- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #52.361
Benim bebeğimde ilk günden bu yana mama takviyesi alıyor.İlk 1 haftanın sonunda biberona alıştığı için beni emmek istemiyordu.
Çareyi Medela Çalma biberonda buldum ben..Biberonu emmek için aynı anne göğsünü emer gibi çaba sarfetmesi gerekiyor.O günden beri hem beni emiyor hem biberonu.
Birde sütün eğer çok az ise kızıyordur.Ben ilk göğsümü verdiğimde 15-20 dakika güzel emiyor,sonra süt bitince kızmaya başlıyor.
Diğer göğsümüde aynı şekilde emiyor.Bitince gazını çıkarıp bekliyorum.Karnı doymadıysa ilk yarım saatte sinyali veriyor ve mamasını hazırlıyorum.
emdikten bir süre sonramı emmeyi reddediyor? eğer öyleyse sütünü kontrol et belki bittiği için reddediyordur
2 numara olmuyormu peki? benim kızımda 5700 ama biraz daha kullanabilirim
merhaba kızlar nasılsınız? baya üzücü şeyler olmuşbizde dün oğlumla önce hastaneye gittik hemşire teyzeleri bakarken ben muayene oldum külltür aldı 3 tane ilişkiye girdinizmi dedi hayır dedim akıntın var dedi ama iç çamaşırımda hiç yoktu anlamadım kan falan da aldı perşembe sonuçları alcam sonuçlara göre ilaç tedavisine başlıcaz ilişkiye girmeyin dedi. ne olmuş olabilirki anlamadım sonra kızılaya indik gezdik oğluşuma birkaç birşey aldım yazın giyebilceği cafede oturduk çay may içtik ama ona mamasını hazırladım verdim. tabi akşama kadar emzirmediğim ve sağmadıgım için göğüslerim şişti ve gece ateşlendim ve oğlum acayip uykusuzdu 3e kadar uyumadı 3 den sonra uyudu 6da kalktı mızır mızır mızırdandı gece sürekli emmek istedi ama mememi değil biberonla 1.5 su bardagı süt içti sonrada kustu zaten. dışarda hep uyudu ondanmıki gece uyumadı anlamadım. bundan sonra gündüzleri uyutmasam mıki? zaten tilki uykusuna yatıyor 3 5 dk uyuyor uyanıyor mızırdanıyor.
sizinkilerin gündüz uykusu nasıl? gece uykusu nasıl?
cnm ben su veriyorum. doktor bana anne sütüde versen mamada versen su ver dedi sıcaklarda iyi olur zararı olmaz dedi. biberonla veriyorum o 3 5 kez çekiyor itekliyor sonra diliyle.
cnm cok üzüldüm Allah yar ve yardımcın olsun. üzülme demek kolay ama üzülmemeye calış sütün kesilmesin. eşinide Allaha havale et. intikamların en güzelini Rabbim alır. Allah ıslah etsin eşini.
oğlumda yapamadıgı günler oluyor poposundan şırıngayla zeytinyagı gönderiyorum bazende biberonuna koyuyorum hala yapamadıysa. doktor öyle dedi.
cnm verilmiş sadakanız varmış. bende her dısarı cıktıgımda aklıma böyle şeyler geliyor. ya düşersem ya şu olursa ya bu olursa diye evham yapıyorum. kötü yapıyor bu düşünceler seni düşünemiyorum bile. cok kötü olmuş bir daha yaşamazsın inşallah.
yarın 2.ay aşımız var 1 ay öncesinden başladım üzülmeye oğlumun canını acıtacaklar diyeinşallah çok sıkıntı yaşamaz bebeğim
arkadaşlar kardeşim 22 martta doğum yaptı oğlu var
doğduğundan beri pişiğe meyilli bir poposu var
ben bezi değiştirmesini önermiştim prima premium care kullanıyordu değiştirip prima aktif bebe aldı düzeldi gibi oldu bezdenmiş falan olduk
ama sürekli pişik kremi kullandı
şimdi gene pişik olmuş ve kasıklarında falan varmış
aranızda yaşayan çözüm bulan ve doktorunun falan önerdiği bişey oldumu
ben hametan önermiştim benim oğluma çok iyi geliyordu
dr uda hametan yazmış ama geçirmiyormuş
yardımcı olursanız çok sevinirim
hepinize sağlıcakla gazsız sıkıntısız günler diliyorum ....
