en son yazacağımı ilk yazmak istiyorum, allah iyiliğini versin semra, okurken güldüm yazdıklarını :) cidden kimin ne derdi var yazmışsın veyazdıklarındna anladığım bebekler rutin oldu hayatımızda ve günlük problemlerimiz konu edilmeye daha uygun :)
gamze gecmiş olsun canım. nasıl oldun? tedavi oluyor musun ?
sağol canımve senin nezdinde geçmiş olsun diyen herse teşekkür ederim, tedavi oluyorum sabah akşam 1000 mg antibiyotik iğne ile başlandı hiç keyfim yok, sağ böbreğim canıma okuyor.
anneleri bebekleri durdurmuyor sanırım sorularım havada kaldı

sezeryan doğum yaptım eşim gün sayıyo ama ben ilk ilişki konusunda biraz tedirginim dikişlerden dolayı
sezeryan doğum yapan anneler sizler sorun yaşadınız mı
bi de kırk çıkınca hemen adet mi olunuyo
bana kalsa 40 çıkmadanda halvete girerdim hadi adet yerini bulsun dedik ve 40 çıkınca 1-2 gün sonraydı galiba halvet olduk
hiç sorun yaşamadım, eskisindende güzeldi :) halada öyle :) hamilelikten dolayı vajinaya birşeyler olmuş herşey daha güzel :)
ben 33. gün adet oldum, 8 ay olmayanda oluyor , herkeste farklıdır net bir zamanı yoktur, sen yinede hep korunmaya bak
melike gibi ben korunmuyorum beyim korunuyor, hamilelikten önce de böyledi, aramıza hiç yabancı madde sokmuyoruz...
son sorum
bebeğinizi görmeye gelen kalabalık misafirlere ne ikram ettiniz
benim henüz gelenim olmadı ameliyatlıyım diye
ama kırkım çıkınca boş günüm olmayacak
ikram olarak ne versem acaba
evim de berbat her yer toz
eskiden olsa sofralar donatırdım, şimdi umurumda değil hiç kimse, birisi gelecek olursa dilim börekten su böreği ve baklava alıyoruz ister "1 kilo ister 1 tepsi " :) yanında çay yapıyorum, o bile zor geliyor zaten sadece ilk çayları ben koyuyorum sonra herkes kendi alıyor.
maskeyle duruyorum iki gündür yavrumun kokusunu özledimmm

inşallah ona geçmez cok korkuorum
5000lere gelmişiz hey maşşallahhhh:)
hep okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuo,
kızlar size bi uyarım olsun bebeği emzirirken bişey yiyip içmeyin
ben cok susadıgım için emzirirken su içerdim hep, yakınlarım sakın içme emzirirken
bebeğe sakıncası var dediler,
bide salı günü kırkımız cıkcacak cok şükür arkadaş bu ne yaa lohusa dönemi batıl inanç hurafe ve kocakarı
söylemlerinin tavan yaptıgı dönemmiş höyfffff her hareketime şunu yapma şu bu olur dediler bayılazam artık

DD
ne alaka canım ya ne zararı olacak bebeğe emzirirken birşey yiyip içmenin, senin yemek borun ve miden ile bebeğin beyni arasında bir bağ mı var, bu zaman kadar duyduğum en saçma hurafe bu, dinleme sende böyle şeyleri.
valla cnm inan bende sakıncası ne merak ediorum ama nette bişey bulamadım
bebegin beynine zarar dedi yakınlarım ama henüz doktora sormadım,
cok su iciodum bende emzirirken içmiorum artık,
bide emzirirken konuşma diolar cocuk rahatsız oluomuş
doktora sorma zaten güler :)
konuşma konusunda da kimi bebek evet rahatsız olur ama bu uyuyan bebeğin ses duyunca uyanması ile aynı , Berra hiç rahatsız olmuyor mesela.
Selam kızlar nasılsınz? Benı sorck olursanz ben uyumayan kuzeyın uykusuz annesıyım:))) Bakmaya bıle vaktım olmuo cocugum uyuynca bı sevıncle gelıp pc acıorum sonra vik vik etmeye baslıoo haydaaa koy memeyee:)) Ozledım vallaaa ınsallah herkesler ıyıdır gecmıse hıc bakamıorumm onemlı bırsey varmı? haberlerı sunack bır bağğyan arıyorum:)))
uyumayan kuzeyin uykusuz annesi, bu çocuğa bu kadar memeni verip emzik niyetine kullandırma, düzenli bir yemek rutini yok gibime geliyor yazdıklarından, seni sakin kalma aracı olarak kullanıyor ve ileride sana miras kalacak uykusuz gecelerin başlangıcını yapıyorsun, birkaç tavsiyem olabilir ama boşa gitmesin şimdi, ilgilenirsen yazarım bir ara :)
Minecim şöyle bi özet geçeyim, Gamze hasta böbrek ağrısı ile birlikte ishali vardı, Ronyanın bebişte idraryolu enfeksiyonu çıktı, Ayçanın bina mantolama yapılıyormuş çok sinirli, OnDerya eşiyle tartışmış kafası bozuk, Uhde ikizlere rağmen işe mecbur erken başlamış,.. valla şuan aklıma gelenler bunlar
yukarıda yazdım zaten yazacağımı :) alemsin :)))