- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #53.301
sanki benim sıpamdan bahsediyosunn, iice kıl kuyruk oldu pusette durmaz yatakta durmaz beşikte durmazz,kucakta yada wrapta gezsinnnn küçük hanımcımm
bu da bünye anacımm nereye kadar dayansın :44: korkudan uyusa da tek bırakamıyorum napıyo ediyo dönüyo sağa sola kuduruk,bi bakıyorum yüzüstü bi bakıyorum sırtüstü
ay aynı hıc bısey de durmuyor. özlem demış ya baby 2 go aldık rahatladık biraz inceledımde esıme dedım bugun hemen ondan al. biz almıstık fısher price ama otomatık almadık saf gıbı hiç bi işe yaramadıya oyle donuyormu eyvah eyvah. şu yan duruş yastıklarından al o zaman tam bılmıyorumda en azından sbt durur
Teşekkürler yorumlarınız için.Sütüm iyi çekerse ağzını dolduruyor,çekmezse bana azalmış hissi veriyor fakat bebeğin o anki emme tarzından diye düşünüyorum.Bir de gaz korkusuna doğru düzgün hiçbirşey yiyemiyorum,ne salata ne meyve ne çiğ sebzeçünkü ağlama krizlerinden çok çektim şuana kadar.Kardeşim ''abla öyle de gazı oluyor böyle de, ye gitsin'' diyor.Ne yapsam..Bir de pamukçuk şikayetimiz var.İlaç ve nistatin işe yaramadı.Dut şurubu tavsiye edermisiniz?
Sarkar mı ki diye ? ilk başlarda sütyen takmamak çok tuhaf gelmişti şimdi alıştım takınca daralıom
bu arada biz 3. ayımıza girdik...
eşarbını yan bağlama eşliğinde güne başladık...
Arkadaşlar sizlere bişey sorcam bebeğim dün gece uyurken uykusunda hep ağladı bakıyorum aslında uyuyor ama hep bi ağlama mızırdama durumundaydı sizdede böyle olan var mı?Bide emzik alıyor ama uyurken ağzından hep düşürüyor ve hep uyanıyor böyle olunca nerden aldı diyorum ama emzikte çok rahat .Ayrıca ben kızıma graconun otomatik sallanan salıncağını aldım çok rahat oluyo orda sızıp kalıyo bende işlerimi yapıyorum yoksa bunları avutmak çok zor oluyo.
Günaydınlar Herkese, sorularım arada kaynıyor ama tekrar sormak istiyorum.2 ay 1 haftalık kızım var.Daha birkaç güne kadar her memede ort. 15 dk. kalırdı.Şimdilerde ise 2-3 dk. emip ya diliyle itiyor ya da sündürüp çekiştirip bırakıyor.Acaba emmeyi mi bırakıyor anlayamadımTecrübesi olan varsa bana fikir verebilir mi?
sütü nasıl engellio kicanım bende ondan korkuodum sarkmasından. ama bana takma sütün gelmesini engeller sütün azalır dediler bende emzirme atleti kullanıorum sadece
canım benim kızımda öyle bu aralar uykusunda sıçrıyor ağlıyor,kolları kundaklı olduğu halde. nedenini çözemedim bir türlü. ağlıyor diye koşuyorum yanına ben gidene kadar susup devam ediyor uyumaya. emzik olayı da maalesef öyle. her düştüğünde ağlıyor,uyuyakalıyor düşürüyor emziği ağlamaya başlıyor. gece uyuduktan hemen snra alıyorum emziğini artık yoklugunu da varlıgını da anlamıyor yda hiç emzik vermeden uyutuyorum,alışmaya başlar gibi emziksiz uyumaya,bakalım. yoksa her gece uykumuz defalarca bölünüyor.
ya annem biberonu sterilize edim demiş kaynatırken biberon erimiş şaka gibi e-bebekten almıştım mamajoo çokta memnundum hatta 2 tane de başlık almıştım şimdi gidemem tekrar aynısını almam lazım başlık almasaydım şu gamzenin kullandığını alırdım dr bişey vardı ya neyse şimdi idareten marketten alayımda...
