2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya annem biberonu sterilize edim demiş kaynatırken biberon erimiş şaka gibi e-bebekten almıştım mamajoo çokta memnundum hatta 2 tane de başlık almıştım şimdi gidemem tekrar aynısını almam lazım başlık almasaydım şu gamzenin kullandığını alırdım dr bişey vardı ya neyse şimdi idareten marketten alayımda...

artık daha kuvvetli çekiyor, eğer eski sıklıkta emmek istiyorsa, ekstra bir ağlaması yok ise , aynı sütü daha kısa sürede çekiyor endişe etme hiç

Berra'nın yeni favorisi :)

[video=youtube;6AyXc7s8l3A]http://www.youtube.com/watch?v=6AyXc7s8l3A&feature=relmfu[/video]

Teşekkürler yorumlarınız için.Sütüm iyi çekerse ağzını dolduruyor,çekmezse bana azalmış hissi veriyor fakat bebeğin o anki emme tarzından diye düşünüyorum.Bir de gaz korkusuna doğru düzgün hiçbirşey yiyemiyorum,ne salata ne meyve ne çiğ sebze çünkü ağlama krizlerinden çok çektim şuana kadar.Kardeşim ''abla öyle de gazı oluyor böyle de, ye gitsin'' diyor.Ne yapsam..Bir de pamukçuk şikayetimiz var.İlaç ve nistatin işe yaramadı.Dut şurubu tavsiye edermisiniz?

süt artırıcı komposto :
1 litre su, 6 adet kayısı kurusu ,2 adet incir kurusu , 2 avuç çekirdekli üzüm , 2 avuç yabanmersini kurusu ,6 adet kara erik kurusu , 10-15 tatlı badem, 3 tane hurma kurusu(meyve olanından) 6 saat beklet,suyunu iç :) kalan posa meyvelerede 1 kasık tarçın ve zencefil eklenecek,rondodan gecir 1 limon suyu sık,marmelat yapmış olduk :) yogurta 2 kasık karıstır ye.

süt için rahat olmak lazımmış.... oldu canım

araba serviste masrafı bilmem kaç bin tl
dünden beri hop oturup hop kalkıyorum
huzurum kaçtı bee

herkes doktorum u izlemiş galiba:)) bende izledim ama bebeğin annesinin göğsünde sevgi arayışında olması konuşmasını yaptı ya doktor.. orda çok duygulandım
tam o esnada emziriyordum oğluma daha bi sokuldum, yerim ben onu

süt için rahat olmak lazımmış.... oldu canım

araba serviste masrafı bilmem kaç bin tl
dünden beri hop oturup hop kalkıyorum
huzurum kaçtı bee

İnsan 5.30 da uyanıncada bı huzurlu oluyor kı :))

o doktor bu yorumları okusa huzur dediğine bin pişman olur

iiki adamlar bizim forumu takip etmiyorr çok uykum var çookkkk

ahh canımmm biz huzura takıldık kaldık sen direkt transa geçmişsin oğluşunla yazıkk miniklere de bee tek mutlu oldukları yer anne gögsü napsınlarrr ne olursa olsun orada huzuru buluyor yavrucuklarrr

2,5 aylık olduk hala şöyle doya doya emmedi hiç( az önce emzirmek için uğraştım yok anam yok kendini yırtıyo yaaa.. vallahi hiç abartmıyorum ben yırtınsam o kadar ne ses kalır ne soluk!!! Ee aç biliyorum.. sağdım biberonla verdim artık iyice alışıyo biberona(

bende bayılıcam uykudan su an ama gel gor ki bızım cino fıldır fıldır:) bıde kucakta gezıcek oyle oturmakta yok

bende bayılıcam uykudan su an ama gel gor ki bızım cino fıldır fıldır:) bıde kucakta gezıcek oyle oturmakta yok

sanki benim sıpamdan bahsediyosunn, iice kıl kuyruk oldu pusette durmaz yatakta durmaz beşikte durmazz,kucakta yada wrapta gezsinnnn küçük hanımcımm
bu da bünye anacımm nereye kadar dayansın :44: korkudan uyusa da tek bırakamıyorum napıyo ediyo dönüyo sağa sola kuduruk,bi bakıyorum yüzüstü bi bakıyorum sırtüstü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…