- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.261
oo hülya hanımlarda burdaymış hoşgeldiniz efendim:)
bnde bugün siparişimi verdim, mei tai burbery desenlisini,
babamız da taksn die ve unisex bigün oğlumuz olursa onada
kullanırız hem bide burbery papalarımızda var onlarıda giydikmiydi
oohh süpper olcaz inş:) mesele kızımın mei taiyi sevmesine kaldı şmdi
inş sever ya:) sitenizi cok begendim artk takip edicim:)
Günaydın güzel annelerr,bebişim uyuklarken bi bakim , nasılsınızz
günaydn tatlım..bnmkide bi uyusaydı bnde devrilip yatazaam..bugn oburixlii üstünde
ya bu çocuun kafası soyuluyo konak dedikleri şey bumu..hergün yıkıyorz amaaa.bide bnde soyma hastalıı var ya soydm sabah brz saçlarıda elimde kaldı.soyulan yerlerdeki saçlar tutunca elimde kalıyo..nolcak bu çocuk tarama özürlümü olcak şimdi
bende hamileyken öğlene kadar uyuyordum ama iyi kide uyumuşum içimde kalmadı:)akşam bebeşimizi eşimle ilk defa banyo yaptıdık çoook heyecanlı bir ortamdı.hep annemle yıkardık da akşam ikimizde korktuk gerçi çok ayrıntılı olmadı ama yinede temizledi kızım.ilk fileye koyduğumuzda ağlamıyor ama kafasına su gelince anlıyor ve ağlamaktan helak oluyor.bende suyu kafasına yavaş yavaş avucumla koydum baktık baya ağlıyor hemen durulayıp bornozuna koyduk sonrada misler gibi uyudu.sizler nasıl yıkıyorsunuz bebeklerinizi sizinde bebekleriniz ağlıyor mu çok??
bende hamileyken öğlene kadar uyuyordum ama iyi kide uyumuşum içimde kalmadı:)akşam bebeşimizi eşimle ilk defa banyo yaptıdık çoook heyecanlı bir ortamdı.hep annemle yıkardık da akşam ikimizde korktuk gerçi çok ayrıntılı olmadı ama yinede temizledi kızım.ilk fileye koyduğumuzda ağlamıyor ama kafasına su gelince anlıyor ve ağlamaktan helak oluyor.bende suyu kafasına yavaş yavaş avucumla koydum baktık baya ağlıyor hemen durulayıp bornozuna koyduk sonrada misler gibi uyudu.sizler nasıl yıkıyorsunuz bebeklerinizi sizinde bebekleriniz ağlıyor mu çok??
Telefonu ıphone olan arkadaslara bı sorum olucak,bu telefonda gonderılmıs mesaj kutusu yada sılınmıs mesaj kutusu nıye yok,bakmadıgım yer kalmadı ama bulamıyom
ya bu çocuun kafası soyuluyo konak dedikleri şey bumu..hergün yıkıyorz amaaa.bide bnde soyma hastalıı var ya soydm sabah brz saçlarıda elimde kaldı.soyulan yerlerdeki saçlar tutunca elimde kalıyo..nolcak bu çocuk tarama özürlümü olcak şimdi
aynen canım benm de bi göğüs büyük biri küçük böyle mi kalacak acep:44:zaten sarktı benmki sarkacagı kadar cnm
hele biri öbüründen daha büyük oldugu için
korkuom dizime kadar incek die hehehehe
sanada iyi geceler cnm benm meleğinle sana tatlı uykular dilerim:)
ben zorlanmadım da olaya konsantre olamadım ki dediğin gibi ha uyandı ha uyanacak diye
evde takmıyorum rahat oluyo lambur lumbur dolanıyom
ama dışarı çıkarken mecburen takıyorum ama emzirirken gerçekten zor oluyo
vallahi ben doğumdan snra hiç takmadım,emzirme atleti yda emzirme sütyeni kullanıyorum fıstık gbi hem evde hem dısarıdaonu bile zor açıyorum kızım acıkınca basıyo feryadı,elim ayagım dolasıyo brde sütyen taksam oo ooo zaten minnacıklar,ucuda yok süt akmasa hiç takmam evdee
Benim oğlumda da oluyor konak ya da kepek. Tam olarak teşhis koyamadım:))))))
Bizim bey banyoyu çok seviyor, kızıma çekmiş. MaşaAllah hiç ağlamıyor. Ben de Gamze gibi en son kafasını sırtı bana dönükken yıkıyorum nefessiz kalmıyor...
Biz hep eşimle yıkıyorduk en son tek başıma yıkadım. File kullandım ama file çok soğuk oluyor.
Günaydınlar Herkese, sorularım arada kaynıyor ama tekrar sormak istiyorum.2 ay 1 haftalık kızım var.Daha birkaç güne kadar her memede ort. 15 dk. kalırdı.Şimdilerde ise 2-3 dk. emip ya diliyle itiyor ya da sündürüp çekiştirip bırakıyor.Acaba emmeyi mi bırakıyor anlayamadımTecrübesi olan varsa bana fikir verebilir mi?
Günaydınlar Herkese, sorularım arada kaynıyor ama tekrar sormak istiyorum.2 ay 1 haftalık kızım var.Daha birkaç güne kadar her memede ort. 15 dk. kalırdı.Şimdilerde ise 2-3 dk. emip ya diliyle itiyor ya da sündürüp çekiştirip bırakıyor.Acaba emmeyi mi bırakıyor anlayamadımTecrübesi olan varsa bana fikir verebilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?