- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.041
ben kaç gündür hastaydım oğluşumada geçmiş oda hasta geceden beri. burnu akıyor nefes alamıyor göğsü hırıldıyor mız mız iyice. ne yapcam ben şimdi?
canım seni göremedim kaç zamandır, maillerdede yoksun galiba.
istanbula geldiniz mi doktor için ? ankarada alev kutludan ne yap et randevu almaya çalış,
bir annenin kontrol sonrası yazdıkları o doktor ile ilgili, okumuş olabilirsin ben yinede ekleyeyim, Arda - Berk Akalın: 4. Ay doktor Kontrolü
birde groupta sor ankaralı çok anne var orada
Devir olacak diye pc de ne kadar özel belge resim varsa hepsini diske alıyordum bu resmi gördüm daha evleneli dün gibi geliyorken,bizim bi bebişimiz bile olmuş çok duygulandım
Eki Görüntüle 489254
Laaa 12 hırka yazmıısm:) 2 tane dıcektım:)
berna selcukuma yogurt verıyomussunya,yogurt ne yogurtu canım,bende gecıcem yogurta ama kafam cok karısık
süpersiniz ....bende paylaşcam..ahh ahhh ne günlerdi yaşlandık
Eki Görüntüle 489255
ben kaç gündür hastaydım oğluşumada geçmiş oda hasta geceden beri. burnu akıyor nefes alamıyor göğsü hırıldıyor mız mız iyice. ne yapcam ben şimdi?
slm kızlar
geçmişi okuymadım pek ama alıntılardan anladığım kadarıyla Selçuk düşmüş,Gülnihal hastalanmış.berna ve aysel geçmiş olsun,inş kuzucuklar ıyıdır şimdi.
cuma günü fr kilomuzu kontrol için çagırdı,mama takviyesine rağmen Armincim yine 100gr cık almış,.kılo alımı çok az oldugu için 5.ayda ek gıdaya başlıycaz dedı dr umuz.ama ben yınede baska bı dr a götürmek istiyorum ankara da.bana tavsiye edbilecegınız iyibı dr var mı acaba
bebeğimmm Rabbim nice mutlu huzurlu yıllar geçirmenizi nasip etsin inşallahhhh.
Bende 12 yi görünce şok oldum birden
Yaaaa ne güzelsiniz sizz öyle Aysel de sende kuzummm, mutlulugunuz daim olsunnn, kat kat artsın inşallahhh..
Geçmiş olsun canıımmm inşallah tez zamanda iyileşirsiniz oglunda sende. Doktora göster bir istersen. Muayene etsin, ilerlemeden tedaviye başlayın. Şimdi gidersen ilaç kullanmana bile gerek kalmayabilir.
Canımmm merhaba, demek az kilo aldı yine Arminimtoparlayamadık bir türlü biz bu kızları anlamadım gitti :S Ek gıdaya başlarsanız toparlanır herhalde minnoşum
evet mervecim sormaek gıda için erken gibi geliyo ne biliiym
geçmiş olsun Ebrarcım..dr.a göster bzmki gibi üst solunum yolu enf.olablr..o zmn mecbur antibio..kullancan..ihmal etme
bebeğimmm Rabbim nice mutlu huzurlu yıllar geçirmenizi nasip etsin inşallahhhh.
Bende 12 yi görünce şok oldum birden
Yaaaa ne güzelsiniz sizz öyle Aysel de sende kuzummm, mutlulugunuz daim olsunnn, kat kat artsın inşallahhh..
Geçmiş olsun canıımmm inşallah tez zamanda iyileşirsiniz oglunda sende. Doktora göster bir istersen. Muayene etsin, ilerlemeden tedaviye başlayın. Şimdi gidersen ilaç kullanmana bile gerek kalmayabilir.
Canımmm merhaba, demek az kilo aldı yine Arminimtoparlayamadık bir türlü biz bu kızları anlamadım gitti :S Ek gıdaya başlarsanız toparlanır herhalde minnoşum
Aysıma ıyıce kollarından destek alarak emekleme pozısyonunda durmaya basladı,arada kıcınıda kaldırıp tam emekleme pozısyonunu alıyo ama kıcı agır gelıyo yavruma,paat devrılıo yan tarafa..sonra hoop bıda bastan hıc yorulmuyo danacık...
aa ne guzel ercıyesteydın demek,hangı bolum? Valla magazalar sımdı cok daha fena durumda,hele bı kayserı forum acıldıkı sorma:)
BENDE haftaya işe başlıyrum ve annem bakacak, onun da beli çok ağrıyo bu aralar.. kucağında dolaştıramaz,, muhtemelen ayağında sallayacaktır ama üzülüyorr muyum hayır çünkü diğer yöntemleri zaten beceremedimm
sallanan bebek sersemleşirmiş senin kaynanan gibi sallanırsa tabi ama hafif hafif sallanırsa sorun olmaz beşiklerindede zaman zaman öyle sallıyoruz zaten bu arada bizim sıpa öğlen uykusu için uğraştı kucağımda biraz meme biraz gezdik uyku var ama uyumadı bende beşiğe yatırdım hiç ağğlamadı parmağını emerek biraz geçte olsa uykuya daldı bazen böyle güzellikler yapıyo sıpam :)Sen benim kayınvalidemi sallarken görseydin böyle demezdin resmen sarsıntı geçiyor çocuk zaten sarsıntıdan uymak zorunda kalıyo
tecrübeli anne olrak biz neleri almalıyız peki bi liste yaptım ben heralde bütün kıyafetlerini alıcam :)bizde cumrtsi akşamı yola çıkcaz kaynanalara gitcez 1 hafta kalıcaz Bartında...
1,5 ay önce ilk yolculuğumuzu yaptığım için kızımla annemlere gitmiştik,bu sefer hiç endişe etmiyorum neyin ne kadar gerekli olduğu bildiğim için geçenki kadar çok eşya götürmücem ben rahatım bu sefer
ahh canım bebeğine de sana da geçmişler olsun inş. kısa zamanda atlatırsınız sen hasta o hasta çok zordurben kaç gündür hastaydım oğluşumada geçmiş oda hasta geceden beri. burnu akıyor nefes alamıyor göğsü hırıldıyor mız mız iyice. ne yapcam ben şimdi?
slm kızlar
geçmişi okuymadım pek ama alıntılardan anladığım kadarıyla Selçuk düşmüş,Gülnihal hastalanmış.berna ve aysel geçmiş olsun,inş kuzucuklar ıyıdır şimdi.
cuma günü fr kilomuzu kontrol için çagırdı,mama takviyesine rağmen Armincim yine 100gr cık almış,.kılo alımı çok az oldugu için 5.ayda ek gıdaya başlıycaz dedı dr umuz.ama ben yınede baska bı dr a götürmek istiyorum ankara da.bana tavsiye edbilecegınız iyibı dr var mı acaba
Gülnihal iyi çok şükür canım da benim kız azıcık rahatsılansın o yanaklar hemen eriyorberna ve aysel gelinlikli fotolarınıza bayıldım
bu arada selçük ve gülnihal nasıl oldu
Gülnihal iyi çok şükür canım da benim kız azıcık rahatsılansın o yanaklar hemen eriyor
yerim onun yanaklarınıııı aman iyi olsun da kısa sürede toparlar inş. atlas da iki gündür çok ağlıyordu durdurabilene aşk olsun ikinci dişi de patladı ya ondandı herhalde zaten onun yüzünden ayağıma kaynar çaydanlık devrildi( ama çok şükür iyiyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?