2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım bende okudum orası biraz karışmış

hatunlar oyun halısı almak için geç mi sizce:44::44: sizinkiler hala oynuyo mu? ne zamana kadar ilgisini çeker
öncesinde oğlum kucaktan inmiyo diye almak istememiştim ama şimdi biraz akıllandı
ama büyüdü ya yakında döner emekler yürür yani kullanabilir miyim aldıgıma değer mi işime yarar mı
alıp da kullanmadıgımız bi şey olursa eşim bak bi işe yaramadı gerek yokmuş boşuna aldık bakmadı bile vs deyip beynimin etini yiyo

Son düzenleme:
peçete yemekten bahsediyosanız bişey olmaz selülozdan yapılmıştır ve sindirilmez dışkıyla atılır

oh iyi bari bi arkadaş ciddi bi şey oldugunu duydum deyince acaba mı dedim.
lokmamı kopartırken kenarındaki peçeteyi yediğim olmuştur benim de ama söz konusu minikler olunca iş değişiyo :26:

Yoo hayir lutfen olmaz oyle sey.beraber gidecegiz.buldum ben cozumu bebek arabasini ben almiycam.teli ozelden mesaj atabilirmisin ben yazamiyorum ordan daha.ben de cebimi mesaj atarim.herhalde 2 ye ceyrek kala gibi b.evlerde oluruz.sana neresi yakin omurun orasi mi b.evler metro mu neresiyse oradan alicaz.pinar senden de hbr bekliyoum.

vaaayyy kurban olurum senı verene:)

Tamamdir 13.15 gibi cikariz.ararim yine.pinar ve bahar sizden haber bekliyorum onceki mesajimi anladiysaniz tabi:)

tamam canım birlikte gideriz ben arabasız gelicem edirnekapıya cıkarım o zaman ordan alırsınız beni
ama arayın çıktık geliyoruz diye ben hazır bekleyeceğim aramanızı

Bernacım bizi habersiz bırakma mühim bişey değildir inşallah(
memeni versen yemez ama peçeteyi çatır çutur götürmüş kereta:/
arkadaş demiş zararı olmaz die de içim rahatladı, inş dediği gibidir dışkıyla atar kurban oldugum..

peçete yemekten bahsediyosanız bişey olmaz selülozdan yapılmıştır ve sindirilmez dışkıyla atılır

ohh gerçektenmi rahatladım çok saol..banyo yaptırdım uyuttum şimdi..bi çay kaş zeytinyağ içirdim çabuk s.çsın diye..off çok yememiş ama ya ucundan heralde..ne biliim s.çmadan rahatlamıcam..o ciddi bişi olduunu söyleyen arkadaş ıslak mendille karıştırıyo olabilir bnde öyle bi haber dinlemiştm çock ıslak mendil yutmuş ve kötü bişiler olmuştu..bu sonuçta eriyip gidiyo diyip rahatlamak istiyorm..şimdi dr.ada gidemem eşim yok hastane yakın değil araba yok falan filan..zaten bizim dr.umuzda yokki..1 kere gittk şimdiye kdr oda öksürüü için..

???????????
kızlar ona göre alacam hala kullanan var mı ne kadar daha ilgisini çeker ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…