2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sütüm az 3 saatte falan iki göğsümden toplam 40-50 ml süt çıkıyor naptıysam arttıramadım ilk zamanlar 15-20 dk emerdi ama şimdi 5 dk zor emiyor onu da çekiştire ısıra emiyor tepinip duruyor emerken

emdikten bir süre sonramı emmeyi reddediyor? eğer öyleyse sütünü kontrol et belki bittiği için reddediyordur

canım önceleri emdikten sonra reddederdi süt bitince kızardı şimdi memeyi ağzına almak istemiyor zorla versem basıyor çığlığı artık süt varmı yokmu diye bakmıyor bile. iki üç kere ancak emiyor onu da zorla

Son düzenleme:
2 numara olmuyormu peki? benim kızımda 5700 ama biraz daha kullanabilirim

ciddimisin? nasıl oluyo ya 2 no..prima premium mu kullanıyosun? yani olur olmasına ama küçk oluyo sızdırır yani zorlamaya grk yok rahat rahat oluyo 3 no..2 artık belden kısa olmaya başladıı için 3 e geçtm..yoksa beden olrk olur ama rahat değil yani

canım geçmiş olsun durup dururkenmi muayene oldun kültür alındı demişsin o nedir gerçekten bilmiyorum umarım sonuçların temiz çıkar... hayırlı haberlerini bekliyoruz...

yarın 2.ay aşımız var 1 ay öncesinden başladım üzülmeye oğlumun canını acıtacaklar diyeinşallah çok sıkıntı yaşamaz bebeğim

canım inşallah ateşi çıkmaz... her çocukta olacak değil... bizde olmuştu fitil verince hemen ateş düştü...

geçmiş olsun yardımcı olmak isterdim... ben hametan kullanıyorum ve müthiş iyi geliyor bize... umarım topikte cvp yazan arkadaşlar olur geçenlerde konusu olmuştu birkaç krem ismi geçmişti kullananlar yardımcı olurlar...

kızlar bugün aşı olduk ya ateşi 37.3 olmuş nolur nolmaz diye calpol versemmi??korkuyorm gece bn uyurken çıkarsa die

benim kuzum aşı olmuş... gece nasıl geçti canım... ateş düştmüştür mutlaka şimdi nasıl teyzesinin kuzusu?

canım geçmiş olsun... kendini suçlama sünnet konusuda hayırlısı olsun... canını sıkma poyraz güçlü bebek çabucak atlatır inşallah...

kıyamam ben kuzuma ya... çevremde böyle bir durum olmadı canım... ama oğlum ilk zamanlarda yeni doğduğunda ağlama krizine girdiğinde (kolik krizi) çok fena ağlardı ve nefesi kesilir gibi olurdu... ama senin durumun daha farklı gibi daha uzun süreli sanırım nefessiz kalıyor... çözümü bulunur inşallah canım... Allah sana güç, bebişinede sağlık versin...

Son düzenleme:
Merhaba herkese... trtr de gülben ergenin programında sütü olan ve sütü olmayan anneler blog sitesinde buluşup bebeklerine anne sütü buluyorlar... çok ilginç ve duygusal birşey bu... sütü olmayan anne kendi bölgesindeki sütü olan anneyi site yöneticisinin yönlendirmesiyle buluyor ve süt kardeş yapıyorlar yavrularını...

faydalanmak isteyenler:
www.markaanne.com

bu arada bugün benim doğum günüm ve evlilik yıldönümüm aman hiç sevmiyorum böyle ilan yapmayı, kutlamanız içinde söylemiyorum sadece sizleri çok sevdiğim için bilmenizi istedim... benim ve yuvam için dua edin... ben eşimide, oğlumuda çok seviyorum... iyiki varsınız... ve iyiki oğlum olduda sizleri onun sayesinde tanıdım...

canım benım ıkısıde kutlu olsun yuce rabbım huzurunuzu kacırmasın hep mutlu olunnn :))

canım bende onu seyredıyorum evet ya cok duygusaldı ne guzel anne sutu alamayanlar ıcın cok ıyı dusunulmus

cnm nice mutlu yıllara Allah bozmasın mutluluğunuzu

haklısın cnm ne diim az zorluklara katlanmadık onları doğurmak için karşılığı çok farklı olmalıydı..

ya az önceki yazımı yazdım ya kapı çaldı ve eşimden hediye geldi... hiç beklemiyordum ve inanılmaz duygusallaştım...

bana bunu göndermiş kekten kalp başta çiçek sandım saf gibi... aradım hemen ye diyor o olmadan boğazımdan geçermi hiç...

Allah herkesin karşına hayırlı eş çıkarsın...
binlerce kez şükürler olsun doğru insanı karşıma çıkardığın için...

