2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kardeşim Gülnihale krem tütü gibi bi elbise almış bende ayakkabılarını aldım bayramlıklarımız tmm.
Bayramlık alışverişinde Gülnihale uzun kollu body alt,üst şekilne takımlar penye hırkalar aldım geçen hava bi bozdu bütün uzun kollular küçülmüş altların beli sıkıyor minnoşum büyümüş hem amcam hem kardeşim elbise alınca evde de bi çok elbisesi olduğu için almadım ihtiyaçları aldım bende ,bayramda cicili bicili resimlerimizi çeker paylaşırız sinizle

hayır ben emzirmiyorum cnm ondan içiyorum.
bendeeeee görüşmicemd madıagüzel.kk da diyetlerlealak zaten zayıflarla
aman cnm bnde aynı senn gbi düşünüyorm..o kdr kıskanıyormki doğum yapıp böyle hala taş gibi dolananları..poffffffff bişi yapmalı

9 tane ot cnm karıştırıyorsun ortalı demliyorsun falzakilolular en fazla 5 normal kilolular 3 bardak içse yetermiş. iibişey bence.. kk da diyetlerle alakalı topikte de gördüm. demleiç zayıfla
ya çocuu bu 9 hayat çayı da neymiş..sağlıklı bişimi nasıl oluyo ya bnde hmn gidip aliim

cnm konakları temizlemelisin ama deriine zarar verir ilerlerse yara olur

ayy ayy ayy güle güle giysin cicilerini cnm benm..tütüsüne başlattırma şimdi tütüymüş pehh yolarım onun tütüsünü
valla bn bayramlık neyin almadım o kdr çok kıyafet varki hangi birini giydirsem diye her sefernde yarım saat düşünüyorm..o yüzden aralarından birini seçer giydirirm

bence yine kandıryorlar işin garip tarafı hep aynı kilodayım eşim buda bi başarı bak almamışsında vermemişsinde diyererek gülüyor

güle güle giysin cnm ayakkabı demişsin bende alacamda patik şeklinde olanlardanmı aldın

Ay yerim seni de bayramlığını da

Yolma tyzesi süslü püslü kokanama bi tek toka bulamadım
Selçük küçük adam şıkır şıkır giyinir yine bayramda sert erkek yirim onu

ya kızlar yine benim moralim çok bozuldu.ya ben bu doktordan elimi ayağımı hiç çekemicem galiba.oğlumu bugün kontrole götürdüm geçen hafta oluşan ishali için çok şükür atlattık onu.2 gündür de bezinde kristaller görüyodum bikaç tane.internette araştırdığıma göre normalmiş ama ben yinede doktora bi sorum dedim.genç ve ezbere dayalı olan doktor hemen kum döküo dedi daha tahlil yapmadan ben şaşırdım tabi.bi sıkıntısı yok ama dedim.sancısı ani çığlıkları var mı dedi yok keyfi gayet yerinde dedim.ozaman bi idrar tahlili yapalım kum mu döküyor bakalım dedi.şaştım kaldım yaa.evden taşınıcam bu gidişle evimi hastanenin bitişiğine taşıcam haa.bu ne yaa.bebeği kum döken arkadaşlar var mı acaba?moralim acaip bozuldu yaaa

sabah da yazmıştım tahlilde benim kızımda da görüldü keyfi yerinde haftata usg çekilecek

ya kristal nası ya..bezin jeli olmasın o..oda kristal gibi oluyo ya

kelebek sorunun bulunmasına çok sevindim, güzel vakit geçirmene de ayrıca sevindim..
sezen geçmiş olsun, dr. yanılmıştır inş. bişeyciği yoktur kuzunun..
çok fazla geçmişi okuyamadım herkesler iyidir umarım..

biz bu akşam eşimin memleketine gidiyoruz..yaklaşık on gün buralarda olamıycam, hepinize şimdiden iyi bayramlar, tatlı bayram şekerlerinize bool öpücükler..

en kısa zamanda bir araya geleelim , bu işi çözdüm galiba artık son okuduğum kitap ile beraber :)

ya kristal nası ya..bezin jeli olmasın o..oda kristal gibi oluyo ya

evet jel gibi çok minik şeyler.bende önce bezdendir diye düşündüm.sadece 2 defa gördüm oda uzun süre değişmeyince gördüm.ben bezdendir diye düşünürken dktr pat die kum döküyor dedi.insan önce tahlil yapar ona göre konuşur.çok ezberci bi doktor.bu gidişle memlekette deneye deneye doktor bırakmıcam.ben nekadar adam akıllı bi doktoru olsun diye çabalarken hem en kötüsüne denk geliyorum.halen araştırma içindeyim.tahlil sonucu bi çıksın bakıcaz artık.ama oğlumda ne sancı var nede herhangi olumsuz bi durum anlamadım vala ben bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…