2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm canım.ben de bir kaç gündür onu araştırıyorum. yakından da görme fırsatım oldu. internette 56 tl ye buldum ama stokta yok. gelmesini bekliyorum
çok cici de mi hem fazla yer kaplamıo at arabaya götür misss
uygun bulmuşsun canm kapıda ödeme imkanı varsa ben de ordan bakayım
irtibatta kalalım

Değişik "dilimler" uyumlu bir his yaratmak ve renkleri ayırdetme yeteneğini geliştirmek için renklerden oluşan bir gÖkkuşağı oluştururlar, Aynalı yan iç paneller ilginç yansımalar yaratır. İçteki dikey aks üzerinde iki taraflı gülen yüz vardır. Bütün bunlar bebeğin gÖrme duyusunu uyaran ilginç bir gÖrsel efekt yaratırlar.
Bebeğin işitme duyusunu uyarmak için, hareketli parçalar hoş bir "klik-klak" sesi çıkarırlar ve dÖnen yüz yumuşak bir gıcırtı çıkarır. Dilimler üzerinde küçük bombe şeklindeki dokular, bebeği kavramaya ve dokunmaya, pürüzlü dış yüzey ve yumuşak iç yüzeyler arasındaki farkı hissetmeye davet eder. Gülen Top, bebeğe, ince hareket becerilerini çalıştırma, el-gÖz koordinasyonunu ve iki eli arasındaki koordinasyonu mükemmelleştirme için çeşitli olanaklar sunar. Bebek topu tek elle tutabilir, hareket ettirebilir ve bir elinden diğerine geçirebilir. Cisimleri bırakma ve yerde yuvarlama becerilerini çalıştırarak, dilimleri hareket ettirebilir, topu yere vurabilir. Parmaklarını ayırma becerisi geliştiğinde, daha fazla becerisini kullanarak topla oynayabilir, dilimleri çevirebilir veya tek elle yüzlerin bulunduğu aksı dÖndürebilir. Gülen Top `un eşsiz ve oyuncaklı şekli bebeğin merakını uyarır, topu kavramaya ve ses çıkarmak, yuvarlamak, dilimleri bir yandan diğerine hareket ettirmek gibi yÖnetmek için yapabileceği herşeyi keşfetmeye davet eder. Gülen Top`un yapısı ve şekli, yüz ve parçalarını saklayıp ortaya çıkarma gibi gÖrünüp kaybolma oyunları yaratmak için mükemmeldir. Bu, bebeğe Nesne Devamlılığı kavramını geliştirmesinde yardımcı olur. Aynaya yansıyan dÖnen karakter Eşsiz yuvarlanma etkisi çıngırak halkalar Bebeğimizin takip yeteneğini geliştirir. Renli yapısı bebeğinizin dikkatini ceker ve bebeğimizin zevk almasını sağlar. Aynalı oluşu bebeğimizin kendini tanımasına yardımcıdır. Komik figürlü olşu bebeğimizin karakter oluşturmasına yardımcıdır. Bebeğimizin kavrama alışkanlığını geliştirir. Yerleştirme gibi aktivasyonlar mevcut olduğu için bebeğimizin akıl ve zeka gelişimini etkiler. Temizlenmesi kolaydır.
fiyatı 23 lira

Renkli ve değişik dokusu ve kurdeleleri, bebeğin görme ve dokunma duyularının gelişimine yardımcıdır.
Hareket edince ses çıkarır.
fiyatı 17 lira
kararsız kaldım ikisi de 0+ diye geçiyo kararsız kaldım
Görme, dokunma, işitme duyularının ve ince motor becerilerinin gelişimine yardımcıdır.

acaip sinirlerim bozuldu kızlar
İşten geldim annem gitmeden sarma yaptım pişirdim,annem gitti Gülnihal başladı huysuzluğa ağlmıyor ama hep aaaaaaaaaa diye bir ses susmadı eşim geldi ona verdim masayı hazırladım hala devam aaaaaa yapmaya arada çığlık atıyor, sarmayı yarınki buluşma için yapmıştım bi tabakta masaya getirdim aman Allahım o nasıl tuz öylw yaprakları o kadar yıkayıp suda bekletmeme rağmen o kadar tuzlu omuş ki yutamadım bile Gülnihal ağlamaktan helak oldu onuda kucağım aldım elini attı kaseyi devirdi çorba döküldü halım mahv olduu soğuk çorbaydı ama Gülnihal korktu daha çok ağlamaya başladı bende başladım ağlamaya doğduğundan beri ilk defa oluyor bu.Aşırı zayıflıktan kıyafetlerini bile çıkaramazken kendimi bu kadar güçsüz hiss etmemiştim şimdi eşim aldı biraz dışarı çıkardı onu bende halıyı fln temizledim sarmalar olduğu gibi çöpe gitti ((( emeğime de boşuna gitti israf ettim bi dünya malzemeyi de

palazlansınlar öyle gideriz dimi MiraycımDDD

hahahahahahahahahahahahahahah evet canım :))))))))))))))))))))))

