2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende mama sandalyenizi görünce memnunmusun diye soracaktım.bu sandalyeye bakıp duruyordum ama pek yorum yoktu.

evet çok memnunum 2adet tepsisi var
5 li emniyet kemeri var işim olduğu zaman yalnız bırakıp tekerlekleri sayesinde balkona çevirip çamaşır asıyorum
tekerlekleri sabitleyici düğmeleride var
3 seviyeli oturuş pozisyonu dik ,orta dik ve hafif yatış pozisyonu

en önemliside yonca biz yemek yerken huysuzluk yapıyordu o da kucağımıza masaya gelmek istiyordu şimdi 3 kişi oturuyoruz bu mama sandalyesi sayesinde

Bizde de Tracy abla işe yaramadı sanırım ilk denememde fıss :)) Uykusu olan çocuğun uykusu açıldı vallahi şuanda da kardeşimle takılıyorlar :)

her çocuka ieş yarayan bir yöntem değil. benim oğlumda yaramıyor mesela. artı o kadar ağlatmaya dayanacakyürek yok bende.
Bizde de Tracy abla işe yaramadı sanırım ilk denememde fıss :)) Uykusu olan çocuğun uykusu açıldı vallahi şuanda da kardeşimle takılıyorlar :)

9 hayat cayı var duydn mu bilmem onu içiyorum 2 kilom gitti bile. ama bende ki sorun göbeğimde çok çatlakoldugu için sıkıdeğil ve kilo verdikçe sarkacak sanırım.
bünye meselesi bizde diyet yaparak inceleceğiz napalım

saol cnm sizede geçmiş olsun nasıl lidyacık şimdi

sağol Bernacım, iyi çok şükür şimdi, o gün baya gazlandı ağladı ama geçti şükür şimdi...

iyi tatiller canımmm

Minik kelebeğim ben salata yaparken yorganın üstünden dönüp, memesini fırlatıp, sürünerek nereye girmiş bakın, yakında emeklerse hiç şaşırmayacağım valla, şok oldum görünce, geri geri sürünüyor artık Lidyam teyzeleri...

yok cnm tv de izledim adamın biri 5 ayda 36 kilo vermişbir sürü programa cıktı nettende baktım ooo bir sürü kilo veren var dedim bende kullanayım ama süper 2 kilom gitti bile 4 günde. salata diyeti nasıl? tam da yatacaktım heeee
yan tesiri felen olmasında.ben öyle şeylerden korkarım .
ben 6. aydan sonra salata dietine başlayacam 1 ayda 20 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…