2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım birlikte gideriz ben arabasız gelicem edirnekapıya cıkarım o zaman ordan alırsınız beni
ama arayın çıktık geliyoruz diye ben hazır bekleyeceğim aramanızı

Tamamdir super sorun kalmadi.bahar arabani da kap gel kuzum.
bende numarami mesaj attim cebine.yarin gorusurz o halde.

ya ben gelemiycem galiba tatlım ya, gelmenin yolunu bulamadım bir türlü çok da gelmek istiyorum ama zor gözüküyor, arabayla arkada Giray basıyor çığlığı durmuyor kesinlikle. Metrobüste de binemem, belki taksiye atlar gelirim ama çok da kalamıcam akşam da iftara gitcez, annem mantı yapıcak ona yardım edicem falan bir sürü dert. çok da istiyorum gelmek.

kuzum domatesin kabuğu sindirilmyo de mi dışkıyla atılıyo peçete de aynı hç mrk etme ark. kızı yedi bişey olmadı

Kızlar bebişlerine gece lambası falan kullanıyo musunuz?yoksa karanlıkta mı yatmaları gerekiyo?

ben de ilk zamanlar kullandım.. kırmızı bi gece lambası sürekli yanıyordu odada.. ama şimdi kapıyorum.. zaten düğmesi yanımda, ihtiyaç oldukça açıp bakıyorum kızıma.. ben de gece lambasının zararlı olduğunu duymuştum

ya kızlar çok özeniyorum sizlere.. bebeklerinizle bi yerlere gidebiliyorsunuz yalnız.. ben cesaret edemiyorum.. nasıl yapıyorsunuz? araçlara binip inerken, hem kolunuzda bebek varken hem de bebek arabasını taşımayı..

evde depresyona bi giriyorum bi çıkıyorum.. sıcaklar da bi yandan.. çok bunaldım..

Son düzenleme:
???????????
kızlar ona göre alacam hala kullanan var mı ne kadar daha ilgisini çeker ki

canım ben 6-7 haftalıkken almıştım,çoook işime yaradı.tek başına olunca yemek yemek,wc'ye gidebilmek bile mesele oluyor çoğunlukla.ama artık hareketlenme zamanları.evet oyalanır ama onunla oyalandığı kadar başka oyuncakla da oyalanır.zaten herşey ilgilerini çekiyor bu ara.hem hemen hepsi naylonlu bir kumaştan yapılmış,bu sıcakta yakıyor diye eskisi kadar çok koymuyorum zeynep'i.yere kalınca bir pike serdim,onun üzerinde de gayet güzel oynuyor.sen de öyle yapabilirsin.(sakın ince olmasın,dolanır,allah korusun)
buradan bir arkadaş bahsetmişti.yere pike sermiş,biraz yukarıya ip germiş,üzerine de asılan oyuncakları koymuş.bence mis gibi oyun halısı işte:))
ben çok memnun kaldım,iyi oyaladı,parasının hakkını verdi şimdiye kadar ama bundan sonra olsaydı sanırım almazdım.çünkü onun yerini dolduracak çoook daha güzel oyuncaklar alabiliriz artık.malum 6 aydan sonra seçenekler artıyor.tabiiyine de sen bilirsin canım.

çok sağol canım burdan bi arkadaştan alacaktım o yüzden ısrarla sordum cevap verebileyim diye
o halde olumsuz cevap vereyim
playskool 2li egzersiz arkadaşımı gördüm bunu araştırırken nası güzel bi şey acaba onu mu alsam

kızlar umarım herkes iyidir.günlerdir geçmişi okuma girişimim,kızım tarafından engelleniyorayağımda sallarken okuyabiliyordum şimdi o da yok.yaaa yine buluşuluyor ve ben yine katılamıyorumçatlıycam yakında.neyse eninde sonunda buluşuruz herhalde,allah sağlık versin.hepinizi öpüyommm

Valla orada olucam kesin gelirdim.Ama maalesef.Her buluşmanızı da kıskanıyorum açıkça söyleyeyim.Ama napayım siz olsanız kıskanmaz mıydınız?:<

cnm beni de eşim getirbilir ama kesin bişi söleyemem cnm telini bana özelden atar mısın??
biz yeni yeni kullanmaya başladık..çok işime yarıyo..baya oyalıyo o oyuncaklar onu..bide içinde dönüp duruyo zaten..
yarın sırayla bebişleri koyarız:)) hoşuna giderse bende alırım :)

slm canım.ben de bir kaç gündür onu araştırıyorum. yakından da görme fırsatım oldu. internette 56 tl ye buldum ama stokta yok. gelmesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…