2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
Kızlar ben de bu gün her hafta olduğu gibi doktora gittim 9+0. gündeyim kuzucuğumun kolları hareket ediyordu inanılmaz güzel bir duygu :))) sırayla hepimiz paylaşalım bu güzel duyguları benim bu 3. gebeliğim ve ilk defa hareket ettiğini görebilmek kısmet oldu Allahıma binlerce kere şükürler olsun çok ama çok mutluyum :))))

kızlar birde birşey sorcam aranızda cola içen var mı be arada cok canım isteyince içiyorum doktor kesinlikle hayır dedi bbirde ben hep değişik doktorlara gittiğimden en azından soda içebilir miyim diye soruyordum evet diyorlardı bu günkü doktor ona bile 3 aydan sonra dedi ve türk kahveside kesinlikle yaşak bol sütlü nescafe içebilirsin dedi siz ne yapıyorsunuz ben bazen bu kadar da dikkat etmek istemiyorum ne dersiniz??

ay ne güzell ben de 9+2de gitmiştim ama hiç hareket etmiyordu herhalde çok aç olduğum için ama salı günü tatlıya dadanıp gideceğim inşallah ben de görürüm hareketlerini..

ay ne güzell ben de 9+2de gitmiştim ama hiç hareket etmiyordu herhalde çok aç olduğum için ama salı günü tatlıya dadanıp gideceğim inşallah ben de görürüm hareketlerini..

selam canım galiba sen yazmıstın burda okudum birinden etmiyo tatlı yiyince eder diye bende açtım test yaptırmam gerektiği için zaten 2 sn actı kapadı durdu doktor hareketler başlamış dedi bir daha ki sefer 26 ağustos bende kocaman çikolata yiyip gitmeyi planlıyorum :))))

ya burda zor hamile kalan arkadaşlar var onlar tabii ki daha çok dikkat ediyorlar etsinler de tabii ki ama ben ilk kızımda canım ne istiyorsa yedim içtim tabi abartmadım önceden hergün 2litre kola içerdim kızımda 1-2 bardak içtim günde şimdi ise nerdeyse haftada 2 kere 1er bardak içiyorum ama açıkçası canım pek istemiyor bu aralar canım çay istiyor siyah çay ama o da kola ile eşdeğer olduğu iiçin günde sadece 1 çay bardağı içiyorum bu kadarı bile bana çok yasaklanmışım gibi geliyor normalde o kadar önemsemem ama 2.bebeğimi kaybetmiştim kalbi durmuştu kendimi suçlamıştım dikkat etmiyorum diye o yüzden şimdi de hani allah korusun birşey olursa en azından kendimi suçlamamak için dikkat etmeye çalışıyorum yoksa öyle katiyen içmemek gibi şeylere inanmıyorum allah vericek olduktan sonra veriyor olmadımı da olmuyor napalımmmm

Öncelikle tebrik ederim bebeğinin hareketlerini görmüşsün ne güzel maşallah. Sorduklarına gelince ben kolayı normal zamanda da zararlı bulup tüketmeyen biriyim soda içiyorum, sütün içine çeşitli şeyler karıştırarak içiyorum, kahveyle zaten aram yok. Ama günde bir tane çay kahveye izin veren doktorları duydum. Ben sormadım zaten içmediğim için. Benimki rahat doğal olmayan şeyler hariç ne istersen ye faydalı diye sırf bu dönemde kendini zorlayıp bazı yiyeceklerden tiksinme dedi. Bulantılar ve mide için sık sık ye dedi. Neyse dağıttım konuyu çay kahve neyse de kolayı içmememiz lazım bence. İnşallah hamileliğin hep böyle sağlıklı geçer

selam mart anneleri ...misafirlerim var giremiyorum...
bende en son bebeğimi 7+6 da görmüştüm şimdi çok merak ediyorum...
bel ağrılarım başladı korkuyorum bişey olcak kuzuma diye...koku hassasiyetim var...tavuktan nefret ediyorum...
şu 12 haftayı bi atlatsak...allahm sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlat olarak kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi...

kızlar merhabalar

birkaç gündür yokum. çünkü eşim artık interneten kist ile ilgili araştırma yapmamı yasakladı... sürekli kuruntu yapıyormuşum. dolayısı ile sizle de görüşemedik. ama inanın özlemişim..
usg raporlarımı türkiyede 3 uzman dr a yoladık. hepsinin sölediği şey... bu kist basit kisit ama büyüklüğü arttığı zaman patlama ve karın içine kanama ihtimali yüksek... 12. haftadan önce laporaskopiyi yani genel anestezi çok acil olmadığı müddetçe önermiyoruz..ama onun dışında 12. haftadan önce vajinadan iğne ile girip sadece lokal anestezi ile( yani sadece vajinama az miktar anestezi ile) kistin içi boşaltılabilyormuş.ben uyanık olacam yani... eski bir yöntemmiş...araplar da bunu iyi yaparlar dediler. hele bir hastane biz bunu sürekli yapıyoruz diyorsa bir sorun yoktur dediler. kendine güvenen bir hastane demekki dediler..

