2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben kaç gündür hastaydım oğluşumada geçmiş oda hasta geceden beri. burnu akıyor nefes alamıyor göğsü hırıldıyor mız mız iyice. ne yapcam ben şimdi?

geçmiş olsun Ebrarcım..dr.a göster bzmki gibi üst solunum yolu enf.olablr..o zmn mecbur antibio..kullancan..ihmal etme

canım bıraz yogun bı hafta gecırdık tlf dan bıle gıreedım nete.mail grubunda soracam aklımda zaten henuz gırmedım oraya ılk durak burasıydı.ıst getırmedık bı kac dr lave Hülyayla konuştuk tlf da,su an cok telaş yapma ek gıdadan sonra sorun dvm ederse getır dedıler o yuzden bı kac erteledık.ama yazdıgım gıbı dr bızı 5. ayda baslatmak ıstıyo.
evet o blogu bılıyorum bbakıyorum ay ay kontrollerınde neler yasamıslar.ama alev hanım bu sene 1 kerecı de olsa yenı hasta kabul etmıyo,cok yoğun akademık calışmaları varmıs.araya adam mı koysam dıye dusunuyorum,var mı tanıdıklardan Alev hanıma gıden

Devir olacak diye pc de ne kadar özel belge resim varsa hepsini diske alıyordum bu resmi gördüm daha evleneli dün gibi geliyorken,bizim bi bebişimiz bile olmuş çok duygulandım
Eki Görüntüle 489254

bebeğimmm Rabbim nice mutlu huzurlu yıllar geçirmenizi nasip etsin inşallahhhh.

Laaa 12 hırka yazmıısm:) 2 tane dıcektım:)

berna selcukuma yogurt verıyomussunya,yogurt ne yogurtu canım,bende gecıcem yogurta ama kafam cok karısık

Bende 12 yi görünce şok oldum birden

süpersiniz ....bende paylaşcam..ahh ahhh ne günlerdi yaşlandık
Eki Görüntüle 489255

Yaaaa ne güzelsiniz sizz öyle Aysel de sende kuzummm, mutlulugunuz daim olsunnn, kat kat artsın inşallahhh..

ben kaç gündür hastaydım oğluşumada geçmiş oda hasta geceden beri. burnu akıyor nefes alamıyor göğsü hırıldıyor mız mız iyice. ne yapcam ben şimdi?

Geçmiş olsun canıımmm inşallah tez zamanda iyileşirsiniz oglunda sende. Doktora göster bir istersen. Muayene etsin, ilerlemeden tedaviye başlayın. Şimdi gidersen ilaç kullanmana bile gerek kalmayabilir.

Canımmm merhaba, demek az kilo aldı yine Arminim toparlayamadık bir türlü biz bu kızları anlamadım gitti :S Ek gıdaya başlarsanız toparlanır herhalde minnoşum

evet mervecim sorma ek gıda için erken gibi geliyo ne biliiym

evet mervecim sorma ek gıda için erken gibi geliyo ne biliiym

bebeğimm bize göre erken tabii ki , anne sütü alsın 6 . aya kadar beklesin diyoruz ama işte bir doktora daha görünmekte fayda var tabii ki. Keşke Gamzenin dediği doktorda randevu alabilsen. O da yeni hasta almıyor diyorsun :S

akşam acile götüreyim o zaman sabahları çok kalabalık oluyor. uff yaa okadar maske falan taktım şu sıcakta ama gene geçti. diğerine geçmese bari gerçi ondan bana geçmişti benden de oğlana.

geçmiş olsun Ebrarcım..dr.a göster bzmki gibi üst solunum yolu enf.olablr..o zmn mecbur antibio..kullancan..ihmal etme

dün tracy hog yöntemini denememden sonra başarılı olamayacağımı anlamış durumdayım bebeğimi yatırdım uyuması için ben ağlamasını beklerken oğlum gülücükler attı 2 saat böyle geçince yok dedim olmayacak sonrada bu yöntemlerin hepsini denememeye karar verdim oğlumu bekledim 4 yıl tedaviyle oldu çok zor günler geçirdim o yüzden şimdi sıpam nasıl isterse öyle uyusun ister ayakta ister kucakta ben onun yolunu gözledim yıllardır niye şimdi bi kalıba sokmaya çalışıyım hayatını nasıl istiyosa öyle olsun keyfinin kahyasıyım nasılsa o ne dilerse o

Aysıma ıyıce kollarından destek alarak emekleme pozısyonunda durmaya basladı,arada kıcınıda kaldırıp tam emekleme pozısyonunu alıyo ama kıcı agır gelıyo yavruma,paat devrılıo yan tarafa..sonra hoop bıda bastan hıc yorulmuyo danacık...

Aysima çok durmaz emekler benden söylemesi :) Alya anası gbi emeklemeyecek , sürünecek ve sonra erkenden yürüyecek herhalde öyle gözüküyor

Sen benim kayınvalidemi sallarken görseydin böyle demezdin resmen sarsıntı geçiyor çocuk zaten sarsıntıdan uymak zorunda kalıyo
sallanan bebek sersemleşirmiş senin kaynanan gibi sallanırsa tabi ama hafif hafif sallanırsa sorun olmaz beşiklerindede zaman zaman öyle sallıyoruz zaten bu arada bizim sıpa öğlen uykusu için uğraştı kucağımda biraz meme biraz gezdik uyku var ama uyumadı bende beşiğe yatırdım hiç ağğlamadı parmağını emerek biraz geçte olsa uykuya daldı bazen böyle güzellikler yapıyo sıpam :)

tecrübeli anne olrak biz neleri almalıyız peki bi liste yaptım ben heralde bütün kıyafetlerini alıcam :)

sana ve bebeğine çok geçmiş olsun inş. çabucak iyileşirsiniz

ahh canım bebeğine de sana da geçmişler olsun inş. kısa zamanda atlatırsınız sen hasta o hasta çok zordur

elemcim armine üzüldüm yine çok az kilo almış benim nacizane düşüncem ek gıda olayına çok da tereddüt etme kilo alımı az olan bi bebek için 5.ayda ek gıda geçişi erken değil ...ben 4. ay geçtim direk ek besine çünkü atlas da ne biberonla besleniyo nede beni emiyo böyle oluncası kilo alımı da çok az oldu bu durumda başka çarem yoktu ve hiç bir alerjik durum yaşamadık çok şükür

Gülnihal iyi çok şükür canım da benim kız azıcık rahatsılansın o yanaklar hemen eriyor

yerim onun yanaklarınıııı aman iyi olsun da kısa sürede toparlar inş. atlas da iki gündür çok ağlıyordu durdurabilene aşk olsun ikinci dişi de patladı ya ondandı herhalde zaten onun yüzünden ayağıma kaynar çaydanlık devrildi ( ama çok şükür iyiyim şimdi

Ay cnm çok geçmiş olsun ciddi bişey yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…