2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ya, geçmişi okuyamıyorum ben, evde internet yok..işte iki arda bi derede bakıyorum...not alamadım geçenlerde...şu uyku meselesi bende de berbat..tavsiye ettiğin bi kitap vardıya,neydi adı yazarmısın özelime..bi de nerden alabilirim

Tarıkım emekleme çalışmaları yapıyo kızlar :) çabalıcam diye ter içinde kalıyo saf :) elleriyle ayaklarının üstünde kedi gibi durup öne arkaya yaylanıyo habire..henüz gitmeyi başaramıyo tabi ama uğraşıyo..hafif zıplar gibi yaparak biraz ilerliyo ama tam istediği sonucu alamayınca sinirlenip bağırmaya başlıyo..erkek işte, nolucak, bişeyi beceremedilermi şiddete başvururlar hemen...

zamane çocukları kız erkek farketmiyor canım benimki de beceremeyince o kadar sinirleniyor ki çok tatlı oluyorlar ama...

günaydın kızlarr...
devam sütü ile yoğurt mayalıcam, burda yapan birileri ardı diye hatırlıyorum, tarif verebilir misiniz???

Son düzenleme:
Mıraaaaaaaaaay ben o seker seyıı,lıdyayı ahh bı bana ver naparımm bılıyonmuu..masanın altındanda cıkarmam orda yerım kıcını valla:)

aman cnm bnde aynı senn gbi düşünüyorm..o kdr kıskanıyormki doğum yapıp böyle hala taş gibi dolananları..poffffffff bişi yapmalı

oyyy yavrum...hmn kıstırsaydın bi yerlerini tenhada..çok tatlı duruyo bide bakıyo hem suçlu hem güçlü

neyyyy 20 kilo muuuu???1 ayda miii??tam da istedigim sey.

ya arkadaşlar 1 ayda 20 kilo olurmu kafayımı yediniz uzmanlar sağlıklı bi şekilde verilen kilo ayda en fazla 2-3 kilo diyolar..gerisi mezara götürür adamı be ztn bz ayda 20 kilo verrsek çöp gibi kalırız o 20 kilo bnce 200 kilo olanlar içindir :44:

kim west den bahsediyorsun galiba, yazar Kim West , tek kitabı var zaten, ince bir kitap şıp diye okuyup başlayabilirsin

bahar kk da bunu buldum
kızlar ben bebelac 1 numara süt ile mayaladım..
3 defa yaptım tuttu..
sizde deneyin inşallah tutar..
90 ml devam sütünü kaynara yakın sütle hazırlıyorum..hatta neredeyse kaynar suyla..
normalde 90 ml ye 3 ölçek devam sütü konuluyor ama ben yaklaşık 6 ölçek koyuyorum..
1.püf noktası bu..
daha yoğun olunca iyi tutuyor..
biberonda hazırladığım bu sütü ağzı kapaklı küçük cam puding kasesine boşaltıyorum..
bu sütten küçük bir fincana 4 yemek kaşığı kadar alıp,yaklaşık 1,5 çay kaşığı yoğurdu fincanda karıştırıp birbirine alıştırıyorum ve esas kapaklı kasemize döküp hafifçe karıştırıp iyice sarıyorum..
2-3 kat örgü bebek battaniyesiyle sarıyorum..
önce battaniyeyi mayalayacağım yere seriyorum..üzerine pudig kasemi koyup tüm işlemleri orada yapıyorum..
yani kabı yerinden hiç kıpırdatmıyorum..
diğer püf noktası da süt baya sıcak oluyor benim yoğurdunu katmadan önce..
yani parmağımı sokunca yakıyor.
biraz daha ılığıyla yapmıştım tutmadı..
1 defada 2 kapaklı kaseye yaptım..
kapağı açılmadığı sürece vitaminini koruyormuş sanırım..
6 saat kadar bekletiyorum.
daha sonra sarsmadan buzdolabına koyuyorum..
orada da 2 saat kadar dinleniyor..
inşallah sizlerinde tutar ve bebekleriniz afiyetle yer..
büyük ihtimal tutar..
çünkü ben daha önce hiiç yoğurt mayalamamıştım..
ve kendim deneye deneye 2.de tutturdum..