yarın sabah randevumuz var. tekrar bakılcak.. tabi bazı yumurtalık hastalıklaarı ile ilgili kan testleri de yapılması gerekiyormuş... yarın operasyon geçirebilirim yanii...her an patlama ve kanama yapma korkusu yüüznden hiçbir iş yapamıyorum.namazı bile oturarak kılıyorum.. buna da şükür .daha birsürü hatalıklar var...

aslında büyümese kistim laporaskopi yapılabilir 12. haftaya kadar bekleyip. ama benimksi sürekli büyüyor.. hamilelikte östrojen hormonu sentezlendiği içn bu daha da büyüyecekmiş hormonun etksii ile...hamile olmasam büyümezmiş.. dr eğer alınmalı patlar diyorsa enjeksiyon ile kapalı olarak alınacak.. eğer beklyelin 12. haftaya kadar der ise mecbur bekleycez zor olacak ama... herşey yarın ki görüşmeye bağlı...

dememe gerek yok biliyorum dualarınız benimle...
Rabbim izin verir ise kistsiz aranıza dönecem bebeğim de rahatlayacak...

ALLAH acil şifalar versin rabbim sana sağlık sıhat versin inş....ben inanıyrum basit bir operasyonla atlatacksın bu sıkıntını sadece kendini üzme bebiş orda ve seninle bu insanlar boşuna dr olmuyorlar sen sadece onlara inan oldumu cnm öpüyorum seni...

inşallah canım benim... bir müddet internetten uzak durmam iyi geldi.. aslında gene giriyorum nete ama kuran dinlemek ve takip etmek için...

evet canım bebeşimşn iki sefer kalp atşını duydum çok güzel atıyordu...artık daha dikkat etmem gerekiyr... belki bir müddet gene giremeyebilirm.yarından sonra

canım bence bel ağrısı korkulacak birşey değil sadece dinlenmen gerektiğini gösteriyor daha bu gün kağan kocatepe nin videosunda izledim bel ağrısıda mide bulantısı gibiymiş ve diyo ki anne adayları tüm belirtileri topluda yaşayabilir sadece birinide yada hiç biri hepsi normal nasıl midemiz bulanınca yediklerimize dikkat ediyoruz bel ağrıncada dinlencez :))

slm güzel annelerr ...uzunca bir süredir izledim takip ettim ama yazmak istemedim artık bana tutunduğunu düşünüyorumm bebişimin..daha önce düşük yaşamadım ama en basından korkuttular beni yok kese görünmüo yok kesenin şekli bozuk falan...sürekli kaybetme korkusu...snra eşimle sorunlar....size ihtiyacım var hemde çok...bu yolu sizinle geçirmek isterim kabul ederseniz....

canım tabiki dualarımız seninle çok geçmiş olsun.allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda hayırlı bir şekilde sonuç alırsın.doktordan gelince yazmaya çalış merak ederiz seni.

slm canım.burda birçoğumuz benzer şeyler yaşadık ve yaşamaya devam ediyoruz.burada bulunma amacımız da birbirimize gerektiği zamanlarda destek olup bilgi ve tecrübelerimizi paylaşmak.birbirimize bir şeyler katmak.herbirimiz bu dönemi farklı şekillerde geçirdiğimiz gibi benzer şeyler de yaşıyoruz bebeğimizi kaybetme korkusu gibi ama bizim bu durumda yapabileceğimiz en iyi şey sanırım bebeğimizin bizimle olduğuna olacağına inanmak...bu durumlarda moralin en önemli faktör olduğunu söylemişti doktorum.benim riskli olan kocaman bir 30 günüm var ve her gün dua ediyorum her gün bebeğimle konuşuyorum.allahtan her şeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için çünkü eğer ki görecek günleri varsa bebişlerimizin elbette onlarda bizimle olmak isteyeceklerdir allahım izin verirse.içini ferah tutmaya çalış ve bebeğine sana tutunması için güç kuvvet ver kendine ve sağlığına dikkat et canım.elimizden geleni yapalım hep birlikte...

çok tesekkr ederim desteğin için ...ne güzel dilekler bunlar...umarım bebişlerimiz bizimle kalırlar.çünkü benm yaşama sebebimmm oldu

merhaba arkadaşlar nasılsınız.başta polyanacım olmak üzere;sizleri çok özlemişim 2 haftadır giremiyordum bilgisayar bozuktu:95: inanın gözümde tüttünüz.şimdi tam yapıldı sayılmaz ama yinede idare ediyor,inşallah yine bozulmaz bilgisayar da burda paylaşıma devam edeerim:92::92:

günaydın anne adayları dün misafirim vardı nete giremedim ortam baya gerilmiş bidaha kırgınlık yaşamayız inşallah çok hassas günlerdeyiz hep güzel haberler alalım inşallah bende akşamdan beri bel ağrısı çekiyorum hiç uyuyamadım şuan bile diken gibi batıyo bide sağ tarafta bel fıtığı var ama olsun bebeğime değer bide sağlıklı doğduğu günü görebilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…