- 18 Mayıs 2012
- 407
- 352
- 103
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.401
Ohh Toprak biraz daha gayret etse çamur olacakmışben o kaka olayını çok yaşadım valla canım,günde 5-6 defa yaptığını biliyorum tee ensesine kadar alışım b.klu durunla anlıyorum seni
cnm beni de eşim getirbilir ama kesin bişi söleyemem cnm telini bana özelden atar mısın??
yarın sırayla bebişleri koyarız:)) hoşuna giderse bende alırım :)
saçmalama aysel....hadi beni tutmayın gidiim bişiler yapiim yrn nasıl yetiştirceksem..ama taze olsunistiyorm..bigün önceden yaparsam sanki aynı tat olmaz gibi
Gülnihalin huzursuzluğunu dişe bağlıyorum elimi kemirmek istedi baya baya serttivalla kendi üstü neysede o kirlenen tşört eşofman benim... kendi kirlendiği yetmedi benide halletti.
veee toprak offff duruma geçti... oh beee.... bi kaka nelere kadirrmiş. tüm mızmızanmalar ondanmışşş
bu toptan bende var ve Selçuk çok seviyo baya alıyo oynuyo..oyun halısındayken içerden hep o topun sesini duyuyorm..bnce oynamaya daha elverişli çünkü yumuşak ve sesli..
ben 10 tl ye almıştım..indirimdeydi..nerden aldımı sorma hatrlamıyorm..öyle ünlü bi mağaza değildi..
2. bence.hem görsel hem dokunsal duyulara daha çok hitap ediyor.Ayrıca da daha mekanik gibi gözüküyor.
Aynen kuzum bi an myle sinirlerim koptu gitti birazdn gelirler özledim ya ev bi sessiz bomboş sankiiio evde olsun da aaa yapsın kurban olurum ona ben
:
canım geçmiş olsun seni okadar iyi anlıyorum ki ben de dr. da ağladım, zavallı adam beni teskin edicem diye az dil dökmedi, evlat çok garip bişeymiş..bir ay sonra görüntüleme merkezinde bizim de ultrasonumuz var inş. senin gibi müjdeli haberlerle gelirim.
kelebek oğluşun çook tatlı, nazar mı değiyor yine hasta galiba, bence bi dr.a daha götür, havalar çok sıcak susuz kalmasın yavrucak..oyunhalısı da ben aldım ama çok da oyalanıyor diyemem, dönmeyi öğrendiğinden beri dönüyor içinde ve bağırmaya başlıyor. keşke böyle şeyleri dönüşümlğ kullanabileceğimiz bi platform olsa, ikinci el mesela. hem kimyasalından da arınmış olduğu için yurt dışında bile bebek eşyasında ikinci el tercih ediliyormuş.
bugün fehminin yerine uğradım, amanın ortalık toz duman, girdiğim gibi çıktım, buranın huzuru hiçbir yerde yok..
Canım çok yorma kendini maksat yeme değil ki buluşmak sohbet muhabbet bi çay bile yeter
Gülnihalin huzursuzluğunu dişe bağlıyorum elimi kemirmek istedi baya baya sertti
hadi bi cesaret sende gel curcuna olsun ne güselya ben gelemiycem galiba tatlım ya, gelmenin yolunu bulamadım bir türlü çok da gelmek istiyorum ama zor gözüküyor, arabayla arkada Giray basıyor çığlığı durmuyor kesinlikle. Metrobüste de binemem, belki taksiye atlar gelirim ama çok da kalamıcam akşam da iftara gitcez, annem mantı yapıcak ona yardım edicem falan bir sürü dert. çok da istiyorum gelmek.
keyifler yerinde paşanın. canım 4 aylık sanırım atlas. kovanın içinde oturur pozisyonda duruyo ama oturmaları için daha erken değilmi benm kızımda 54 ay 12 günlük ama hiç oturtturmuyo eşim erken daha die
benimde aklımda o var atlası koyayım selçükün oyun halısına ağlamaz belki diye düşünüyordumcnm beni de eşim getirbilir ama kesin bişi söleyemem cnm telini bana özelden atar mısın??