sütü nasıl engellio ki
canım benim kızımda öyle bu aralar uykusunda sıçrıyor ağlıyor,kolları kundaklı olduğu halde. nedenini çözemedim bir türlü. ağlıyor diye koşuyorum yanına ben gidene kadar susup devam ediyor uyumaya. emzik olayı da maalesef öyle. her düştüğünde ağlıyor,uyuyakalıyor düşürüyor emziği ağlamaya başlıyor. gece uyuduktan hemen snra alıyorum emziğini artık yoklugunu da varlıgını da anlamıyor yda hiç emzik vermeden uyutuyorum,alışmaya başlar gibi emziksiz uyumaya,bakalım. yoksa her gece uykumuz defalarca bölünüyor.
kızlar oğluşum ameliyatı oldu dün sabah 9.30da girdi 10 da çıktı.sünnet ve fıtık bir arada oldu narkozu gaz çıkarark attık onda biras huysuzlandık.ama ilk çişimizi yaptığımızda baya canımız yandı çığlık çığlığa battaniye arasında salladık uyuttuk sonra 2-3-4 derken rahatladık allahıma çok şükür bitti gitti şimdi evimize geldik allahıma sonsuz şükür oğluşumun keyfi yerinde gülücükler atıyo.yarından itibaren 3 gün boyunca sünnet yerine ılık sabunlu suyla pansuman var 5.günde banyo yapabilicez.sonra bu stresimizde bitecek.allah yavruşlarımızı bize bağışlasın
Ah kuzum bizim arabada serviste ve galiba pert olacak, kocamla küsüz 2 haftadır, işe başlamam yaklaştı, bu anlattıklarımın arasında huzurlu birşey var mı bi tek tatlı tatlı gülen oğluşum var şükürler olsunsüt için rahat olmak lazımmış.... oldu canım
araba serviste masrafı bilmem kaç bin tl
dünden beri hop oturup hop kalkıyorum
huzurum kaçtı bee
Canım geçmiş olsun hemide haırlı uğurlu olsun minik erkeğin Darısı damatlığına derler yakızlar oğluşum ameliyatı oldu dün sabah 9.30da girdi 10 da çıktı.sünnet ve fıtık bir arada oldu narkozu gaz çıkarark attık onda biras huysuzlandık.ama ilk çişimizi yaptığımızda baya canımız yandı çığlık çığlığa battaniye arasında salladık uyuttuk sonra 2-3-4 derken rahatladık allahıma çok şükür bitti gitti şimdi evimize geldik allahıma sonsuz şükür oğluşumun keyfi yerinde gülücükler atıyo.yarından itibaren 3 gün boyunca sünnet yerine ılık sabunlu suyla pansuman var 5.günde banyo yapabilicez.sonra bu stresimizde bitecek.allah yavruşlarımızı bize bağışlasın
aynen bende emziriyordum doktor anlattıkça bebeğime baktım daha bir sevgi sözleri kullandım bebeşime ama sinir olmamak mümkünde olmuyorki daha bu sabah eşime sinir oldum gelde olma ama..herkes doktorum u izlemiş galiba:)) bende izledim ama bebeğin annesinin göğsünde sevgi arayışında olması konuşmasını yaptı ya doktor.. orda çok duygulandım
tam o esnada emziriyordum oğluma daha bi sokuldum, yerim ben onu
kızlar oğluşum ameliyatı oldu dün sabah 9.30da girdi 10 da çıktı.sünnet ve fıtık bir arada oldu narkozu gaz çıkarark attık onda biras huysuzlandık.ama ilk çişimizi yaptığımızda baya canımız yandı çığlık çığlığa battaniye arasında salladık uyuttuk sonra 2-3-4 derken rahatladık allahıma çok şükür bitti gitti şimdi evimize geldik allahıma sonsuz şükür oğluşumun keyfi yerinde gülücükler atıyo.yarından itibaren 3 gün boyunca sünnet yerine ılık sabunlu suyla pansuman var 5.günde banyo yapabilicez.sonra bu stresimizde bitecek.allah yavruşlarımızı bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?