2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım inş. kısa zamanda iyileşir kuzucuk
kıyamam ona daha çok küçük

2 numara olmuyormu peki? benim kızımda 5700 ama biraz daha kullanabilirim

Benim kizimda 6500 olmustur ve 2 numara kullaniyorum. Elimdeki acilmis paket bitince 3 e gecicem. Gecen hafta 3 u denedim buyuk geldi..

deneyeyim olmazsa... tişört bile giyemiyorum artık kıpkırmızı oldu acısı canımı çok yakıyor

Arkadasim gogus pedi kullanmiyomusun. Ben kacinci paketi bitirdim bilmiyorum. Surekli kullaniyorum.

bebekleriniz kaç kg? ben hala kızıma 2 numara kullanıyorum

Kiloyla kiyas yapmayin bence. Cunku hepimizin bebisinin boyu gelisimi farkli. Kendin kontrol etmelisin bezin ufak gelip gelmedigini.

bebekler saat gıbı gercekten bizimkinın gece beslenmesı 2ve 4... sabah 7 uyanış şimdi tekrar uyuttum ama sabah uykusu pek uzun olmuyor uyanır yarım saate

Benim kuzumda gece 4 yada 5 te kalkiyor. Sabahta 7.30 da bizimle uyaniyor. Sonrada bakiciya birakiyorum oglene kadar. Ve coook ozluyorummmmm

evet canım haklısın kargoda bedava bu arada.

ben doğuda oldugum için burda çok pahalı prima paketi 28,99 :)
ende

Bende dogudayim izindeyken buralarda pahali olur diye birkac paket alip gelmistim ama gelince gordumki ayni fiyat Tabii internette kesinlikle daha ucuzzzz

birde kadın evli ve iki çocuk annesi ha tüüü yazıklar olsun gözü dönmüş

git kız git evine iyi yaparsın, hemde kocası varken git göster bi kendini de tutuşsun o....pu

formu doldurdum ama kayıt alındı filan gibi hiçbişey olmadı.. tekrar boş form ekranı geldi. Doğrumudur??????

Bende doldurdum soyledigin gibi yeni bos sayfa acildi. Ama musteri temsilcimiz sizjnle irtibata gececektir yazdi. Bi daha doldur istersen.. Bu arada milupa uye degilseniz hemen olun kizlar. Hamileyken kargo yolladilar numuneler falan. Bide bebisim dogunca gonderdler. Bi dahada 6 aylikken yollicaklar sanirim. Kasik ve numuneler falan.

çizelgeyi nasıl yapıyorduk kızlar
yardım edin

Ya anlatayım desem anlatamam, ezbere yaptım bende. googleden yazarak kadınlar kulübünden açıklamalı yapımını buldum öylelikle yaptım...

kızlar bu arada bugün özelcan.bebeden kargom geldi, fiyatları çok uygun e bebeke göre falan. ihtiyaçlarınız için bakabilirsiniz. ben bebek yıkama süngeri, cam rende, minik saklama kabı ve kaşığı, göğüs pedi (bebedordan çoook memnunum, birde denemek için chicconunkinden de aldım) biberon falan aldım.. ayrıca bebişime suyu artık biberinola vericem. çay kaşığıyla veriyordum baktım unutuyorum bazen. böyle daha iyi olacak.

ayrıca su verip vermemeyi dr a sormuştum o da içiyorsa verin demişti. ki bakıyorum bazen dudakları kuruyo bebişimin çünkü yaşadığım yer çok sıcak bir yer

merhaba arkadaşlar ben de mart annesiyim 1 martta doğum yaptım. sizleri fırsat buldukça takip ediyorum benim bi sorunum var kızım emmeyi reddediyor zaten oldu bitti pek emmezdi üç gündür de iki ya da üç kere emiyor açlıktan krizlere giriyor mama içince sakinleşiyor böyle bi durumda olan ve tekrar bebişi emmeye başlayan var mı sütüm az oluyor ondan mı reddediyor anlamadım çok üzgünüm dr üç saatte bir mama ver dedi öyle olunca da hiç emmeyecek diye korkuyorum sizlerden fikir almak istiyorum

Benim bebeğimde ilk günden bu yana mama takviyesi alıyor.İlk 1 haftanın sonunda biberona alıştığı için beni emmek istemiyordu.
Çareyi Medela Çalma biberonda buldum ben..Biberonu emmek için aynı anne göğsünü emer gibi çaba sarfetmesi gerekiyor.O günden beri hem beni emiyor hem biberonu.
Birde sütün eğer çok az ise kızıyordur.Ben ilk göğsümü verdiğimde 15-20 dakika güzel emiyor,sonra süt bitince kızmaya başlıyor.
Diğer göğsümüde aynı şekilde emiyor.Bitince gazını çıkarıp bekliyorum.Karnı doymadıysa ilk yarım saatte sinyali veriyor ve mamasını hazırlıyorum.