yarın sırayla bebişleri koyarız:)) hoşuna giderse bende alırım :)
süper fikir kız nur nerden aklına geldi tur düzenlemektur düzenleyelim
ah canım ben alışkınım atlasın huysuzluğundan da sana tuhaf geliyo tabi,, inş. geçecek annesi sabır et dişlerindendiracaip sinirlerim bozuldu kızlar
İşten geldim annem gitmeden sarma yaptım pişirdim,annem gitti Gülnihal başladı huysuzluğa ağlmıyor ama hep aaaaaaaaaa diye bir ses susmadı eşim geldi ona verdim masayı hazırladım hala devam aaaaaa yapmaya arada çığlık atıyor, sarmayı yarınki buluşma için yapmıştım bi tabakta masaya getirdim aman Allahım o nasıl tuz öylw yaprakları o kadar yıkayıp suda bekletmeme rağmen o kadar tuzlu omuş ki yutamadım bileGülnihal ağlamaktan helak oldu onuda kucağım aldım elini attı kaseyi devirdi çorba döküldü halım mahv olduu soğuk çorbaydı ama Gülnihal korktu daha çok ağlamaya başladı bende başladım ağlamaya doğduğundan beri ilk defa oluyor bu.Aşırı zayıflıktan kıyafetlerini bile çıkaramazken kendimi bu kadar güçsüz hiss etmemiştim şimdi eşim aldı biraz dışarı çıkardı onu bende halıyı fln temizledim sarmalar olduğu gibi çöpe gitti ((( emeğime de boşuna gitti israf ettim bi dünya malzemeyi de
keyifler yerinde paşanın. canım 4 aylık sanırım atlas. kovanın içinde oturur pozisyonda duruyo ama oturmaları için daha erken değilmi benm kızımda 54 ay 12 günlük ama hiç oturtturmuyo eşim erken daha die
canım geçmiş olsun seni okadar iyi anlıyorum ki ben de dr. da ağladım, zavallı adam beni teskin edicem diye az dil dökmedi, evlat çok garip bişeymiş..bir ay sonra görüntüleme merkezinde bizim de ultrasonumuz var inş. senin gibi müjdeli haberlerle gelirim.
kalemm naber cnm kuzucun nasıl oldu:26:[/
iyiym nurcum sağolasın, kuzum da iyi beklemedeyiz bakalım bir ay sonra tamamen gitmiş olur inş. şişler. haftasonu annemde kaldım, sonrasında da misafir falan derken bi türlü girmek nasib olmadı ama çook özledim sizleri. geçmişe biraz baktım, kuzay düşmüş galiba geçmiş olsun, Rabbim hepimizin bebeklerini korusun..
kelebek oğluşun çook tatlı, nazar mı değiyor yine hasta galiba, bence bi dr.a daha götür, havalar çok sıcak susuz kalmasın yavrucak..oyunhalısı da ben aldım ama çok da oyalanıyor diyemem, dönmeyi öğrendiğinden beri dönüyor içinde ve bağırmaya başlıyor. keşke böyle şeyleri dönüşümlğ kullanabileceğimiz bi platform olsa, ikinci el mesela. hem kimyasalından da arınmış olduğu için yurt dışında bile bebek eşyasında ikinci el tercih ediliyormuş.
bugün fehminin yerine uğradım, amanın ortalık toz duman, girdiğim gibi çıktım, buranın huzuru hiçbir yerde yok..
berna, geçmiş olsun, inş. çıkarır selçuk peçeteyi. çok korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama yine de çıkmadan için rahat etmez..
ayselcim sana da kolaylıklar diliyorum, gülnihal bi dönem geçiriyor diye düşün sabırlı olmaya çalış, çabucak atlatır inş.
yarın buluşacak arkadaşlara da iyi eğlenceler diliyorum, anadolu yakası biz de birimizin evinde toplanalım. saliha, betül zümra, merve, martim, gamze..sadece ümraniyeden bile bu kadar isim sayabildim:)
buluşalım arkadaşım bizim neyimiz eksik avrupalılardan :)))
face cnm face...hay bu fehmiye kıran girsin..ordan buranın huzurunu bile bozuyo..
