2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

demek yalandı haaa aldattın bizi demekkk şırakkkk (tokat effekti)
cok dogru dedin valla cnm bnm, aslnda bzm topicimizde toplasan 3 kere
falan dövüş çıkmıştır, yoksa gayet müstesna bi gurubuz, nazara gelioz arasıra:)
bugün aramıza yeni biri katılmışya Ayşe die bi arkadaşımız, sizleri cok sevdim demiş
o kadar eksiklendimki keşke bugün değildi başka bigün gelseydi tam kavga oldugu gün geldi:/
neyse herşeye ragmen kk forever

ay teşekkür ederiz ne güzel iltifat

Berna bende 6 ya kadar kalırım belki eşim de merterde çalışıyor ordan metrobüse biniyor işi çıkmazsa o alıcek beni de çok olmaz demiiii:26:
kızzzzzzzzzzzz benim koca da merterden metrobüsle gelcek beni almaya ..eşlerimiz de buluşsun söleyelimde onlarda mart babaları olarak görüşür belki :))
Ben yarin anlatirim kizlar.sabreyleyin acik
çok merak etmeme rağmen yarın dinlemeyi yeğliyorum inşallah düzelmeyecek bişi değildir...
Tamamdir 13.15 gibi cikariz.ararim yine.pinar ve bahar sizden haber bekliyorum onceki mesajimi anladiysaniz tabi:)
yaa beni almasın kimse, siz o grup gelin..ok.. ben gelmessem herkesi alabiliyosunuz anladığım kadarıyla kerime.. ben bi şekilde gelirimm.

Hii mart babaları konuşulacak muhtemel konular
1 Bebek hangi takımlı oldu
2 büyüse de maç yapsak (bizim ki kız olduğu için anca basket fln oynalrlar herhalde)
3 ....
4.....
5.C.ronaldo da insan mı yaa ve futbol muhabbeti kopar gider bizim gibi sütüyüdü kakasıydı gazıydı fln gibi bişi konuşmaz ki onlarrr

Son düzenleme:

6. nooooooolcak bu beşiktaşıın hali hacıı :))
yawrum yaa inşallah ailecek de görüşürz ben çok istiyorum, gerçi biz dünür olcaz mecbur görüşecez de(!) :) oğlumun kankaları ile de ailecek görüşelim, bıcır bıcır çocuklar ne güzel ne sıcak bi ortam olurdu

Evet canım inş.uzun yıllar sürer hem bebişlerimiz dostluğu hem de biz aile dostu oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…