2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mervisim massallah de sutune, nazar degdirme kendine.

İsolde canim maltana malt iceceginin, marketlerde satilan tatlandirilmi versiyonu. Gazoz gibi fiyati da daha uygun.

arkadaslar sızler daha tecrubelısınız yardımcı olursanız sevınırım
bıberonu veya sut sagma mak. aparatlarını kaynatırken deterjan koyuyor musunuz? :26: :44:

ya bende bunu soracaktım bi iki kere bezinden kıyafetine kaka bulaştı bebişimin ve o lekeler hakkaten geçmiyoooo.. leke çıkarıcı işe yarıyomu peki?

ya yarıyoda en son çok fena oldu alt açma bezine etti resmen tam bezini aldım altından o sırada saldı yavrum tabi onu çıkarmada birz zorlanmış hafif iz kaldı..:)))

kızlar kakayı nası çıkarmıyo benim alt açmaya kaka bulaşıyo dalin sıvı detarjan bide dalan roxy karıştırıp koyuyorum hiçbi leke kalmıyo valla

valla çıkarmıyo işte cnm bunların kakaları hardal rengi acayip canlı bi renk fosforlu gibi çıkmıyo :)))

kızlar merhaba çoook uzun zamandır yoktum eşimle barıştım daha ii olucam inşallah dularınızı eksik etmeyin nolur kızımda gayet sağlıklı hepinizi çok öpüyorum

vallahi bugn aklımdan geçtin dedim nolduki bu kıza görünmüyo die..çok sevindm cnm..Allah mutlulunuzu daim etsin

Canim kok tarcin dedigin su cubuk seklinde olanlar var onlarmi birde hepsinden ne kadar koyuluyor belli bir tarifi varmi?

dere otu tel tel yaprakları olan tere ayrı böle rokaya benziyo yaprakları..çok farklılar yani birbirlerinden

Elemsu frosh varya bitkisel, ben once onla yikayip sonra mikrodalgada steril ediyorum.Sen de kaynattigin suya koymada onceden yikayip sonra kaynatabilirsin.

Gecenın bı vaktı uykumun kacmasına sebeb KAYNANAM
kızlar bana bı akıl verın kafaları yıcem
kaynanamgılın evı bıze yakın gunasırı kızımı gormek ıcın mutlaka gelırler,tamam gunasırı gelmelerınede razıyım,tek sıkıntı kaynanamın dııl cocuk bakmayı tutmayı bıle bılmemesı,kızımı kucagına alıyo daha kırkı cıkmamıs el kadar bebegı ayakta tutturuyo,oturtuyo,sonrada etrafa amaaan bu kız hemen yuruyecek valla dıye sevımlılık yapıyo,kızımı bır pıspıslayısı var,bebenın cıgerını dokuyo resmen,o tum bunları yaparken kut kafalı esımın gozlerıne bakıyorum annesını uyarsın dıye nerdeee hepsı agzı kulaklarında sırıtıyolar,dogrumu yapıyo kaynanam
gecen gun gordum besıgı bı sallayısı var,kızım besıkte bı o koseye bı o koseye savruluyo,delı olmamak ıcten dııl
ya alıyo kızı kucagına 50kere kıza ısmını soyluyo,
aysima aysima aysima ayslma......
Valla kızımın ısmınden tıksındırıcek benı..her kucagına alısında bu bebenın bı sıkıntısı var dıyo,yok anne bırseyı dıyorum,yok yok var dıyo....
Kızım kaynanamun kucagındayken aklım cıkıyo arkadaslar,haksızmıyım yaaaa,nolur bı akıl verın napayım ben,bgn mısafırlerın yanında bıle kızımı oturtmaya calısırken mısafır gelen yaslı teyze kaynanama oe oturtma gegregı batar dedı,ben bılmem gegrek falan ama dogru dııl oyle yapması,bısede dıemıorum boyle sınır krızlerıne gırıyorum...

ay canım yazdıklarnı okuyunca ben delirdim vallahi.o kaynana tam kaynanaymış.zavallı bebiş kalça çıkılığı olur garibimde ya.4. aydan sonra başlanır çocuk oturtulmaya.tamam torunudur sever anlıyorm ama anlattıklarına bakılırsa o sevmiyor hırpalıyor resme.kızım 10 aylık kayınvalidem şehir dışında tek doğumuna gelmişti benimde ama aynılarını ben yaşasam çocuğum için kalpte kırarım.sonra ALLAH korusun bir şey olsa evladıma ençok ben uğraşacağım ve benim ciğerim yanacak.bence çizgini koy sınırını bilsin....

tatlı bir dille sölesen olur aslında..Anne öle yapıosun ama bişi olmasın küçük,kemikleri hassas felan ne bilimm.ben diyordum.Hoş kaynanam benden daha özenli bakmasına rağmen ,ay incinmesin anne felan derdim yani...Valla zor iş ya..Allah sabır versin canım

arkadaşlar bbeişim dün gece 11de emzirdim yatırdım..neyse gece 1.30 gibi uayndı mız mız 2 dk emdi..sonra 3:30 a kadar ,gene emdi 10 dk kadar..sabah 6 da uyandı kakasını yaptı..emzireyim dedim uyuuverdi..8de yine aldım kucağıma emsin diye..emmediği gibi önceki emdiklerinide süt şeklinde bırakıverdi ağzındanşuan uyuyor..Uyusa bi dert uyumasa bir dert..bişi yoktur inşAllah..Dün onu dışarı çıakrdım ilk defa acaba açık hava mı çarptı noldu ki..emseydi barı yeni sütcükler üretilseydi.. normaldir dimi bişi yoktur.

