2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay aynı hıc bısey de durmuyor. özlem demış ya baby 2 go aldık rahatladık biraz inceledımde esıme dedım bugun hemen ondan al. biz almıstık fısher price ama otomatık almadık saf gıbı hiç bi işe yaramadı ya oyle donuyormu eyvah eyvah. şu yan duruş yastıklarından al o zaman tam bılmıyorumda en azından sbt durur

bzmde otomatik almamız lazım cidden yeter artıkkk. yan yatıs yastıklarımızda var canım ama ben anlamadımm cok etkili degill bizde.

Arkadaşım benim hemşire pamukçuk için karbonatı tavsiye etti bir kere yaptık geçti.Çok az karbonatlı suyla dilini siliyoruz bunu bebek açken yap bizim gibi tokken yaptınmı kusuyor.

Arkadaşlar sizlere bişey sorcam bebeğim dün gece uyurken uykusunda hep ağladı bakıyorum aslında uyuyor ama hep bi ağlama mızırdama durumundaydı sizdede böyle olan var mı?Bide emzik alıyor ama uyurken ağzından hep düşürüyor ve hep uyanıyor böyle olunca nerden aldı diyorum ama emzikte çok rahat .Ayrıca ben kızıma graconun otomatik sallanan salıncağını aldım çok rahat oluyo orda sızıp kalıyo bende işlerimi yapıyorum yoksa bunları avutmak çok zor oluyo.

canım benim kızımda öyle bu aralar uykusunda sıçrıyor ağlıyor,kolları kundaklı olduğu halde. nedenini çözemedim bir türlü. ağlıyor diye koşuyorum yanına ben gidene kadar susup devam ediyor uyumaya. emzik olayı da maalesef öyle. her düştüğünde ağlıyor,uyuyakalıyor düşürüyor emziği ağlamaya başlıyor. gece uyuduktan hemen snra alıyorum emziğini artık yoklugunu da varlıgını da anlamıyor yda hiç emzik vermeden uyutuyorum,alışmaya başlar gibi emziksiz uyumaya,bakalım. yoksa her gece uykumuz defalarca bölünüyor.

canım benim kızımda öyle önceleri 15 dk emerdi ama bu bikaç gündür 5 dk emiyor 1saat sonra bi daha istiyor acaba bu dönemde normal mi benim de 2 ay 5günlük

canım bende ondan korkuodum sarkmasından. ama bana takma sütün gelmesini engeller sütün azalır dediler bende emzirme atleti kullanıorum sadece
sütü nasıl engellio ki

ben kuzumu ayagıma alıorum emziği de agzına veriorum elimle tutuyorum bi müddet
sonra kendi tutuyo uykuya dalıonca da atıyo
emziği uyku arkadaşı gibi kullanıoruz gün içinde vermiorum almıo zaten

duygucum oğluşuma kaliteli bişey al öyllee marketlerden fln almaa..cam biberon al eriyen plastik biberonlardan almaaaa..onun sağlığı çok önemli.

sütü nasıl engellio ki

canım hani sütyen sıkıyor ya göğüsleri topluyor buda rahat rahat süt salgılamasını engelliomuş yani serbest bırakacaksın onlarda rahat rahat işlerine bakacaklarmış :) tabi bunlar bana söylenenler bende uyguluorum acıkcası cünkü sütümün olmadığı günleri cok ii biliorum Allah bidaha göstermesiin herkese de bol bol süt göndersinnnnn

bn gece yatışımızı yaptıımızda kesinlikle vermiyorm emzii..gece uykusunu emziksiz yapıyorz çünkü ona alışırsa ooo her düştüünde uyanmam demk oluyo..oda biliyo gece banyodan sonra yattıında hiç emzik aramıyo direk uyuyo..

kızlar oğluşum ameliyatı oldu dün sabah 9.30da girdi 10 da çıktı.sünnet ve fıtık bir arada oldu narkozu gaz çıkarark attık onda biras huysuzlandık.ama ilk çişimizi yaptığımızda baya canımız yandı çığlık çığlığa battaniye arasında salladık uyuttuk sonra 2-3-4 derken rahatladık allahıma çok şükür bitti gitti şimdi evimize geldik allahıma sonsuz şükür oğluşumun keyfi yerinde gülücükler atıyo.yarından itibaren 3 gün boyunca sünnet yerine ılık sabunlu suyla pansuman var 5.günde banyo yapabilicez.sonra bu stresimizde bitecek.allah yavruşlarımızı bize bağışlasın

Gecmıs olsun. ılk cısını yaparkn acıdı dedın yaa ben hıc yaptıramıcmm artık yaaa buyunce yaptırmaya karar verdım:)) Kıyamam onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

süt için rahat olmak lazımmış.... oldu canım

araba serviste masrafı bilmem kaç bin tl
dünden beri hop oturup hop kalkıyorum
huzurum kaçtı bee
Ah kuzum bizim arabada serviste ve galiba pert olacak, kocamla küsüz 2 haftadır, işe başlamam yaklaştı, bu anlattıklarımın arasında huzurlu birşey var mı bi tek tatlı tatlı gülen oğluşum var şükürler olsun
Canım geçmiş olsun hemide haırlı uğurlu olsun minik erkeğin Darısı damatlığına derler ya

Alyana çok geçmiş olsun. Atlatmışsınız ne güzel. Biz yaza erteledik. Eşim evde olsun ki kızımla ilgilensin diye:)

Bu arada oğlum çok huzursuzdu yeni uyudu. Kızımında bademcikleri şişmiş boğazım ağrıyor diyor.

aynen bende emziriyordum doktor anlattıkça bebeğime baktım daha bir sevgi sözleri kullandım bebeşime ama sinir olmamak mümkünde olmuyorki daha bu sabah eşime sinir oldum gelde olma ama..

geçmiş olsnm cnm..

çok geçmiş olsn cnm. bebişin keyfinin yerinde olmasına sevindim. böyle olaylar baya huzurlarını kaçırıyor. bizde hastanelerdeyiz son 1 aydır, kızım huy değiştirdi resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…