Kuzum üzülme olur böyle şeyler, neler neler yaşıcaz daha kimbilir, sağı solu belli olmuyor bunların, geçen de bizde annemlere gitmiştik kalcaktık, susmadan ağlıyor valla 12 de gece yollara düştük döndük, aramızda arabayla 1 saat...Olacak böyle şeyler üzülme...Sarmaları da ne yapalım olan olmuş, nasip değilmiş yemem Ayselim, sağlık olsun canım benim bozma moralini...

palazlansınlar öyle gideriz dimi MiraycımDDD

hahahahahahahahahahahahahahah evet canım :))))))))))))))))))))))

Kuzum üzülme olur böyle şeyler, neler neler yaşıcaz daha kimbilir, sağı solu belli olmuyor bunların, geçen de bizde annemlere gitmiştik kalcaktık, susmadan ağlıyor valla 12 de gece yollara düştük döndük, aramızda arabayla 1 saat...Olacak böyle şeyler üzülme...Sarmaları da ne yapalım olan olmuş, nasip değilmiş yemem Ayselim, sağlık olsun canım benim bozma moralini...

En yakın arkadaşımın, sırdaşımın, dostumun tayini çıktı gidiyor Duygularımı anlatmam mümkün değil, beraber gelmiştik bu şehre ve 5 yıldır beraber çalışıyorduk ama gidiyor işte gidiyor

sarmalar tuzlu oldu gitti canım yemekler zayi oldu emekler
bi de sütüne halı battı ekstra iş çıktı sinirler gerildi
Gülnihalin aaaaa lamalarına tahammül kalmadı
yine iyi eşin varmış da almış götürmüş sıkma canını
sen alıştın tabi uslu bebege

canım geçmiş olsun seni okadar iyi anlıyorum ki ben de dr. da ağladım, zavallı adam beni teskin edicem diye az dil dökmedi, evlat çok garip bişeymiş..bir ay sonra görüntüleme merkezinde bizim de ultrasonumuz var inş. senin gibi müjdeli haberlerle gelirim.

2. bence.hem görsel hem dokunsal duyulara daha çok hitap ediyor.Ayrıca da daha mekanik gibi gözüküyor.

canım beni düşün bide az önce emzirdim. gün boyu kaka yapmayan oğlum mızmızlanıyor. bende denizde üşüttü gazı var heralde diyorum... emzireyim acaba açmı dedim. kucağımda bırt bırt sesleri hah dedim rahatladı... evet rahatlamış :)))) o rahatlama seslerinden hemen sonra bende bi sıcaklık hissi... meğersem öyle bir kaka yağmışki eşofmanım,tişört halı dahil. dönmesi için yere serdiğim çarşafada ben şaşkınlıkla koydum. ohhhh tam oldu. yani heryer battı... az önce kendimi ve toprak ı temizledim ama ağlamamak içinde zor tuttum kendimi

Aynen kuzum bi an myle sinirlerim koptu gitti birazdn gelirler özledim ya ev bi sessiz bomboş sankiii o evde olsun da aaa yapsın kurban olurum ona ben

Canımmm üzülme ltf ,telefonlaşırsınız skype var ordan rahat rahat görüntülü konuşursunuz gidiyor olması sizin arkadaşlığınızın,sırdaşlığınızın bitiyor demesi değil kii üzülme bitanem

Yaa birşey sorucam.Yani gülmeyin ama!bu fehminin yeri dediğiniz şey ne?anlamadım kaçtır okuyorum.yok kavga çıkmış falan diye.en güzel burası falan diye.Anlamadım gitti:>

Eki Görüntüle 484004

kararsız kaldım ikisi de 0+ diye geçiyo kararsız kaldım
Görme, dokunma, işitme duyularının ve ince motor becerilerinin gelişimine yardımcıdır.

bu toptan bende var ve Selçuk çok seviyo baya alıyo oynuyo..oyun halısındayken içerden hep o topun sesini duyuyorm..bnce oynamaya daha elverişli çünkü yumuşak ve sesli..
ben 10 tl ye almıştım..indirimdeydi..nerden aldımı sorma hatrlamıyorm..öyle ünlü bi mağaza değildi..

Aysel yaa o aaaaaa dıye bagırmalar bızdede var,bak aglamıo tamammı sadece aaa aaaa aaaaaa dıye bagırıyo,sus kızım artık dıyorum,valla kafa beyın bırakmıyo dana:)

offf Ayselll nasıl sarmaları getiremessin..eğer sarmalar yoksa seni evime kabul edemiceim güzelim..çünkü bütün planı sarmalara göre yapmıştım..sarmalar yoksa sende yoksun..
kızım delimisin nesin ne sarması boşver yaa sen sarma..arada oluyo öyle bende çok döktüüm oldu tuzlu olan yemekleri..sağlık olsun yaa..sen gel biz keyfimize bakalım..

Ohh Toprak biraz daha gayret etse çamur olacakmışben o kaka olayını çok yaşadım valla canım,günde 5-6 defa yaptığını biliyorum tee ensesine kadar alışım b.klu durunla anlıyorum seni

çok kötü olmuş yaa gerçekten insan üzülüyo brine bağlanınca..sanki o gidince kolun kanadın kırılmış dünyada yalnız gibi hissedersin kendini..ama yapcak bişi yok Miraycım napalım..Allah uzun ömür versin yine buluşursunuz bi yerde

Vallahi kendimi çok mahçup hiss ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…