- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.081
Bende mama sandalyenizi görünce memnunmusun diye soracaktım.bu sandalyeye bakıp duruyordum ama pek yorum yoktu.
kaça aldın canım
okadarmı çirkinimtanyeline benziyorsun :)
okadarmı çirkinimbenim gözlerim mavi yeşil bikerem ama görünmemiş
ne çirkini ben o bayanı çok severim çok tatlı gelir bana .sende çok tatlısın şekerim
hıı sağol cnmm bir zamanlar böyleydim şimdi onun üstüne 10 15 kilo koy
Bizde de Tracy abla işe yaramadı sanırım ilk denememde fıss :)) Uykusu olan çocuğun uykusu açıldı vallahi şuanda da kardeşimle takılıyorlar :)
amannnnnnnnnn napalım ya bndede var o kadar kilo içimizden can çıktı sonuçta.zamanı gelince veririz kiloları canını sıkma
Boş ver mervişim ya kendi haline bırak gitsin
Bebişimm zaten ben yırtsamda kendimi o yine bildiğini okuyor. Şuanda da bass bass bağırıyor ben daha napim anlamadım bu kızaaa
Allah cümlemize sabır versin inşallahhhh:26:
milletten de can cıkıyorda nasıl eskisinden daha zayıf oluyorlar anlamıyorumki...
Bizde de Tracy abla işe yaramadı sanırım ilk denememde fıss :)) Uykusu olan çocuğun uykusu açıldı vallahi şuanda da kardeşimle takılıyorlar :)
bünye meselesi bizde diyet yaparak inceleceğiz napalım
9 hayat cayı var duydn mu bilmem onu içiyorum 2 kilom gitti bile. ama bende ki sorun göbeğimde çok çatlakoldugu için sıkıdeğil ve kilo verdikçe sarkacak sanırım.
saol cnm sizede geçmiş olsun nasıl lidyacık şimdi
aynen öyle zeynep' i uyutayım başlayacağım
canım cuma gecesinden iizmite kayınvalidemlere gideceğiz.bayramın 2. günüde anlerler ablalarım çoluk çocuk ayvalığa gideceğiz.dayım yazlığı annemler oraya bizde ablalarımla ev kiraladık orada kalacağz.bu sebeple 2 hafta gibi bir süre aranızda olamıyceğim
yan tesiri felen olmasında.ben öyle şeylerden korkarım .
ben 6. aydan sonra salata dietine başlayacam 1 ayda 20 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?