hımm anladım cnm.Nur Hatice Salihoğlu bnm cnm
En yakın arkadaşımın, sırdaşımın, dostumun tayini çıktı gidiyorDuygularımı anlatmam mümkün değil, beraber gelmiştik bu şehre ve 5 yıldır beraber çalışıyorduk ama gidiyor işte gidiyor
miraycım agerçekten üzülme..telefon var,internet var ,uçak var araba var.....her şekilde görüşürsünüz...ama benm can dostum,sırdaşımla görüşme imkanım hiçbir zaman yok..ben onu evlenmeme 2 hafta kala trafik kazsında kaybettim.öyle büyük bir acıydı ki anlatamam sana..günlerce,haftalarca ,aylarca ağladım.hatta şuanda da ağlıyorum..ama ne fayda..onu öyle çok özlüyorum ki.tarifi yok.o benim geçmişim,çocukluğum her şeyimdi.hiç ayrı kalmamıştık.15 yıl beraber geçirdik..ayy fena oldum....kızımın adını kübra koydum ben de..zeynep kübranın kübrası can dostumdan gelme..(
miraycım agerçekten üzülme..telefon var,internet var ,uçak var araba var.....her şekilde görüşürsünüz...ama benm can dostum,sırdaşımla görüşme imkanım hiçbir zaman yok..ben onu evlenmeme 2 hafta kala trafik kazsında kaybettim.öyle büyük bir acıydı ki anlatamam sana..günlerce,haftalarca ,aylarca ağladım.hatta şuanda da ağlıyorum..ama ne fayda..onu öyle çok özlüyorum ki.tarifi yok.o benim geçmişim,çocukluğum her şeyimdi.hiç ayrı kalmamıştık.15 yıl beraber geçirdik..ayy fena oldum....kızımın adını kübra koydum ben de..zeynep kübranın kübrası can dostumdan gelme..(
ah cnm bnm okadar emek boşa gittiacaip sinirlerim bozuldu kızlar
İşten geldim annem gitmeden sarma yaptım pişirdim,annem gitti Gülnihal başladı huysuzluğa ağlmıyor ama hep aaaaaaaaaa diye bir ses susmadı eşim geldi ona verdim masayı hazırladım hala devam aaaaaa yapmaya arada çığlık atıyor, sarmayı yarınki buluşma için yapmıştım bi tabakta masaya getirdim aman Allahım o nasıl tuz öylw yaprakları o kadar yıkayıp suda bekletmeme rağmen o kadar tuzlu omuş ki yutamadım bileGülnihal ağlamaktan helak oldu onuda kucağım aldım elini attı kaseyi devirdi çorba döküldü halım mahv olduu soğuk çorbaydı ama Gülnihal korktu daha çok ağlamaya başladı bende başladım ağlamaya doğduğundan beri ilk defa oluyor bu.Aşırı zayıflıktan kıyafetlerini bile çıkaramazken kendimi bu kadar güçsüz hiss etmemiştim şimdi eşim aldı biraz dışarı çıkardı onu bende halıyı fln temizledim sarmalar olduğu gibi çöpe gitti ((( emeğime de boşuna gitti israf ettim bi dünya malzemeyi de
cok zor sevdklerimizden ayrılmak ama işte mesleğiniz geregi bunu hep yaşıcaksn cnm, ay bnde ne biçim teselli veriom böle.) bizler hep varız yanında cnm belki bu braz teselli olur sana.)En yakın arkadaşımın, sırdaşımın, dostumun tayini çıktı gidiyorDuygularımı anlatmam mümkün değil, beraber gelmiştik bu şehre ve 5 yıldır beraber çalışıyorduk ama gidiyor işte gidiyor
bnde 2.yi cok begendim, keşke Bernacım hatrlasa nrden aldnıda bzde nasipkensek bea:))Eki Görüntüle 483996
Değişik "dilimler" uyumlu bir his yaratmak ve renkleri ayırdetme yeteneğini geliştirmek için renklerden oluşan bir gÖkkuşağı oluştururlar, Aynalı yan iç paneller ilginç yansımalar yaratır. İçteki dikey aks üzerinde iki taraflı gülen yüz vardır. Bütün bunlar bebeğin gÖrme duyusunu uyaran ilginç bir gÖrsel efekt yaratırlar.
