- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
- #50.021
cevap 2 kez gitmiş.. Paaaaaardooonnnnn
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim kızın çoğu sümüksü ama içinde parçalarda var.. bebeklerin kakası böyle olur.. bebiş mutlu, ateşi yok, huzursuz değilse sorun yoktur. ben hiç sorun etmedim bunu.. süt kesiği gibi kusma normal, ama fışkırır tarzda kusma iyi değil.. İnşallah bebişlerimiz hiç yakalanmazlar bu hastalığa.. Defne 27 aylıkken yakalanmıştı ve 2 kiloya yakın kilo vermişti((
Ay canım ya inşallah değildir
maskeyle duruyorum iki gündür yavrumun kokusunu özledimmm
inşallah ona geçmez cok korkuorum![]()
5000lere gelmişiz hey maşşallahhhh:)
hep okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuo,
kızlar size bi uyarım olsun bebeği emzirirken bişey yiyip içmeyin
ben cok susadıgım için emzirirken su içerdim hep, yakınlarım sakın içme emzirirken
bebeğe sakıncası var dediler,
bide salı günü kırkımız cıkcacak cok şükür arkadaş bu ne yaa lohusa dönemi batıl inanç hurafe ve kocakarı
söylemlerinin tavan yaptıgı dönemmiş höyfffff her hareketime şunu yapma şu bu olur dediler bayılazam artıkDD
Kolay gelsin canım, bebelacdan memnun kalmadınız mı merak ettim
Valla biz de de bey korunacak
Hemi de sütü azaltır derler çikolata için
Ay canım ya inşallah değildir
Canım ya, merak ettim..Bebeği emzirirken su içersen bebeğe niye zararı oluyormuş ki? Çok geçmiş olsun bu arada![]()
valla cnm inan bende sakıncası ne merak ediorum ama nette bişey bulamadım
bebegin beynine zarar dedi yakınlarım ama henüz doktora sormadım,
cok su iciodum bende emzirirken içmiorum artık,
bide emzirirken konuşma diolar cocuk rahatsız oluomuş
ya kızlar oynatmama az kaldı aden bütün gün kucağımda durmak istiyo hep ağlıyo ağlıyo helak oldum sırtım boynum tutuldu artık yaaaa.........gündüz uykuları artık yok gibi bişey mama yiyo kucağımda gözler gidiyo uzunca bir süre dalmasını bekliyorum yatağına götürüyorum 10 dk sonra başlıyo ağlamaya kucağıma alınca susuyo sizinkiler nasıl hatta bunları yazarken bile kucağımda valla mahvoldum...
kızlar ROTAVİRÜS aşısı vurduracakmısınız bu aşı genelde 2.ay da oluyor.
baktımda 2.ay aşısını vurduran anneler hiç bundan söz etmiyolar
canım hametan kullansan? ben arada sürüyorum haftada 1 falan hiç olmadı pişik şükür.. bende prima ve unibaby ıslak mendil kullanıyorum.. altını değiştirdikten sonra hemen çiş yapıyo olabilir sık kontrol et, ben bazen yeni değiştirdiğimde yaparsa hafif kızarıyo hemen hametan sürüyorum şu an idrarları çok yakıyomuş popolarını
bende prima ve unibaby ıslak mendik kullanıyorum bide sebamedin pişik önleyici kremini sürüyorum..valla bikaç kere 4-5 saat açmadım gece çok uykum vardı altını onda bile bişe olmadı sürekli sebemdi sürüyorum o yüzden belki
ikizlerim çok şükür iyiler canımm yaramazlık yapıyolar bol boll :)) başladım işe yeni henüz alışmaya çalışıyorum bende bebişlerimden ayrı kalmaya ama zor işmişş ayrı kalmak dayanılmıyorrrrrrrr
canım dr.hametan pişik kremi vermişti bende prima kullanıyorum bez olarak fakat pişik kremi hiç işime yaramadı arko krem kullandım müthiş etkili oldu şimdi onu kullanıyorum zaten bebeklerimin altınıda ıslak mendille falan silmiyorum ılık su ve pamuk çok narinlerrr sıpalarımmmm :))
inş. aşıları atlatırsak ek gıda sorunları içinde çözümler üretmeyi öğrencegiz inş. haklısın gaz ve aşı problemi daha zor bebeklerdee
Ay evet maaşallah çok çirkin gerçekten
Desitin mor kurtarmıştı beni, tavsiye ederim
Sağolun kizlar bende ıslak pamukla siliyorum kuruluyorum ama neden oldu bilmiyorum çok üzüldüm oturdum ağladım.tavsiyelerinizi deniycem çok teşekkür ederimAnam dur noluyor, üstelik sen yeni anne de değilsin ne bunalımı böyle, kocana da şaşırma onları anlamak pek mümkün değil, sen kadınsın çocuklarını ve evinin huzurunu düşün
selam sevgili mart anneleri ben de nisan annesiyim yarı kırkımız yeni çıktı
sizlere sormak istediğim şeyler var yardımcı olursanız sevinirim
ilk hafta yanımda ananem vardı ondan sonra hep tek kaldık oğlumla
gece bazen dayanamadığımda eşimi uyandrıyorum o pışpışlarken iki dakka kafamı toplamaya sakinleşmeye çalışıyorum
