- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.321
oğluşum idraryolu enfeksiyonu olmuşantibiyotik verdi doktor..hep benim yüzümden yaaa..yaptırsaydım zamanında sünnetini olmicaktı belki oğlum ( kıyamadım diye şimdi hasta oldu..önümüzdeki hafta kontrole gitces..tekrar testleri yapılıcak böbreklerinin usg çekilicek..ooff off
bebekleriniz kaç kg? ben hala kızıma 2 numara kullanıyorum
Bır yanım kocama karsı cok merhametlı,onun bu kopekler gıbı pısman halıne acıyorum,ben delıkanlıyım hooyttt dıye gezınen kocamın sımdı 5 yasında suc ıslemıs cocuk masumıyetınde kose bucak kacması,ınsan ıcıne cıkamaması merhametımı dahada attırıyo ama dıger yanım kın kusuyo nefret kusuyo bana hep telefonunda yakaladagm mesajları hatırlatıyo,ıste ozaman ne merhamet kalıyo ne bıse cok kolay nefret edebılıyorum.... Ama onu oyle cok ozluyorumkı kokusunu,tenını,gulusunu... Benı 2ay boyunca aptal yerıne koymasını hazmedemyrm,gururmu ayklar altına almasını...
Yuvamızı bı kahpe yuzunden bu hallere getıren kocamı affedemıyorum....
Yataklarımız ayrı,ıcerde salonda yatıyor,yatakodama gelıpte battanıye almaya yuzu yok,esofmanlarını almaya yuzu yok,kıyafetıyle yatıyor,uzerınede ınce bı mınder atmıs dgr odadan buldugu....evet o daha beterını haledıyor aslında,egerkı onun yaptıgını ben yapsaydımmm oooo neler yapardı neler,kesın bosanmıstık tabı hala canlı kalabılseydım ama ben onun gıbı ruhsuz olamıyorum,yaptıgı serefsızlıge ragmen yıne ben gıdıyorum ayagına konusmak ıcın sdc ben konusuyorum o kafasını bıle kaldıramıyor...
Belkı cok acımasız oldugumu dusuneceksnz ama onu kızıyla vuruyorum,en ufak sevme kucaga alma gırısımınde hemen mudahale edıyorum usteleyemıyor,bırakıyor caresızce ve aglayarak gıdıyor,ıcım kanıyor ozaman ama yooook merhamet etmıcem telefondakı mesajları dusunuyorum hemen...affetme sakın o olsa affetmezdı dıyorum...
Bu arada o kahpenın evını ogrendım ne yazıkkı aynı yerde oturuyoruz,yurume mesafesı uzaklıgı var aramızda,4yıllık evlılıgım boyunca adının hıc gıtmedıgı su hatunu bıde ben gorucem ama sdc gormekle kalmıcam,tek tek hesap sorucam ondan,o kocasından ve 2cocugundan utanmayıp korkmayıp boyle bırsey yapıyorsa ben neden korkım,,madem telefonlarıma cıkmıyo kahpe bende su bıkac gun ıcınde kendılerıne ufak bı zıyarette bulunayım bakayım ,benı gorunce neyapacak?
kızlar bugün aşı olduk ya ateşi 37.3 olmuş nolur nolmaz diye calpol versemmi??korkuyorm gece bn uyurken çıkarsa die
5.600 bn 3 no kullanıyorm
Çok geçmiş olsun yaa hakikaten biz gözümüzden sakınırken nasıl hasta oluveriyorlar, Rabbm onları korusun, bu arada eğer oğlunu sünnet yaptıracaksan iki yaşından önce yada beş yaşından sonra yaptırmalısın, Çünkü 2-5 yaş arası ilk ergenlik dönemi ve bu dönemde bebekler cinsiyetlerini tanıyorlar, tam cinsiyetlerini tanırlarken sünnet yaptırılırsa psikolojik bunalıma giriyorlar... Biz iki yaşından önce düşünüyoruz inş, seneye yazın düğünüyle birlikte yaptıracağız, bir buçuk yaşında olacak neredeyse :))oğluşum idraryolu enfeksiyonu olmuşantibiyotik verdi doktor..hep benim yüzümden yaaa..yaptırsaydım zamanında sünnetini olmicaktı belki oğlum ( kıyamadım diye şimdi hasta oldu..önümüzdeki hafta kontrole gitces..tekrar testleri yapılıcak böbreklerinin usg çekilicek..ooff off
Evet esım cok pısman olmus ama bu benım ıcımı sogutmuyo,aglıyo,ozurdılıyo ama acımı hafıfletmıyo... Dun kızını severken ona cok canını yakacak bıse soyledım ve kızı aldım elınden,kızımı haketmıyo ne yazıkkı,boyle bı guzellıgı haketmıyo...kı ben pcolu oldum ıcın ıgnelerle hamıle kaldım,9ay boyunca kusa allah kus,mukafatım bumu olmalıyıd,kocam o kahpeyle konusurken kızının yuzu hıcmı gozunun onune gelmedı acaba
Evet canım iki yaşına kadar bal verilmiyor ama sen emzirmeden önce silersem birşey olmaz...
