2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bebeğimin el ve ayak izini baskı yapmak istiyorummm...
bunun için hangi boya kullanılır bi bilginiz var mııııı ????

braun almıştım doğumdan önce henüz kullanmadım ama amcamın kızına vermiştim oğlu için kullanmıştı çok beğendi... e-bebek mağazasından almıştım 18 tl...

canım niye stres yapıyosun şuan en önemli şey oğlun ve onun içinde sütün..bende zaman zaman eşimin ailesi yüzünden stres yapıyorum ama hemen aklıma sütüm geliyo takmamaya çalışıyorum..gelcekler görcekler gitcekler işte hiç olmazsa her Allahın günü yaşamıyon aynı stresi..kötü olupta görüşmek zorunda olmak dahada kötü benim yaşadığım gibi...

aynen canım bend eilk zamanlar yemiştim inanılmaz gaz yaptı oğluma... bende portakalı inanılmaz severim...
ve 2. çok yapan ise çikolata bilgin olsun...

canım bu topikteki çoğu anne senin gibi bende onlardan biriyim 2 aydır bunu yaşıyoruz... gaz damlası kullanıyorum... kollarını sararak yatır... beyaz gürültü müziğini dinlet... sallamaktan çok hoşlanıyor... emzik emiyorsa emzikle uyut... yediklerine dikkat et... aklıma gelenler bunlar...

kızlar günde kaç ml veriyorsunuz bebeklerinize hem mama hem de anne sütü

memeyi sağmadığım için kaç ml oluyo bilmiyorum ama sütümün yetmediği zamanlar oğlum memeyi bırakınca ağlıyor doymadığını anlıyorum zaten belli oluyor sütümde az geliyor böyle zamanlarda 60 ml suya 2 kaşık mama katıp veriyorum oğlum uyuyor öylece... mamayı günde 3-4 kez gece ile birlikte veriyorum... geri öğünlerde sağmadan meme...

ben bebeğimin el ve ayak izini baskı yapmak istiyorummm...
bunun için hangi boya kullanılır bi bilginiz var mııııı ????

canım çocuklar için özel üretilen PARMAK BOYAları var.. onlarla yapabilirsin.

bak bunlar benim koca dananın parmak boyayla yaptığımız baskıları:))))

bunu hamileliğimiz döneminde bende paylaşmıştım ama kullanan veya alan kimse olmadı.
birde ağızdan ölçülen ateş dil altından daha iyi sonuç verirmiş. braunun esnek başlıklı ateş ölçeri var (PRT1000), gayet güzel ve kullanışlı. ister ağızdan ister koltukaltından istersende makattan ölçebiliyosun.

Didem doğduğundan beri ilk kez bugün ayağımda uyuttum bende. öle klasik sallama şeklinde değilde titreşim yaparak. çünkü bu ara fena halde kucağa alışma halinde.((

ayy cnm benim

evet araştırdımda seninde dediğin gibi parmak boyalarıyla yapılıyormuş...nerede bulabilrim ki bu boyayı...

kırtasiyelerde, büyük marketlerin kırtasiye bölümlerinde bulabilirsin canım. pahalı bişey de değil.. 5-10 tl arası hemde 6 renk filan

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaar, güzel anneler:) kanpanyada dediğin ateşölçeri mi almıştın, yoksa onu mu alacaksın? marka nedir?

Wollex Temassız Ateş Ölçer ( Yarım Saniyede Doğru Ölçüm ) - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com

Cnm hastanedekinin markası neydi bilmiyorum ama bunun aynısıydı. Hatta bırak çocuk hastanesini doğum hastanesinde bile bundan kullanıyorlar... Ben bir ay önce bakmıştım ya fiyat artmış yada ben yanlış hatırlamışım...

En kısa zamanda sipariş vereceğim...

kırtasiyelerde, büyük marketlerin kırtasiye bölümlerinde bulabilirsin canım. pahalı bişey de değil.. 5-10 tl arası hemde 6 renk filan

cnm çookkk saol ya ...

kızlarrr ,,,
bende bebeğimi ayakta sallayarak uyutuyorum başka şekilde çok zor uyuyor ....bugüne kadar hiç kendi başına uyumadı...buna nasıl alıştırabilirm ki..
birde bizim miniğin göbeği dışındaydı biraz bi ara ağlasada pek dokunmuyordum alışmasın diye ama baktım ki ağladıkça fıtık gibi kocaman oldu bende en ufak ciyaklayıp mızırdanmasnda aldım şimdi göbeği daha iyi ama hiç kendi uyumuyor napcam bilemiyorum ...

her biri ayrı işte.. memede uyusa dert, sallanarak uyusa dert.. geçen gün paylaştığım bi yazı vardı. orda 0-3 aylık bebeklerin uyuduktan sonra yatağa konulması gerekir yazıyordu. benimki de bu ara hiç durmuyo yarım saat uyursa kâr.. karnı tok, altı temiz, gazını da çıkarıyorum ama durmuyo yinede

Kızlar wrap,meı taı falan cok guzellerde ben sıze sey sorcam,su kanguru varya o nasıl tavsıye edıyomusunuz?

Son düzenleme:
Kızlar wrap,meı taı falan cok guzellerde ben sıze sey sorcam,su kanguru varya o nasıl tavsıye edıyomusunuz?

kanguru iyi güzel hoş da, omuzlarını ve sırtını ağrıtıyor tabi ilerleyen zamanlar için söylüyorum.ilk kızımda kısa bi süre kullanmıştım. şuan kullanıp kullanmama konusunda emin değilim. 2.ayımız dolunca kalça usgsi çektirdikten sonra doktora sorup öyle kullanmayı düşünüyorum. diğer yöntemleri kullanmadım bilmiyorum.
http://www.neyne.net/search_expert.aspx?value=Q0lEPTEmVklEPTk1JkxPR0lEPS0x

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…