2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ohh Toprak biraz daha gayret etse çamur olacakmışben o kaka olayını çok yaşadım valla canım,günde 5-6 defa yaptığını biliyorum tee ensesine kadar alışım b.klu durunla anlıyorum seni

valla kendi üstü neysede o kirlenen tşört eşofman benim... kendi kirlendiği yetmedi benide halletti.

veee toprak offff duruma geçti... oh beee.... bi kaka nelere kadirrmiş. tüm mızmızanmalar ondanmışşş

cnm beni de eşim getirbilir ama kesin bişi söleyemem cnm telini bana özelden atar mısın??

yarın sırayla bebişleri koyarız:)) hoşuna giderse bende alırım :)

Bahar simdi gordum.daha ozel mesaj atma hakkim yokmus.aysel ve pinar da var numaram kizlar siz atabilir misiniz bahara numarami ya da sen gonder bana ben caldiririm seni.

saçmalama aysel....hadi beni tutmayın gidiim bişiler yapiim yrn nasıl yetiştirceksem..ama taze olsunistiyorm..bigün önceden yaparsam sanki aynı tat olmaz gibi

Canım çok yorma kendini maksat yeme değil ki buluşmak sohbet muhabbet bi çay bile yeter
Gülnihalin huzursuzluğunu dişe bağlıyorum elimi kemirmek istedi baya baya sertti

nasıl hatırlamazsın hemi de 10 liraaa

2. bence.hem görsel hem dokunsal duyulara daha çok hitap ediyor.Ayrıca da daha mekanik gibi gözüküyor.

oy birliği ile ikinciye karar verilmiştir

Aynen kuzum bi an myle sinirlerim koptu gitti birazdn gelirler özledim ya ev bi sessiz bomboş sankiii o evde olsun da aaa yapsın kurban olurum ona ben
:

hemen de sukoyverdin insan bazen bi beş dakka bile olsa ayrı kalmalı ki özlesin her şeyine eyvallah diyebilsin
hani şu bardagı bırakma meselesi vardı ya aynen öyle

feyzosssa tekrar geçmiş olsun canım senin de iyi haberlerini alırız inşallah
canım yine hasta ama farklı bi hastalık değiil şükür kusması hala devam ediyo
çevremdeki takma bu kadar ikazlarına ragmen takmaya devam ediyom bi de ishal gibiydi

oyun halısından vazgeçtim egzersiz arkadaşım daha çok hoşuma gitti ayına da dAHA ÇOK hitap ediyo sanki
2. el satan pek çok yer var kk da bile var

fehminin yeri benim istegimi bi türlü kabul etmedi yanlış grupta takılmaya devam ediyom ben de

Canım çok yorma kendini maksat yeme değil ki buluşmak sohbet muhabbet bi çay bile yeter

Gülnihalin huzursuzluğunu dişe bağlıyorum elimi kemirmek istedi baya baya sertti

sürekli endi eli ağzında... bizimkini yakalarsa onuda hemen sıkıyo damağıyla... 4,5 aylık daha diş olur mu sizce?

hadi bi cesaret sende gel curcuna olsun ne güsel

cnm beni de eşim getirbilir ama kesin bişi söleyemem cnm telini bana özelden atar mısın??

yarın sırayla bebişleri koyarız:)) hoşuna giderse bende alırım :)
benimde aklımda o var atlası koyayım selçükün oyun halısına ağlamaz belki diye düşünüyordum
tur düzenleyelim
süper fikir kız nur nerden aklına geldi tur düzenlemek
ah canım ben alışkınım atlasın huysuzluğundan da sana tuhaf geliyo tabi,, inş. geçecek annesi sabır et dişlerindendir

