- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
NAZENDE canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. sen sakın korkma sakin ol, Allah'ım mucizesine yaşa dediyse yaşar muhakkak.
Rabbim yardımcınız olsun.
Tekrar geçmiş olsun canım
merhaba kızlar ben de geldmmm... benide alın aranıza.
hoşgeldin canım, aramızdasın
Sağlıklı bi hamilelik geçirmen dileğiyle.
Doğuma kadar buradan herşeyi paylaşıcaz Allah'ın izniyle..
Sonra doğum hikayelerimizi...
sonra bebişlerimizin durumunu..
yolumuz uzun yani.
Tekrar hoşgeldin
geçmiş olsun nazendecim.bende 8 haftalıkken takla atmıştık araba ile ama bebişim sapasağlam doğdu.yat bol bol.hatta birkaçgün sadece tuvalet için kalk.rabbime güven
esperanzaa canım tahmini doğum tarihin nedir?? şuan kaç haftalıksın
Merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyi ve herşey yolundadır. kızlar bana doktor vitamin verdi ama folik asiti çok araştırdım. henüz folik asiti vermemiştim belki perşembe kese için çağırdı ozaman önerecek ama şuan folik asit kullanmamam sorun olurmu sizler folik asit kullanıyormusunuz?
Canım ben 3 aydır kullanıyorum folik asit. Ama çok çok bi sorun olacağını sanmam. yeşillik sebze filan bol yiyosan yani. eskiden folik asitmi varmış :))Merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyi ve herşey yolundadır. kızlar bana doktor vitamin verdi ama folik asiti çok araştırdım. henüz folik asiti vermemiştim belki perşembe kese için çağırdı ozaman önerecek ama şuan folik asit kullanmamam sorun olurmu sizler folik asit kullanıyormusunuz?
Herkese merhaba bende pazar günü öğrendim hamile olduğumu dün doktora gittim ve keseyi gördüm inş 15 gün sonra bebeğimin kalp atışlarını duymaya gideceğim herkese hayırlı olsun diyorum inş hepimiz sağlıklı ve sıhhattli şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza
hoşgeldin canım.. en erken senin şuan.. çünkü 26 mayıs olanlar 1 mart verdiler. Büyük ihtimalle şubatta kucağına alırsın hayırlısıyla. Tahmini doğum tarihin 1 mart diye mi yazayım.
Merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyi ve herşey yolundadır. kızlar bana doktor vitamin verdi ama folik asiti çok araştırdım. henüz folik asiti vermemiştim belki perşembe kese için çağırdı ozaman önerecek ama şuan folik asit kullanmamam sorun olurmu sizler folik asit kullanıyormusunuz?
Herkese merhaba bende pazar günü öğrendim hamile olduğumu dün doktora gittim ve keseyi gördüm inş 15 gün sonra bebeğimin kalp atışlarını duymaya gideceğim herkese hayırlı olsun diyorum inş hepimiz sağlıklı ve sıhhattli şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?