2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bayanlar size bi sorum olucak hayırlısıyla nisan annesi olucam suan 38 artı 3 üm doktorum cuma günü acılmamın basladıgını 1 ya da 2 cm falan oldugunu yarına 1 cm bile sacılman olursa suni epiduralle normal dogum yaparız sen esyalarını al salı günü hazır saat 8 de bni bekle dedi dogumhanenin önünde 3 kilo bebegim ama 40 hfta görünüomus ultrasona göre geişkinmiş öle dedi bilmiorum acaba erkenmi yoksa doktor biliomudur kafam karısık dogum yapmıs anneler olarak yardım edin bana lütfen yarın dogum diyor ama acı cok cekmekten korkuyorum ilk dogumum :18:

cnm erkekler o konuda öyle kafana takma annelerine hatada yapsalar laf söyletmezler..hoş bn şimdi düşünüyorm oğluöda evlennce bna laf söyletmesin ohhh bnde kaynana olcm kolay mı doğurdum bee

Kızlar normal dogm yapıp 40ı doldktan sonra agda yaptıran oldumu?Ağda yaptırmak istiyorm ama dikişler yüzünden tereddütlüyüm

bnde geçen aynı soruyu sordm amerde arkadaşımızdı galiba oda dr.a sormş olr ama 10 gün daha beklesen daha iyi olur demiş..oda 50. gün yaptrmş.

cnm erkekler o konuda öyle kafana takma annelerine hatada yapsalar laf söyletmezler..hoş bn şimdi düşünüyorm oğluöda evlennce bna laf söyletmesin ohhh bnde kaynana olcm kolay mı doğurdum bee

canım yaa su avatarındakı bebısının resmıne bayılıyorum yaa,masallah her defasında bakmaktan kendımı alamıyorum,cok dadlı cıkmıs cırkın

Az az kanamam var adetmı oluyorum acaba? Yarın kırkımız cıkıyo ınsallah,yaklasık 1hafta kadar herhangı bı leke yoktu,bu nekı acep?

canım yaa su avatarındakı bebısının resmıne bayılıyorum yaa,masallah her defasında bakmaktan kendımı alamıyorum,cok dadlı cıkmıs cırkın

ay teşekkür ederz teyzesi şapka baya şirinlik katıyo bnde snn avatarını her defasında netten alınmış hissine kapılıyrm kartpostal gbi ama snn ufaklıktı dimi

ya bu mamadan biz ne zaman kurtulcaz.benim çevremde arkadaşalrım var hepsi emziriyor.mama felan vermıyor,sütüm fışkırıyor felan diyorlar..Allah allah bizimki neden fışkırmıyor anlamadım.bende 30cc mama versem zoruma gidiyor ama ne yapayım.Artsaydı bizim sütlerde ya....bu arada bugün çok gerginim oğluşuma da kaba davrandım kızdım ona..manyağım ya el kadar bebeye kızılırmı,neyse öğlen eşim geldi biraz rahatlattı beni..bebişi yıkadık sonunda uyudu..bende az kafamı dinliyim.birde bugün 40mz çıkıyor ama özel bişi yapmam gerekmi.birazdan kendimde banyo yapıp abdest alcam okadar.

kızlar bişi dicem bn artk emzirdikten sonra yarm saat omzumda tutuyrm oğlumu böylece kusma sorunu olmuyo..ama direk yatırrsam mutlaka azda olsa çıkarıyo..brz sindrmeleri grk sanırm..

kırkınız hayırlı olsun canım,kırk ıcın ozel seyler yapan arkadaslarımz var ama bende sdc banyo yapıcam ve kızımı banyo yaptırıcaz annemle okadar yanı,bu arada 7marttamı dogum yaptın?

neyse bn oğluşumla gezmeye gidiyorm..bu mei tai çok iyi oldu atıyorm minnakı içine vuruyoz kndimizi çarşıya..havada gzl bugn ohhh yaz geldi galiba çiçekler böcekler cıvıldayan kuşlar..

neyse bn oğluşumla gezmeye gidiyorm..bu mei tai çok iyi oldu atıyorm minnakı içine vuruyoz kndimizi çarşıya..havada gzl bugn ohhh yaz geldi galiba çiçekler böcekler cıvıldayan kuşlar..

anaaaaaam cok ımrendım sımdı,cıkmadan bı cvp ver canım yaa,bu meı taı sdc nettenmı alınıyo,ya ben netten bısı almıyorum,yokmu bunu satan magaza?

Kızımı gezdırmek ıstesem apısıp kalıcam valla,ne meı taı,ne wrap,ne arabamız var,valla fasfakır fusfukara kaldım,ah herıf ahhh,dogar dogmaz arabayamı bınecek dıye ertelettı bana su araba ısını...napcam ben sımdı..

Ben wollex temassiz atesolcerden aldim ama gelmedi, gelince yorum yaparim.
Emzik seklinde olandan da var, nasil steril etcem bilemedigimden onu da deneyim de yazayim.
Bakim setimde de kolaltindan olcenlerden var, en dogru o olcuyormus ama hic pratik degil.

neden 40 haftayı beklemiyor ki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…