- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.181
hemen bakıyorum saol cnm akşama zaten forma gidecez orada vardı sanırım b&g
en kısa zamanda bir araya geleelim , bu işi çözdüm galiba artık son okuduğum kitap ile beraber :)
evet cnm emzirenlere yasahhhneyse artık gelen bahara zayıflarız bizde kuzum inceciik gireriz 2013 yazına
evet jel gibi çok minik şeyler.bende önce bezdendir diye düşündüm.sadece 2 defa gördüm oda uzun süre değişmeyince gördüm.ben bezdendir diye düşünürken dktr pat die kum döküyor dedi.insan önce tahlil yapar ona göre konuşur.çok ezberci bi doktor.bu gidişle memlekette deneye deneye doktor bırakmıcam.ben nekadar adam akıllı bi doktoru olsun diye çabalarken hem en kötüsüne denk geliyorum.halen araştırma içindeyim.tahlil sonucu bi çıksın bakıcaz artık.ama oğlumda ne sancı var nede herhangi olumsuz bi durum anlamadım vala ben bu durumu
evet bikini mevsimi açıldıında bizde pikinilerimizle boy gösterrz plajlarda
nasıl çözdün gamze hangi kitapla ya..bn niye çözemiyorum
EvettttŞaka bi yana da Berna bebeler memelerden el çeksin beraber başlayak
anacım , ilk gecenin 10. dakikasında pes ediyorsunuz :)
Bebekleri neden uyutamıyoruz ? | Alternatif Anne
nasıl çözdün gamze hangi kitapla ya..bn niye çözemiyorum
anacım , ilk gecenin 10. dakikasında pes ediyorsunuz :)
Bebekleri neden uyutamıyoruz ? | Alternatif Anne
hazırım bebeim..benimkinin memede el değil gözü bile yok..ama gittii yere kdr sağcam..sonra ver elini zayıflık :)) Akrep Nalan gibi dolandıım yeter ortada
Gülnihali göndereyim Selçüke ders versinnn
Gamzenin yazdığına göre Gülnihal ideal bebeknedense gurur duydum ana yüreği işte
aman napiim Selçük ideal bebek olamadı..bnm aşkımda dışarda bni hiç üzmüyo..sessiz sedasız duruyo hıhh
nazar değmesin maşallah
cnm sen o kristallere bi dokunsana ayol sertse kum döküyo olabilirde bezin parçalarıysa yumuşak oluyo onlar zaty..ayrıca bi dr.la kalma..tahlil istemeden ne kestirmeden gidiyo kum diye..kesinleşsin ona göre ilaç tedavisi olcaksa olsun
Aynen cnm Gülnihal gündüzleri memeyi görünce aynı böyle oluyor:120: ama uykulu olunca emiyor bende geceleri alıyorum emziriyorum Allahtan uyanmıyor emiyor uyumaya dvm emerken de uyanmıyor çok sürmeyecek gibi
yumuşak canım set değil.henüz ilaç vermedi zaten sonuca bakıp ilaç verecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?