2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada sen niye konuyu üstüne alındın anlamadımbenim yazdığım yaznın başını okumadınmı kıçından cvp veriyosun orada kusma ile ilgili yazı.....var ve bunu nurun adına yazdım

yahu ben onu netten bi yerden okudum yazdım dedim. sen ne diye üstüne alınıp atladınki. ayrıca herkesde mide bulantısı olmayabilir olmayıpta çok sağlıklı doğum yapanlarda var. ne varki bunda gerilmeyin lütfen arkadaşlar. uzatmayalım konuyu.

benim eltimde çatlak için acı badem yağı sür göbeğine dedi. tatlı badem yağı tüylenme yapıyomuş.daha başlamadım ama başlıcam. bebek yağı kullanıyorum bunun yanında.senin sprey şişe pratik olmuş. aslında daha iyi. gögüsler içinde kullansak olurmuki?

arkadaşlar bende cok midesi bulananların gebeliğinde sorun olabiliyomuş netten okudum....

nasıl aynı şey değilmi bu senin yazdığınla....

böye birşey burada paylaşılmaz nekadar hassas bir dönemde insanlar kimi insan yıllarca tedavi göre ldü burda acaba neden bu bende yok diye defalarca bşirbirine sordu ama bunun nedeni bundanmış denmedi dr lar bile bunu şanslı kesim olarak değerlendirirken sizin net bilmediğiniz bir konu yu buraya yazmanız doğru değil....geçenlerde bir arkadaş lekelenmesi olanların bebeği düşermilş yazdı yada boş gebelikmiş yazdı burada birçok insan 1 hafta yada uzun süre lekelenme yaşadı ...dua edeceğiniz yerde yada yarrim sağlıklı sihatli doğurmayı nasip etsin diyeceğinize bunları yazıyosunuz...

Ben karnıma, göğsüme, kalçama bacaklarıma sürüyorum, ama acısının kıllanma yapmadığını bilmiyordum, ikiside yapıyor diye tatlı almıştım, onu bir araştırıp acı alıyım bari.

pardon ama siz konuyu farklı taraflara çektiniz bende kesin olarak bildiğim birşey diye yazmadım. doğrudur yada değildir. bunu bilemem ama yaklaşımınız çok yanlış. tersler bir şekilde konuşmak yerine daha üsturupluca bana yaptığım paylaşmanın yanlış olduğunu söyleseydiniz bende anlayışla karşılardım. ayrıca burada aylarca bebek bekleyen arkadaşlarımızın olduğunuda biliyorum bende onlardan biriyim. bu konuda hassasiyette elbetteki fazla. o yüzden hataları uyarırken daha sakince paylaşımlar yapmanızı diliyorum, herkes dört dörtlük değildir mutlaka yanlışlarımız olacaktır. o yüzden burada böle konular için birbirimizi kırmaya değmez değilmi...

Evet kızlar biraz daha dikkatli yorum yapalım, gerçekten hassas bir dönemdeyiz. Bir de internetten okuduğunuz herşeye inanmayın, kim bilir hangi karacahil yazdı, hepsi sonuçta uzman insanlarca yazılmıyor, bir çoğu kulaktan dolma bilgiler. Stres çok kötü bişey ama kendimizi, birbirimizi strese sokmayalım, sağlıklı bebişler doğuralım inşallah:)

herşeyden önce Allah gönlüne göre versin bende tedavi görerek hamile kaldım...o zaman sana tatlı dille böle şeylerin insaları üzdüğünü ve hatta beni epeyce üzdüğünü dile getireyim çünkü benim hiç bulantım olmadı üstelik 1 haftada lekelenmem oldu ama sürekli yasin okudum hatta ağlayarak uykumdan uyandım bişey olmasın diye ALlaha yalvardım...lütfen bundan sonra güzel şeylerle hepimiz burada olalım illaki sonumuz ne olacak belli değil ama rabbim hepimize sağlıklı sıhatlı hamilelik nasip etsin....

amin canım hepimize. çok geçmiş olsun Allah tekrarını göstermesin.benmde geçen haftalarda kanamam geldi tabiki senin yaşadığın o stresi bende yaşadım. kimseye göstermesin Allah. ayrıca gerçekten şunun hamileliği çok iyi bunun hamileliği böyle olcak demek tabiki Allahtan başka kimseye düşmez. o yüzden kimsenin hamileliği sıkıntısı geçmesin diye dua ediyorum. yanlış anlaşılmalarım için çok afedersiniz. kimseyi üzmek için denen sözler değildi.