Mıraycım canım uzulme yaa,gercı dostluklar cok onemlı dımı helekı ortak seyler varsa,ayrı bı yere gıtse bıle devam eder ınsallah dostlugunuz,hıc bozulmaz umarım

evet canım atlas 4 aylık arada oturtuyorum ben o kadardan bişi olmaz korma o kadar sakınan göze çöp batar nasıl ek gıdaları arada tattırıyorsam arada oturma yürüme egzersizleri de yaptırıyorum

miraycım agerçekten üzülme..telefon var,internet var ,uçak var araba var.....her şekilde görüşürsünüz...ama benm can dostum,sırdaşımla görüşme imkanım hiçbir zaman yok..ben onu evlenmeme 2 hafta kala trafik kazsında kaybettim.öyle büyük bir acıydı ki anlatamam sana..günlerce,haftalarca ,aylarca ağladım.hatta şuanda da ağlıyorum..ama ne fayda..onu öyle çok özlüyorum ki.tarifi yok.o benim geçmişim,çocukluğum her şeyimdi.hiç ayrı kalmamıştık.15 yıl beraber geçirdik..ayy fena oldum....kızımın adını kübra koydum ben de..zeynep kübranın kübrası can dostumdan gelme..(

selam kızlar maşallah ne kalabalık forumumuz bu akşam..
yarın ki buluşmada bol keyifli vakit geçirin kızlar,biz de bedenen olmasa da manen orda olucağız:)
hepinize bol öpücük ve iyi akşamlar dilekleri ;benden ve Aselden

ah canım ya başın sağolsun,mekanı cennet olsun inşallah neyse ki o dostunu tanımışsın canım,eminim 15 yılınız dolu dolu geçmiştir,o da çok şanslıymış senin gibi vefalı bir dostu olmuş

miray canım ben de aynı şeyleri yaşamış bi insan olarak eminim dostluğunuzu mekandan ayrı düşmek etkilemeyecektir,bi parça özen gerekecektir sadece

tüylerm diken diken oldu..başın saoğlsun Allah rahmet eylesin..

ah cnm bnm okadar emek boşa gitti ya tmm cok kıskanıorum buluşmalarınızı ama fesat gözle bakmadımdı valla:) cnm bnm olan olmuş sende aglayıp içini dökmüş rahatlamışsın dahada üzme kendni şekerparemmmm
cok zor sevdklerimizden ayrılmak ama işte mesleğiniz geregi bunu hep yaşıcaksn cnm, ay bnde ne biçim teselli veriom böle.) bizler hep varız yanında cnm belki bu braz teselli olur sana.)
bnde 2.yi cok begendim, keşke Bernacım hatrlasa nrden aldnıda bzde nasipkensek bea:))
anamm o denli büyük zıçdı hemi, aman aman nyse yapmşta rahatlamış şükür Toprak beyimiz:)
Yaa birşey sorucam.Yani gülmeyin ama!bu fehminin yeri dediğiniz şey ne?anlamadım kaçtır okuyorum.yok kavga çıkmış falan diye.en güzel burası falan diye.Anlamadım gitti:>
oranın ismini burda demek yassah die uydurduk o ismi cnm
fehminin yeri benim istegimi bi türlü kabul etmedi yanlış grupta takılmaya devam ediyom ben de
cnm bugün o olay olunca herkes meraktan tabi akın etmiş bzm gruba ve yönetici arkadaşlarda olay aramızda çözülsün fesat diğer grup üyeleri görmesin die bugün gelen talepleri reddederek engellemişler bunu, yoksa senle alakası yok kuzum sen bzm bebeğimizsinDD

Kerime burdayken söyliyim haa bak eşin getircekse cennet durağında bıraksın sakın beni arayıp yol tarifi istemeyin çünkü hayatta yapamadığım şeylerden biri..asla beceremem..benki 40 yıldır oturduum yeri tarif edemiyodum 1 yıldır oturduum yeri hiç tarif edemem..ben sizi cennet durağından alırım..eşin oraya bıraksın

canım sen beni mahvettin (( başın sağolsun, çok haklısın üzülmiycem (( çok çok zor bir durum...

sağol canım inş etkilemeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…