2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım malesef tamda mıde bulantısının sıddetlı oldugu andasın yapacak bısey yok malesef benımde yenı yenı sukur azalmaya basladı sabır canım sadece
Ne güzel bulantım olmuyor diye seviniyordum ama artık başladı Allah kimsenin başına vermesin çok feci bişee :26: ama bebeğim büyüdüğünü hissettiriyor bana..evde olsam heralde paso yatardım ama işte malesef öyle bir şansım yok akşam olsun diye dua ediyorum :44:
canım bnm midem bulanmıo çok şükür ama çok fena mide yanmam ve midemde tarif edemediğim:) çok kötü bişiler oluo meyve yiyorum bastırıo ferahlatıo aç kalınca ve gece sahura kalktığımda oluo

Aman bulanmasında zaten canım hiç iyi bişey değil :26:
banada meyva iyi geliyor ama ramazandada habire gidip yiyemiyorum oruçlu insanlr var burda mutfakta atıştırmaya çalışıyorum

canım ıste olman daha ıyı evde yatamıyosun kı daha fazla bulanıyo bıseylerle ugrasınca daha ıyı oluyo

uhdecım gececk bakalımmmm bulantım hafıfledı ya o bıle yeter :)) oglumda hıc boyle olmamıstımm

venüstencim başın sağolsun allah rahmet eylesin
bende acaip bi mide ağrısı var 2 gündür bide diş etlerim sızlıyo resmen

sağol bebişim....dostlar sağolsun...

ben haziran ayında diş dr ma gittim hamiş olduğumu bilmeden kontrol ettirdim dr güldü hamiş kalınca sen naparsan yap dişlerinde sorunlar olacak dedi şimdilik diş etimde kaşıntı ve hafiften çekilme var gibi kalsiyumu çoğalttım hiç dolgu bile yok bende ama dr dişlerin bile çürüyebilir hamilelikte dedi bol kalsiyuma yükleyeneyimde yawrum anasına mecbur kalmadan kendini tamamlasın

haklısın canım geçecekte bizleride peraişan etti hele senin bulantıların dahada kötüydü neyseki o kalmadı canım rahatsındır daha..
mrb arkadaşlar ben de yeni üye oldum,yaşadıklarımızı paylaşmak güzel...moral oluyor insana

hoşgeldin yağmur Allahım sağlıklı bebişler nasip etsin inş.

12. haftaya yeni girdik canım daha başındayız yani
ohh maşallah senin bebiş büyümüşş
biz daha 9 haftalığı...hoşgeldin bu arada :13:

venüscüm hayırdır neden herkes sana başsağlığı diliyor

uhdecım ne kadar rahatladım anlatamam en azından serumlardan kurtuldum bıseyler yıyebılıyorum mıdemde o tuhaf bualntı yok

Bizde şimdi geldik doktordan maaşallah bebişlerimizn ikiside sağlıklı. kıpır kıpırlardı. Allahım inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…