- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.141
salihacım uyku için yapılan dualar işe yaramadı mı:26:
Aslında yarıyoduda son günlerde dua bile aklıma gelmeden baygın düşüyorum yorgunluktan..eşim uyutmaya çalışıyo...ben eğitimle birlikte duama da başlayım yeniden.iyi hatırlattın canım...
Bu arada kilolardan bahsedilmiş hamilelikte 15 kilo aldım 2. Haftasında 14 kilo gitmişti
ooo süpper dedim sütüm kesildi yemiosun ondan dediler su içmenin yeterli olacagını bilmeme ragmen
hominigırtlak yedim yedim ve sonuç +5
ama sütüm de geldi kızlar varsın sütüm olsun kiloya razıyım
sümükleri yut aysel içinde hisset yavrunun sümüklerini..nolmuş yani çok mu gülnihal için
şaka şaka ya onun ucu var filtresi fln var sen içine çekiyon sümükler filtreye takılıyo
Eki Görüntüle 490289
bu cnm otri bebe
Eki Görüntüle 490301
oğlum çok yoğun çalışmaya başladı bu aralar teyzeleri:))))
hmm..sütün biraz yemeyle de ilgisi var demekki...
:) ayselin sorusuna çok gülmüştüm, senin de cevaba...karagözle hacivat gibi olmuşsunuz .)
amanın çalışkan bi böcük gördüm burda.....iş hayatına erken atılmış kuzu
Biraz erken başladı ne yapsın yavrucum annesiyle işe geliyo hergün bi tarafından başlıyım artık dedi:)))
Biraz erken başladı ne yapsın yavrucum annesiyle işe geliyo hergün bi tarafından başlıyım artık dedi:)))
buarada dün tarık ın kafasındaki konakları temizleyim diye zeytinyağı sürdüm.bi saat sonra ince tarakla temizlerken bi baktım konak gidiyo ama saçlarda gidiyo..tutam tutam geliyo resmen o konakla birlikte..bu aylarda saçları dökülüp kalıcı saçlar çıkıyomuşya zaten..baktım devam edersem kafa kabak gibi kalacak..yarıda bıraktım mecbur..maraşa gidicez yarın, eşimin memleketine..torunlarını ilk kez görecekler..keltoş yapsam eşim mahsus yaptım sanardı heralde...napalım artık, bayram dönüşü halledicem..bu seferde gelin bakamamış, kafası böyle demezler inşallah... :)
hatunlaaaarrr günaydınlaaarrr
sizlere güzel haberlerim var
gönlüme göre bi doktor buldumçokçok çok mutluyum
hatırlayanlarınız olacaktır ömer her emmenin sonunda kusuyo
ve aile hekimim doktorum ve ebeler dahil herkes bana
abartma her çocuk kusar rahat ol böyle çocuk büyütülmez reflüden kusuyordur takma diyorlardı
ve adımı pimpirikliye çıkartmışlardı
halt etmiş onlar ne varsa ana yüreğinde var
anneler hisseder derler ya doğruymuş
bi türlü inanmıyordum reflü olduguna bu daha farklı bi şeydi her neyse
tavsiye üzerine nakiboğlu hastanesinde gülbeyaz hanıma götürdüm
yarım saat filan muayene etti
bir sayfa soru hazırlamıştım
kızmasın vakit yok demesin diye çabuk çabuk soruyordum
ama o tane tane sakin sakin anlatıyordu
aynı soruyu hem ben hem eşim soruyorduk
şöyle di mii hıımmm yani böyle di miii hımm böyle olur diyorsunuz dii miii vs
gık demiyo tekrar tekrar anlatıyo her soruma güzelce cevap veriyo
belki tuhaf gelecek size ama kustugunda fotograf çekmiştim onu gösterdim
diğer doktorum olsa senle işimiz var derdi
bu doktor isee hımmmm mide bi şeyine benziyo dedi (neyiydi unuttum)
yani yadırgamadı beni
ve tahliller yapıldı
gaita tahlilinde amip kistine rastlandı
kusmasının huzursuzlugunun sebebi buymuş kuzumun
annesi totosunu yesin onun
niye seviniyorsun diyebilirsiniz
derdini öğrendim neyi var açıklıga kavuştu
10 günlük bi ilaç tedavisi verdi
kusma geçse bile devam edecem
ve bilin bakalım ne oldu
dün bir bugün iki ama kusmalarımız azaldıbinlerce şükür
çok mutluyum arkadaşlar:119:
dün hastane çıkışı annemlere gittim ilk defa oğlumu bırakıp alışverişe çıktım
koştur koştur gittim şansım yaver gitti iki saatlik bir sürede çok begenerek birsürü alışveriş yaptım
bayram alışverişi de yaptım
ne zamandır çıkmıyordum kendime bi şey almayalı aylar olmuştu