cnm, haklısın. bir de lohusalık psikolojisinden dolayı bebeğimizi kimsenin sevmesine tahammül edemiyoruz sanırım, o da var.. bence küsecekse de darılacaksa da darılsın. Allah korusun ilerde bebeğine birşey olsa, o mu bakacak, bakması problem değil, vicdanın elvermez niye zamanında demedim dersin...eşinle de konuşarak uygun bir dille uyarmak gerekir. acıktı , altını değiştireyim ya da uykusu geldi, ver de yatırayım anne diyerekten de mümkün olduğunca bebeğini kaçırmaya bak :)) internetten okudum, ya da geçen doktora gitmiştik, doktor bu bebekte kalça çıkıklığı başlangıcı var dedi, kesinlikle dik tutulacak özen gösterin dedi dersin:) söylemek istediklerini doktor söylemiş gibi üzerine at:) sürekli de söyle, bi kere söylemeyle anlamıyolar bazen:)

çoğumuzda durum böyle sanırım cnm. merak etme. daha çok küçükler.rutinleri oluşana kadar devam edebilir... emzirmeye çalış özellikle kaldırıp. ama yok almıyorsa yapcak bişiy yok. zaten açlarsa saldırıyorlar, onların en iyi bildigi şey. sen merak etme

aynı durum var bende de. gece banyo yapmışım da ıslak saçlarla yatmışım gibioluyorum. 1 seneye kadar devam edebilirmiş lohusalık terlemesi...

ben de durum senin gibiydi ama doktor kesi,nlikle yan yatır dedi. ne diyosunuz zaten kafası yumurta gibi arkaya doğru sivri dedim. yok merak etme, eğer sırt üstü yatırırsan tabak gibi olucak kafası dedi. valla anlamadım gitti... ama illa da sırt üstü yatırcam dersen, ben destek koyuyorum kafasının yanlarına, çünkü hemen yana çeviriyo.. bir de gece değil de gündüz yanımdayken yapıyorum o işi. dediğin gibi boğulmayı engelleme amaçlı

ıyyyyyyy kaynanam geldi gözüme bi an..
benim kaynana da çok hızlı sallıyodu yavrumu(

canım madem eşin kaş göz işaretinden anlamıyor, açık açık söyle.. oda olmadı kaynanana söyle yapma lütfen diye. daha minicik o yaa.. ne demek öyle bi o tarafa bi bu tarafa sallamak!! ne demek daha 1 aylık bebeği oturtmak!!
güzel bi dille mutlaka söyle canım. oturtmak çok tehlikeli şuan.. daha onun kemikleri ne ki.. Allah korusun omurgasında, kalçasında, hızlı sallanması da beyninde hasara sebep olur !!!! Allahım sen koru. Kaynanana da akıl fikir versin Rabbim

bu arada doğum günümü kutlayan DMF, BERNYSİTA, AYSEN_K, TEDİRGİN, RONYA, MASİVA sizlere de çooooook teşekkür ederim arkadaşlar.

Önceki gün kırklanıcaktık, suların kesilmesi ile kırklanamadık:)))

Annem gelmişti ve dün sabah annemlere gidip orda kırklandık. şükürler olsun lohusalığım bitti. Kızımı 40 ziyaretine kuyumcuya götürdüm:)))) kuyumcu abimiz de hediyelik nazarlık altın taktı:) çok sevindirik olduk:))

eşimde bana tektaş uçlu bi zincir aldı:)) barıştık. ama hem benim yorgunluğum hemde onun iş yoğunluğu sebebiyle halvet olmadık

Son düzenleme:
Kaynanayı daha once guzel bı dılle uyardım esasında,hemen cevabını verdı tabı kalırmı hıc lafın altında,nekadar korkuyosunuz oyle,2tane evlat buyuttumde bısı olmadı,sımdımı bıse olcak,he 2 tane bebe buyutmussun ama allah yoluna buyumusler..
O yaptıklarının hepsını dogru sanıyo,oda anne bende anneyım ama ben bılınclı bı anneyım,arastırıyorum,okuyorum,kızımın bı problemı oldugunda ustesınden gelebılıyorum,cnk ımkanım var,kıtaplar,ınternet,doktorlar elımın altında
ama onun zamanında oyle dııldı,o vaktı zamanında ne yaptıysa onu dogru sanıyo...
Az once kahvaltıda esıme ızah ettım durumu,herzamankı gıbı bıse demedı ve sıkılarak ortamı terkettı
yok bana esımdende fayda yok,kendı ısımı kendım yapıcam,kırılıyomu darılıyomu umrumda dııl valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…