2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet sen hazırla..bn ne yapcam yarn için yaa off hiç bi yemek ismi gelmiyo aklıma..dediin gbi akşamdan yapiimde yrn hazrl olsun adam oruç yazık günah

maşallah canım minik prenses baya büyümüş

sağol canım büyüdü teyzesi :))

Kızlar bebişlerine gece lambası falan kullanıyo musunuz?yoksa karanlıkta mı yatmaları gerekiyo?

canım büyümeleri açısından karanlıkta uyumaları daha iyiymiş, ben hiç açmıyorum ışık.

veee karşınızda turist ömer :124::124::124:

Eki Görüntüle 483613

teyzecik çok tatlısın...

Kız Aysel Lidya da öyle, bir değişti çocuk, mız mız sürekli, geceleri de mızıldıyor, büyüyorlar sanırsam

Eki Görüntüle 483707
Eki Görüntüle 483706
Eki Görüntüle 483705

evin içinde serinlemenin yolunu bulduk
bide suyu kovanın ağzına kadar dolduruyorum atlas da kendini havuzda sanıyO

harika fikir, pek de tatlı maşallah...

gözünüz aydın canım çok sevindim...

bende gelcem yaaaaaaaaaaaaa

Orada olanlara, okuduklarıma çok üzüldüm ve konuya dahil olmak istemedim, ben hep güzel şeylerin içinde olmak isterim, güzel paylaşımlar olsun isterim...Ama en son Nur bir yorum yazmış, ona katılmadan edemedim, ve tek yazdığımda o oldu...Burası çok güzel, kimse kimseyle tartışmıyor... Allah muhabbettimiizi bozmasın canlarım...

Kızlar pazar akşamı iftara misafirim var Gülnihalle yapabileceğim bi menü hazırladım ama
Soğuk buğday-nohut çorbası
Etli biber-domates dolması
Fırında çeşnili tavuk
Amerikan salatası
Mevsim salata
Çayla içmek için kurabiye
son olarak da soğuk tatlı

Aminnn canım ,biz Bernayla boşuna diretmiyoruz gitmeyin burdan diye

cnm bnde senin yorumlarını cok begeniorum bugünkü yorumunuda cok begendim, gerçekten cok üzüldüm.. neyse... Berna Aysel yazaım size özelden

Sagolasin cnm.bu arada orada gereksiz olacak diye uzatmak istemedim ama burada en azindan kendimi ifade edeyim catlarim yoksa:)kiz cocuklarinin ne zaman kulagi delinecek vb gibi yorumlari okumuyorum dedim ya oysa onlari bile okuyorum meraktan(okumasam aklimda kalmaz zaten)sadece ilgilenmiyorsak okumuyoruz cumlesini ornekle pekisirmek icin yazdim..neyse gercekten burasi cok guzel.hem berna aysel isode fatma gamzenin olmadigi yer ne kadar keyifli olabilir ki

ben burdan hiiç kopmadımki zaten, istesemde kopamam, burası bambaşka,
ne bilim ambiyansımı atmosferimi nesiyse işte buraya sevdaluyum
önceliğim burası herzaman için, sizleri dehşet seviorum güzel anneler iyiki varsınız

Hii okurken fark ettim hani pilavviyi yazmışım yoksa unutacaktım ya ama azeri üsulu pilav olacak menü hepten Türkçe oldu

Ambiyans deyince 118 reklamı aklıma geliyor ooo yoohhhhh
Sende iyi varsın topiğimizin Nur'u

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…