2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm arkadaşlar...

arada girip bakıyorum ama yazmaya pek fırsat olmuyordu.. hasta olanlara şifa diliyorum öncelikle. herkes iyidr umarım..

biz de düşenler kervanına katıldık neyseki içime doğmuş gibi yere yastık koymuştum önce ona ssonra halıya devrilmiş. ama çok korkmuştu kıyamam.. allah bir daha göstermesin kimseye..

oğlum biberon almıyor ayrıca. geveliyor. 15 gün sonra işe başlıyorum. şimdilik erken geleceğiz idare eder de sonra ne olacak bilmiyorum. işe değişik biberonları deneyerek devam edeceğim. anne sütü alıyor çünkü. hatta 6 ay anne sütü hedefim varken 5. aya kadar tamamlayabilirz umarım..

uykularımız deseniz muamma.. ne siz sorun ne ben söyleyeyim

kilolar konuşulmuş. ben doğum öncesine döndüm de göbeğim dönmedi. niyeti de yok

yarın yola çıkıyoruz. bi sürü ütü var valiz hazırlanacak. çok aktif olamasam da burda, 10 gün yokuz..şimdiden herkese iyi bayramlar.. sevgiyle kalın

son olarak söylemeyi unuttum, bugün ilk kez egenin eline armut vermiştim. öylesine bakalım ne yapacak diye çok mutlu oldu yalanırken ve elinden alınca ağladı. yoksa bizimki ek gıdaya oktan mı hazır ki :O

Son düzenleme:

cnm sen o kristallere bi dokunsana ayol sertse kum döküyo olabilirde bezin parçalarıysa yumuşak oluyo onlar zaty..ayrıca bi dr.la kalma..tahlil istemeden ne kestirmeden gidiyo kum diye..kesinleşsin ona göre ilaç tedavisi olcaksa olsun

hazırım bebeim..benimkinin memede el değil gözü bile yok..ama gittii yere kdr sağcam..sonra ver elini zayıflık :)) Akrep Nalan gibi dolandıım yeter ortada

Aynen cnm Gülnihal gündüzleri memeyi görünce aynı böyle oluyor:120: ama uykulu olunca emiyor bende geceleri alıyorum emziriyorum Allahtan uyanmıyor emiyor uyumaya dvm emerken de uyanmıyor çok sürmeyecek gibi

yumuşak canım set değil.henüz ilaç vermedi zaten sonuca bakıp ilaç verecek galiba

Aynen cnm Gülnihal gündüzleri memeyi görünce aynı böyle oluyor:120: ama uykulu olunca emiyor bende geceleri alıyorum emziriyorum Allahtan uyanmıyor emiyor uyumaya dvm emerken de uyanmıyor çok sürmeyecek gibi

Selçukda geceleri emiyodu artık onuda bıraktı..memeyi reddedince bi süre sonra gece emmeyide bırakıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…