- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #4.241
ay banda yaparmısın yapamadım of bebeğim 2 mart da doğacak inş.
11+5 haftalık hamileyim sat:25 mayıs
http://lmtf.lilypie.com/Zqlcp3.png
:))) ben yaptım canm ekleyebilirsin
ama verdiğin SAT ve muhtemel doğum tarihine göre 11+3 çıkıyodu ben 2 gün eksik girerek 11+5 yaptım
Kızlar ben de bu gün her hafta olduğu gibi doktora gittim 9+0. gündeyim kuzucuğumun kolları hareket ediyordu inanılmaz güzel bir duygu :))) sırayla hepimiz paylaşalım bu güzel duyguları benim bu 3. gebeliğim ve ilk defa hareket ettiğini görebilmek kısmet oldu Allahıma binlerce kere şükürler olsun çok ama çok mutluyum :))))
ay ne güzellben de 9+2de gitmiştim ama hiç hareket etmiyordu herhalde çok aç olduğum için ama salı günü tatlıya dadanıp gideceğim inşallah ben de görürüm hareketlerini..
kızlar birde birşey sorcam aranızda cola içen var mı be arada cok canım isteyince içiyorum doktor kesinlikle hayır dedi bbirde ben hep değişik doktorlara gittiğimden en azından soda içebilir miyim diye soruyordum evet diyorlardı bu günkü doktor ona bile 3 aydan sonra dedi ve türk kahveside kesinlikle yaşak bol sütlü nescafe içebilirsin dedi siz ne yapıyorsunuz ben bazen bu kadar da dikkat etmek istemiyorum ne dersiniz??
kızlar birde birşey sorcam aranızda cola içen var mı be arada cok canım isteyince içiyorum doktor kesinlikle hayır dedi bbirde ben hep değişik doktorlara gittiğimden en azından soda içebilir miyim diye soruyordum evet diyorlardı bu günkü doktor ona bile 3 aydan sonra dedi ve türk kahveside kesinlikle yaşak bol sütlü nescafe içebilirsin dedi siz ne yapıyorsunuz ben bazen bu kadar da dikkat etmek istemiyorum ne dersiniz??
ALLAH acil şifalar versin rabbim sana sağlık sıhat versin inş....ben inanıyrum basit bir operasyonla atlatacksın bu sıkıntını sadece kendini üzme bebiş orda ve seninle bu insanlar boşuna dr olmuyorlar sen sadece onlara inan oldumu cnm öpüyorum seni...
selam mart anneleri ...misafirlerim var giremiyorum...
bende en son bebeğimi 7+6 da görmüştüm şimdi çok merak ediyorum...
bel ağrılarım başladı korkuyorum bişey olcak kuzuma diye...koku hassasiyetim var...tavuktan nefret ediyorum...
şu 12 haftayı bi atlatsak...allahm sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olarak kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi...
kızlar merhabalar
birkaç gündür yokum. çünkü eşim artık interneten kist ile ilgili araştırma yapmamı yasakladı... sürekli kuruntu yapıyormuşum. dolayısı ile sizle de görüşemedik. ama inanın özlemişim..
usg raporlarımı türkiyede 3 uzman dr a yoladık. hepsinin sölediği şey... bu kist basit kisit ama büyüklüğü arttığı zaman patlama ve karın içine kanama ihtimali yüksek... 12. haftadan önce laporaskopiyi yani genel anestezi çok acil olmadığı müddetçe önermiyoruz..ama onun dışında 12. haftadan önce vajinadan iğne ile girip sadece lokal anestezi ile( yani sadece vajinama az miktar anestezi ile) kistin içi boşaltılabilyormuş.ben uyanık olacam yani... eski bir yöntemmiş...araplar da bunu iyi yaparlar dediler. hele bir hastane biz bunu sürekli yapıyoruz diyorsa bir sorun yoktur dediler. kendine güvenen bir hastane demekki dediler..
yarın sabah randevumuz var. tekrar bakılcak.. tabi bazı yumurtalık hastalıklaarı ile ilgili kan testleri de yapılması gerekiyormuş... yarın operasyon geçirebilirim yanii...her an patlama ve kanama yapma korkusu yüüznden hiçbir iş yapamıyorum.namazı bile oturarak kılıyorum.. buna da şükür .daha birsürü hatalıklar var...
aslında büyümese kistim laporaskopi yapılabilir 12. haftaya kadar bekleyip. ama benimksi sürekli büyüyor.. hamilelikte östrojen hormonu sentezlendiği içn bu daha da büyüyecekmiş hormonun etksii ile...hamile olmasam büyümezmiş.. dr eğer alınmalı patlar diyorsa enjeksiyon ile kapalı olarak alınacak.. eğer beklyelin 12. haftaya kadar der ise mecbur bekleycez zor olacak ama... herşey yarın ki görüşmeye bağlı...
dememe gerek yok biliyorum dualarınız benimle...
Rabbim izin verir ise kistsiz aranıza dönecem bebeğim de rahatlayacak...
slm güzel annelerr ...uzunca bir süredir izledim takip ettim ama yazmak istemedim artık bana tutunduğunu düşünüyorumm bebişimin..daha önce düşük yaşamadım ama en basından korkuttular beni yok kese görünmüo yok kesenin şekli bozuk falan...sürekli kaybetme korkusu...snra eşimle sorunlar....size ihtiyacım var hemde çok...bu yolu sizinle geçirmek isterim kabul ederseniz....
slm canım.burda birçoğumuz benzer şeyler yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz.burada bulunma amacımız da birbirimize gerektiği zamanlarda destek olup bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak.birbirimize bir şeyler katmak.herbirimiz bu dönemi farklı şekillerde geçirdiğimiz gibi benzer şeyler de yaşıyoruz bebeğimizi kaybetme korkusu gibi ama bizim bu durumda yapabileceğimiz en iyi şey sanırım bebeğimizin bizimle olduğuna olacağına inanmak...bu durumlarda moralin en önemli faktör olduğunu söylemişti doktorum.benim riskli olan kocaman bir 30 günüm var ve her gün dua ediyorum her gün bebeğimle konuşuyorum.allahtan her şeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için çünkü eğer ki görecek günleri varsa bebişlerimizin elbette onlarda bizimle olmak isteyeceklerdir allahım izin verirse.içini ferah tutmaya çalış ve bebeğine sana tutunması için güç kuvvet ver kendine ve sağlığına dikkat et canım.elimizden geleni yapalım hep birlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?