Kelebekk sorunun bulunduna çok sevindim..geçmiş olsun ilaç tedavisinin ardından hmn iyileşir inşallah ömer..
Nguven snada geçmiş olsun cnm..Allah acil şifalar versin

Gülnihal dün gece horladı resmen yavrum sümükler dolmuş burnuna akşam eczaneden serum fizyolojik alayım inş.beceririm ,onu sıkıp sonra burun aspiratörüyle mi çekiyoruz kızlar hiç yapmadım

Gülnihal dün gece horladı resmen yavrum sümükler dolmuş burnuna akşam eczaneden serum fizyolojik alayım inş.beceririm ,onu sıkıp sonra burun aspiratörüyle mi çekiyoruz kızlar hiç yapmadım

sokuyon ucunu burnuna içine çekiyon işte kuzum çok basit..önce damlat serumu yumuşasın sonra çek..Selçuk artık nefret ediyo çığlık çığlığa ağlıyo..anlamadm neden

ooo, harika bi gün geçirmişsin..maşallah..eşle gezmeler, alışverişler....sefan olsun :)

evet canım çok iyi geldi kendimi çok enerjik hissediom :124::124:

çok sağol cnm inş iyileşir kuzum. bu arada ben de ömer için netten alışveriş yapmak istiom ama kredi kartım yok kapıda ödeme olması lazım
ama kendime denemeden hiçbi şey almam güvenemem

salihacım uyku için yapılan dualar işe yaramadı mı:26:

Kelebekk sorunun bulunduna çok sevindim..geçmiş olsun ilaç tedavisinin ardından hmn iyileşir inşallah ömer..
Nguven snada geçmiş olsun cnm..Allah acil şifalar versin
iniş bernacım Allah razı olsun

bu arada kilolardan bahsedilmiş hamilelikte 15 kilo aldım 2. haftasında 14 kilo gitmişti
ooo süpper dedim sütüm kesildi yemiosun ondan dediler su içmenin yeterli olacagını bilmeme ragmen
hominigırtlak yedim yedim ve sonuç +5
ama sütüm de geldi kızlar varsın sütüm olsun kiloya razıyım

sokuyon ucunu burnuna içine çekiyon işte kuzum çok basit..önce damlat serumu yumuşasın sonra çek..Selçuk artık nefret ediyo çığlık çığlığa ağlıyo..anlamadm neden

İçime mi çekeyim:26: nası ya kuzum kusura bakma sadece adını biliyorum nasıl yapılır bilmiyorum ki nasıl içime çekcem :44:

selam kızlar uzun bir tatilden sonra burdayım..tatilde çook sey değişti, gecen ay dönmeye basladı derken uyanmalar arttı birde dogumgünümde bir baktımki dişler gelmiş.. dolayısıyla uykusuz her gece yorgun ölesiyee sarkısına basladık:)

gece bazen 30 dk da bir uyanıyor, 3 saatte bir emziriyorum yoksa uykuya gecemiyor. aklında önerisi olan varmı? basa cıkamıyorum su uykusuzlukla
nerdeee 11 saat uyurmus bu yasta bebek ohooo

İçime mi çekeyim:26: nası ya kuzum kusura bakma sadece adını biliyorum nasıl yapılır bilmiyorum ki nasıl içime çekcem :44:

sümükleri yut Aysel içinde hisset yavrunun sümüklerini..nolmuş yani çok mu Gülnihal için

şaka şaka ya onun ucu var filtresi fln var sen içine çekiyon sümükler filtreye takılıyo

bu cnm otri bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…