- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #48.661
Kalca usg sı 2.aydan sonramı cekılıo,doktor soylemıstıde unuttum
:)))
kızlar, ateş ölçer olarak ne kullanıyorsunuz? malum ilk aşısı yaklaştı, inşallah ateşsiz geçiririz ama, almak lazım??
:)))
kızlar, ateş ölçer olarak ne kullanıyorsunuz? malum ilk aşısı yaklaştı, inşallah ateşsiz geçiririz ama, almak lazım??
Sızın eslerınızın tepkısı ne olur bılmıyorum ama ben annesının hatalarını esıme soyledıgımde sankı anasına kufretmısım gıbı bı surat ıfadesı ve malum gerısı tartısma,bı onun anası var sankı,ben yerı geldıgınde kendı annemı bıle tenkıt ederım ama esım bu konuda maalesef anlayıslı dııl..
Zaten ıyıce aysimanın annesi ve bu evın hızmetcısı konumundayım..
Ben onun karısı,sevdıgı kadın degılmıydım...
Degılmısım demekkı...
Kalca usg sı 2.aydan sonramı cekılıo,doktor soylemıstıde unuttum
Kızlar normal dogm yapıp 40ı doldktan sonra agda yaptıran oldumu?Ağda yaptırmak istiyorm ama dikişler yüzünden tereddütlüyüm
cnm erkekler o konuda öyle kafana takma annelerine hatada yapsalar laf söyletmezler..hoş bn şimdi düşünüyorm oğluöda evlennce bna laf söyletmesin ohhh bnde kaynana olcm kolay mı doğurdum bee
canım yaa su avatarındakı bebısının resmıne bayılıyorum yaa,masallah her defasında bakmaktan kendımı alamıyorum,cok dadlı cıkmıs cırkın
memeyi sağmadığım için kaç ml oluyo bilmiyorum ama sütümün yetmediği zamanlar oğlum memeyi bırakınca ağlıyor doymadığını anlıyorum zaten belli oluyor sütümde az geliyor böyle zamanlarda 60 ml suya 2 kaşık mama katıp veriyorum oğlum uyuyor öylece... mamayı günde 3-4 kez gece ile birlikte veriyorum... geri öğünlerde sağmadan meme...
ay teşekkür ederz teyzesi şapka baya şirinlik katıyobnde snn avatarını her defasında netten alınmış hissine kapılıyrm kartpostal gbi ama snn ufaklıktı dimi
ya bu mamadan biz ne zaman kurtulcaz.benim çevremde arkadaşalrım var hepsi emziriyor.mama felan vermıyor,sütüm fışkırıyor felan diyorlar..Allah allah bizimki neden fışkırmıyor anlamadım.bende 30cc mama versem zoruma gidiyor ama ne yapayım.Artsaydı bizim sütlerde ya....bu arada bugün çok gerginim oğluşuma da kaba davrandım kızdım ona..manyağım ya el kadar bebeye kızılırmı,neyse öğlen eşim geldi biraz rahatlattı beni..bebişi yıkadık sonunda uyudu..bende az kafamı dinliyim.birde bugün 40mz çıkıyor ama özel bişi yapmam gerekmi.birazdan kendimde banyo yapıp abdest alcam okadar.
neyse bn oğluşumla gezmeye gidiyorm..bu mei tai çok iyi oldu atıyorm minnakı içine vuruyoz kndimizi çarşıya..havada gzl bugn ohhh yaz geldi galiba çiçekler böcekler cıvıldayan kuşlar..
bayanlar size bi sorum olucak hayırlısıyla nisan annesi olucam suan 38 artı 3 üm doktorum cuma günü acılmamın basladıgını 1 ya da 2 cm falan oldugunu yarına 1 cm bile sacılman olursa suni epiduralle normal dogum yaparız sen esyalarını al salı günü hazır saat 8 de bni bekle dedi dogumhanenin önünde 3 kilo bebegim ama 40 hfta görünüomus ultrasona göre geişkinmiş öle dedi bilmiorum acaba erkenmi yoksa doktor biliomudur kafam karısık dogum yapmıs anneler olarak yardım edin bana lütfen yarın dogum diyor ama acı cok cekmekten korkuyorum ilk dogumum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?