- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.121
zamane çocukları kız erkek farketmiyor canım benimki de beceremeyince o kadar sinirleniyor ki çok tatlı oluyorlar ama...Tarıkım emekleme çalışmaları yapıyo kızlar :) çabalıcam diye ter içinde kalıyo saf :) elleriyle ayaklarının üstünde kedi gibi durup öne arkaya yaylanıyo habire..henüz gitmeyi başaramıyo tabi ama uğraşıyo..hafif zıplar gibi yaparak biraz ilerliyo ama tam istediği sonucu alamayınca sinirlenip bağırmaya başlıyo..erkek işte, nolucak, bişeyi beceremedilermi şiddete başvururlar hemen...
zamane çocukları kız erkek farketmiyor canım benimki de beceremeyince o kadar sinirleniyor ki çok tatlı oluyorlar ama...
ya yok böyle birşey ya. arkadaşım geldi benden 25 gün sonra doğum yapmıştı şuan hamile kaldıgı kilodan 7 kilo eksik bir güzelleşmiş doğum yaramış. wayy anasını ne olcak benim bu halim.. dana gibiyim .. offf psikolojimi bozdu bir daha görüşmesem miki
hayatımda kıskandıgım tek insan tipi yiyip yiyip kilo alamayanlar :!(
9 hayat cayı var duydn mu bilmem onu içiyorum 2 kilom gitti bile. ama bende ki sorun göbeğimde çok çatlakoldugu için sıkıdeğil ve kilo verdikçe sarkacak sanırım.
Minik kelebeğim ben salata yaparken yorganın üstünden dönüp, memesini fırlatıp, sürünerek nereye girmiş bakın, yakında emeklerse hiç şaşırmayacağım valla, şok oldum görünce, geri geri sürünüyor artık Lidyam teyzeleri...
Eki Görüntüle 489993
ay ya düğün var ve ben bir türlü zayıflayamadım hoş bi çaba sarfetmedim emzirirken hani zayıflanıyordu kandırıldımmı(((
neyyyy 20 kilo muuuu???1 ayda miii??tam da istedigim sey.
Canım ya, geçmişi okuyamıyorum ben, evde internet yok..işte iki arda bi derede bakıyorum...not alamadım geçenlerde...şu uyku meselesi bende de berbat..tavsiye ettiğin bi kitap vardıya,neydi adı yazarmısın özelime..bi de nerden alabilirim
Gülnihal dün gece horladı resmen yavrum sümükler dolmuş burnuna akşam eczaneden serum fizyolojik alayım inş.beceririm ,onu sıkıp sonra burun aspiratörüyle mi çekiyoruz kızlar hiç yapmadım
ooo, harika bi gün geçirmişsin..maşallah..eşle gezmeler, alışverişler....sefan olsun :)
Nguven cok gecmis olsun elife. İlacla en kisa zamanda duzelir insallah.
Kkelebekk çok geniş olsun tekrardan neden dolayı kustuğunun bulunmasına çok sevindim. Umarım kısa zamanda iyileşir ve bende alisveris yapmak, para harcamak istiyorum :))))) gerçi ben her gun netten alisveris yapıyorum nerdeyse butun kargo elemanlari beni taniyor ama onlar hep alp icin. Elleyip deneyip kendime bir suru bir suru elbiseler almak istiyorum.
Canım ya, geçmişi okuyamıyorum ben, evde internet yok..işte iki arda bi derede bakıyorum...not alamadım geçenlerde...şu uyku meselesi bende de berbat..tavsiye ettiğin bi kitap vardıya,neydi adı yazarmısın özelime..bi de nerden alabilirim
iniş bernacım Allah razı olsunKelebekk sorunun bulunduna çok sevindim..geçmiş olsun ilaç tedavisinin ardından hmn iyileşir inşallah ömer..
Nguven snada geçmiş olsun cnm..Allah acil şifalar versin
sokuyon ucunu burnuna içine çekiyon işte kuzum çok basit..önce damlat serumu yumuşasın sonra çek..Selçuk artık nefret ediyo çığlık çığlığa ağlıyo..anlamadm neden
İçime mi çekeyim:26: nası ya kuzum kusura bakma sadece adını biliyorum nasıl yapılır bilmiyorum ki nasıl içime çekcem :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?