2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canımm,inşlhhh kolay ve başarılı bir operasyon geçirirsin,,,dualarımız seninle...Allaha emanet oll

ıyı aksamlar kızlar cok yemek yedım bu gece rahatsız karnım sımdı ((

esımde nobetcı bu gece ablamda kalıcamm

canım afıyet olsunnnn yogurdunn

mrb cnm merak ettım bebısınızın cınsıyetlerı bellı oldumu benımkı 8.haftaya yaklastı
bellı olduysa nedırr acaba
canım daha bellı degıl 15 yada 16 haftada bellı olur sanırım

evet kızlar haydi göbüşler fora topikimiz boş kalmasın sonra bütün topik benim göbüş resmiyle dolcak bu arada senin göbüş harika çıkmış canımcım

tatlım cok sagolll senınkı kadar olmasa da :)) gobusummmmm ıste

selam güzel anneler...

biz bebeğimle bugü dr gittik meleğim annesini zümedi kıpır kıpır bacakları kolları yüzünü kapatıyo yerim ben onu cok tatlıydı dr şimdilik herşeyin iyi olduğunu söyledi haftaya 2 li testimizi ve tahlillerimiz yaptıracağız belki cinsiyetide belli olur dedi dokdorumuz......RABBİM HEPİMZİN MELEĞİNİZ KORUSUN......:81:

selam güzel anneler...

biz bebeğimle bugü dr gittik meleğim annesini zümedi kıpır kıpır bacakları kolları yüzünü kapatıyo yerim ben onu cok tatlıydı dr şimdilik herşeyin iyi olduğunu söyledi haftaya 2 li testimizi ve tahlillerimiz yaptıracağız belki cinsiyetide belli olur dedi dokdorumuz......RABBİM HEPİMZİN MELEĞİNİZ KORUSUN......:81:

kızlar cumartesi kontrolumuz vardı cikolata yeyip gittim aman yarabbim nasıl cıvıl cıvıl nasıl taklalar atıyor nasıl kafasını göbüşünü sallıyor ayaklar havadan inmiyor cok güseldi sanki ultrasonda içeri müzik göndermişizde bebeişim dans ediyordu harika bir duyguydu cinsiyeti belli değild henüz ama yatış paralelliğine göre kıza benziyor ama belli olmaz dedi doktorumuz eğer kız ise cok oynak bir kız olacak kesin
ikili testimiz de bu hafta sonuna karar verdik 12 haftalık olunca dedi şuanda tam 11+1 olduk rabbim tüm bebeklerimizi korusun ultrason öncesi tatli yemeyi ihmal etmeyin bebeklerimiz mutlu olsun biz mutlu olalım

herşeyin yolunda olduğuna çok sevindim umarım herşey böyle devam eder... benimde çrş kontrolüm var umarım bende böyle mutlu mutlu gelip yaşadıklarımı sizinle paylaşırım...

günaydın güzel anneler nasılsınıızzz ???
güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum sağlıklı bebişlerimizle birlikte ....

cumartesi bende dr. gittim kontrolum vardı aman Allahım oda nee kıpır kıpır 2 tane yaramaz hiç durmuyorr eller kollar bacaklar maşallahhhh insan inanamıyor nasıl bir güzellik böyle yarabbimm Allahım bütün annelere sağlıkla bebişlerini almayı nasip etsin inş....

günaydın kızlarrrr,,,
maşallahh hepinize bebişlerinizi görmüşsünüzzz,,,ne güzell,ayy bende çok merak ediyorum minnakımı

canım seninle aynı gdiyoruz sanırım ne kadar oldu senin benimde hafta sonu 2 li testim var ve gecen hafta bebeğim hiç durmadı maşallah
hangi hast. gidiyosun sen canım

günaydınnnnnnn nasılsınız kızlaaaarrr uhdecim sağlıkla kucağına al 2 tane olması daha bi heyecan vericidir ne güselll bende çok özledim miniğimi ama haftaya gitmeyi düşünüyorum 2 li test için inşallah hala oynuyodur benimkide bazen hiç bişey hissetmiyoum acaba hiç kıpırdamıyomu diorum sonra daha erken die kendimi yatıştırıyorum

günaydın arkadaşlar....
limonlu kek geçmiş olsun inşallah kolayca atlatırsın....
bebeklrini gören arkadaşlar maşallah bebeklerinize darısı başımıza inşallah...
bende yarın gitcem doktora çok korkuyorum....belimde inanılmaz bir ağrı var...hatta bel kemiğime dokununca morarmış gibi acıyor...acaba bi sorun mu var anlayamadım lütfen bi fikri olan varsa bişeyler yazsın...:26:
kullandığım progesteron jel de içerde siyah siyah birikmiş gözüküyor ama hijyenik olmaz diye temizlemeye korktum...
offff ne yapcam ben yaaaa....taktım kafaya bunları ağlamak geliyor içimden...yarına kadar nasıl sabretcem bilmiyorum...bana yardım edin...
kayınvalide ile kayınpeder de bende misafirler zaten rahatda edemiyorum...herşey batıyor bana....:84::84:

merhaba bel ağrısı genelde normal karşılanıyor bendede var aynı şikayet bazen dayanamıyorum bile ama bebek yerleşirken böyle ağrılar olması normalmiş ayağının altına yükseklik yapıp uzanırsan ağrı geçiyor kötü düşünme iyi düşün iyi olsun. Benim dr bu ağrılardan bahsedince bazı bebekler böyle nazlı olur ve anneye ağırılar verir demişti.

inşallah normaldir sadece bebeğim nazlı olduğu içindir... ben katlanırım sorun değil ama bir enfeksiyon filan olur diye moralim bozuluyor...
iyice bunaldım artık şu 12 haftayı bi atlatsak biraz rahatlıycam yaaa...allahım sen yardım et...

canım çok çok geçmiş olsun inş.. ameliyat güzel geçer herşey yoluna girer canım dualarımız senle...

Günaydın kızlarr iyi haftalar dilerim

limonlu - kek geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla döneceksin aramıza allah yardımcın olsun

kızlar bel ağrısı bendede var hele ben bide hafta sonu iftarda 15 kişi ağırladım bide temizlik yaptım camları sildim perdeleri yıkadım resmen ayaklarımın altı ağrıyor

2 gündür yoktum, hepinize mutlu haftalar diliyorum.
GÜNAYDIN

Ama safyayı açar açmaz tartışmayı görünce çok canım sıkıldı.

Tartışmaya giren arkadaşlar buraya hiç yakışmamış bu durum. sayfada böyle şeyleri görmek kimsenin hoşuna gitmez. ayrıca diğer arkadaşları da soğutur.

Bu durumun tekrar YAŞANMAMASI dileğiyle.. Hoş sohbetler olsun

kızlar günaydın nasılsınız.. bu baş dönmesi halsizlik ve mide bulantıları beni mahvetti ya hiç bişi yiyemiyorum tiksiniyorum bi sorun olmaz değil mi? çok korkuorum bişi olucak die sizde de var bu böyle şeyler :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…