- 21 Aralık 2009
- 1.462
- 117
- 363
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.221
bu arada sen niye konuyu üstüne alındın anlamadımbenim yazdığım yaznın başını okumadınmı kıçından cvp veriyosun orada kusma ile ilgili yazı.....var ve bunu nurun adına yazdım
Kızlar çatlaklar için önlem almaya başladınız mı? ben badem yağı ve kakao yağını spreyli bir şişeye koydum, banyodan çıkınca çalkayıp sürüyorum, pratik oluyor, tavsiye ederim. Bir de lierac diye bir krem aldım onu kullanmaya başlayacağım. Cildin esnemesi zaman alabilir diye erkenden başlıyım dedim.
benim eltimde çatlak için acı badem yağı sür göbeğine dedi. tatlı badem yağı tüylenme yapıyomuş.daha başlamadım ama başlıcam. bebek yağı kullanıyorum bunun yanında.senin sprey şişe pratik olmuş. aslında daha iyi. gögüsler içinde kullansak olurmuki?
arkadaşlar bende cok midesi bulananların gebeliğinde sorun olabiliyomuş netten okudum....
nasıl aynı şey değilmi bu senin yazdığınla....
böye birşey burada paylaşılmaz nekadar hassas bir dönemde insanlar kimi insan yıllarca tedavi göre ldü burda acaba neden bu bende yok diye defalarca bşirbirine sordu ama bunun nedeni bundanmış denmedi dr lar bile bunu şanslı kesim olarak değerlendirirken sizin net bilmediğiniz bir konu yu buraya yazmanız doğru değil....geçenlerde bir arkadaş lekelenmesi olanların bebeği düşermilş yazdı yada boş gebelikmiş yazdı burada birçok insan 1 hafta yada uzun süre lekelenme yaşadı ...dua edeceğiniz yerde yada yarrim sağlıklı sihatli doğurmayı nasip etsin diyeceğinize bunları yazıyosunuz...
arkadaşlar bende cok midesi bulananların gebeliğinde sorun olabiliyomuş netten okudum....
nasıl aynı şey değilmi bu senin yazdığınla....
böye birşey burada paylaşılmaz nekadar hassas bir dönemde insanlar kimi insan yıllarca tedavi göre ldü burda acaba neden bu bende yok diye defalarca bşirbirine sordu ama bunun nedeni bundanmış denmedi dr lar bile bunu şanslı kesim olarak değerlendirirken sizin net bilmediğiniz bir konu yu buraya yazmanız doğru değil....geçenlerde bir arkadaş lekelenmesi olanların bebeği düşermilş yazdı yada boş gebelikmiş yazdı burada birçok insan 1 hafta yada uzun süre lekelenme yaşadı ...dua edeceğiniz yerde yada yarrim sağlıklı sihatli doğurmayı nasip etsin diyeceğinize bunları yazıyosunuz...
pardon ama siz konuyu farklı taraflara çektiniz bende kesin olarak bildiğim birşey diye yazmadım. doğrudur yada değildir. bunu bilemem ama yaklaşımınız çok yanlış. tersler bir şekilde konuşmak yerine daha üsturupluca bana yaptığım paylaşmanın yanlış olduğunu söyleseydiniz bende anlayışla karşılardım. ayrıca burada aylarca bebek bekleyen arkadaşlarımızın olduğunuda biliyorum bende onlardan biriyim. bu konuda hassasiyette elbetteki fazla. o yüzden hataları uyarırken daha sakince paylaşımlar yapmanızı diliyorum, herkes dört dörtlük değildir mutlaka yanlışlarımız olacaktır. o yüzden burada böle konular için birbirimizi kırmaya değmez değilmi...
herşeyden önce Allah gönlüne göre versin bende tedavi görerek hamile kaldım...o zaman sana tatlı dille böle şeylerin insaları üzdüğünü ve hatta beni epeyce üzdüğünü dile getireyim çünkü benim hiç bulantım olmadı üstelik 1 haftada lekelenmem oldu ama sürekli yasin okudum hatta ağlayarak uykumdan uyandım bişey olmasın diye ALlaha yalvardım...lütfen bundan sonra güzel şeylerle hepimiz burada olalım illaki sonumuz ne olacak belli değil ama rabbim hepimize sağlıklı sıhatlı hamilelik nasip etsin....
[sıze=3] aramıza yeni katılan arkadaşlar, ilk sayfamıza bakarak isminiz listede yoksa bildirebilirmisiniz???[/sıze]
tiroid ilacı neden kullanıyorsun canım ne kullanıyorsun bideslm kızlar dünden beri pek giremedim internete bir sorun vardı bağlantıda şimdi anca kabloluyla bağlanabildim daha tam giderilmedi ama halledeceğiz neyse..
,
pek okuyamadım geçmişi ama biraz tartışma olmuş galiba umarım halletmişsinizdir..
benim kanamam fln hiç olmadı ama hep değişik ağrılar oluyor o yüzden korkuyorum mesela şimdi de sol tarafım ağrıyor kasıklara doğru öyle çok şiddetli değil ama huzursuz eden bir ağrı ve çok halsizim halaaa
ayrıca ilaç içmekten de bıktım özellikle folic asitten her gün 3 defa bıktırdı bir de tiroid haplarım var günde bir kere ama unutkanlık da oluştu içip içmediğimi de hatırlayamıyorum bazen kafam iyice karıştı beynim sulandı sankiii
neyseki salı günü yaklaştı doktora gideceğim o zaman ilaç içmek istemediğimi söyleyeceğim tiroidi bırakamam ama en azından diğer haplardan kurtulabilirim belki..
çatlaklar için ben ilk gebeliğimde lierac kullandım yalnız o 3üncü aydan sonra kullanılıyor yani 14.haftadan sonra kullanılıyor bilginiz olsun gayet de memnun kaldım bu 3 ayım biterse allahın izniyle gene ondan alıcam zaten bir tanesi 2-3ay yetiyor heryerinize sürebilirsiniz yani çatlaması muhtemel yerlere...
Kızlar çatlaklar için önlem almaya başladınız mı? ben badem yağı ve kakao yağını spreyli bir şişeye koydum, banyodan çıkınca çalkayıp sürüyorum, pratik oluyor, tavsiye ederim. Bir de lierac diye bir krem aldım onu kullanmaya başlayacağım. Cildin esnemesi zaman alabilir diye erkenden başlıyım dedim.
tiroid ilacı neden kullanıyorsun canım ne kullanıyorsun bide
canım ben sana yaptım zaten.. bak en üstte kontrol paneli var ona tıkla sonra solda profili düzenle var oraya gir kan grubunun altında kilo yaş diye çizelge var ordaki kutuya aşağıdaki yazıyı aynen yaz sayfa sonundan değişiklikleri kaydet e tıkla olacak
http://lbdf.lilypie.com/mennp3.png
ay banda yaparmısın yapamadım of bebeğim 2 mart da doğacak inş.
11+5 haftalık hamileyim sat:25 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?