Bal cok zararli canim bebislere.
kızlar aranızda sonradan bu sorunu yaşayan oldumu???
ben ilk 20 gün çekmiştim şimdi kızım 2,5 aylık oldu ve kızımın memeyle oynamasından yine oldu.memeden çekincede ağlıyor.ilk olduğunda lansinoh kullanıyordum şimdi oda kar etmiyor canım çok acıyor.emzirmek ölüm gibi gelmeye başladı önerilerinizi paylaşırmısınız.
**** saf zeytinyağı ve bal karışımı çok iyi geliyor diyorlar hemen geçiriyormuş ama bebeklere bal verilmesi sakıncalı değilmi?****:44:
günaydın kızlar...gözünaydın masiva bebegın k.k.sını yapınca rahat rahat uyumuştur bizimkide 3 gun sonunda dun öğlen gıbı yaptı gun boyu gecede dahıl rahat uyudu...şu anda uyutmaya çalışıyorum bu arada bebeği uyumayanlar için eskiden iple salıncak yapılırdı biz artık uykusuzluğuna son çare onu bulduk uyuyamadığı zaman çok ağladığı zaman onun içine atıyoruz hop 5 dkkya uyuyor oda da bir karyola 2 beşik war bizimki ip salıncakta yatınca gören halimize gülüo ama ağlamasınlarda biz artık görüntüden düzenden geçtik onun keyfi neyi nasıl isterse öyle olsun bebişim biraz nostalji seviyor emzikdede kauçuk uçlu olanı emio sadece hatta çekerek zor alıyorum ağzından o kadar sevdi yani
kızlar aranızda sonradan bu sorunu yaşayan oldumu???
ben ilk 20 gün çekmiştim şimdi kızım 2,5 aylık oldu ve kızımın memeyle oynamasından yine oldu.memeden çekincede ağlıyor.ilk olduğunda lansinoh kullanıyordum şimdi oda kar etmiyor canım çok acıyor.emzirmek ölüm gibi gelmeye başladı önerilerinizi paylaşırmısınız.
**** saf zeytinyağı ve bal karışımı çok iyi geliyor diyorlar hemen geçiriyormuş ama bebeklere bal verilmesi sakıncalı değilmi?****:44:
Evet esım cok pısman olmus ama bu benım ıcımı sogutmuyo,aglıyo,ozurdılıyo ama acımı hafıfletmıyo... Dun kızını severken ona cok canını yakacak bıse soyledım ve kızı aldım elınden,kızımı haketmıyo ne yazıkkı,boyle bı guzellıgı haketmıyo...kı ben pcolu oldum ıcın ıgnelerle hamıle kaldım,9ay boyunca kusa allah kus,mukafatım bumu olmalıyıd,kocam o kahpeyle konusurken kızının yuzu hıcmı gozunun onune gelmedı acaba
çiçeğimmm o zaman benim ilk olarak evime bi Calpol almam lazımm :44: ayy inşallah çıkmaz ateşi yaa, bizim sıpa da pek nazlı, istedigini yapmayınca alt dudağını büzüyo,titretiyo,başlıyor feryadaaa ahh ahh parmağında oynatıyo bizi vallahii. ağrısı olursa düşünemiyorum halimizi
demekk kızın memeyi almayı,bak buna şaşırdım iştee,bizimki nasıl olcak nasıl atlatıcaz aşı sonrasını merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?