- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.361
tamam canım birlikte gideriz ben arabasız gelicem edirnekapıya cıkarım o zaman ordan alırsınız beni
ama arayın çıktık geliyoruz diye ben hazır bekleyeceğim aramanızı
ŞŞŞŞ HATUN KİŞİLERRR YARIN BANA GELEN BAŞKA KİM VAR..YOK MU ARTIRAN..HERKESİ BEKLİYORUM..HASTA ETMEYİN BENİ İSTİYORUM HEPİNİZİ İSTİYORUM..GECELİNE BİN LİRA VERİCİİM..BİDE YANINDA ŞOFÖR..TEKLİFİMİ NASLA REDDEMEZSİNİZ..
yedirenkatölye bacı adın ne sende yakınmışın gelmiyonmu?
ohh gerçektenmi rahatladım çok saol..banyo yaptırdım uyuttum şimdi..bi çay kaş zeytinyağ içirdim çabuk s.çsın diye..off çok yememiş ama ya ucundan heralde..ne biliim s.çmadan rahatlamıcam..o ciddi bişi olduunu söyleyen arkadaş ıslak mendille karıştırıyo olabilir bnde öyle bi haber dinlemiştm çock ıslak mendil yutmuş ve kötü bişiler olmuştu..bu sonuçta eriyip gidiyo diyip rahatlamak istiyorm..şimdi dr.ada gidemem eşim yok hastane yakın değil araba yok falan filan..zaten bizim dr.umuzda yokki..1 kere gittk şimdiye kdr oda öksürüü için..
Kızlar bebişlerine gece lambası falan kullanıyo musunuz?yoksa karanlıkta mı yatmaları gerekiyo?
ya ben gelemiycem galiba tatlım ya, gelmenin yolunu bulamadım bir türlü çok da gelmek istiyorum ama zor gözüküyor, arabayla arkada Giray basıyor çığlığı durmuyor kesinlikle. Metrobüste de binemem, belki taksiye atlar gelirim ama çok da kalamıcam akşam da iftara gitcez, annem mantı yapıcak ona yardım edicem falan bir sürü dert. çok da istiyorum gelmek.
???????????
kızlar ona göre alacam hala kullanan var mı ne kadar daha ilgisini çeker ki
Eki Görüntüle 483707
Eki Görüntüle 483706
Eki Görüntüle 483705
evin içinde serinlemenin yolunu bulduk
bide suyu kovanın ağzına kadar dolduruyorum atlas da kendini havuzda sanıyO
canım ben 6-7 haftalıkken almıştım,çoook işime yaradı.tek başına olunca yemek yemek,wc'ye gidebilmek bile mesele oluyor çoğunlukla.ama artık hareketlenme zamanları.evet oyalanır ama onunla oyalandığı kadar başka oyuncakla da oyalanır.zaten herşey ilgilerini çekiyor bu ara.hem hemen hepsi naylonlu bir kumaştan yapılmış,bu sıcakta yakıyor diye eskisi kadar çok koymuyorum zeynep'i.yere kalınca bir pike serdim,onun üzerinde de gayet güzel oynuyor.sen de öyle yapabilirsin.(sakın ince olmasın,dolanır,allah korusun)
buradan bir arkadaş bahsetmişti.yere pike sermiş,biraz yukarıya ip germiş,üzerine de asılan oyuncakları koymuş.bence mis gibi oyun halısı işte:))
ben çok memnun kaldım,iyi oyaladı,parasının hakkını verdi şimdiye kadar ama bundan sonra olsaydı sanırım almazdım.çünkü onun yerini dolduracak çoook daha güzel oyuncaklar alabiliriz artık.malum 6 aydan sonra seçenekler artıyor.tabiiyine de sen bilirsin canım.
ŞŞŞŞ HATUN KİŞİLERRR YARIN BANA GELEN BAŞKA KİM VAR..YOK MU ARTIRAN..HERKESİ BEKLİYORUM..HASTA ETMEYİN BENİ İSTİYORUM HEPİNİZİ İSTİYORUM..GECELİNE BİN LİRA VERİCİİM..BİDE YANINDA ŞOFÖR..TEKLİFİMİ NASLA REDDEMEZSİNİZ..
yedirenkatölye bacı adın ne sende yakınmışın gelmiyonmu?
cnm beni de eşim getirbilir ama kesin bişi söleyemem cnm telini bana özelden atar mısın??Yoo hayir lutfen olmaz oyle sey.beraber gidecegiz.buldum ben cozumu bebek arabasini ben almiycam.teli ozelden mesaj atabilirmisin ben yazamiyorum ordan daha.ben de cebimi mesaj atarim.herhalde 2 ye ceyrek kala gibi b.evlerde oluruz.sana neresi yakin omurun orasi mi b.evler metro mu neresiyse oradan alicaz.pinar senden de hbr bekliyoum.
yarın sırayla bebişleri koyarız:)) hoşuna giderse bende alırım :)biz yeni yeni kullanmaya başladık..çok işime yarıyo..baya oyalıyo o oyuncaklar onu..bide içinde dönüp duruyo zaten..
çok sağol canım burdan bi arkadaştan alacaktım o yüzden ısrarla sordum cevap verebileyim diye
o halde olumsuz cevap vereyim
playskool 2li egzersiz arkadaşımı gördüm bunu araştırırken nası güzel bi şey acaba onu mu alsam
e Geeeelllllll............
Alyaprenses cnm sen kimdin yav? ben bir türlü bilmiyorum. bir kaç kişiyi tanıyorum sadece.
İstanbul annişlerine çok imreniyorum yazmadan geçemicem. ne güzel yine toplanıp eğleniyorsunuz.
nasıl gelem burdan yaaaaaaaaaaaa
tur düzenleyelim
süperrrrrrrrrrr :)) onca yolu bebişlerle ne de gideriz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?