2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

1 ayda sürekli salata yiyosun yanınada evde ne piştiyse 2 kaşık yiyorsun nefsini köreltmek için

bünye meselesi bizde diyet yaparak inceleceğiz napalım

zayıflayacağından eminsin ne güzel diyet falan nasıl olursa olsun,azminden dolayı tebrik ediyorum tatlım benim kendimden zerre ümidim yok

Canım tracy ağlatmıyor ki, bebeği sakinleştiriyor ama işte dediğin gibi bazı bebekleri,bizde ilk gün işe yaramadı. Ama yılmak yokk yola yarın devam . Demekki kızıma uygun ortamı tam ayarlayamamışım diyorum:)

geçmiş olsun ...
ne güzel işte bende herkese gitsin istemiyorum alıyolar gıkı çıkmıyo ama pas vermiyo bakıyo öyle suratlarına aslında ben babaannesi ve halasına gitsin istemiyorum

kızlar bu arada atlas yüz üstünden sırt üstü dönmeye terfi etti ama şöyle de bi sorun var dönerken kendini biraz sert bırakıyo kafa daan diye düşüyo sonra şaşırıp ağlıyo
ayy yavrum ya kıyamam bizimki geri dönerken önce kafayı koyuyo sonra gövdeyi atıyo geri ama parkeye düşerse orda kalıyo hiç kıpırdamıyo oda farkında orası şert

benim oğlan bugün gündüz uykularını kendi uyudu ama ben yöntem falan denemedim her zamanki gibi kucakta uyumayınca beşiğe yatırdım isterse uyur die oda parmağını emerek uyudu hatta ikindi uykusunda hafif bağrındı yanına gittim suratıma baktı sustu ve kıçını döndü bana ama akşamları öyle olmuyo malesef sadece gündüz zaten bi günü diğerini tutmuyo bende nabza göre şerbet veriyorum o nasıl isterse öyle
zayıflama çayı ayhan ercanın anlattığı çaymı bende aldım tarifini ama emzirenler içmesin dediği için içemiyorum haberiniz olsun :)

maşallah fıstığa ne güzelde görünüyo

valla zayıflama diyince aynen böyle oldum cnm emzzirmiyomusun ne kadar zmnda 2 kilo verdinn??

yan tesiri felen olmasında.ben öyle şeylerden korkarım .
ben 6. aydan sonra salata dietine başlayacam 1 ayda 20 kilo

ay ya düğün var ve ben bir türlü zayıflayamadım hoş bi çaba sarfetmedim emzirirken hani zayıflanıyordu kandırıldımmı (((

ay cnm geçmiş olsun yanık kötüdür iyiki atlasın üzerine dökülmemiş allah korumuş

kızım seçici biraz herkese gitmiyor aslında çok sıcakkanlıdır fakat sevmediğine gitmiyor

evt ama o bişey yemiyenler için geçerli heralde ben emzirenlerin 1500-2000 kalori günlük ihtiyacı var die okumuştum aynen öyle sanırım çikolata tatlı yiyemeyen ben şimdi hiç banamısın demiyo bide bana 6 aydan sonra başlanıyo kilo vermeye dediler bakak görek

oğlumun kuş uykusu sonrası benimde uykum tamamen kaçtı baktım onunda uyuyası yok tamam annecim dedim koydum oyun halısının üstüne :) gerçi annem kızdı bu saatte naptın çocuğun düzeni bozulcak diye (duyanda düzenimiz var sanır:) neyse şimdi anane pışpışlıyıp sallıyor.Bende şööyle bi baktım arkadaşlar kilo olayını kafaya çok takmışınız sağlık olsun verilir ama önemli olan doğru bir şekilde verme bi kere ayda 20 kg katiyeen çok sağlıksız bu aralar bende diyet yapmaya konsantreyim ama haftada yarım kg en fazla 1 kg olarak planladım hoş evdeki hesap çarşıya uymuyor keşke planladığım gibi ayda 3-4 kilo olsa ama o bile zor fakat bizlerin önceliği şuan kuzularımız halden düşersek kim bakar onlara:18: heleki benim gibi gurbetteyseniz.Neyse ben bu aralar burda bi form var isim veriliyor mu bilemedim ama karatay diyetiyle alakalı oraya takılıyorum arkadaşlar ordada çok destekçiler bi bakın isterseniz :) motive eder

