- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.341
sakin sakin yazılanları okuyodum seni görünce böyle oldumhamilemisin canım maşşallah ben kazaya kurban gitmezsem bi 7 yıl düşünmüyomda
yok kuzum daha 4.5 aylık henüz hamile değilim ama seney düşünüyom huysuzuma rağmen:))))
değiştirdim az önce amaHamilelik takvimi var ondan şey ettim bende ama değilmişin
Hamilelik takvimi var ondan şey ettim bende ama değilmişin
o suratını yerim seninnnn aşkmm nasıl tatlısın sen yaaaa maşallahh:d havuzuna osurmayasın sakın baloncuklardan kaçışın yokDD
cnm fehminin yerinde bugün yaşanan olay gayet canımı sıktı, sabahtan beri yazıp yazıp siliorum en son dayanamadım nezaket kuralları içinde sölemek istediklerimin cok az bi kısmını yazdm.. gercekten cok üzüldüm((
Gerçekten mi ya şimdi aklım kaldı benim Berna da ve Selçukda numarası da yokkk offf
berna canım telaş yapma doktorunu ara bi sor bakalım nette bi şey yazmıo bu konuyla ilgili
peçete yemekten bahsediyosanız bişey olmaz selülozdan yapılmıştır ve sindirilmez dışkıyla atılır
kızzzzzzzzzzzz benim koca da merterden metrobüsle gelcek beni almaya ..eşlerimiz de buluşsun söleyelimde onlarda mart babaları olarak görüşür belki :))
çok merak etmeme rağmen yarın dinlemeyi yeğliyorum inşallah düzelmeyecek bişi değildir...
yaa beni almasın kimse, siz o grup gelin..ok.. ben gelmessem herkesi alabiliyosunuz anladığım kadarıyla kerime.. ben bi şekilde gelirimm.
Sagolasin cnm.bu arada orada gereksiz olacak diye uzatmak istemedim ama burada en azindan kendimi ifade edeyim catlarim yoksa:)kiz cocuklarinin ne zaman kulagi delinecek vb gibi yorumlari okumuyorum dedim ya oysa onlari bile okuyorum meraktan(okumasam aklimda kalmaz zaten)sadece ilgilenmiyorsak okumuyoruz cumlesini ornekle pekisirmek icin yazdim..neyse gercekten burasi cok guzel.hem berna aysel isode fatma gamzenin olmadigi yer ne kadar keyifli olabilir ki
Tamamdir 13.15 gibi cikariz.ararim yine.pinar ve bahar sizden haber bekliyorum onceki mesajimi anladiysaniz tabi:)
peçete yemekten bahsediyosanız bişey olmaz selülozdan yapılmıştır ve sindirilmez dışkıyla atılır
hatunlar oyun halısı almak için geç mi sizce:44::44: sizinkiler hala oynuyo mu? ne zamana kadar ilgisini çeker
öncesinde oğlum kucaktan inmiyo diye almak istememiştim ama şimdi biraz akıllandı
ama büyüdü ya yakında döner emekler yürüryani kullanabilir miyim aldıgıma değer mi işime yarar mı
alıp da kullanmadıgımız bi şey olursa eşim bak bi işe yaramadı gerek yokmuş boşuna aldık bakmadı bile vs deyip beynimin etini yiyo
???????????
kızlar ona göre alacam hala kullanan var mı ne kadar daha ilgisini çeker ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?