- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.421
Canım gözün yadın çok sevindim
huahauahuaD demek şirketi birlikte dolandırıosunuz DD aklına geldikce anlat be cnm cok hoşlaşıom
feyzoşş cnm şükür herşey yolundaymş cok sevindim:)
Bernacım Selçükümün inş bişeyi yoktur gecer öksürmeleride,
yedirenkatolye cnm buralar sıcak die mei tai yi kullanamıoruzz
ben sana dediiimmm[/QUO
çok teşekkür edrim tekrar kızlar bu problemide atlattık işte böyle Rabbim kimseyi evlatlarıyla sınamasın
canım geçmiş olsun seni okadar iyi anlıyorum ki ben de dr. da ağladım, zavallı adam beni teskin edicem diye az dil dökmedi, evlat çok garip bişeymiş..bir ay sonra görüntüleme merkezinde bizim de ultrasonumuz var inş. senin gibi müjdeli haberlerle gelirim.
kalem canım inşallah seninde müjdeli haberlerini alırız dualarımda olacaksın
kalemm naber cnm kuzucun nasıl oldu:26:[/
iyiym nurcum sağolasın, kuzum da iyi beklemedeyiz bakalım bir ay sonra tamamen gitmiş olur inş. şişler. haftasonu annemde kaldım, sonrasında da misafir falan derken bi türlü girmek nasib olmadı ama çook özledim sizleri. geçmişe biraz baktım, kuzay düşmüş galiba geçmiş olsun, Rabbim hepimizin bebeklerini korusun..
kelebek oğluşun çook tatlı, nazar mı değiyor yine hasta galiba, bence bi dr.a daha götür, havalar çok sıcak susuz kalmasın yavrucak..oyunhalısı da ben aldım ama çok da oyalanıyor diyemem, dönmeyi öğrendiğinden beri dönüyor içinde ve bağırmaya başlıyor. keşke böyle şeyleri dönüşümlğ kullanabileceğimiz bi platform olsa, ikinci el mesela. hem kimyasalından da arınmış olduğu için yurt dışında bile bebek eşyasında ikinci el tercih ediliyormuş.
bugün fehminin yerine uğradım, amanın ortalık toz duman, girdiğim gibi çıktım, buranın huzuru hiçbir yerde yok..
berna, geçmiş olsun, inş. çıkarır selçuk peçeteyi. çok korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama yine de çıkmadan için rahat etmez..
ayselcim sana da kolaylıklar diliyorum, gülnihal bi dönem geçiriyor diye düşün sabırlı olmaya çalış, çabucak atlatır inş.
yarın buluşacak arkadaşlara da iyi eğlenceler diliyorum, anadolu yakası biz de birimizin evinde toplanalım. saliha, betül zümra, merve, martim, gamze..sadece ümraniyeden bile bu kadar isim sayabildim:)
Çok üzgün olduğum bir gündü ama bir de mutlu haber aldım şmdihani hatırlayanlar olur sorunlu bir üst komşum vardı, onların da tayini çıkmış gidiyorlar Ben normalde kimseyle sorun yaşamam kızlar, ılımlıyımdır hep, uyumluyumdur, ama o hanımdan hiç hazedememiştim hiç ama ya, evimde bile huzursuzdum göreceğim her an diye, Allah yüzüme baktı
gözün aydın canım
sürekli endi eli ağzında... bizimkini yakalarsa onuda hemen sıkıyo damağıyla... 4,5 aylık daha diş olur mu sizce?
berna ziyaretçilerin arasında mısın?sanırım yarın ben de gelebilirm.
Kerime burdayken söyliyim haa bak eşin getircekse cennet durağında bıraksın sakın beni arayıp yol tarifi istemeyin çünkü hayatta yapamadığım şeylerden biri..asla beceremem..benki 40 yıldır oturduum yeri tarif edemiyodum 1 yıldır oturduum yeri hiç tarif edemem..ben sizi cennet durağından alırım..eşin oraya bıraksın
oooo süpersin:)))))) sen nerde oturuyosun cnm??
kızlar bu arada o aradığınız kurdeleli top e bebek te var 15 tl almak isteyenler için
Çok üzgün olduğum bir gündü ama bir de mutlu haber aldım şmdihani hatırlayanlar olur sorunlu bir üst komşum vardı, onların da tayini çıkmış gidiyorlar Ben normalde kimseyle sorun yaşamam kızlar, ılımlıyımdır hep, uyumluyumdur, ama o hanımdan hiç hazedememiştim hiç ama ya, evimde bile huzursuzdum göreceğim her an diye, Allah yüzüme baktı
kızlar yarın bernaya kimler gidecekti..nasıl gidilir.nerdedir.ben gop beşyüzevlerden en kolay nasıl gidebilirm bileniniz var mı?
kızlar yarın bernaya kimler gidecekti..nasıl gidilir.nerdedir.ben gop beşyüzevlerden en kolay nasıl gidebilirm bileniniz var mı?
Bernacımm ayy bende aynı sen gibiyim, birisi bana adres sorcak die aklım cıkıo,
bi insan hiç mi tarif edemez ya hiççç edemiorum, 20 yıldır manisadayım biri adres
sorunca ben buranın yabancısıyım bende bilmiorum diyip kaçıorum
bizdede durum aynı,önlüğü hep ağzında dişleriyle sıkıyo yawrum çok üzülüuyorum bu hallerine doktorumuz 6.ayda çıkarır dedi ama belirtileri erkenden baş gösterirmiş...
berna ziyaretçilerin arasında mısın?sanırım yarın ben de gelebilirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?