- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #63.441
Haha ayni ben:))benim kadar ozurlu olamazsin bu konuda yon duygumda sifirdir.kac kere osmanbeyden metroya binip taksimde inecem diye sisliye ters yone gitmisligim vardir.yerin alti ya kafam karisiyor:)tabelaya da bakmam oyle giderimm.yok biz zaten cennette ineriz.ama cok yol varsa acik adres verirsin navigasyonla bulur esim.hem sen de sicakta bebekle cikmamis olursun
berna özelden mesj at cnm numaranı almamışım,ve açık ew adresini..bak tarif istemiyorum adrs istiyorum tırsma oki??:))))
k-b-c
canım senn msj hakkın yoktu sanırım.ama cep numaramı versem.senn ve bernanın numarasını bana mesaj atar mısın.
:))))
hehe bu da benim taktiklerimdendir:)bi de esek kadar oldum ama solak oldugumdan midir nedir hala sag ve solu bile karistirirm sola git diyememde elimle surda derim:)
bu olay sayesinde yanlış grupta oldugunu anlayanlar olmuş olamaz mıcnm bugün o olay olunca herkes meraktan tabi akın etmiş bzm gruba ve yönetici arkadaşlarda olay aramızda çözülsün fesat diğer grup üyeleri görmesin die bugün gelen talepleri reddederek engellemişler bunu, yoksa senle alakası yok kuzum sen bzm bebeğimizsinDD
sen bi insanı doğrayamaz en fazla sevginle boğarsın melek kalplisinohh iyi hadi cnm kurtuluosun sende benm gibi üst kat komşundan
zaten bizim üst komşular taşınmasaydı insanlar nasıl komşularını doğruyor sorusunun cevabını bulcakdım
canım onun tam adı ne e bebekte baktım göremedim
kızlar ben sutlucorek nickli arkadaşımızı cok merak ediorum, dogumda ve dogumdan snra cok zor
günler yaşamıştı, acaba ne durumda şmdi:/ haberi olan varmı?
süperr fikirrtur düzenleyelim
tamam canım mesaj atarım sanaçok cici de mi hem fazla yer kaplamıo at arabaya götür misss
uygun bulmuşsun canm kapıda ödeme imkanı varsa ben de ordan bakayım
irtibatta kalalım
acaip sinirlerim bozuldu kızlar
İşten geldim annem gitmeden sarma yaptım pişirdim,annem gitti Gülnihal başladı huysuzluğa ağlmıyor ama hep aaaaaaaaaa diye bir ses susmadı eşim geldi ona verdim masayı hazırladım hala devam aaaaaa yapmaya arada çığlık atıyor, sarmayı yarınki buluşma için yapmıştım bi tabakta masaya getirdim aman Allahım o nasıl tuz öylw yaprakları o kadar yıkayıp suda bekletmeme rağmen o kadar tuzlu omuş ki yutamadım bileGülnihal ağlamaktan helak oldu onuda kucağım aldım elini attı kaseyi devirdi çorba döküldü halım mahv olduu soğuk çorbaydı ama Gülnihal korktu daha çok ağlamaya başladı bende başladım ağlamaya doğduğundan beri ilk defa oluyor bu.Aşırı zayıflıktan kıyafetlerini bile çıkaramazken kendimi bu kadar güçsüz hiss etmemiştim şimdi eşim aldı biraz dışarı çıkardı onu bende halıyı fln temizledim sarmalar olduğu gibi çöpe gitti ((( emeğime de boşuna gitti israf ettim bi dünya malzemeyi de
O sutlu core
k facedekı sule degılmı kız ben sallıomuyum:)) Nıye ben hep sallıorum nıye benım dogru tespıtlerım yok:))
O sutlu corek facedekı sule degılmı kız ben sallıomuyum:)) Nıye ben hep sallıorum nıye benım dogru tespıtlerım yok:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?