- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.261
günaydın kızlar iyi pazarlar
berkerdem kendini fazla yormamaya çalış inşallah dediğin gibi sağ salim kucağımıza alırız minik insancıklarımızı
kisitim büyüdüğü için alınması gerekecek..usg de bugün epey büyümüş olduğu gözüktü... bebeşim çok şükür sağlıklı benim ise süreklik kisitin sebep olduğu ağrı var.buna da şükür ama...hepinizi öpüyorum dualarınızı esirgemyin lütfen.....
gene limonlu limonlu gelmek istiyorum aranıza....
kisitim büyüdüğü için alınması gerekecek..usg de bugün epey büyümüş olduğu gözüktü... bebeşim çok şükür sağlıklı benim ise süreklik kisitin sebep olduğu ağrı var.buna da şükür ama...hepinizi öpüyorum dualarınızı esirgemyin lütfen.....
mrb kızlar nasılsınız gecmısı okuyamadım umarım herkez ıyıdırrr
lımonlu kekım tatlım merak etme hemen alıverırlerrr sen bıle anlamassın ınsalalhhh dualarımız ve kalbımız senınle hayırlı haberlerını beklıyoruzzzz
Kızıma isim arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Hepiniz sorunsuz bi hamilelik dönemi geçirir ve yavrularınızı kucağınıza alırsınız inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/462932-kizima-isim-ariyorum.html
kızlarrr bende gobusumu koydumm :))) koymayanlardan beklıyoruz artıkkk ben sıramı saldım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?