- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #3.921
Ne güzel bulantım olmuyor diye seviniyordumcanım malesef tamda mıde bulantısının sıddetlı oldugu andasın yapacak bısey yok malesef benımde yenı yenı sukur azalmaya basladı sabır canım sadece
canım bnm midem bulanmıo çok şükür ama çok fena mide yanmam ve midemde tarif edemediğim:) çok kötü bişiler oluo meyve yiyorum bastırıo ferahlatıo aç kalınca ve gece sahura kalktığımda oluo
uhdecım ıyıyız canım sukur bulantılar hafıfledı :)) ama yemekten sonra mıdem patlayacak gıbı oluyo nedense az da yıyorum
yagmur hosgeldın canım aramızaa ne kadarlık bebısın hayırlı olsunnn
venüstencim başın sağolsun allah rahmet eylesin
bende acaip bi mide ağrısı var 2 gündür bide diş etlerim sızlıyo resmen
12. haftaya yeni girdik canım daha başındayız yani
yagmur hosgeldın canım aramızaa ne kadarlık bebısın hayırlı olsunnn
haklısın canım geçecekte bizleride peraişan etti hele senin bulantıların dahada kötüydü neyseki o kalmadı canım rahatsındır daha..canım ıste olman daha ıyı evde yatamıyosun kı daha fazla bulanıyo bıseylerle ugrasınca daha ıyı oluyo
uhdecım gececk bakalımmmm bulantım hafıfledı ya o bıle yeter :)) oglumda hıc boyle olmamıstımm
mrb arkadaşlar ben de yeni üye oldum,yaşadıklarımızı paylaşmak güzel...moral oluyor insana
ohh maşallah senin bebiş büyümüşş12. haftaya yeni girdik canım daha başındayız yani
sağol bebişim....dostlar sağolsun...
ben haziran ayında diş dr ma gittim hamiş olduğumu bilmeden kontrol ettirdim dr güldü hamiş kalınca sen naparsan yap dişlerinde sorunlar olacak dedi şimdilik diş etimde kaşıntı ve hafiften çekilme var gibi kalsiyumu çoğalttım hiç dolgu bile yok bende ama dr dişlerin bile çürüyebilir hamilelikte dedi bol kalsiyuma yükleyeneyimde yawrum anasına mecbur kalmadan kendini tamamlasın
venüscüm hayırdır neden herkes sana başsağlığı diliyor
salı akşamı eşimin dedesi bizim evde vefat etti canım....
yagmurcum sen bızden baya bı byuksun :))) ıkılı testını yaptırdın mı
bız daha 9.3 gunluk
ohh maşallah senin bebiş büyümüşş
biz daha 9 haftalığı...hoşgeldin bu arada :13:
hoş bulduk canım,senin bebişte hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?