- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.281
[
geçmiş olsun canım..alerjik de olabilir belki.göster bir an önce dr a
al benden de o kadar..zeynep acayip sokakçı oldu.mei tai tam bizlikmiş.takıyorum ona.gez babam gez.gıgı çıkmıyor.evden çıkarken kıyamet koparan kız.sokak kapısında sus pus oluyor.
anaaamm e biz aynı yerde otuyoruz yaçok şaşırdım.:))tam neresindesin
[
.
anaaamm e biz aynı yerde otuyoruz yaçok şaşırdım.:))tam neresindesin
Kizlar ben esimle gelicem.aysel sen bebek arabasini almayacaksin zaten soylemistin seni ramiden aliriz.pinar seni de aliriz.sende bebek arabasi olacak mi.ben almak zorundayim donuste esimin isyerine gecicem.sende varsa ve baharda yoksa bahari da b.evler duragindan aliriz.sende yok baharda varsa once kurtla otu karsiya geciririz sonra koyunlari alirizpp ufff karisik oldu ama hep beraber gidebilelim istiyorum arabayla rahat olur.
geçmiş olsun canım..alerjik de olabilir belki.göster bir an önce dr akızlar ya Selçuk çok kötü öksürüyo..birazdan aile hekimine götürcemde acaba anlar mı? yani dr.a gitmeye grk varmı aile hekimi halledermi durumu acaba?
pofff nasıl takır takır öksürüyo çocuğu nerde üşüttüm ya..
al benden de o kadar..zeynep acayip sokakçı oldu.mei tai tam bizlikmiş.takıyorum ona.gez babam gez.gıgı çıkmıyor.evden çıkarken kıyamet koparan kız.sokak kapısında sus pus oluyor.ben bu turist ömeri yerim amaaaaaaamaşşallahh oğlumaaa nasılda tatlıymışşşş şapkasını ısırırım onunnnn:)
benm kız da sokak delisi oldu anacım:S eskiden oturdumuz odadan sıkılıodu dier odalara götürünce duruodu, etrafa bakıodu deli gibi, kafası arabalara konan köpek biblolaları varya hareket edince sallanan, onlar gibi sallana sallana hızlıca bakınıodu, ama şmdi odalarda kesmio onuille çarşı bazara gidecek bıdıhh babasına çekti işte, babasıda öyle, eger eşim kadın olsaydı ve mart annesi olsaydı emin olun Türkiyenin her yerindeki buluşmalara gelirdi
anaaamm e biz aynı yerde otuyoruz yaonu biliyorum paket yaparda bernacım çocuk kolumda hava sıcak o yüzden canım
yakınmı ne sevindimnerde oturuyosunuz
bi sonrakine inşallah bernacım.dayanamam şimdi çok susuyorum
Kizlar ben esimle gelicem.aysel sen bebek arabasini almayacaksin zaten soylemistin seni ramiden aliriz.pinar seni de aliriz.sende bebek arabasi olacak mi.ben almak zorundayim donuste esimin isyerine gecicem.sende varsa ve baharda yoksa bahari da b.evler duragindan aliriz.sende yok baharda varsa once kurtla otu karsiya geciririz sonra koyunlari alirizpp ufff karisik oldu ama hep beraber gidebilelim istiyorum arabayla rahat olur.
kalça ultrasonu için nişantaşındaki görüntüleme merkezine gittik ultrasonu çektirdik ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR HİÇ BİRŞEY ÇIKMADI doğumsal kalça çıkıklığı yok yani o kadar rahatladım ki bankodaki kız randevulu gelmemeize rağmen unutmuş sevkli geldiğimizi de söylemedim önce özel sağlık sigortası var mı dedi yok dedim 360 tl dedi gözlerim bi anda fal taşı gibi açıldı sonradan sevkli geldiğimizi anlayınca 80 tl dedi :)
o suratını yerim seninnnn aşkmm nasıl tatlısın sen yaaaa maşallahh:d havuzuna osurmayasın sakın baloncuklardan kaçışın yokDD
cnm fehminin yerinde bugün yaşanan olay gayet canımı sıktı, sabahtan beri yazıp yazıp siliorum en son dayanamadım nezaket kuralları içinde sölemek istediklerimin cok az bi kısmını yazdm.. gercekten cok üzüldüm((
O bi dünya var da aklıma gelen yok kuzum ama şöyle bişey oldu,Bide dolandırmak demek hani iadere etmek gibi bişey
İşe yeni başlamışım patron geldi nasıl gidiyor dedi müdürün de ismini söyleyerek ''alışmaya çalışıyorum ,ikimiz birlikte dolanıdıyoruz şirketi'' dedim müdür o arada çay mı su mu içiyordu tam hatırlamıyorum ama bi öksürük tuttu patronun gözler fal taşı gib açıldı ben durmu sonra toparladım olayı çakınca
Eki Görüntüle 483707
Eki Görüntüle 483706
Eki Görüntüle 483705
evin içinde serinlemenin yolunu bulduk
bide suyu kovanın ağzına kadar dolduruyorum atlas da kendini havuzda sanıyO
O bi dünya var da aklıma gelen yok kuzum ama şöyle bişey oldu,Bide dolandırmak demek hani iadere etmek gibi bişey
İşe yeni başlamışım patron geldi nasıl gidiyor dedi müdürün de ismini söyleyerek ''alışmaya çalışıyorum ,ikimiz birlikte dolanıdıyoruz şirketi'' dedim müdür o arada çay mı su mu içiyordu tam hatırlamıyorum ama bi öksürük tuttu patronun gözler fal taşı gib açıldı ben durmu sonra toparladım olayı çakınca
cnm fehminin yerinde bugün yaşanan olay gayet canımı sıktı, sabahtan beri yazıp yazıp siliorum en son dayanamadım nezaket kuralları içinde sölemek istediklerimin cok az bi kısmını yazdm.. gercekten cok üzüldüm((
kalça ultrasonu için nişantaşındaki görüntüleme merkezine gittik ultrasonu çektirdik ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR HİÇ BİRŞEY ÇIKMADI doğumsal kalça çıkıklığı yok yani o kadar rahatladım ki bankodaki kız randevulu gelmemeize rağmen unutmuş sevkli geldiğimizi de söylemedim önce özel sağlık sigortası var mı dedi yok dedim 360 tl dedi gözlerim bi anda fal taşı gibi açıldı sonradan sevkli geldiğimizi anlayınca 80 tl dedi :)
ne diyon hacı
Nur noldu bnada anlatın burda anlatmıyosan özelden anlat kopyala yapıştır bişey yap çatlarım
Berna bende 6 ya kadar kalırım belki eşim de merterde çalışıyor ordan metrobüse biniyor işi çıkmazsa o alıcek beni de çok olmaz demiiii:26:
Tahmin etmistim.yazdin mi hemen bakayim.senin yorumunu merak ediyorum ve deger veriyorum cunku.ben de ayni sekilde oldum.ama yazmasam da catlardim.napiyim karismiyim diyemiyorum iste hicbirseye..
cnm bnde senin yorumlarını cok begeniorum bugünkü yorumunuda cok begendim, gerçekten cok üzüldüm.. neyse... Berna Aysel yazaım size özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?