2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok üzgün olduğum bir gündü ama bir de mutlu haber aldım şmdi hani hatırlayanlar olur sorunlu bir üst komşum vardı, onların da tayini çıkmış gidiyorlar Ben normalde kimseyle sorun yaşamam kızlar, ılımlıyımdır hep, uyumluyumdur, ama o hanımdan hiç hazedememiştim hiç ama ya, evimde bile huzursuzdum göreceğim her an diye, Allah yüzüme baktı

Canım gözün yadın çok sevindim

sürekli endi eli ağzında... bizimkini yakalarsa onuda hemen sıkıyo damağıyla... 4,5 aylık daha diş olur mu sizce?

bizdede durum aynı,önlüğü hep ağzında dişleriyle sıkıyo yawrum çok üzülüuyorum bu hallerine doktorumuz 6.ayda çıkarır dedi ama belirtileri erkenden baş gösterirmiş...

berna ben eşimle gelirsem yol tarifi istemicem de sokak adı isticem senden.. numaranı ve kerimenin numarasını özelden atarmsın cnm bekliyorum...

Haha ayni ben:))benim kadar ozurlu olamazsin bu konuda yon duygumda sifirdir.kac kere osmanbeyden metroya binip taksimde inecem diye sisliye ters yone gitmisligim vardir.yerin alti ya kafam karisiyor:)tabelaya da bakmam oyle giderimm.yok biz zaten cennette ineriz.ama cok yol varsa acik adres verirsin navigasyonla bulur esim.hem sen de sicakta bebekle cikmamis olursun

ohh iyi hadi cnm kurtuluosun sende benm gibi üst kat komşundan
zaten bizim üst komşular taşınmasaydı insanlar nasıl komşularını doğruyor sorusunun cevabını bulcakdım

kızlar yarın bernaya kimler gidecekti..nasıl gidilir.nerdedir.ben gop beşyüzevlerden en kolay nasıl gidebilirm bileniniz var mı?

Ayy yer olsa seni de alirdik.ama bak tramvay var ya b.evlerde ona binip edirnekapida metrobuse aktarma yaparsan cok rahat gelirsin.bizde zaten cennet mah.duraginda buusacagiz saat 2 de

Bernacımm ayy bende aynı sen gibiyim, birisi bana adres sorcak die aklım cıkıo,
bi insan hiç mi tarif edemez ya hiççç edemiorum, 20 yıldır manisadayım biri adres
sorunca ben buranın yabancısıyım bende bilmiorum diyip kaçıorum

:))))
hehe bu da benim taktiklerimdendir:)bi de esek kadar oldum ama solak oldugumdan midir nedir hala sag ve solu bile karistirirm sola git diyememde elimle surda derim:)

bizdede durum aynı,önlüğü hep ağzında dişleriyle sıkıyo yawrum çok üzülüuyorum bu hallerine doktorumuz 6.ayda çıkarır dedi ama belirtileri erkenden baş gösterirmiş...

diş çıkarma zamanından tırsıyorum... arkadaşımın oğlu günlerce uyumamış huysuz olmuştu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…