- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.301
cnm bnde senin yorumlarını cok begeniorum bugünkü yorumunuda cok begendim, gerçekten cok üzüldüm.. neyse... Berna Aysel yazaım size özelden
cnm bnde senin yorumlarını cok begeniorum bugünkü yorumunuda cok begendim, gerçekten cok üzüldüm.. neyse... Berna Aysel yazaım size özelden
ne demek yevrum istediin kdr kal..hatta geceye kalın pijama partisi verelim
Ayh Berna dugularıma tercüman oldun vallaa
Kocaları ne etcezben bu akaşm bi saat erken çıkayım işten yarının iftarını hazırlayım ki sizden gelince az bi zaman kalır hiç bişi yapamam ben yiyecem ama yazık kocam oruçlu olacak onu da düşüneyim :)
Fehmide üzmüşler seni,konu ne bilmiyorum ama biz burda hiç bir birimizi üzmüyoz boşver orayı kuzum ya hatta bizim kızları da topla gel
Fehmide üzmüşler seni,konu ne bilmiyorum ama biz burda hiç bir birimizi üzmüyoz boşver orayı kuzum ya hatta bizim kızları da topla gel
maşallah canım minik prenses baya büyümüş
Kızlar bebişlerine gece lambası falan kullanıyo musunuz?yoksa karanlıkta mı yatmaları gerekiyo?
Benn geldimm bu gün buraya sabahtan giremedim bişeyler eksik hiss ettim yaaa
Kızlar saat 2 de mi buluşuyoruz;Kerime cnm bz ramide buluş mu gidelim metrobüste mi buluşuruz,Citlenbik kuzum sen de yakınmışın bize aslında gelsen ne güzel olurdu kızıma kız arkideş arıyorum.
Gece lambası bende kullanmıyorum ilk zamanlar kullanmıştım şimdi koridorun ışığını açık bırakıyorum
Ve gelelim Gülnihale bi bebek 5. aydan sonra bu kadar mı değişir,uyumuyor,ağlıyor ama kandırıkçılık yaparak kucağımda ağlıyordu babası bi konuştu ağlarken gülmeye başladı ne yaptığını kendi de bilmiyor ,sabaha kadar neredeye 5 kez uyandı,bide bu yastık olayı iyi mi kötü mü bilemedim ona sarılıp uyuyor yatağın aşağısındaydı oraya yuvarlanmış ona sarılıp uyumuş halde buldum sabah çok tatlıydı resimle belgeledi akşam eve gidince paylaşırız ayh ne çok yazdım be
Eki Görüntüle 483707
Eki Görüntüle 483706
Eki Görüntüle 483705
evin içinde serinlemenin yolunu bulduk
bide suyu kovanın ağzına kadar dolduruyorum atlas da kendini havuzda sanıyO
kalça ultrasonu için nişantaşındaki görüntüleme merkezine gittik ultrasonu çektirdik ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR HİÇ BİRŞEY ÇIKMADI doğumsal kalça çıkıklığı yok yani o kadar rahatladım ki bankodaki kız randevulu gelmemeize rağmen unutmuş sevkli geldiğimizi de söylemedim önce özel sağlık sigortası var mı dedi yok dedim 360 tl dedi gözlerim bi anda fal taşı gibi açıldı sonradan sevkli geldiğimizi anlayınca 80 tl dedi :)
ŞŞŞŞ HATUN KİŞİLERRR YARIN BANA GELEN BAŞKA KİM VAR..YOK MU ARTIRAN..HERKESİ BEKLİYORUM..HASTA ETMEYİN BENİ İSTİYORUM HEPİNİZİ İSTİYORUM..GECELİNE BİN LİRA VERİCİİM..BİDE YANINDA ŞOFÖR..TEKLİFİMİ NASLA REDDEMEZSİNİZ..
yedirenkatölye bacı adın ne sende yakınmışın gelmiyonmu?
Orada olanlara, okuduklarıma çok üzüldüm ve konuya dahil olmak istemedim, ben hep güzel şeylerin içinde olmak isterim, güzel paylaşımlar olsun isterim...Ama en son Nur bir yorum yazmış, ona katılmadan edemedim, ve tek yazdığımda o oldu...Burası çok güzel, kimse kimseyle tartışmıyor... Allah muhabbettimiizi bozmasın canlarım...
Kızlar pazar akşamı iftara misafirim var Gülnihalle yapabileceğim bi menü hazırladım ama
Soğuk buğday-nohut çorbası
Etli biber-domates dolması
Fırında çeşnili tavuk
Amerikan salatası
Mevsim salata
Çayla içmek için kurabiye
son olarak da soğuk tatlı
bende gelcem yaaaaaaaaaaaaa
Kızlar pazar akşamı iftara misafirim var Gülnihalle yapabileceğim bi menü hazırladım ama
Soğuk buğday-nohut çorbası
Etli biber-domates dolması
Fırında çeşnili tavuk
Amerikan salatası
Mevsim salata
Çayla içmek için kurabiye
son olarak da soğuk tatlı
ben burdan hiiç kopmadımki zaten, istesemde kopamam, burası bambaşka,
ne bilim ambiyansımı atmosferimi nesiyse işte buraya sevdaluyum
önceliğim burası herzaman için, sizleri dehşet seviorum güzel anneler iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?