- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.161
Kuzum öncelikle resimlerin süper çok güzelsinmaşallahBide bu 9 hayat çayını bende okudum ama emzirenler içmesin diyordu sen emziriyor musun?
20 kilo bi ayda çok sağlıksız değil mi kuzum,ben diyetisyene giderken kadın hafta 1 kilo vermek bünye için en ideali diyordu yani ayda 4-5 kilo sağlıklı olan dedi ,20 kilo çok demi ya
Uyyyyy ben seni yerim o bakışları yerimm yaa,Miray yakında değilsin ki gelip mıncırayım şu kızıı
He o öyle takılıyo işte ben onun doğuma 1 hafta kalan resmini gördüm ben şimdiki halimden zayıfbide o bebek doğdu o kadar su fln gitti şişlik indi incecik klamıştır ,zati beni görse kilo fln derdi olmadığını anlayacak
aman cnm bnde aynı senn gbi düşünüyorm..o kdr kıskanıyormki doğum yapıp böyle hala taş gibi dolananları..poffffffff bişi yapmalı
ya çocuu bu 9 hayat çayı da neymiş..sağlıklı bişimi nasıl oluyo ya bnde hmn gidip aliim
buarada dün tarık ın kafasındaki konakları temizleyim diye zeytinyağı sürdüm.bi saat sonra ince tarakla temizlerken bi baktım konak gidiyo ama saçlarda gidiyo..tutam tutam geliyo resmen o konakla birlikte..bu aylarda saçları dökülüp kalıcı saçlar çıkıyomuşya zaten..baktım devam edersem kafa kabak gibi kalacak..yarıda bıraktım mecbur..maraşa gidicez yarın, eşimin memleketine..torunlarını ilk kez görecekler..keltoş yapsam eşim mahsus yaptım sanardı heralde...napalım artık, bayram dönüşü halledicem..bu seferde gelin bakamamış, kafası böyle demezler inşallah... :)
Kardeşim Gülnihale krem tütü gibi bi elbise almış bende ayakkabılarını aldım bayramlıklarımız tmm.
Bayramlık alışverişinde Gülnihale uzun kollu body alt,üst şekilne takımlar penye hırkalar aldım geçen hava bi bozdu bütün uzun kollular küçülmüş altların beli sıkıyor minnoşum büyümüşhem amcam hem kardeşim elbise alınca evde de bi çok elbisesi olduğu için almadım ihtiyaçları aldım bende ,bayramda cicili bicili resimlerimizi çeker paylaşırız sinizle
Eki Görüntüle 490548
bizimde bayramlığımız:)
evt ama o bişey yemiyenler için geçerli heralde ben emzirenlerin 1500-2000 kalori günlük ihtiyacı var die okumuştum aynen öyle sanırım çikolata tatlı yiyemeyen ben şimdi hiç banamısın demiyo bide bana 6 aydan sonra başlanıyo kilo vermeye dediler bakak görek
Kardeşim Gülnihale krem tütü gibi bi elbise almış bende ayakkabılarını aldım bayramlıklarımız tmm.
Bayramlık alışverişinde Gülnihale uzun kollu body alt,üst şekilne takımlar penye hırkalar aldım geçen hava bi bozdu bütün uzun kollular küçülmüş altların beli sıkıyor minnoşum büyümüşhem amcam hem kardeşim elbise alınca evde de bi çok elbisesi olduğu için almadım ihtiyaçları aldım bende ,bayramda cicili bicili resimlerimizi çeker paylaşırız sinizle
Ay yerim seni de bayramlığını daEki Görüntüle 490548
bizimde bayramlığımız:)
ayy ayy ayy güle güle giysin cicilerini cnm benm..tütüsüne başlattırma şimdi tütüymüş pehh yolarım onun tütüsünü
valla bn bayramlık neyin almadım o kdr çok kıyafet varki hangi birini giydirsem diye her sefernde yarım saat düşünüyorm..o yüzden aralarından birini seçer giydirirm
sabah da yazmıştım tahlilde benim kızımda da görüldü keyfi yerinde haftata usg çekilecekya kızlar yine benim moralim çok bozuldu.ya ben bu doktordan elimi ayağımı hiç çekemicem galiba.oğlumu bugün kontrole götürdüm geçen hafta oluşan ishali için çok şükür atlattık onu.2 gündür de bezinde kristaller görüyodum bikaç tane.internette araştırdığıma göre normalmiş ama ben yinede doktora bi sorum dedim.genç ve ezbere dayalı olan doktor hemen kum döküo dedi daha tahlil yapmadan ben şaşırdım tabi.bi sıkıntısı yok ama dedim.sancısı ani çığlıkları var mı dedi yok keyfi gayet yerinde dedim.ozaman bi idrar tahlili yapalım kum mu döküyor bakalım dedi.şaştım kaldım yaa.evden taşınıcam bu gidişle evimi hastanenin bitişiğine taşıcam haa.bu ne yaa.bebeği kum döken arkadaşlar var mı acaba?moralim acaip bozuldu yaaa
sabah da yazmıştım tahlilde benim kızımda da görüldü keyfi yerinde haftata usg çekilecek
ya kızlar yine benim moralim çok bozuldu.ya ben bu doktordan elimi ayağımı hiç çekemicem galiba.oğlumu bugün kontrole götürdüm geçen hafta oluşan ishali için çok şükür atlattık onu.2 gündür de bezinde kristaller görüyodum bikaç tane.internette araştırdığıma göre normalmiş ama ben yinede doktora bi sorum dedim.genç ve ezbere dayalı olan doktor hemen kum döküo dedi daha tahlil yapmadan ben şaşırdım tabi.bi sıkıntısı yok ama dedim.sancısı ani çığlıkları var mı dedi yok keyfi gayet yerinde dedim.ozaman bi idrar tahlili yapalım kum mu döküyor bakalım dedi.şaştım kaldım yaa.evden taşınıcam bu gidişle evimi hastanenin bitişiğine taşıcam haa.bu ne yaa.bebeği kum döken arkadaşlar var mı acaba?moralim acaip bozuldu yaaa
selam kızlar uzun bir tatilden sonra burdayım..tatilde çook sey değişti, gecen ay dönmeye basladı derken uyanmalar arttı birde dogumgünümde bir baktımki dişler gelmiş.. dolayısıyla uykusuz her gece yorgun ölesiyee sarkısına basladık:)
gece bazen 30 dk da bir uyanıyor, 3 saatte bir emziriyorum yoksa uykuya gecemiyor. aklında önerisi olan varmı? basa cıkamıyorum su uykusuzlukla
nerdeee 11 saat uyurmus bu yasta bebek ohooo
haha aysel 9 bitkili zayıflama çayında senn msgını gördm..yok anam bize göre değilmiş o çay..süt bitince artk
çok güzelmiş inş bende bulabilirim
ya kristal nası ya..bezin jeli olmasın o..oda kristal gibi oluyo ya
B&G store online da bi sürrü daha çeşit var cnm baka bilirsin,Ben B&G de çalışıyorum hep aklımdaydı az önce aldım sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?