2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım...evet zor bir durum ama kendini suçlamamalısın.acil şifalar dilyorum bebeğine

isoldecim okudukça kanım dondu.en iyisini sen bilirsin canım ama sanırım eşin hatasını anlamış ve utanıyor.bence hemen yelkenleri suya indirme ama çok kötüde davranma sen kötü davranmadıkça o daha çok pişman olsun

Çok geçmiş olsun yaa hakikaten biz gözümüzden sakınırken nasıl hasta oluveriyorlar, Rabbm onları korusun, bu arada eğer oğlunu sünnet yaptıracaksan iki yaşından önce yada beş yaşından sonra yaptırmalısın, Çünkü 2-5 yaş arası ilk ergenlik dönemi ve bu dönemde bebekler cinsiyetlerini tanıyorlar, tam cinsiyetlerini tanırlarken sünnet yaptırılırsa psikolojik bunalıma giriyorlar... Biz iki yaşından önce düşünüyoruz inş, seneye yazın düğünüyle birlikte yaptıracağız, bir buçuk yaşında olacak neredeyse :))

Son düzenleme:
kızlar aranızda sonradan bu sorunu yaşayan oldumu???
ben ilk 20 gün çekmiştim şimdi kızım 2,5 aylık oldu ve kızımın memeyle oynamasından yine oldu.memeden çekincede ağlıyor.ilk olduğunda lansinoh kullanıyordum şimdi oda kar etmiyor canım çok acıyor.emzirmek ölüm gibi gelmeye başladı önerilerinizi paylaşırmısınız.

**** saf zeytinyağı ve bal karışımı çok iyi geliyor diyorlar hemen geçiriyormuş ama bebeklere bal verilmesi sakıncalı değilmi?****:44:

Evet esım cok pısman olmus ama bu benım ıcımı sogutmuyo,aglıyo,ozurdılıyo ama acımı hafıfletmıyo... Dun kızını severken ona cok canını yakacak bıse soyledım ve kızı aldım elınden,kızımı haketmıyo ne yazıkkı,boyle bı guzellıgı haketmıyo...kı ben pcolu oldum ıcın ıgnelerle hamıle kaldım,9ay boyunca kusa allah kus,mukafatım bumu olmalıyıd,kocam o kahpeyle konusurken kızının yuzu hıcmı gozunun onune gelmedı acaba

ne desen haklısın heleki yeni doğmuş bir bebeğin varken çok daha zordur... hangi akla hizmet etmiş tartışılır ama olmuş birkere.Allah yardımcın olsun arkadaşım öfkeyle yanlış kararlar alabilirsin biraz zaman geçsin o zaman daha sağlıklı düşüneceksin eminim.şu an tek düşüncen kızın olsun isoldecim

bende ilk 10 gün falan çok çekmiştim kızım emerken ben ağlamamak için zor tutuyodum kendimi 2 gündür yine beni emzik niyetine kulluanıyo hep ağzımda kalsın diyo:)) yani tekrar acımaya başladı ben carbosol diye bi krem kullandım sürdükten sonra silmeye gerek yok zeytinyağı içerikli dene istersen...

bu bebişlerin rahatı için neler yapmıoruz valla yazını okuyunca güldüm çünkü bizde aynısın yaptık hemde yatak odasına değil oturma odasına iki kanepenin arasına gelende görüyo gülüyo napıyım tek oğlum uyusunda millet dalga geçsin önemli değil

aynı durumu bende yaşadım canım sürekli memeyle oynamasından oldu bende nisavit kremini kullandım emeceğinde silmek zorunda kalmıyosun çok çabuk geçirdi yaralarımı tavsiye ederim

cnm ben sana sonuna kadar katılıyorum. şuan acın çok taze onun için normal bu düşüncelerin. zaman lazım içinin soğuması için. ben eşime karşı çok sahiplenici ve kıskanç sayılabilecek bir tutumdayım. aynı şey benm başıma gelse ben de böyle davranırdım. hatta belki daha katı. çünkü eşim de çok kıskançtır ve benim en ufak bir hatamı kaldıramaz. ben yapsam o affetmez, ben nie affedeyim die düşünüyorum.. ama erkekler çok iradesizler cnm, bu onların yaradılışında var maalesef. özellikle hamilelik lohusalık gibi durumlar onları kendilerini yalnız hissettirebiliyor. zaten en çok böyle zamanları kolluyorlar. ben olsam ben de kadınla bi konuşmak isterdim, sakin bi şekilde ama. böylece olayın boyutlarını daha iyi anlayabilirdim yani tam olarak ne geçmiş aralarında. eşini şuan affetmen mümkün değildir zaten çünkü çok taze bi olay. ama zamana bırak, eğer ona tekrar güvenebileceksen fazla üstüne gitme. iyice de bi süründür ki bi daha böyle hatalar yapmasın

arkadaşlar kardeşim 22 martta doğum yaptı oğlu var

doğduğundan beri pişiğe meyilli bir poposu var
ben bezi değiştirmesini önermiştim prima premium care kullanıyordu değiştirip prima aktif bebe aldı düzeldi gibi oldu bezdenmiş falan olduk
ama sürekli pişik kremi kullandı
şimdi gene pişik olmuş ve kasıklarında falan varmış

aranızda yaşayan çözüm bulan ve doktorunun falan önerdiği bişey oldumu
ben hametan önermiştim benim oğluma çok iyi geliyordu
dr uda hametan yazmış ama geçirmiyormuş

yardımcı olursanız çok sevinirim

hepinize sağlıcakla gazsız sıkıntısız günler diliyorum ....

yarın bizimde aşımız var beni aşı için arayan kadın bişi demedi bende calpol şurubunu alıyım ne olur ne olmaz yalnız gidicem inşallah çok ağlamaz ateşide çıkmaz yavrularımızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…