Benim oğlum doğduktan sonraki hafta sünnet oldu.Sargı bezi 4-5 gün kaldığı için kasıklarında falan pişik olmuştu.Doktor travacort diye bi krem verdi.2 günde iyileşti hemen.
Ben elimde hametan var,sudocrem var dedim ama o kremler pişik önleyici imiş.Oluşmuş pişiği geçirmede pek faydası olmuyormuş.

Ben göğüs kalkanı kullanıyorum ve hiç göğüs yaram olmadı.Biraz ağrısı olmaya başladığında sürüyorum lansinoh kremi ve kalkanlar ile kapatıyorum göğsümü.2-3 saat sonra hiç bişey kalmıyor.

Ben şiddetle yenidoğan sünnetini öneriyorum.Oğlumu 7 günlük iken çocuk cerrahına sünnet ettirdik.Kuzumun hiç bişeyden haberi olmadı.Hiç ağlayıp sızlamadı.Şimdi iyileşti bile..

Canım çok geçmiş olsun.Erkek çocuklarda enfeksiyon sık görülebilecek bişey olduğu için ben doğduktan 7 gün sonra sünnettini yaptırdım ve etrafımdaki herkese yenidoğan sünnetini tavsiye ediyorum.Sizin içinde çok geç değil aslında...Daha küçük oldukları için hiç farkında olmuyorlar.Hele benim oğlum hiç hissetmedi bile sünnet olduğunu.

cemilecim benim kızımda ateş olmadı ama 2-3 saat sonra sürekli huzursuzluk yaşadık bende 1 çay kaşığı calpol verdim rahatlattı bebeğimi.sadece ateş olarak düşünmeyin huzursuzlukla birlikte ağrıda yapıyor

benim kızım 2,5 aylık gelişimi baz alarak hemen 3 numaraya geçileceğini düşünerek sordum ama biz 2 numaraya devam edicez gayet rahat oluyor şuanda.göğüs pedi kullanıyorum tabi ama şuanda sütyen takamıyorum inanılmaz acıyor göğüs uçlarım evde yanlızken tşört bile giymek canımı yakıyor

emdikten bir süre sonramı emmeyi reddediyor? eğer öyleyse sütünü kontrol et belki bittiği için reddediyordur

merhaba kızlar nasılsınız? baya üzücü şeyler olmuş bizde dün oğlumla önce hastaneye gittik hemşire teyzeleri bakarken ben muayene oldum külltür aldı 3 tane ilişkiye girdinizmi dedi hayır dedim akıntın var dedi ama iç çamaşırımda hiç yoktu anlamadım kan falan da aldı perşembe sonuçları alcam sonuçlara göre ilaç tedavisine başlıcaz ilişkiye girmeyin dedi. ne olmuş olabilirki anlamadım sonra kızılaya indik gezdik oğluşuma birkaç birşey aldım yazın giyebilceği cafede oturduk çay may içtik ama ona mamasını hazırladım verdim. tabi akşama kadar emzirmediğim ve sağmadıgım için göğüslerim şişti ve gece ateşlendim ve oğlum acayip uykusuzdu 3e kadar uyumadı 3 den sonra uyudu 6da kalktı mızır mızır mızırdandı gece sürekli emmek istedi ama mememi değil biberonla 1.5 su bardagı süt içti sonrada kustu zaten. dışarda hep uyudu ondanmıki gece uyumadı anlamadım. bundan sonra gündüzleri uyutmasam mıki? zaten tilki uykusuna yatıyor 3 5 dk uyuyor uyanıyor mızırdanıyor.
sizinkilerin gündüz uykusu nasıl? gece uykusu nasıl?

cnm ben su veriyorum. doktor bana anne sütüde versen mamada versen su ver dedi sıcaklarda iyi olur zararı olmaz dedi. biberonla veriyorum o 3 5 kez çekiyor itekliyor sonra diliyle.
iyi akşamlar kızlar yine kimseler yok bişey sorcaktım bebişlerinze su veriyomusunuz ben sadece anne sütü verdiğim için su vermiyorum kimisi ver kimiside verme diyo anlamadım ne yapsamm

cnm cok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun. üzülme demek kolay ama üzülmemeye calış sütün kesilmesin. eşinide Allaha havale et. intikamların en güzelini Rabbim alır. Allah ıslah etsin eşini.
Kocam benı aldatmıs,sevdıgım asık oldugum adam benı aldatmıs.... Ama benım yavrum daha cok kucuk

oğlumda yapamadıgı günler oluyor poposundan şırıngayla zeytinyagı gönderiyorum bazende biberonuna koyuyorum hala yapamadıysa. doktor öyle dedi.

cnm verilmiş sadakanız varmış. bende her dısarı cıktıgımda aklıma böyle şeyler geliyor. ya düşersem ya şu olursa ya bu olursa diye evham yapıyorum. kötü yapıyor bu düşünceler seni düşünemiyorum bile. cok kötü olmuş bir daha yaşamazsın inşallah.