kızlar bugün aşı olduk ya ateşi 37.3 olmuş nolur nolmaz diye calpol versemmi??korkuyorm gece bn uyurken çıkarsa die
oğluşum idraryolu enfeksiyonu olmuşantibiyotik verdi doktor..hep benim yüzümden yaaa..yaptırsaydım zamanında sünnetini olmicaktı belki oğlum ( kıyamadım diye şimdi hasta oldu..önümüzdeki hafta kontrole gitces..tekrar testleri yapılıcak böbreklerinin usg çekilicek..ooff off
uyuyamıyorum kızlar, yine bebeğim o kasılmaları yaşayıp nefessiz kalırsa korkusuyla uyuyamıyorum. başında bekliyorum yine sabaha kadar da bekleyeceğim.her gece böyle çok zor oluyor napıcaamı şaşırdım artık.
Merhaba herkese... trtr de gülben ergenin programında sütü olan ve sütü olmayan anneler blog sitesinde buluşup bebeklerine anne sütü buluyorlar... çok ilginç ve duygusal birşey bu... sütü olmayan anne kendi bölgesindeki sütü olan anneyi site yöneticisinin yönlendirmesiyle buluyor ve süt kardeş yapıyorlar yavrularını...
faydalanmak isteyenler:
www.markaanne.com
bu arada bugün benim doğum günüm ve evlilik yıldönümüm aman hiç sevmiyorum böyle ilan yapmayı, kutlamanız içinde söylemiyorum sadece sizleri çok sevdiğim için bilmenizi istedim...benim ve yuvam için dua edin... ben eşimide, oğlumuda çok seviyorum... iyiki varsınız... ve iyiki oğlum olduda sizleri onun sayesinde tanıdım...
Evet esım cok pısman olmus ama bu benım ıcımı sogutmuyo,aglıyo,ozurdılıyo ama acımı hafıfletmıyo... Dun kızını severken ona cok canını yakacak bıse soyledım ve kızı aldım elınden,kızımı haketmıyo ne yazıkkı,boyle bı guzellıgı haketmıyo...kı ben pcolu oldum ıcın ıgnelerle hamıle kaldım,9ay boyunca kusa allah kus,mukafatım bumu olmalıyıd,kocam o kahpeyle konusurken kızının yuzu hıcmı gozunun onune gelmedı acaba
Bal cok zararli canim bebislere.
Bal cok zararli canim bebislere.
yarın 2.ay aşımız var 1 ay öncesinden başladım üzülmeye oğlumun canını acıtacaklar diyeinşallah çok sıkıntı yaşamaz bebeğim
arkadaşlar kardeşim 22 martta doğum yaptı oğlu var
doğduğundan beri pişiğe meyilli bir poposu var
ben bezi değiştirmesini önermiştim prima premium care kullanıyordu değiştirip prima aktif bebe aldı düzeldi gibi oldu bezdenmiş falan olduk
ama sürekli pişik kremi kullandı
şimdi gene pişik olmuş ve kasıklarında falan varmış
aranızda yaşayan çözüm bulan ve doktorunun falan önerdiği bişey oldumu
ben hametan önermiştim benim oğluma çok iyi geliyordu
dr uda hametan yazmış ama geçirmiyormuş
yardımcı olursanız çok sevinirim
hepinize sağlıcakla gazsız sıkıntısız günler diliyorum ....
