2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

taş köprüye yakın canım karadeniz mah.

Bu arada bagaj iki araba aliyor da butun derdim o

[

geçmiş olsun canım..alerjik de olabilir belki.göster bir an önce dr a
al benden de o kadar..zeynep acayip sokakçı oldu.mei tai tam bizlikmiş.takıyorum ona.gez babam gez.gıgı çıkmıyor.evden çıkarken kıyamet koparan kız.sokak kapısında sus pus oluyor.
onu biliyorum paket yaparda bernacım çocuk kolumda hava sıcak o yüzden canım

yakınmı ne sevindim nerde oturuyosunuz

bi sonrakine inşallah bernacım.dayanamam şimdi çok susuyorum
anaaamm e biz aynı yerde otuyoruz ya çok şaşırdım ve sevindim:))tam neresindesin

Yok canım almayacam arabyı ,sen evden çıkarken msj at bende çıkarım o zaman

kalça ultrasonu için nişantaşındaki görüntüleme merkezine gittik ultrasonu çektirdik ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR HİÇ BİRŞEY ÇIKMADI doğumsal kalça çıkıklığı yok yani o kadar rahatladım ki bankodaki kız randevulu gelmemeize rağmen unutmuş sevkli geldiğimizi de söylemedim önce özel sağlık sigortası var mı dedi yok dedim 360 tl dedi gözlerim bi anda fal taşı gibi açıldı sonradan sevkli geldiğimizi anlayınca 80 tl dedi :)

Canım gözün yadın çok sevindim

Tahmin etmistim.yazdin mi hemen bakayim.senin yorumunu merak ediyorum ve deger veriyorum cunku.ben de ayni sekilde oldum.ama yazmasam da catlardim.napiyim karismiyim diyemiyorum iste hicbirseye..

huahauahuaD demek şirketi birlikte dolandırıosunuzDD aklına geldikce anlat be cnm cok hoşlaşıom
feyzoşş cnm şükür herşey yolundaymş cok sevindim:)
Bernacım Selçükümün inş bişeyi yoktur gecer öksürmeleride,
yedirenkatolye cnm buralar sıcak die mei tai yi kullanamıoruzz

offf yarıldım yaa çok tatlısın..

ne diyon hacı

Nur noldu bnada anlatın burda anlatmıyosan özelden anlat kopyala yapıştır bişey yap çatlarım

ben sana dediiimmm

ŞŞŞŞ HATUN KİŞİLERRR YARIN BANA GELEN BAŞKA KİM VAR..YOK MU ARTIRAN..HERKESİ BEKLİYORUM..HASTA ETMEYİN BENİ İSTİYORUM HEPİNİZİ İSTİYORUM..GECELİNE BİN LİRA VERİCİİM..BİDE YANINDA ŞOFÖR..TEKLİFİMİ NASLA REDDEMEZSİNİZ..
yedirenkatölye bacı adın ne sende yakınmışın gelmiyonmu?

Tahmin etmistim.yazdin mi hemen bakayim.senin yorumunu merak ediyorum ve deger veriyorum cunku.ben de ayni sekilde oldum.ama yazmasam da catlardim.napiyim karismiyim diyemiyorum iste hicbirseye..

cnm bnde senin yorumlarını cok begeniorum bugünkü yorumunuda cok begendim, gerçekten cok üzüldüm.. neyse... Berna Aysel yazaım size özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…