merhaba kızlar nasılsınız? baya üzücü şeyler olmuş bizde dün oğlumla önce hastaneye gittik hemşire teyzeleri bakarken ben muayene oldum külltür aldı 3 tane ilişkiye girdinizmi dedi hayır dedim akıntın var dedi ama iç çamaşırımda hiç yoktu anlamadım kan falan da aldı perşembe sonuçları alcam sonuçlara göre ilaç tedavisine başlıcaz ilişkiye girmeyin dedi. ne olmuş olabilirki anlamadım sonra kızılaya indik gezdik oğluşuma birkaç birşey aldım yazın giyebilceği cafede oturduk çay may içtik ama ona mamasını hazırladım verdim. tabi akşama kadar emzirmediğim ve sağmadıgım için göğüslerim şişti ve gece ateşlendim ve oğlum acayip uykusuzdu 3e kadar uyumadı 3 den sonra uyudu 6da kalktı mızır mızır mızırdandı gece sürekli emmek istedi ama mememi değil biberonla 1.5 su bardagı süt içti sonrada kustu zaten. dışarda hep uyudu ondanmıki gece uyumadı anlamadım. bundan sonra gündüzleri uyutmasam mıki? zaten tilki uykusuna yatıyor 3 5 dk uyuyor uyanıyor mızırdanıyor.

cnm ben su veriyorum. doktor bana anne sütüde versen mamada versen su ver dedi sıcaklarda iyi olur zararı olmaz dedi. biberonla veriyorum o 3 5 kez çekiyor itekliyor sonra diliyle.
iyi akşamlar kızlar yine kimseler yok bişey sorcaktım bebişlerinze su veriyomusunuz ben sadece anne sütü verdiğim için su vermiyorum kimisi ver kimiside verme diyo anlamadım ne yapsamm

cnm cok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun. üzülme demek kolay ama üzülmemeye calış sütün kesilmesin. eşinide Allaha havale et. intikamların en güzelini Rabbim alır. Allah ıslah etsin eşini.
Kocam benı aldatmıs,sevdıgım asık oldugum adam benı aldatmıs.... Ama benım yavrum daha cok kucuk

oğlumda yapamadıgı günler oluyor poposundan şırıngayla zeytinyagı gönderiyorum bazende biberonuna koyuyorum hala yapamadıysa. doktor öyle dedi.

cnm verilmiş sadakanız varmış. bende her dısarı cıktıgımda aklıma böyle şeyler geliyor. ya düşersem ya şu olursa ya bu olursa diye evham yapıyorum. kötü yapıyor bu düşünceler seni düşünemiyorum bile. cok kötü olmuş bir daha yaşamazsın inşallah.

benim yaram bebeğimin memeyle oynamasından,kavga etmesindende diyebiliriz bu yüzden oldu.çekiştirip duruyor çünkü...kanamaya başladı yine kan kusuyor offf allahım offff bebeğime bu yüzden 6 günlükken endeskopi yapılmıştı kalkan işe yararmı dersin

kalabalıktan sonra oluyorsa nazar falan değiyordur cnm doktorlarda birşey bulamamışlar şükür. sürkli oku yavrunu yüzüne üfle oku oku.

normalde evdeyken bişeyi yok. ama ne zaman bir yere gidip gelsek kalabalığa girse, eve döndüğümüz zaman böyle oluyor. ilk mevlütten sonraki gün başladı. kardeşinin durumu nasıl düzeldi peki?

sadece d vitamini verdi onu kullanıyoruz biz cnm
kızlr doktor bebklerınız ıcın vıtamın verdımı kullanıyormusunuz

memede uyudugunda da biberonla uyudugunda da gazını cıkartmıyorum rahatsızoldugunda mızırdanıyor alıp hemen cıkartıyorum bazende kendisi cıkartıyor zaten

ya benim pc mi sorunlu yazdıklarım kaç kez gelmiş. kusurabakmayın kızlar..

isolde cnm sende malesef şu anda hatanın 2. aşamasına geçtin bişey demiyorum hakkında hayırlısı ama unutma sen kadınla yüz göz oldukca eşin dahada pişkinleşicek ve senin bunu kabullendiğini düşünücek zamanla lütfen gururlu kadını oynaaaaaaa kadınla muhattap olma onu hayatınızın içine sokma lütfen...

lagrima canım nasıl rahatmıydı bebişle gezmek, tavsiye edersen bende alıyım diyorum slinginden bu arada dün hava pek iyi değildi sanki oğluş ondan huzursuzlanmış olabilir, kızılaya tek başıma gitmeyi özledim ama benimki sadece beni emiyo bu arada hangi hastanede kontrole gittin, inşallah temiz çıkar sonuçların güzel haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…