Gunaydiiiiiiinnnnnnn.herkes uyuyomu.Berkay bey 7 de firladi yine yataktan.ama simdi ayagimda sallayip cepten size bakayim dedim.benimde vermem gereken 10 kg var.azcik dimi.basenlerde birikmis durumda bayram donusu

Kuzum öncelikle resimlerin süper çok güzelsinmaşallah Bide bu 9 hayat çayını bende okudum ama emzirenler içmesin diyordu sen emziriyor musun?

yan tesiri felen olmasında.ben öyle şeylerden korkarım .
ben 6. aydan sonra salata dietine başlayacam 1 ayda 20 kilo
20 kilo bi ayda çok sağlıksız değil mi kuzum,ben diyetisyene giderken kadın hafta 1 kilo vermek bünye için en ideali diyordu yani ayda 4-5 kilo sağlıklı olan dedi ,20 kilo çok demi ya

Uyyyyy ben seni yerim o bakışları yerimm yaa,Miray yakında değilsin ki gelip mıncırayım şu kızıı

kız sen zaten zayıfsın numarö yapma resimlerini gördüm

He o öyle takılıyo işte ben onun doğuma 1 hafta kalan resmini gördüm ben şimdiki halimden zayıf bide o bebek doğdu o kadar su fln gitti şişlik indi incecik klamıştır ,zati beni görse kilo fln derdi olmadığını anlayacak

hatunlaaaarrr günaydınlaaarrr

sizlere güzel haberlerim var
gönlüme göre bi doktor buldum çokçok çok mutluyum

hatırlayanlarınız olacaktır ömer her emmenin sonunda kusuyo
ve aile hekimim doktorum ve ebeler dahil herkes bana
abartma her çocuk kusar rahat ol böyle çocuk büyütülmez reflüden kusuyordur takma diyorlardı
ve adımı pimpirikliye çıkartmışlardı
halt etmiş onlar ne varsa ana yüreğinde var
anneler hisseder derler ya doğruymuş
bi türlü inanmıyordum reflü olduguna bu daha farklı bi şeydi her neyse

tavsiye üzerine nakiboğlu hastanesinde gülbeyaz hanıma götürdüm
yarım saat filan muayene etti
bir sayfa soru hazırlamıştım
kızmasın vakit yok demesin diye çabuk çabuk soruyordum
ama o tane tane sakin sakin anlatıyordu
aynı soruyu hem ben hem eşim soruyorduk
şöyle di mii hıımmm yani böyle di miii hımm böyle olur diyorsunuz dii miii vs
gık demiyo tekrar tekrar anlatıyo her soruma güzelce cevap veriyo

belki tuhaf gelecek size ama kustugunda fotograf çekmiştim onu gösterdim
diğer doktorum olsa senle işimiz var derdi
bu doktor isee hımmmm mide bi şeyine benziyo dedi (neyiydi unuttum)
yani yadırgamadı beni

ve tahliller yapıldı
gaita tahlilinde amip kistine rastlandı
kusmasının huzursuzlugunun sebebi buymuş kuzumun
annesi totosunu yesin onun

niye seviniyorsun diyebilirsiniz
derdini öğrendim neyi var açıklıga kavuştu
10 günlük bi ilaç tedavisi verdi
kusma geçse bile devam edecem
ve bilin bakalım ne oldu
dün bir bugün iki ama kusmalarımız azaldı binlerce şükür

çok mutluyum arkadaşlar:119:

gelelim diğer sorularıma belki faydası olur paylaşayım

dişleri henüz çıkmaya başlamamış ama sertleşmiş bir anda pörtleyebilirmiş
dij jelii sordum bitkisel bi tane isim verdi çok gerekmedikçe kullanma rahatsız olursa sür rahatlasın dedi

bıngıldağı en başından beri küçüktü bu yüzden devit3 çok sorun olmuştu onu sordum
baktı 0.5 cm lik bir açıklık hala var ver hem baş çevresi gelişimi iyi takibini yap ve vermeye devam et dedi

yeşil sümüksü kakadan bahsedince koku var mı dedi var deyince gaita tahlili istedi
idrar kokuyorsa ve yoğunsa doymuyor olabilirmiş bizde idrarda koku yoktu

ek gıdaya geçişi sordum gelişimi iyi bozmayalım anne sütü ile devam et dedi ve
ek gıda bilgileri içeren bi broşür verdi

