- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.321
Sagolasin cnm.bu arada orada gereksiz olacak diye uzatmak istemedim ama burada en azindan kendimi ifade edeyim catlarim yoksa:)kiz cocuklarinin ne zaman kulagi delinecek vb gibi yorumlari okumuyorum dedim ya oysa onlari bile okuyorum meraktan(okumasam aklimda kalmaz zaten)sadece ilgilenmiyorsak okumuyoruz cumlesini ornekle pekisirmek icin yazdim..neyse gercekten burasi cok guzel.hem berna aysel isode fatma gamzenin olmadigi yer ne kadar keyifli olabilir ki
Yok canım almayacam arabyı ,sen evden çıkarken msj at bende çıkarım o zaman
Sagolasin cnm.bu arada orada gereksiz olacak diye uzatmak istemedim ama burada en azindan kendimi ifade edeyim catlarim yoksa:)kiz cocuklarinin ne zaman kulagi delinecek vb gibi yorumlari okumuyorum dedim ya oysa onlari bile okuyorum meraktan(okumasam aklimda kalmaz zaten)sadece ilgilenmiyorsak okumuyoruz cumlesini ornekle pekisirmek icin yazdim..neyse gercekten burasi cok guzel.hem berna aysel isode fatma gamzenin olmadigi yer ne kadar keyifli olabilir ki
Hii okurken fark ettim hani pilavviyi yazmışım yoksa unutacaktım ya ama azeri üsulu pilav olacak menü hepten Türkçe oldu
Kurabiye tahinli mi:)
kızzzzzzzzzzzz benim koca da merterden metrobüsle gelcek beni almaya ..eşlerimiz de buluşsun söleyelimde onlarda mart babaları olarak görüşür belki :))Berna bende 6 ya kadar kalırım belki eşim de merterde çalışıyor ordan metrobüse biniyor işi çıkmazsa o alıcek beni de çok olmaz demiiii:26:
çok merak etmeme rağmen yarın dinlemeyi yeğliyorum inşallah düzelmeyecek bişi değildir...Ben yarin anlatirim kizlar.sabreyleyin acik
yaa beni almasın kimse, siz o grup gelin..ok.. ben gelmessem herkesi alabiliyosunuz anladığım kadarıyla kerime.. ben bi şekilde gelirimm.Tamamdir 13.15 gibi cikariz.ararim yine.pinar ve bahar sizden haber bekliyorum onceki mesajimi anladiysaniz tabi:)
kız aysel bi kasede bna getir hepsinden bnmde yemeğim hazır olsun yarına hahaha
şaka yaptım haa tamamen şakaydı
kızzzzzzzzzzzz benim koca da merterden metrobüsle gelcek beni almaya ..eşlerimiz de buluşsun söleyelimde onlarda mart babaları olarak görüşür belki :))
çok merak etmeme rağmen yarın dinlemeyi yeğliyorum inşallah düzelmeyecek bişi değildir...
yaa beni almasın kimse, siz o grup gelin..ok.. ben gelmessem herkesi alabiliyosunuz anladığım kadarıyla kerime.. ben bi şekilde gelirimm.
Hii mart babaları konuşulacak muhtemel konular
1 Bebek hangi takımlı oldu
2 büyüse de maç yapsak (bizim ki kız olduğu için anca basket fln oynalrlar herhalde)
3 ....
4.....
5.C.ronaldo da insan mı yaave futbol muhabbeti kopar gider bizim ki sütüyüdü kakasıydı gazıydı fln gibi bişi konuşmaz ki onlarrr
6. nooooooolcak bu beşiktaşıın hali hacıı :))
yawrum yaa inşallah ailecek de görüşürz ben çok istiyorum, gerçi biz dünür olcaz mecbur görüşecez de(!) :) oğlumun kankaları ile de ailecek görüşelim, bıcır bıcır çocuklar ne güzel ne sıcak bi ortam olurdu
nedense ciddiye alasım varrrrr
sakınnn...öldürürmm..vay arkadaş şakada yapamıyorz yaaa
kızım uyumuyo yaa delirecemm
yedirenkatolye sen tam neresinde oturuysn bşyz evlerin
ya bu çocuk peçete yemiş yaaa..napcam yanlışlıkla unutmuşum yataın üstünde..peçete ıslak ve yarısı yok
ya bu çocuk peçete yemiş yaaa..napcam yanlışlıkla unutmuşum yataın üstünde..peçete ıslak ve yarısı yok
kızım uyumuyo yaa delirecemm
Bunun ciddi bir sey oldugunu Tv'de haberlerde izlemistim,hemen en yakin saglik kurumuna gitmenizi oneririm.
Allah yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?