2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hmm..sütün biraz yemeyle de ilgisi var demekki...

:) ayselin sorusuna çok gülmüştüm, senin de cevaba...karagözle hacivat gibi olmuşsunuz .)

Eki Görüntüle 490301
oğlum çok yoğun çalışmaya başladı bu aralar teyzeleri:))))

amanın çalışkan bi böcük gördüm burda.....iş hayatına erken atılmış kuzu

Biraz erken başladı ne yapsın yavrucum annesiyle işe geliyo hergün bi tarafından başlıyım artık dedi:)))

buarada dün tarık ın kafasındaki konakları temizleyim diye zeytinyağı sürdüm.bi saat sonra ince tarakla temizlerken bi baktım konak gidiyo ama saçlarda gidiyo..tutam tutam geliyo resmen o konakla birlikte..bu aylarda saçları dökülüp kalıcı saçlar çıkıyomuşya zaten..baktım devam edersem kafa kabak gibi kalacak..yarıda bıraktım mecbur..maraşa gidicez yarın, eşimin memleketine..torunlarını ilk kez görecekler..keltoş yapsam eşim mahsus yaptım sanardı heralde...napalım artık, bayram dönüşü halledicem..bu seferde gelin bakamamış, kafası böyle demezler inşallah... :)

aaa bnm eşimde maraşlııı.elbistan..saçlar gelir kel kalmaz mrk etme..bn yaptm kalmadı

canım çok çok sevindim diğer doktor en başından istemeliydi gaita tahlilini neyseki şimdi derdini buldu kuzunun antibiyotikle hemen atlatır inşallah anne sezilerine her zaman güvenmek lazım gönlüne göre bi doktor bulduğun içinde ayrıca sevindim için rahat edince demek kendini alşıverişe vurdun :) ohh ne güzel eşinle güzel vakit geçirmişsin ömerde annesiyle babaasına izin vermiş ağlamayarak. Hftada 1 gün bırakacak birrileri varsa anne ve babanın yalnız kalması lazım bence enerji depoluyo özellikle anneye çok iyi geliyo

aaa bnm eşimde maraşlııı.elbistan..saçlar gelir kel kalmaz mrk etme..bn yaptm kalmadı

benim eşimde elbistanlı :) elbistana gidiyoruz zaten bayramda...burda bi görüşemedik, oralarda görüşürüz biara belki :) kel kalmayacağını biliyorum da tam kayınvaldemler görecekken kelleştirmeyim dedim, mahsus yapar gibi..dönüşte yapıcam artık

özge heralde sizin iş yeriniz dimi nasıl hergün götürüyosun

Kendi iş yerim değil canım ama Allah razı olsun çok iyi patronum var okullar açılana kadar bu şekilde gelcek ama eşim öğretmen olduğu için o da burda yani işimi aksatmıyorum.Dinlenme odasını Uras'ın odası yaptık orda duruyo:) Okullar açılıncada öğleden sonra gelicem işe inş.

nihayet 1 hafta gecikmeyle regl oldum üstelik dün akşam avmde farkettim pantolonumada bulaşmış allahtan boldu da görünmedi şüphelerin ortadan kalkmasına çok sevindim çokkk ama bugün hem regl ağrısı hemde boğaz ağrısıyle uğraşıyorumilaç kullanmadan nasıl geçiricem yaa var mı bi öneriniz

hem de nasıl iyi geldi anlatamam aklım ondaydı ama içim rahattı
eski günleri gibi olsa yine bırakamazdım ben baş edemiyordum ki başkası baş etse
akıllı kuzum üzmedi bi dahaki sefere yüzümüz olacak

şüphelerin bitmesine sevindim aklıma direkt papatya çayı geldi ama faydası olur mu bilmem geçmiş olsn

bunlar tanış çıkmasın..elbistan büyük bi yer değil sonuçta..valla bn anlamıyorm ama eşim celaliyiz fln diye dalga geçp duruyo..biz daha hiç gtmedk maraşa..eşimde ilkokulda gelmiş o zmndan beri gitmemiş sanırım..ama herkes orda çağırıp duruyolar..bi nasip olmadı gitmek..içmeler varmış orayı övüp duruyolar..akdemir bizim soyadımız eşine sor belki biliyodur orda akdemirleri..

geçmiş olsun cnm..valla bu durumda tek önerilen ıhlamur ..kaynat kaynat iç..

cnm boğaz ağrısına limonu sık içine biraz tuz ekle gargara yaparak iç çok iii geliyo geçmiş olsun inş. geçer sanada şifa olur. ben hamilkeyken hep böyle atlatırdım

cnm boğaz ağrısına limonu sık içine biraz tuz ekle gargara yaparak iç çok iii geliyo geçmiş olsun inş. geçer sanada şifa olur. ben hamilkeyken hep böyle atlatırdım

canıım zeytinyağının içine sirke koy taramana bile gerek kalmıyo kendi atıyo konakları hafif tara banyodada lifle kafasını tertemiz... bende 2 gün önce temizledim kaynanam görüpte bakamamış demesin die :))))

:) hepimizde aynı kaygı baksana !!!!!!!!! gelin bakamadı dicekler kaygısı :)

HII, O İÇMELERİ BANA DA söyleyip duruyolar da bi götürmediler..soruyum bakıyım, belki de biliyodur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…