Bebeğin işitme duyusunu uyarmak için, hareketli parçalar hoş bir "klik-klak" sesi çıkarırlar ve dÖnen yüz yumuşak bir gıcırtı çıkarır. Dilimler üzerinde küçük bombe şeklindeki dokular, bebeği kavramaya ve dokunmaya, pürüzlü dış yüzey ve yumuşak iç yüzeyler arasındaki farkı hissetmeye davet eder. Gülen Top, bebeğe, ince hareket becerilerini çalıştırma, el-gÖz koordinasyonunu ve iki eli arasındaki koordinasyonu mükemmelleştirme için çeşitli olanaklar sunar. Bebek topu tek elle tutabilir, hareket ettirebilir ve bir elinden diğerine geçirebilir. Cisimleri bırakma ve yerde yuvarlama becerilerini çalıştırarak, dilimleri hareket ettirebilir, topu yere vurabilir. Parmaklarını ayırma becerisi geliştiğinde, daha fazla becerisini kullanarak topla oynayabilir, dilimleri çevirebilir veya tek elle yüzlerin bulunduğu aksı dÖndürebilir. Gülen Top `un eşsiz ve oyuncaklı şekli bebeğin merakını uyarır, topu kavramaya ve ses çıkarmak, yuvarlamak, dilimleri bir yandan diğerine hareket ettirmek gibi yÖnetmek için yapabileceği herşeyi keşfetmeye davet eder. Gülen Top`un yapısı ve şekli, yüz ve parçalarını saklayıp ortaya çıkarma gibi gÖrünüp kaybolma oyunları yaratmak için mükemmeldir. Bu, bebeğe Nesne Devamlılığı kavramını geliştirmesinde yardımcı olur. Aynaya yansıyan dÖnen karakter Eşsiz yuvarlanma etkisi çıngırak halkalar Bebeğimizin takip yeteneğini geliştirir. Renli yapısı bebeğinizin dikkatini ceker ve bebeğimizin zevk almasını sağlar. Aynalı oluşu bebeğimizin kendini tanımasına yardımcıdır. Komik figürlü olşu bebeğimizin karakter oluşturmasına yardımcıdır. Bebeğimizin kavrama alışkanlığını geliştirir. Yerleştirme gibi aktivasyonlar mevcut olduğu için bebeğimizin akıl ve zeka gelişimini etkiler. Temizlenmesi kolaydır.
fiyatı 23 lira
Eki Görüntüle 484004
Renkli ve değişik dokusu ve kurdeleleri, bebeğin görme ve dokunma duyularının gelişimine yardımcıdır.
Hareket edince ses çıkarır.
fiyatı 17 lira
kararsız kaldım ikisi de 0+ diye geçiyo kararsız kaldım
Görme, dokunma, işitme duyularının ve ince motor becerilerinin gelişimine yardımcıdır.
anamm o denli büyük zıçdı hemi, aman aman nyse yapmşta rahatlamış şükür Toprak beyimiz:)canım beni düşün bide az önce emzirdim. gün boyu kaka yapmayan oğlum mızmızlanıyor. bende denizde üşüttü gazı var heralde diyorum... emzireyim acaba açmı dedim. kucağımda bırt bırt sesleri hah dedim rahatladı... evet rahatlamış :)))) o rahatlama seslerinden hemen sonra bende bi sıcaklık hissi... meğersem öyle bir kaka yağmışki eşofmanım,tişört halı dahil. dönmesi için yere serdiğim çarşafada ben şaşkınlıkla koydum. ohhhh tam oldu. yani heryer battı... az önce kendimi ve toprak ı temizledim ama ağlamamak içinde zor tuttum kendimi
oranın ismini burda demek yassah die uydurduk o ismi cnmYaa birşey sorucam.Yani gülmeyin ama!bu fehminin yeri dediğiniz şey ne?anlamadım kaçtır okuyorum.yok kavga çıkmış falan diye.en güzel burası falan diye.Anlamadım gitti:>
cnm bugün o olay olunca herkes meraktan tabi akın etmiş bzm gruba ve yönetici arkadaşlarda olay aramızda çözülsün fesat diğer grup üyeleri görmesin die bugün gelen talepleri reddederek engellemişler bunu, yoksa senle alakası yok kuzum sen bzm bebeğimizsinfehminin yeri benim istegimi bi türlü kabul etmedi yanlış grupta takılmaya devam ediyom ben de
ah canım ya başın sağolsun,mekanı cennet olsun inşallahneyse ki o dostunu tanımışsın canım,eminim 15 yılınız dolu dolu geçmiştir,o da çok şanslıymış senin gibi vefalı bir dostu olmuş
miray canım ben de aynı şeyleri yaşamış bi insan olarak eminim dostluğunuzu mekandan ayrı düşmek etkilemeyecektir,bi parça özen gerekecektir sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?