2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:) umarım sever. bebeğin keyifli oldugu saatte, biraz ince giydirip deneyin. bebeksiz bir kez takmayı deneyin. kuşakları taakrken anne bazen geriliyor ve bebek de annenin tedirginliğini hissedip yaygarayı koparıyor bazen. bebekler bu aylarda soylenen sozleri değil annenin hislerini anlarlar.

ya bu çocuun kafası soyuluyo konak dedikleri şey bumu..hergün yıkıyorz amaaa.bide bnde soyma hastalıı var ya soydm sabah brz saçlarıda elimde kaldı. soyulan yerlerdeki saçlar tutunca elimde kalıyo..nolcak bu çocuk tarama özürlümü olcak şimdi

Herkese Günaydın,

Hamileliğimin son zamanlarında 12ye kadar yattığım için o saatlerde günaydın oluyordu, ama bebeğim olduğundan beri bizde gün 5:30-6:00da başlıyor, bu saatler sanki öğlenmiş gibi geliyor

günaydn tatlım..bnmkide bi uyusaydı bnde devrilip yatazaam..bugn oburixlii üstünde

bizim minik kuş gibi uyuyorr tık sesi çıksa gözler faltaşıı,brde sağa sola döne döne korkudan uyuyamıyorumm ama coookk uykum var o ayrıı
canımm konak böle kepek gibi oluyor,sırf soyulma ise deri atıyordur belkii. annem konak için hepp zeytinyağı sürüp ince uçlu tarakla taranmalı derr,Allaha sukur konak olmadık daha.
saçlarıda dökülme dönemindee o yuzden soyulan deriyle eline geliyorlar. rahat bırak cocugu yawww

bende hamileyken öğlene kadar uyuyordum ama iyi kide uyumuşum içimde kalmadı:)akşam bebeşimizi eşimle ilk defa banyo yaptıdık çoook heyecanlı bir ortamdı.hep annemle yıkardık da akşam ikimizde korktuk gerçi çok ayrıntılı olmadı ama yinede temizledi kızım.ilk fileye koyduğumuzda ağlamıyor ama kafasına su gelince anlıyor ve ağlamaktan helak oluyor.bende suyu kafasına yavaş yavaş avucumla koydum baktık baya ağlıyor hemen durulayıp bornozuna koyduk sonrada misler gibi uyudu.sizler nasıl yıkıyorsunuz bebeklerinizi sizinde bebekleriniz ağlıyor mu çok??

benimki hiç ağlamıyor, çıkınca ağlıyor, filede değil başınnın altına 2 tane havlu koyup suyun içine yatırıyorum, ilk yıkamada file ile yıkadık içi boncuklu olandan su ile temas etmediğinden üşüdü ve harala gürele oluyor, bu şekilde 15-20 dk yı buluyor keyif zamanımız.

en son başını yıkıyorum, yüzü bana dönükken değilde sırtı bana dönükken suyu yavaşça döküyorum kafasına yüzüne gelmediğinden nefesini tutmaya çalışmıyor sinirlenmiyor

keşke smdide öle uzunn uzunn uyuyabilsekk,bende hamileyken saftrik gbi kocacıgımla erkenden kalkıyordumm oysa yatsana derdin neee,şimdi ahh ahh diyorum
bizde 1 defa eşimle yıkadık sadece bebişi,hep annem yanımızdaa yıkarken. kızım Allaha sukur cok seviyor suyu gıkı çıkmıyor ama korkuyorum ben ynee. kulaklarına bebe vazelinine batırılmış pamuk tıkıyorumm su kaçma korkum olmuyor, suyu avucuma döke döke başını yıkıyorum. yoksa korkuyor çırpınmaya başlıyor. başını en son yıkıyoruz zaten,önce keyif yapıyor vücudu yıkanırkenn

bzmki bayılıyo banyo yapmaya da kafasına suyu en son dök madem hoşlanmıyo..zaten kafadan alıyolarmş soğuu hmn dökp havluya sararsın