merhabalar...
benim gibi lekelenme yaşayanlar var aramızda okuyorum. benim 5. haftamdan beri zaman zaman geçsede şuan 8artı 1 oldum azaldı sarıya döndü ama yine arada pembeli oluyor. ne kadar devam eder bu acaba? sizinkiler ne kadar sürdü merak ediyorum?

merhaba güzel anneler
(hiç sabah kalkamadığım dan hiç günaydın diyemiyorum)neyse tünaydın:)
dün bel ağrısıyla uyandım gün boyu da yattım ağrıdan.doktorumu aradım çok yorulmaktan yada ayakta durmaktan olur dedi benimde ondan önceki gün misafirim vardı bide sahura kadar kaldılar bende uykusuz kaldım hemde yoruldum dedim.doktor sen hamilesin uykuna,yemene,içmene,dinlenmene,hareketlerine dikkat etmen gerekiyor dedi. haklı olarak ta kızdı yani.neyse sırtüstü yat dinlen bol su iç bir tanede parol ağrı kesici iç dedi.kanama kasıklara kadar aşırı ağrı inersede gel dedi.neyseki şükürler olsun yatarak geçti.ama çok korktum ay ilk defa böyle ağrım oldu diye psikolojik her halde ben bi ağladım ki eşim susturamıyo şimdi dün aklıma geldikçe de gülüyorum ya.eşim diyo ki ''ya siz hamileler ne acayıpsiniz ya.neye gülceniz neye ağlıcanız belli olmuyor.her şeyin aşırısındasınız ''diyor ki bencede haklı yani

slm kızlar dünden beri pek giremedim internete bir sorun vardı bağlantıda şimdi anca kabloluyla bağlanabildim daha tam giderilmedi ama halledeceğiz neyse..
,
pek okuyamadım geçmişi ama biraz tartışma olmuş galiba umarım halletmişsinizdir..

benim kanamam fln hiç olmadı ama hep değişik ağrılar oluyor o yüzden korkuyorum mesela şimdi de sol tarafım ağrıyor kasıklara doğru öyle çok şiddetli değil ama huzursuz eden bir ağrı ve çok halsizim halaaa
ayrıca ilaç içmekten de bıktım özellikle folic asitten her gün 3 defa bıktırdı bir de tiroid haplarım var günde bir kere ama unutkanlık da oluştu içip içmediğimi de hatırlayamıyorum bazen kafam iyice karıştı beynim sulandı sankiii
neyseki salı günü yaklaştı doktora gideceğim o zaman ilaç içmek istemediğimi söyleyeceğim tiroidi bırakamam ama en azından diğer haplardan kurtulabilirim belki..

çatlaklar için ben ilk gebeliğimde lierac kullandım yalnız o 3üncü aydan sonra kullanılıyor yani 14.haftadan sonra kullanılıyor bilginiz olsun gayet de memnun kaldım bu 3 ayım biterse allahın izniyle gene ondan alıcam zaten bir tanesi 2-3ay yetiyor heryerinize sürebilirsiniz yani çatlaması muhtemel yerlere...

of saat de nerdeyse 4 olacak benim daha evi toplamam ve iftara yemek yapmam lazım ama hiç halim yok yaaaa bir yardımcım olsa ne güzel olurdu

tiroid ilacı neden kullanıyorsun canım ne kullanıyorsun bide

mart anneleri sakın 16.haftadan önce çatlak kremi kullanmayın dr söyledi badem yağı falan hiçbir işe yaramaz bu haftalarda dediş bende 11+5 im 16.haftayı bekliyorum

Merhaba kizlar

beni de ekleyebilirsiniz listeye, kismetse 25 mart beklenen dogum tarihimiz!
Bebegimi ilk kez gecen hafta gorduk, kalbini dinledik. Size anlatmaya calismama gerek yok, yasayan anlar nasil bir duygu patlamasi yasattigini. onceden ultrason resimleri gosterenleri hic anlamazdim, birsey belli olmuyor ki ne bu kadar onem veriyorlar bu karanlik seylere derdim. Simdi durup durup kendi bebegiminkisine bakiyorum :)

Birsey merak ediyorum bu arada, hamile oldugunuzu ailelere ve arkadaslara soylediniz mi veya ne zaman soylediniz? Biz 8 haftalik olduk henuz sadece kendi annem, ablam ve bir tane yakin arkadasim biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…