hem gündüz hem gece yardımsız bakmak çok yıpratıyo
tuvalete gitmeye vaktim olmuyo tutuyorum o yüzden de böbreğim ağrıyo
bazı arkadaşlar bebeği pusete yatırdıklarını söylemişler puset dediğimiz oto koltuğu değil mi
bizimki oturma pozisyonunda duruyo yatsa biraz ben de koyacam bazen
acaba ben mi yatıramıyorum ayarını filan mı bilmiyorum ki:44:
bi de küçük beşik gibi bi şey varmış çocugu koyuyormuşsun
mesela kanepede oturuyorsun ayakucuna koyuyormuşsun ayağınla
dikiş makinesine basar gibi basıp sallayabiliyormuşsun onun adı ne bileniniz var mı :26:
bi de oğlum belirli saatlerde inanılmaz derece bağırıyo karnı tok altı temiz yani gazı var
iki büklüm oluyo yay gibi öyle bi bağırıyor ki sanki bi yerine bi şey oldu
böyle bebekler için kolik cd si varmış müziklerini indirdim
herkes çok faydasını görmüş ama
benimki bebeğiniz ağlamasın parçası eşliğinde ağlıyo
nerde yanlış yapıyorumtipim de böyle zaten kendime bakamıyom ki hiç
![]()
benm bebeğimin kakası hep sümüksü ve köpüklü gazlı oldugu için öyle zannediyorduk hastalık belirtisi mi :18:
Canım bende 2 nisanda doğum yaptım benim kızımda çok gazlı zinco damla kullanıyorum biraz rahatlattı dene istersen
Benim kızımda çok sık yapıyo kakasını arada sümüksü oluyo virüs olmasın ya
slm kızlar nbr? canım sıkılıyo eşimle telefonda tartıştım misafir gelcek enes uyuyo eyüp de durmadan ağlıyo anlamadım derdini evde iş dolu ben oturup tv izliyom bi yandan ağlıyom akşama gelince konuşup bi karar vercez dedi bakalım yâ boşanmaya yâ da köle olmaya hapise ne karar verçeksem iki ucu sivri.... Bu suratla misafiri nasıl karşılıycam bilmiyom
bence eşin konuşuruz karar vercez derken bu kadar kötü niyetli olmamıştır... akşam yavrusunu kucağına alınca aklı başına gelir merak etme... bu dönemlerde emin olun bizler kadar eşlerimizde depresyonda eski rahatlık kaldımı hee bişey yapmadıkları halde onlar bu düşüncedeler rahat değiller... sonuç olarak onlar erkek eser, gürler ama herşeyi unutur... bence sende biraz sakin ol ve öylece konuşun birbirinizi dinleyin... kendine de, bebişede dikkat et...
temmuzda inşallah anneyim :)
sağlıkla al kucağına yavrunu...![]()
[SUB]uzunnn zamandır görüşemedik nasılsınız annecikler :))) [/SUB]
o kadar çok sorum birikti ki bu kadar yeni anneyi bi arada bulmuşken
aklıma takılan birkaç bi şeyi daha sormak istiyorum
ben sezeryanla doğum yaptım doktorum kontrole gel filan demedi
sizlere demiş miydi kontrolde ne yapıo dikişlere öylesine bi bakıyo mu sadece
yoksa muayene ediyo mu
bi de korunma yöntemi arıyorum en etkili en zararsız hangisi sizce
anneleri bebekleri durdurmuyor sanırım sorularım havada kaldı
sezeryan doğum yaptım eşim gün sayıyo ama ben ilk ilişki konusunda biraz tedirginim dikişlerden dolayı
sezeryan doğum yapan anneler sizler sorun yaşadınız mı
bi de kırk çıkınca hemen adet mi olunuyo
canım kız bebeklerdeki idrar yolu enfeksiyonunun ıslak mendillerle filan alakası yokmuş.. Defne 6 aylıkken iye geçirdiğinde doktor sizden kaynaklı değil üzülmeyin, bebeğin vücudu yapıyor demişti.kızlar anladımki bu ıslak mendillerin en iyisinide alsak yeterince hijyenik değiller
ben o kadar dikkat ettim en pahalı ıslak mendili kullandım
ama yine kızım idrar yolu enfeksiyonu oldu
şimdi kaka yaptmı direk yıkıyorum
bizimkide bir kerede boşaltmıyorki gıdım gıdım yapıyor
göüzüm sürekli poposunda cadı kızın :)
[SUB]uzunnn zamandır görüşemedik nasılsınız annecikler :))) [/SUB]
maskeyle duruyorum iki gündür yavrumun kokusunu özledimmm
inşallah ona geçmez cok korkuorum![]()
5000lere gelmişiz hey maşşallahhhh:)
hep okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuo,
kızlar size bi uyarım olsun bebeği emzirirken bişey yiyip içmeyin
ben cok susadıgım için emzirirken su içerdim hep, yakınlarım sakın içme emzirirken
bebeğe sakıncası var dediler,
bide salı günü kırkımız cıkcacak cok şükür arkadaş bu ne yaa lohusa dönemi batıl inanç hurafe ve kocakarı
söylemlerinin tavan yaptıgı dönemmiş höyfffff her hareketime şunu yapma şu bu olur dediler bayılazam artıkDD
bende mart 1 annesiyim hanımlar şimdiye kadar hep okumakla yetindim ama artık bende aranızdayım:) kızımın resminide yükledim buda benim zeynep durum:)