Telefonu ıphone olan arkadaslara bı sorum olucak,bu telefonda gonderılmıs mesaj kutusu yada sılınmıs mesaj kutusu nıye yok,bakmadıgım yer kalmadı ama bulamıyom

isoldecim bırak o telefonu artık ne görmek istiyorsun sen göreceğini gördün bitti... bırak bundan sonrada utanmadan yaparsa artık tükür yüzüne...

canım sanırım bizdede başladı kepek gibi şuanda...
off valla yok diye seviniyordum acaba oğlumun saçı çok 2 günde bir yıkıyız diye kepekmi oluşuyor şaka tabi ciddiye alıp cevap yazmayın...

bi akrabamız oyuncak göndermişti delikleri var tutması için bildiğin top gibi içinde küçük top sallayınca ses çıkarıyor çok sevdi oğlum eline verince tutuyor artık nette okumuştum 3 aylık bebek eline bişey verince tutar artık... sanırım 0+ oyuncakların zamanı başladı...

bu arada biz 3. ayımıza girdik...
eşarbını yan bağlama eşliğinde güne başladık...

Benim oğlumda da oluyor konak ya da kepek. Tam olarak teşhis koyamadım:))))))

Bizim bey banyoyu çok seviyor, kızıma çekmiş. MaşaAllah hiç ağlamıyor. Ben de Gamze gibi en son kafasını sırtı bana dönükken yıkıyorum nefessiz kalmıyor...

Biz hep eşimle yıkıyorduk en son tek başıma yıkadım. File kullandım ama file çok soğuk oluyor.

zaten sarktı benmki sarkacagı kadar cnm
hele biri öbüründen daha büyük oldugu için
korkuom dizime kadar incek die hehehehe
sanada iyi geceler cnm benm meleğinle sana tatlı uykular dilerim:)
aynen canım benm de bi göğüs büyük biri küçük böyle mi kalacak acep:44:

hem olaya konsantre olamadım ama biraz zorlandım 40 günde unutmuşum

ben de sadece dışarı çıkarken takıyorum ama sanki daha da sarkacak takmayınca:26:

benm yavrucum seviyo suyu ağlamıyo şükür ama banyodan sonra mümkün değil uyumuyo nerdeyse sabahlıyoruz o yüzden yıkamaktan korkuom

kızlar kanal d de yeni anneler için bilgiler verilecek bilginize

Günaydınlar Herkese, sorularım arada kaynıyor ama tekrar sormak istiyorum.2 ay 1 haftalık kızım var.Daha birkaç güne kadar her memede ort. 15 dk. kalırdı.Şimdilerde ise 2-3 dk. emip ya diliyle itiyor ya da sündürüp çekiştirip bırakıyor.Acaba emmeyi mi bırakıyor anlayamadım Tecrübesi olan varsa bana fikir verebilir mi?

canım file kullanışlı yatırmadan önce banyo suyuyla ıslıyoruz ısınıyor... dediğin gibi sırtı dönükken yıkıyoruz kafayı ama bizimki kafayı kaldırınca yüzüne gidiyor ve ağzına su kaçıyor... ağlıyor hemen... siliyoruz ama hep ağzına su kaçıyır bir buna çözüm bulamadık...

bir ara bizdede olmuştu o ara mamaya başladım ama sütüm yoktu acaba sütğnde azalma olabilirmi... yada bebeğin istediği yoğunlukta gelmezse bizimki emmez...

Cnm benim oğlumda 2 ay 2 haftalık yaklaşık iki haftadır ara ara diliyle göğsümü itiyor.Ben ısrarla sırtını tıpışlayarak felan emziriyorum. Bazı dönemlerde bebekler memeyi reddedebiliyorlrmış. Önceden çok güçtü çekemiyorlardı şimdi daha hızlı çekip doyupta bırakıyor da olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…