2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar iyi pazarlar

berkerdem kendini fazla yormamaya çalış inşallah dediğin gibi sağ salim kucağımıza alırız minik insancıklarımızı

günaydın kızlar iyi pazarlar

berkerdem kendini fazla yormamaya çalış inşallah dediğin gibi sağ salim kucağımıza alırız minik insancıklarımızı

evet ya dün çok yoruldum bidaha yemeğe alamam heralde kimseyi bebek beni zaten yoruyo içerde hakimiyet sürüyo 2 cmlik boyuyla canı sağolsun beni bırakıp gitmesin minik kelebeğimmm:76::76::76::76:

kisitim büyüdüğü için alınması gerekecek..usg de bugün epey büyümüş olduğu gözüktü... bebeşim çok şükür sağlıklı benim ise süreklik kisitin sebep olduğu ağrı var.buna da şükür ama...hepinizi öpüyorum dualarınızı esirgemyin lütfen.....

gene limonlu limonlu gelmek istiyorum aranıza....

inşallah canım Allaha emanet ol sağlıcakla gelinn

Limonlu kek çok geçmiş olsun...İnş ağrısız günler seni bekliyor...

Berkerdem seni çok iyi anlıyorum. Geçen hafta bende iftara misafir aldım ama bu Ramazan son dedim. Sende kendine dikkat et bak bel fıtığında varmış...

atlatacaksın canım allahın izniyle.sonra da burda sohbetlerimize paylaşımlarımıza devam edicez inşallah limonlu limonlu dualarımız seninle allah yardımcınız olsun ikinizi de korusun

Anne-çocuk sağlığında çalışan pratisyen hekim çatlaklar için badem ve kakao yağını karıştırıp karnıma herakşam sürmemi söylemişti. Ama tüyleride arttırır diye eklemeyide unutmamıştı. Ben ilk 6 ay kullandım ama sonra bırakmıştım. İlk doğumdan hediye kalmadı desem yeridir. Gittiğim uzmanda genetik olduğunu söylemişti.

İlk hamileliğim de resmen Türk kahvesine aşerdim ben. Hergün bir fincan yapıp içtim yapamadıysam bir kaşık tozundan yemiştim:)) Bir fincan izin vermişti doktorum ikinci kesinlikle yasaktı... Şimdilik henüz bişey yok.

Açıkçası ben bugün de niyetliyim. İftardan sonra meyvemi, yoğurdumu ve sahurda yumurtamı yiyorum..

mrb kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdırrr

lımonlu kekım tatlım merak etme hemen alıverırlerrr sen bıle anlamassın ınsalalhhh dualarımız ve kalbımız senınle hayırlı haberlerını beklıyoruzzzz

selammm hanımlar nasılsınız kaç gündür giremiyorum heryide okuyamadım vaktim yoktu...ben çok bunaldım atladım teyzeme geldim şehir dışına kocişte sevgili annesiyle...bikaç günede annemlere gitcem süpriz yapıcam daha teyzeme bile geldimi sölemedim..benim için çok iyi oldu bunalmıştım kafam dağıldı mide bulntılarım bile azaldı yarısıda stresten bulantılarımın...biraz ayrılık bazen iyi oluyor ilk defa ayrıldım kocişten hep birlikte çıkardık şehir dışına çıkmıyosakta onu bırakıp gitmezdim.şimdi ilk defa onu bırakıp geldim...iyi oldu birazcık değerimi anlasın...yokluk çekmeden varlıın kıymeti anlaşılmaz ya.....

canım inşallah kistinle vedalaşıp gelirsin aramıza allah yardımcın olsun

mrb cnm merak ettım bebısınızın cınsıyetlerı bellı oldumu benımkı 8.haftaya yaklastı
bellı olduysa nedırr acaba

kızlarselamlar benımde ınsallah 27 mart dogumlu oluo bebegım ınsallah mevlam gonlumuze gore verır bıde bısı dıcem benım gıbı hıc yemek yıyemeyen varmı bıde hersey ve herkesten tıksınen??gercı ıkı gundur ıyıyım acaba ıctıgım decavıt le mı alakalı bılen varmı??

canım nasıl isim istedine bağlı modernmi yoksa eskilerdenmi istiyosun googldan gir kız isimleri bulabilirsin benimkinin cinsiyeti belli değil ama kız isim olarak MİRAY ve BERRA ismini çok beğeniyorum anlamlarınada bakabilirsin :76::76::76::76::76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…