Ah iyi bari senin kide yapmışta rahatlayıp uyumuş,insan nasıl mutlu oluyor değil migünaydın kızlar...gözünaydın masiva bebegın k.k.sını yapınca rahat rahat uyumuştur bizimkide 3 gun sonunda dun öğlen gıbı yaptı gun boyu gecede dahıl rahat uyudu...şu anda uyutmaya çalışıyorum bu arada bebeği uyumayanlar için eskiden iple salıncak yapılırdı biz artık uykusuzluğuna son çare onu bulduk uyuyamadığı zaman çok ağladığı zaman onun içine atıyoruz hop 5 dkkya uyuyor oda da bir karyola 2 beşik war bizimki ip salıncakta yatınca gören halimize gülüo ama ağlamasınlarda biz artık görüntüden düzenden geçtik onun keyfi neyi nasıl isterse öyle olsun bebişim biraz nostalji seviyor emzikdede kauçuk uçlu olanı emio sadece hatta çekerek zor alıyorum ağzından o kadar sevdi yani
canım ne desen haklısın ve şuda var ki ateş düştüğü yeri yakar, bizim başımıza gelse tepkimiz ne olurdu bilmiyorum... ileride büyük pişmanlıklar yaşamamk adına bir kaç gün bekle, düşün, kızınıda gözünün önüne getir, kendini onun yerine koyarak hayal et, sen olsan ileride babanı ve anneni nasıl anmak isterdin, bunu empati yap ve ona göre ne yapmak istiyorsan yap....Evet esım cok pısman olmus ama bu benım ıcımı sogutmuyo,aglıyo,ozurdılıyo ama acımı hafıfletmıyo... Dun kızını severken ona cok canını yakacak bıse soyledım ve kızı aldım elınden,kızımı haketmıyo ne yazıkkı,boyle bı guzellıgı haketmıyo...kı ben pcolu oldum ıcın ıgnelerle hamıle kaldım,9ay boyunca kusa allah kus,mukafatım bumu olmalıyıd,kocam o kahpeyle konusurken kızının yuzu hıcmı gozunun onune gelmedı acaba
canııııım doğum günün ve evlilik günün kutlu olsun, iyi ki doğdunda biricik oğlunuda doğurdunda burada buluşup tanıştıkMerhaba herkese... trtr de gülben ergenin programında sütü olan ve sütü olmayan anneler blog sitesinde buluşup bebeklerine anne sütü buluyorlar... çok ilginç ve duygusal birşey bu... sütü olmayan anne kendi bölgesindeki sütü olan anneyi site yöneticisinin yönlendirmesiyle buluyor ve süt kardeş yapıyorlar yavrularını...
faydalanmak isteyenler:
www.markaanne.com
bu arada bugün benim doğum günüm ve evlilik yıldönümüm aman hiç sevmiyorum böyle ilan yapmayı, kutlamanız içinde söylemiyorum sadece sizleri çok sevdiğim için bilmenizi istedim...benim ve yuvam için dua edin... ben eşimide, oğlumuda çok seviyorum... iyiki varsınız... ve iyiki oğlum olduda sizleri onun sayesinde tanıdım...
benim kuzum aşı olmuş... gece nasıl geçti canım... ateş düştmüştür mutlaka şimdi nasıl teyzesinin kuzusu?
...
Merhaba herkese... trtr de gülben ergenin programında sütü olan ve sütü olmayan anneler blog sitesinde buluşup bebeklerine anne sütü buluyorlar... çok ilginç ve duygusal birşey bu... sütü olmayan anne kendi bölgesindeki sütü olan anneyi site yöneticisinin yönlendirmesiyle buluyor ve süt kardeş yapıyorlar yavrularını...
faydalanmak isteyenler:
www.markaanne.com
benim bebeğim hergün kakasını yaparken günaşırı olmaya başlamıştı ama şimdi 4.gün ve hala yok napıcam ben???? bende kronik kabızlık sorunu var kızımda da olmasından korkuyorummüdahaleli yapmasınıda istemiyorum şimdiden tembelleşmesin bağırsakları.kaka yapması için herhangi birşey yaptınmı bebeğine?
faydalanmak isteyenler:
www.markaanne.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?