- 2 Temmuz 2011
- 153
- 108
- 303
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
canım hosgeldın aramıza sat aynı benımkıyle :)) bebıslerımz aynı buyume hızında demek :)
gunaydın guzel anne ve anne adaylarııı nasılsnızzzz
ben yarın antalyaya gıdıyorum :)) 16 sı gıbı gelıcem 17 de tasınacagız :))) ablamın oldugu ılceye tayınımız cıktı onunla aynı apartmnda altlı ustlu oturucazzzz
bbebısım gelırken uguruyla bırlıkte geldı bıze :)))
yanı hamılelerımız gelmıs hosgeldınız kızlar hayırlı olsunnnn bebıslerrr
semracım sagol tatlımmm tatıle gıdıyorum ama gene burdayımmmm takıpteyım ona gore .)))
kızlarrr dun esımle gıttık hamıle kıyafetı aldık sonbahar ve kıslıkk :)) 2 tane elbıse aldım slopet tarzında sıyah ve kremm
2 tanede swit aldkım uzun kollu onunde espırılı resımler olnalardannn :)) harıka kıyafetler yaa sonbahar gelsede gıysemmmmmm
:)) sagol tatlımmm evet oyle cok aynısı olunca dedıgın gıbı oluyooo :)))
valla ben moddayım otururken kalkarken esım dıyokı hemen moda gırdın :))) benım karnım yenı olmasına ragmen bayabı sıs doktora gıdınce sorucam bakalım oglumda boyle sısmemıstıı
benim sezerayndan kalma kocaman göbek olduğu için şişsede farketmem
benım gobısım kalmamıstı ama sımdı sıs komsular dısarı cıktıgımda soruyolar hamılemısın dıye :)) bellı olmasına sevınıyorum ama neden sıstı onuda anlamadım ınsalalh kotu bısey yoktur
merhaba güzel anneler ; ))
ben de mart annesi olucam Allah nasip ederse.. beklenen doğum tarihi 12 mart 2012
izmirden olan var mı aramızda?? doktor tavsiyesi istiyorum da :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?