2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın canım.

Dediğin gibi seni tekrar aramızda limonlu limonlu görmek istiyorum

günaydın kızlarrrr,,,
maşallahh hepinize bebişlerinizi görmüşsünüzzz,,,ne güzell,ayy bende çok merak ediyorum minnakımı
saol canımm darısı sana olsun insan merak etmezmi yahuu gördükce bebişini daha çok görmek istiyosun çok güzel bir duygu bu..
amin canımm inş... valla hemde nasıl düşüncesi bile muhteşem birşey.. sen hissetmiyosun ama onlar kıpır kıpırlar canım...
günaydın herkese... benimde bugün dr randevum var... bakalım nasıl geçicek...
canım inş. güzel haberlerle gelirsin....
saol canımm darısı görmeyenlerin başına inş.. çok güzel bir duygu inş. sende görürsün rahatlarsın canım..
bel ağrısını dr. sorsana neden o denli çok ağrı yapıyor...

günaydın arkadaşlar nasılsınız
mide bulantısı bel ağrısı dışında iyiyim ağzımın tadı hiç yok kusmakmı daha iyi kusmamak mı arada deredeyim
limonlu kek çok geçmiş olsun canım biran önce sağlıklıca atlatırsın işallah

günaydınnnnn herkese....nasılsınız kızlar çok güzel bi sabah bugün hava güzel çok sıcak deil fırıl fırıl esiyo..mutfağa oturdum yazıyorm henüz kahvaltı yapmadım hemen size yazıyım dedim...kociş diyoki hiç aramıyon hayırdır..çok iyiyim rahatım dedim daha gelme ozaman diyo normalde biraz fazla üstüe düşüyodum ama oda bana öyle yapıyodu daha hiç aramıyorum birazcıkta o merak etsin aaaaa kendimi bebeğimi paraladım hep bikerede başkalarını deil kendimi düşünmek istiyorum ve bebişimi tabiki...iki karadenizli iki inat böyle gidiyoruz bakalım...ne sevgimden vazgeçerim ne inadımdan ne yapayım

günaydın arkadaşlar...
umarım herlesin keyfi yerindedir..sağlıklı güzel haberlerle dolu bir hafta geçirriz hepimiz de...
mavi umarım herşey yolundadır..güzel haberlerle dönersin..
ben de haftaya gidicem inş görmek için..doktorum biraz geç gelmemi istedi..bekliyorum ben de sabırla..
denizenderya çok yormuşsun kendini arkadaşım.,dikkat et kendine..ben bazen bir bardağı kaldırmaya üşeniyorum,maşallah diyorum sana.34:
limonlu kek inşallah tezce kurtulursun arkadaşım,güzel paylaşımlarla dönersin..
polyanna yanlış anlamadımsa kızının doğum günüymüş..Rabbim hayırlı mutluluk dolu bir ömür versin inşallah..
tabi hepimizin karnındaki yavruşlara da...
bi de geceleri midem çok fena yanıyor böyle tansiyonum mu şekerim mi biri düşüyor ama hangisi çözemedim..sizde de oluyor mu?az mı yiyorum aceba ondan mıdır?

(not:genelde forumda fazla kalamıyorum,gün içinde mekan değiştiriyorum sürekli..mutlaka okuyorum her yazılanı,paylaşımda da bulunuyorum ancak 2li sohbet edemiyorum..ama hepiniz aklımdasınız)

günaydın anneler....
size birşey sormak istiyorum, ben öyle rahat ettiğim için hep yüzüstü yatıyorum,merak ediyorum bu şekilde yatmak ve uyumak zararlı mı?
Sanırım bir süre sonra zaten istesekde bu şekilde yatamayacağız ama şu anda karnımda epeyce çıkmış olmasına rağmen ancak bu şekilde rahat uyuyabiliyorum.
Yakında doktora gidecek anneler doktorunuza da bir sorar mısınız,rica etsem.

bel ağrısı bendede çok fazla kocam saolsun masaj yapıyo ama banamısın demiyor bide temizlik yaparsam yatağa yapışıyorum... cnm ya sen çok yormuşsun kendini çok normal bu kadar ağrı ben cesaret edemiyorum cam silmeye falan ... sana maşallah valla

evet evet tatlım aç kalınca banada aynene öle oluo daha önce yazmıştım tabir edemediğim mideme çok kötü fena bişey oluyor die daha önceleri hiç olmadığı için tabiri mümkün dildi bi lokma bile atsma rahatlıyorum

İyiki doğdun defne sağlıklı mutlu nice güzel yaşlara inşallah sevdikleriyle kardeşiyle
Çok teşekkür ederim canım. Güzel bi gün oldu çok şükür.
ailelere de açıkladık sonunda. Rabbim sonuna kadar sağlıkla götürmeyi ve kucağımıza hayırlısıyla almayı da nasip etsin hepimize.

Canım netten okuduğumu ve dinlediğimi söyleyeyim. İlk üç ay çok önemli değilmiş yatış pozisyonu. Ama daha sonrası için özellikle sola dönüp yatma tavsiye ediliyor. Bende kızımda ilk aylardan itibaren kendimi alıştırıp sola yatmaya başlamıştım. bu kez daha alışamadım ama çoğunluk sola dönüyorum.

günaydın canım aynı şikayet bendede var canım bişey istemiyo ama ilk 3 ay enne beslenemese bebeğe zararı yokmuş bebek daha çok küçük ne yicek dr sor istersen

günaydın canım aynı şikayet bendede var canım bişey istemiyo ama ilk 3 ay enne beslenemese bebeğe zararı yokmuş bebek daha çok küçük ne yicek dr sor istersen

doktorumu az önce aradım ama başka bişi için sorucamktım unuttum sürekli de rahatsız etmek istemiyorum burada sen ne kadarlıksın sen neler yiyiyorsn?

İnşallah bende kendimi bu şekilde yatmaya alıştırabilirim, gerçi göbeğimin üstüne yatmayayım diye o kadar uğraşıyorum sonra bir farkediyorum ki yine yüzüstü uyumuşum

polyanacım aileler ne tepki verdi merak ettim allah uzun ömür versin kızına ve minik bebelerimize tabiii hepimizede:)

kalbimiz birmiş bende 8. 2 haftalım bende şuan çubuk kraker yiyomm:44::44::44::44::44:

evet gerçekten öleymiş sorun bebek olunca ve sana bağlı yaşayorsa korkmamak elde değil bizde yarın 9 hafta olucaz işte haftaya cuma kontrolümüz var çok heyecanlıyım kalp atışlarını duyucaz ALLAH izin verirse :93::93: yukarıda bir arkadaş yazmış oda gitmiş doktora 10 haftalık bebeğini görmüş elini ayağını oynatıyormus bende gittiğimde 10 haftalık olucam bende görürüm heralde ayy ben çok heyecanlandım inş bi sorun çıkmaz .. çubuk krakerden de midem bulanıyor hiçbir yemek yiyicek ismi duymak yada görmek istemiyorum :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…