- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.281
kisitim büyüdüğü için alınması gerekecek..usg de bugün epey büyümüş olduğu gözüktü... bebeşim çok şükür sağlıklı benim ise süreklik kisitin sebep olduğu ağrı var.buna da şükür ama...hepinizi öpüyorum dualarınızı esirgemyin lütfen.....
gene limonlu limonlu gelmek istiyorum aranıza....
canım daha bellı degıl 15 yada 16 haftada bellı olur sanırımmrb cnm merak ettım bebısınızın cınsıyetlerı bellı oldumu benımkı 8.haftaya yaklastı
bellı olduysa nedırr acaba
evet kızlar haydi göbüşler fora topikimiz boş kalmasınsonra bütün topik benim göbüş resmiyle dolcak bu arada senin göbüş harika çıkmış canımcım
selam güzel anneler...
biz bebeğimle bugü dr gittik meleğim annesini zümedi kıpır kıpır bacakları kolları yüzünü kapatıyoyerim ben onu cok tatlıydı dr şimdilik herşeyin iyi olduğunu söyledi haftaya 2 li testimizi ve tahlillerimiz yaptıracağız belki cinsiyetide belli olur dedi dokdorumuz......RABBİM HEPİMZİN MELEĞİNİZ KORUSUN...... :81:
selam güzel anneler...
biz bebeğimle bugü dr gittik meleğim annesini zümedi kıpır kıpır bacakları kolları yüzünü kapatıyoyerim ben onu cok tatlıydı dr şimdilik herşeyin iyi olduğunu söyledi haftaya 2 li testimizi ve tahlillerimiz yaptıracağız belki cinsiyetide belli olur dedi dokdorumuz......RABBİM HEPİMZİN MELEĞİNİZ KORUSUN...... :81:
günaydın arkadaşlar....
limonlu kek geçmiş olsun inşallah kolayca atlatırsın....
bebeklrini gören arkadaşlarmaşallah bebeklerinize darısı başımıza inşallah...
bende yarın gitcem doktora çok korkuyorum....belimde inanılmaz bir ağrı var...hatta bel kemiğime dokununca morarmış gibi acıyor...acaba bi sorun mu var anlayamadım lütfen bi fikri olan varsa bişeyler yazsın...:26:
kullandığım progesteron jel de içerde siyah siyah birikmiş gözüküyor ama hijyenik olmaz diye temizlemeye korktum...
offff ne yapcam ben yaaaa....taktım kafaya bunları ağlamak geliyor içimden...yarına kadar nasıl sabretcem bilmiyorum...bana yardım edin...
kayınvalide ile kayınpeder de bende misafirler zaten rahatda edemiyorum...herşey batıyor bana....:84::84:
merhaba bel ağrısı genelde normal karşılanıyor bendede var aynı şikayet bazen dayanamıyorum bile ama bebek yerleşirken böyle ağrılar olması normalmiş ayağının altına yükseklik yapıp uzanırsan ağrı geçiyor kötü düşünme iyi düşün iyi olsun. Benim dr bu ağrılardan bahsedince bazı bebekler böyle nazlı olur ve anneye ağırılar verir demişti.
kisitim büyüdüğü için alınması gerekecek..usg de bugün epey büyümüş olduğu gözüktü... bebeşim çok şükür sağlıklı benim ise süreklik kisitin sebep olduğu ağrı var.buna da şükür ama...hepinizi öpüyorum dualarınızı esirgemyin lütfen.....
gene limonlu limonlu gelmek istiyorum aranıza....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?