- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.061
Midem bulanıyor kantımda pıt pıt hareketler
Ama hasta olmuşum bea
Herkese iyi akşamlar,biz evimize gidiyoruz
Ay cnm çok geçmiş olsun ciddi bişey yok dimi
tecrübeli anne olrak biz neleri almalıyız peki bi liste yaptım ben heralde bütün kıyafetlerini alıcam :)
yok canım ama hayretler içerisindeyim o kaynar su döküldü de nasıl iyi olabildim diye şaşıyorum
tühh bir dahaki sefere
güle güle hayatımm iyi akşamlar
tatlımm ne güzel olmuş makyajın öyle
ben nefret ederm düğünlerden kendi düğünümde de cok sıkılmıstımnikah dye yırtındım ama dinlemedi kimsee
yavruşun dua etmiştir canım.Allahımda onu kırmamıştır minicik yüreğini
merhaba anneler uzun zamandır yoktum takip edemedim sizi buluşma resimlerinizi gördüm bende olmak isterdim birdahakini kabul ederseniz bende katılmak isterim bişey sorucam tecrübelerinize ihtiyacım var kızım dört buçuk aylık oldukucağımdayken yabancı biri almak isterse hemen boynuma atılıyor gitmiyor kimseye ama babasına gidiyor biyandan seviniyorum her isteyen kucağına alamıyor ama korkuyorum da insanlara karşı yabani olsun istemiyorum sizin bebeklerinizde de var mı böyle durum
yoncanında maşallahı var herkese gidiyor
pek dışarı çıkmıyosan kızınla birlikte belki ondan olabilir
kızlar bu arada atlas yüz üstünden sırt üstü dönmeye terfi etti ama şöyle de bi sorun var dönerken kendini biraz sert bırakıyo kafa daan diye düşüyo sonra şaşırıp ağlıyo
bi de kızlar mama sndalyesi almak isteyipte karar veremeyenler arasındaysanız Graco contempo yu şiddetle tavsiye ederim ben çokkk memnunum
ahh canım bebeğine de sana da geçmişler olsun inş. kısa zamanda atlatırsınız sen hasta o hasta çok zordur
elemcim armine üzüldüm yine çok az kilo almış benim nacizane düşüncem ek gıda olayına çok da tereddüt etme kilo alımı az olan bi bebek için 5.ayda ek gıda geçişi erken değil ...ben 4. ay geçtim direk ek besine çünkü atlas da ne biberonla besleniyo nede beni emiyo böyle oluncası kilo alımı da çok az oldu bu durumda başka çarem yoktu ve hiç bir alerjik durum yaşamadık çok şükür
sallanan bebek sersemleşirmiş senin kaynanan gibi sallanırsa tabi ama hafif hafif sallanırsa sorun olmaz beşiklerindede zaman zaman öyle sallıyoruz zaten bu arada bizim sıpa öğlen uykusu için uğraştı kucağımda biraz meme biraz gezdik uyku var ama uyumadı bende beşiğe yatırdım hiç ağğlamadı parmağını emerek biraz geçte olsa uykuya daldı bazen böyle güzellikler yapıyo sıpam :)
tecrübeli anne olrak biz neleri almalıyız peki bi liste yaptım ben heralde bütün kıyafetlerini alıcam :)
sana ve bebeğine çok geçmiş olsun inş. çabucak iyileşirsiniz
kaça aldın canımbi de kızlar mama sndalyesi almak isteyipte karar veremeyenler arasındaysanız Graco contempo yu şiddetle tavsiye ederim ben çokkk memnunum
pınar resmin çok hoş olmuş..bu arada senin madalyalara hasta oldum söylemeyi unuttum süpersin..hiç aklıma gelmezdi senin dövüşcü olduun..ne cevherler varmış meğer sende..
çitlenbik Kızın çok tatlı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?