları daha yeni geliştiği için bize hissetirecek kadar hareket olmazmış ayyy zaten daha çok küçük yawrum yaaarabbim bize o günleride gösterir inşallah
Sağolun arkadaşlar... Allah hepinizden razı olsun....
pileocum benimde salı sabahı ben de sabırsızlanıyorum acaba ne oldu büyüdü mü bebişim diye ben de 2 li testi yaptırıcam bayramdan sonra gene gideceğim artık doğurana kadar her2 haftada bir böyle..sonradan bir düzene oturur belki.
cnm ilk önce başınız saolsun....
bu bahsettiğin şeyi bende hissediyorum ...bence psikolojik değil çünkü birden kendiliğnden oluyor özellikle kıpırdaman yatınca içimde bişi pır pır ediyor hemde bebeğimin olduğu tarafta ...
Başın sağolsun canım.
hadi ya daha çok küçük ya nasıl duyacak ki
kızlar ben çıkıcam birazdan bana dua edin ne olur yarın haberleri veririm size
dileğim canım benim sakin ol sakın panik yapma ve dua et lütfen allah koruyacaktır bebeğini sakın kaybettiğini düşünme onu hisset içinde ve sadece allaha sığın...
arkadaşlar salı günü kayınvalidem bize geldi eşim oruç tutuyor ben yemek yapamıyorum bize bakmak için tabiki gelirken kaynanamın babası var dedemiz onuda getirdi. salı günü tam işten eve gittim kayın valide yemek hazırlıyor mutfakta bende uzandım biraz...aradan 10 dk geçti geçmedi iftar saatine doğru dede bizim evde vefat etti...allahıma şükürler olsun eşim sayesinde bebeğimle ben o anları atlattık...mekanı cennet olsun rabbim hepimizi korusun...
kısslar siz denedinizmi eşim kulanı karnıma dayayınca seslerini duyuyom diyo daha küçük ama 8 haftada ilk vücut hareketleri başlıyomuş iskelet taslağıda hazır oluyomuşkollarını hareket ettirebiliyomuuuşşşş
kızlar bugun dr gittim bebeğim gayet sağlıklı büyümüş usg hareketlerini gördüm veeeeeeeeeeeeeee dr kız olma olasılığı yüksek dedi ikili testide yaptırdım.ense kalınlığı normal çıktı 0,6 çıktı.02,5 üstünde olması gerekiyormuş kan tahlil sonuçlarıda haftaya çıkacak inşş ii çıkar sonuçlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?