paraları harcadıkça nası rahatlamam anlatamam
biz kadınları bi incelemeye almaları lazım
ordan gelince iki saat aldıklarımı giydim çıkardım bi onu bi onu tekrar tekrar denedim
nişan yıldönümümüzdü akşama eşim yemeğe götürecekti en çok beğendiğimi giydim
eşim beni görünce harcadıgına değmiş çok güzel olmuşsun ben sönük kaldım dedi
yemeğimizi yedik çayımızı içtik tatlımızı yedik bi iki saatte öyle ayrı kaldım ömerimden
toplamda dört saat
ilk defa bu kadar ayrı kaldık ama hiç sorun olmadı sütümü sağmıştım huzursuz da değildi
paso oyun oynamış laf vermiş kucakta gezdirmişler ağlamamış akıllı yavrum benim
uzun uzun anlattım sizlerle paylaşmak istedim eve gece geç saatte geldik
ömeri uyutmakla uğraştıgım için yazamadım yoksa taa geceden yazacaktım
aaa bnm eşimde maraşlııı.elbistan..saçlar gelir kel kalmaz mrk etme..bn yaptm kalmadı
özge heralde sizin iş yeriniz dimi nasıl hergün götürüyosun
canım çok çok sevindim diğer doktor en başından istemeliydi gaita tahlilini neyseki şimdi derdini buldu kuzunun antibiyotikle hemen atlatır inşallah anne sezilerine her zaman güvenmek lazım gönlüne göre bi doktor bulduğun içinde ayrıca sevindim için rahat edince demek kendini alşıverişe vurdun :) ohh ne güzel eşinle güzel vakit geçirmişsin ömerde annesiyle babaasına izin vermiş ağlamayarak. Hftada 1 gün bırakacak birrileri varsa anne ve babanın yalnız kalması lazım bence enerji depoluyo özellikle anneye çok iyi geliyo
nihayet 1 hafta gecikmeyle regl oldum üstelik dün akşam avmde farkettim pantolonumada bulaşmış allahtan boldu da görünmedi şüphelerin ortadan kalkmasına çok sevindim çokkk ama bugün hem regl ağrısı hemde boğaz ağrısıyle uğraşıyorumilaç kullanmadan nasıl geçiricem yaa var mı bi öneriniz
benim eşimde elbistanlı :) elbistana gidiyoruz zaten bayramda...burda bi görüşemedik, oralarda görüşürüz biara belki :) kel kalmayacağını biliyorum da tam kayınvaldemler görecekken kelleştirmeyim dedim, mahsus yapar gibi..dönüşte yapıcam artık
nihayet 1 hafta gecikmeyle regl oldum üstelik dün akşam avmde farkettim pantolonumada bulaşmış allahtan boldu da görünmedi şüphelerin ortadan kalkmasına çok sevindim çokkk ama bugün hem regl ağrısı hemde boğaz ağrısıyle uğraşıyorumilaç kullanmadan nasıl geçiricem yaa var mı bi öneriniz
buarada dün tarık ın kafasındaki konakları temizleyim diye zeytinyağı sürdüm.bi saat sonra ince tarakla temizlerken bi baktım konak gidiyo ama saçlarda gidiyo..tutam tutam geliyo resmen o konakla birlikte..bu aylarda saçları dökülüp kalıcı saçlar çıkıyomuşya zaten..baktım devam edersem kafa kabak gibi kalacak..yarıda bıraktım mecbur..maraşa gidicez yarın, eşimin memleketine..torunlarını ilk kez görecekler..keltoş yapsam eşim mahsus yaptım sanardı heralde...napalım artık, bayram dönüşü halledicem..bu seferde gelin bakamamış, kafası böyle demezler inşallah... :)
canıım zeytinyağının içine sirke koy taramana bile gerek kalmıyo kendi atıyo konakları hafif tara banyodada lifle kafasını tertemiz... bende 2 gün önce temizledim kaynanam görüpte bakamamış demesin die :))))
bunlar tanış çıkmasın..elbistan büyük bi yer değil sonuçta..valla bn anlamıyorm ama eşim celaliyiz fln diye dalga geçp duruyo..biz daha hiç gtmedk maraşa..eşimde ilkokulda gelmiş o zmndan beri gitmemiş sanırım..ama herkes orda çağırıp duruyolar..bi nasip olmadı gitmek..içmeler varmış orayı övüp duruyolar..akdemir bizim soyadımız eşine sor belki biliyodur orda akdemirleri..
canıım zeytinyağının içine sirke koy taramana bile gerek kalmıyo kendi atıyo konakları hafif tara banyodada lifle kafasını tertemiz... bende 2 gün önce temizledim kaynanam görüpte bakamamış demesin die :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?