2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bn buranın yabancısıyım fln demiyorm artk "valla tam adamına sordunuz ben biraz tarif özürlüyüm kusura bakmayın" diyorm

berna özelden mesj at cnm numaranı almamışım,ve açık ew adresini..bak tarif istemiyorum adrs istiyorum tırsma oki??:))))

berna özelden mesj at cnm numaranı almamışım,ve açık ew adresini..bak tarif istemiyorum adrs istiyorum tırsma oki??:))))

:))))
hehe bu da benim taktiklerimdendir:)bi de esek kadar oldum ama solak oldugumdan midir nedir hala sag ve solu bile karistirirm sola git diyememde elimle surda derim:)

aynennnn:))))) ben kaç sefer dolmuşlarda kayboldum:)))))))))) halbuki manisa ufacık biyerDD
hayr yani saf biride dilim ama niyeyse adres yer yön hususunda berbatım
cokmu mezar taşı okudum acep:26:

kızlar ben sutlucorek nickli arkadaşımızı cok merak ediorum, dogumda ve dogumdan snra cok zor
günler yaşamıştı, acaba ne durumda şmdi:/ haberi olan varmı?

bu olay sayesinde yanlış grupta oldugunu anlayanlar olmuş olamaz mı

ohh iyi hadi cnm kurtuluosun sende benm gibi üst kat komşundan
zaten bizim üst komşular taşınmasaydı insanlar nasıl komşularını doğruyor sorusunun cevabını bulcakdım
sen bi insanı doğrayamaz en fazla sevginle boğarsın melek kalplisin

canım onun tam adı ne e bebekte baktım göremedim

Playgro My First Kurdeleli Top diye geçio cnm

bu arada günaaayydıııınnnnnnnnnnnn
6da kalkmamıza ragmen uykum yok

Günaydın kızlar. Gecmıs olsun dıleklerınde bulunan tum arkadaslarıma tekrar teskkur ederım. Gıremedm buaralar ozledım sızı aklmdaydınız hep Kardesm bende pc onun elınde bende telden gırıorum bır ıkıkere gırmeyı denedım gıremedm teldn bakımmı yapıolrmıs neydı zatn ordn gırmeyıde hıc sevmıorum neyse Bahneler cok ozldeım hepınızı ınsallah ıyısınızdır bız cok ıyıyız kuzeycan ıyı ALLAH a cok sukur bende ıyıyım cok sukur cay koydm sımdı kahavlatı yapıcm ama kuzey mız mızz once onu uyutım dıorum:) Herkesler ınsallah cook coook ıyıdır gecmısı okuyamadm cok bırıkms Varsa onemlı bırsey bıldırın kızlar:)

günaydın şekerlerrr. bugün kıızmın kontrolü var. iki gün önce de benim vardı 2 ay önce olacaktı ama doktorum o kadar yoğun ki ancak 4 ay sonra yapıldı dikiş kontrolüm. eşim şehir dışındaydı beni götüremezdi doktora bebeğimi de kayınvalideme bırakamazdım emzirme saati malum bu ara sürekli emziriyorum sıcaklardan doyamıyor ki. ben de koydum arabasına çıktık yola. 2 minibüs değiştirip hastaneye kavuştuk. çok zor değilmiş bebekle yol.sağolsun minibüstekiler yardımcı oldu arabayı taşımamda.
tam sıra bana geldi arabasına bindirdim odaya girdim bastı çığlığı dakikalardır arabada duran çocuk durmak bilmedi. doktorum aldı kucağına muayeneye başladı (bir taraftan da şarkılar mırıldandı kuzuma) sekreteri alayım hocam demese kız kucğında daha devam edecek. çıkarken dedim bir fotoğrafınızı çekeyim kıızmla o kadar emeğiniz geçti. bizimki de sanki poz vermiş nasıl tatlı çıkmış.
kontrolde de kötü bir şey çıkmadı her şey temizlenmiş dedi doktorum. dedim ki sırtımda kemiğim ağrıyo yatınca epiduralle ilgisi olabilir mi yok o dediğin yere yapılmadı epidural. seninki zayıflıktan dedi. haklı adam hamile kaldığımda 2 kilo daha fazlaydım şu anki halimden belki işe başlarsam kilo alabilirim.çıkışta da 1 otobüs 1 taksiyle eve ulaştık.

bugün de kızımın kontrolü var. bu defa otobüsle gideyim değişiklik olsun. bir işim var onu da bugün yapmam lazım sanırım bugün metroya da ayak basacak kıızm.

tur düzenleyelim
süperr fikirr

çok cici de mi hem fazla yer kaplamıo at arabaya götür misss
uygun bulmuşsun canm kapıda ödeme imkanı varsa ben de ordan bakayım
irtibatta kalalım
tamam canım mesaj atarım sana

üüzlme canım yaşayacağız bunları daha neler göreceğiz. sağlıklı olup gülücük saçsınlar bize yeter.

kuuzm uyandı ben kaçıyorummm :))

şaka yapmış tekrar uyuyuverdi. bu arada 2 gün önce direksiyon kursuna başladım. arabamız kapının önünde öyle yatıyor. bir yerden başlamam gerekti artık. şimdilik biraz zorlu geçiyor bakalım sonuç nolucak.

günaydın güzel bayanlar
uzun zamandır giremiyorum pc den telefondanda giremiyorum buaraya sizin yazılarınızı okuyamıyorum face girebiliyordum telefondan orayı takip ediorum ama orda olmayan arkadaşlar var umarım herkez iyidir bebişler sağlıklıdır... ordada durumlar karıştı xaten cadı kazanı :)) öpüldünüz

Bahar hala twlini bekliyorum.bak geceden beri uyumadim.bizimle geliyor musun.sabah 5 te yattim.8,30 da kalktim.bugun siz cenke baksaniz da ben bi kosede kivrilip uyusam:)

günaydın kızlarrr bomba gibi bi güne hazır mıyız...eveeet dedinizi duyar gibiyim..o halde şu numaraları arayın..diye pazarlamacı modunda girermşm
gözlerm niye pörtledi bugn japon balığı gibiyim yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…