2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Midem bulanıyor kantımda pıt pıt hareketler

Ama hasta olmuşum bea

tühh bir dahaki sefere

Herkese iyi akşamlar,biz evimize gidiyoruz

güle güle hayatımm iyi akşamlar

kıskandım ya sizi bende paylaşmasam olmaz
ama pc de bunu bulabildim

Eki Görüntüle 489872

tatlımm ne güzel olmuş makyajın öyle
ben nefret ederm düğünlerden kendi düğünümde de cok sıkılmıstım nikah dye yırtındım ama dinlemedi kimsee

teşekkürler mervecim bizde nikahı tercih ettik çünkü nikah hem ekonomik hemde curcuna yok salonu dolduracağız diye gerekli gereksiz insan kalabalığı da olmuyo nikah iyi iyi

merhaba anneler uzun zamandır yoktum takip edemedim sizi buluşma resimlerinizi gördüm bende olmak isterdim birdahakini kabul ederseniz bende katılmak isterim bişey sorucam tecrübelerinize ihtiyacım var kızım dört buçuk aylık oldu kucağımdayken yabancı biri almak isterse hemen boynuma atılıyor gitmiyor kimseye ama babasına gidiyor biyandan seviniyorum her isteyen kucağına alamıyor ama korkuyorum da insanlara karşı yabani olsun istemiyorum sizin bebeklerinizde de var mı böyle durum

yavruşun dua etmiştir canım.Allahımda onu kırmamıştır minicik yüreğini

kesin yoksa kim bakacak yavruma kim ayağında sallayacaktı üüühhüüü
annem var ama olay olunca ben bu çocuğa nasıl bakardım diyo (sanki çocuk beni emiyo da) ben çalışınca nasıl bakacan diyorum da burun kıvırıyo galiba bu gidişle işe dönemeyeceğim

yoncanında maşallahı var herkese gidiyor

pek dışarı çıkmıyosan kızınla birlikte belki ondan olabilir

kızlar bu arada atlas yüz üstünden sırt üstü dönmeye terfi etti ama şöyle de bi sorun var dönerken kendini biraz sert bırakıyo kafa daan diye düşüyo sonra şaşırıp ağlıyo

bi de kızlar mama sndalyesi almak isteyipte karar veremeyenler arasındaysanız Graco contempo yu şiddetle tavsiye ederim ben çokkk memnunum

Son düzenleme:
Alp i uyusun die yatağına koydum. 30 dk dur çığlık çığlığa nevresim yakınındaki ayılarla konuşuyor. Yatağın altini üstüne getiriyor derken aniden uyumaya karar verdi.

pınar resmin çok hoş olmuş..bu arada senin madalyalara hasta oldum söylemeyi unuttum süpersin..hiç aklıma gelmezdi senin dövüşcü olduun..ne cevherler varmış meğer sende..
çitlenbik Kızın çok tatlı maşallah

sağolunnn geçer inşallah yaa. evet cok zor iyice huysuzlaştı birde...

bi de kızlar mama sndalyesi almak isteyipte karar veremeyenler arasındaysanız Graco contempo yu şiddetle tavsiye ederim ben çokkk memnunum
kaça aldın canım

teşekkürler berna utandırma benii

ya yok böyle birşey ya. arkadaşım geldi benden 25 gün sonra doğum yapmıştı şuan hamile kaldıgı kilodan 7 kilo eksik bir güzelleşmiş doğum yaramış. wayy anasını ne olcak benim bu halim.. dana gibiyim .. offf psikolojimi bozdu bir daha görüşmesem miki
hayatımda kıskandıgım tek insan tipi yiyip yiyip kilo alamayanlar :!(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…