hoppala yürüteç tavsiye etmiyoruz
kanguru olabilir dedi

sünneti yaptırın pipi deliği pek büyük değil
hem bu aylarda yapılmasını zaten tavsiye ediyoruz
genel cerrah veya ürologa yaptırın dedi
genel ya da lokal anesteziyi sordum
genel ağır olmaz mı diye
bi terim kulllanarak açıkladı ama hatırlayamayacam kısaca olmazmış

gelişimi iyi ve huzursuz değil o yüzden bu kusmaları ciddiye almalı mıyım dedim
tabii ki durduk yerde niye kussun ille de gelişiminin gerilemesi mi lazım dedi

bronşitten bahsettim ciğerlerini dinledi temiz çıktı şükür

daha önce kullandıgımız tüm ilaçları saydım onlar hakkında bilgi istedim

kusmasının sebebi süt alerjisi olabilir dendiği için süt ürünleri tüketmiyorum
ama hala kusuyo dedim süt ürünleri tüket yoğurt vs ama süt içme
süt ürünleri alerjisi oldugunu sanmıyorum
amipten dolayı kusuyordur dedi

öyle işte kızlar çokçok çok memnun kaldım Allah razı olsun
hacettepe mezunuymuş zaten
bi hacettepe mezunu olarak
işte hacettepe farkı diyorum:109::109::109:

dün hastane çıkışı annemlere gittim ilk defa oğlumu bırakıp alışverişe çıktım
koştur koştur gittim şansım yaver gitti iki saatlik bir sürede çok begenerek birsürü alışveriş yaptım
bayram alışverişi de yaptım
ne zamandır çıkmıyordum kendime bi şey almayalı aylar olmuştu
paraları harcadıkça nası rahatlamam anlatamam
biz kadınları bi incelemeye almaları lazım

ordan gelince iki saat aldıklarımı giydim çıkardım bi onu bi onu tekrar tekrar denedim
nişan yıldönümümüzdü akşama eşim yemeğe götürecekti en çok beğendiğimi giydim
eşim beni görünce harcadıgına değmiş çok güzel olmuşsun ben sönük kaldım dedi

yemeğimizi yedik çayımızı içtik tatlımızı yedik bi iki saatte öyle ayrı kaldım ömerimden
toplamda dört saat
ilk defa bu kadar ayrı kaldık ama hiç sorun olmadı sütümü sağmıştım huzursuz da değildi
paso oyun oynamış laf vermiş kucakta gezdirmişler ağlamamış akıllı yavrum benim

uzun uzun anlattım sizlerle paylaşmak istedim eve gece geç saatte geldik
ömeri uyutmakla uğraştıgım için yazamadım yoksa taa geceden yazacaktım

gözün aydın canım inşallah tamamıyla iyileşir bebeğin

benim kızımın da idrarında ağır bir koku vardı geçtiğimiz ay nadir lökosit çıkmış ve aile hekimimiz şimdi ilaç vermeyelim demişti bezinin markasını değiştirdim koku hala geçmeyince salı günü tekrar götürdük buradaki hastaneye ve enfeksiyon artmış ve yanına kum dökerken görülen kristaller de eklenince hemen soluğu çocuk doktorumuzda aldık orada da idrar kültürü yapılması için örnek verdik haftaya da usg çekilecek böbreklerinden bu arada antibiyotik tedavisine başlanacak inşallah bı yeterli olur iyileşmesi için elifim bu ay 700 g almış 7300 olmuş ve boyu da 67 cm meyve ve yoğurda devam çorbalara da başlayabilirsin dedi doktorumuz dua bekliyoruz sizden teyzoşlar

ngüven canım çok geçmiş olsun
en azından ne oldugunu öğrenmişsiniz
ona göre ilaçlarını kullanırsınız rahata kavuşur kızın
antibiyotikle geçecek merak etme
Allah dert verip derman aratmasın dermansız dert vermesin

Son düzenleme:

ooo, harika bi gün geçirmişsin..maşallah..eşle gezmeler, alışverişler....sefan olsun :)

Nguven cok gecmis olsun elife. İlacla en kisa zamanda duzelir insallah.
Kkelebekk çok geniş olsun tekrardan neden dolayı kustuğunun bulunmasına çok sevindim. Umarım kısa zamanda iyileşir ve bende alisveris yapmak, para harcamak istiyorum :))))) gerçi ben her gun netten alisveris yapıyorum nerdeyse butun kargo elemanlari beni taniyor ama onlar hep alp icin. Elleyip deneyip kendime bir suru bir suru elbiseler almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…