pzt günümü anlatmak istiyorum size saat 9 buçukta emzirdim gazını çıkarma çalışmalarım başladı
ara ara sakinleşse bile maksimum 10 dakka sürdü ve sürekli bağırdı bu böyle saat 16.00 a kadar devam etti
çıkalım dolaşalım dedim aldım yavrucumu çıktık evden çıkar çıkmaz sızdı
parka gittim banka oturdum kucagımda oğluşumla uyuyakalmışım (geceyi de uykusuz geçirmiştik)
karaltıları filan fark ediyorum ama gözlerimi açamıyorum neyse uyandığımda 16.30 du saat
eve geldik uyumaya devam etti oğlum 18.00 a kadar sonra uyandı emzirdim ve yine gazz
ara ara sakinleşse bile yine ağlamalar son gaz devam edyordu sanki etini kesiyorlar öyle şiddetli bağırıyo
ha sustu ha susacak derrken saat 00.00 oldu
eşim hadi çıkalım dedi ve arabaya bindik 1.30 kadar dolaştık uyudu eve geldik
yatagına yatırdım uyandı aynen bağırmaya devam tekrar çıktık 3.30 a kadar dolaştık
eve geldik uyudu uyuduk 5.30da da uyandık alt değiştir em gaz çıkar derken 07.30 da tekrar uyuduk ve
09.30 da uyandık ve evden çıktık hastany-eye gittik
haftada 1 veya 2 kez gittiğimz hastaneler beni iyice tüketti
bi doktorun dediğine diğeri olmaz diyo bu yüzden evde
zinco metsil elma yağı sab simplex ve son olarak bio gaia ilacımız var
yavrumun daha yeni kırkı çıktı
küçücük ama sürekli ağlıyo gözlerinden yaş geliyo ve inanmazsınız ama
uykusuzluktan ve ağlamaktan gözleri şişiyo
ne duyduysam yapmaya çalışıyorum
iyi giyiniyorum üşütürsem gaz olur diye
kimyon veriyorum
gaz yapacak hiçbi şey yemiyorum
zaten kahvaltı harici yediğim bi şey de yok
ne yapabilirim bi akıl vern

primadan oldunu zannetmiyorm pişiğin..zaten premiumdan oluyosa bütün bezlerden olur..en kaliteli bez şuanda..cildi pişiğe meyillidir..sık değiştrsn bezini fazla bekletmesin..bn pişik kremi nivea kullanıyorm hç pişik olmadı

Ah iyi bari senin kide yapmışta rahatlayıp uyumuş,insan nasıl mutlu oluyor değil mi dün öğlene doğru eşim aradı... bebek sancıdan ne uyuyabiliyr ne emebiliyordu, sürekli ıkınıyor ve ağlıyordu, onun bu hali öyle içime oturmuştu ki, eşimle telde konuşurken sesim kötüydü, oda öğle saatinde yanımıza geldi, bebeğe kakasını biz mi yaptırsak dedik, ama o sıra biraz sakinleşmişti, neyse akşama kadar bekleyelim dedik, çünkü kendisi yapsın istiyoruz, iyi kide akşama bırakmışız çünkü saat ikibuçuk gibi kendi yaptı yavrum

canım ne desen haklısın ve şuda var ki ateş düştüğü yeri yakar, bizim başımıza gelse tepkimiz ne olurdu bilmiyorum... ileride büyük pişmanlıklar yaşamamk adına bir kaç gün bekle, düşün, kızınıda gözünün önüne getir, kendini onun yerine koyarak hayal et, sen olsan ileride babanı ve anneni nasıl anmak isterdin, bunu empati yap ve ona göre ne yapmak istiyorsan yap....

canııııım doğum günün ve evlilik günün kutlu olsun, iyi ki doğdunda biricik oğlunuda doğurdunda burada buluşup tanıştık Tüm güzellikler en hayırlı şekliyle senin ve sevdiklerinin olsun, evliliğinde seni cennete götüren yol olsun, Rabbim sizi cennetindede birlikte eylesin

benim kuzum aşı olmuş... gece nasıl geçti canım... ateş düştmüştür mutlaka şimdi nasıl teyzesinin kuzusu?
...

evet teyzesi olduk sonunda..bütün gün uyudu..banyo yaptıramadıımız için gece 10 da değil 11de uyudu..bnde 2ye kdr yatmadm en son ölçtm 37 di..yattm uyudm bnde sonrada çıkmadı ztn..gece rahattı bişey olmadı..ama bn uykusuzum ve boazım şişti ağrıyo halsizim..kötü oldu bu iş..bişey yapcak halim yok..

dmf kutlu mutlu olsun, Allah muhabbetiniiz arttırsın, mutluluğunuz daim olsun..

isolde canım ben de umutluyumla aynı fikirdeyim, akıl vermek bize düşmez ama madem paylaşıyorsun sana tavsiyem ipleri tamemen koparmayı düşünmüyorsan olayı daha fazla kurcalama.boşanacak olsan her türlü çıngarı çıkar kadının kapısına dayan rezil et derim ama sen şu şartlarda evliliğini mecbur sürdüreceksin. kadınla görüşsen kalbinin daha çok kırılmasından başka bişey kazanmayacaksın. bi de kocasına falan söyle diyenler olmuş ama yakın oturuyormuşsunuz adam kocana dadanır daha kötü şeyler olur allah muhafaza..o terbiyesiz kadın zaten hem dünyada hem ahirette cezasını çekecektir. dualarım seninle, Rabbim içinin ateşini söndürsün ferahlık versin inş.

bir iki damla çay kaşığının yarısı kadar hakiki zeytin yağı içirdim midesi bulanmasın die emziğinizi pekmeze batırdım az hemen peşinden onu emzirttim...kulak çubuğu ile yine zeytin yağı ile poposuna uyarı verdik anüs çevresini yağladık öyle içine sokmadık hafif kenarlarından uyarı verdık..ayaklarını aşşağı yukarı hareket ettiririm devamlı birde günde iki kere bebe yağı ile karnına masaj yaptım...banyo yaptırdık banyo sırasında yine karnına masaj yaptım...bendede kabızlık olur arada kayısı kompostosu iç bol bol az cık şeker at suyunu iç kayısılarınada ye hem sütün artar hem senin hazmın kolaylaşır sütünden de bebeğe geçer mutlaka

vaaayyy cnm bnm doğum günün kutlu olsun oğluşumun güzel teyzesii :119:nice mutlu yıllara oğlumun kankasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…