- 28 Haziran 2011
- 3.745
- 21
- 118
- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.201
kızlar ben de böyle bi yazı okudum, alternatif olur belki sizinle de paylaşayım
Milliyet - 'Uyku eğitimi'nin zararları
buda güzel bi yazı olmuş..
"Bir sorun kendinize, doğa hata mı yaptı? Neden benim sütümü inek ya da aslanınki gibi yüksek kalorili yapmadı ki bebeğim daha uzun uyusun? Bir cevap bulabildiniz mi?"
bu soru çok ilginç gerçekten düşündümde..tabi oraya doğa yerine Allah'ı eklersek daha iyi olur..
neyse ztn bütün gece deliksiz uyumuyo.2 kerede olsa kalkıyo..demekki ihtiyacı varki kalkıyo..işin ilginç tarafı gerçekten beni hissetmek istiyo temas istiyo..artık o kdr barizki çoğu zmn mızırdanarak uyandıında elini tutuyorm başını okşuyorm öpücükler konduruyorm anında tekrar uykuya dalıyo..demekki bni yanında istiyo bu yüzdende hala odasını ayırmaya cesaret edemedim..içim elvermedi yani..hmn yataın yanından uzanıyorm çünkü ona..bilmiyorm ne kdr süre böyle olur ama önce bnm hazır hissetmem lazım..eğitim meğitim zaten uygulayamıyorm..deliksizde uyumasını isterdim ama napiim illaki bigün ayrılcaz..ne kdr sürebilirki..vücudumda alıştı artk bu düzene ztn.. o uyanmasada bn uyanıyorm..
canım bizde tahlil yapılmadan kum döküyordur dedi sonrada idrar tahlili istedi.daha sonucunu almadık.sende herhangi bi belirti varmıydı
çok sık yapmak zorunda kaldığın için artık bıktı bizimkide öyleydi doğduğundan beri sümüklerden kurtulamadık ama artık 4-5 günde bir temizliyorum ağlamıyo yoksa asp. görünce hemen itip kafayı çeviriyodusokuyon ucunu burnuna içine çekiyon işte kuzum çok basit..önce damlat serumu yumuşasın sonra çek..Selçuk artık nefret ediyo çığlık çığlığa ağlıyo..anlamadm neden
3 aylık falandı konakları temizledim ama elimle kalkanları alıyodum bide baktım tertemiz olmuş kafası saç dökülmeside bitti şükürbuarada dün tarık ın kafasındaki konakları temizleyim diye zeytinyağı sürdüm.bi saat sonra ince tarakla temizlerken bi baktım konak gidiyo ama saçlarda gidiyo..tutam tutam geliyo resmen o konakla birlikte..bu aylarda saçları dökülüp kalıcı saçlar çıkıyomuşya zaten..baktım devam edersem kafa kabak gibi kalacak..yarıda bıraktım mecbur..maraşa gidicez yarın, eşimin memleketine..torunlarını ilk kez görecekler..keltoş yapsam eşim mahsus yaptım sanardı heralde...napalım artık, bayram dönüşü halledicem..bu seferde gelin bakamamış, kafası böyle demezler inşallah... :)
bende bi takım aldım rahat bişey sıcakta bunaltmıcak 2 takımda hediyelerden bayram bitti :) bütün yazı çıtçıtlı badilerle geçirdi zaten sıpam :)ayy ayy ayy güle güle giysin cicilerini cnm benm..tütüsüne başlattırma şimdi tütüymüş pehh yolarım onun tütüsünü
valla bn bayramlık neyin almadım o kdr çok kıyafet varki hangi birini giydirsem diye her sefernde yarım saat düşünüyorm..o yüzden aralarından birini seçer giydirirm
canım bizimde ilk 1 ay önce oldu dr tahlile gerek yok demişti bide sıcaklarda iştahıda kesilmişti ondandır dedi sonra iştahı düzelti kristaller gitti geçen yine oldu birazda idrarı kokuyodu tahlil istedim tahlilde kristaller çıktı ek gıdaya başladım yavaş yavaş bide su kaybı çok olduğu için su veriyorum geçti çok şükür 1 ay sonra tekrar tahlil yaptırcaz dr temizlendiğinden emin olmamız lazım taşa çevirebilir dedi bizde de ağlama falan yok kum olduğu ve idrar yolu enf. olmadığı için.ya kızlar yine benim moralim çok bozuldu.ya ben bu doktordan elimi ayağımı hiç çekemicem galiba.oğlumu bugün kontrole götürdüm geçen hafta oluşan ishali için çok şükür atlattık onu.2 gündür de bezinde kristaller görüyodum bikaç tane.internette araştırdığıma göre normalm iş ama ben yinede doktora bi sorum dedim.genç ve ezbere dayalı olan doktor hemen kum döküo dedi daha tahlil yapmadan ben şaşırdım tabi.bi sıkıntısı yok ama dedim.sancısı ani çığlıkları var mı dedi yok keyfi gayet yerinde dedim.ozaman bi idrar tahlili yapalım kum mu döküyor bakalım dedi.şaştım kaldım yaa.evden taşınıcam bu gidişle evimi hastanenin bitişiğine taşıcam haa.bu ne yaa.bebeği kum döken arkadaşlar var mı acaba?moralim acaip bozuldu yaaa
canım kristaller pembe oluyo ben bezleride dr. gösterdim jeller şeffaf oluyo ama onlarda bez çok fazla kalırsa olur.ya kristal nası ya..bezin jeli olmasın o..oda kristal gibi oluyo ya
aman napiim Selçük ideal bebek olamadı..bnm aşkımda dışarda bni hiç üzmüyo..sessiz sedasız duruyo hıhh
nazar değmesin maşallah
hugocuk ne zamandir goremiyordum seni. nasilsin?HTML:
Merve ne iyi yapmissiniz. bende bugun umraniyeye gideyim dedim alisverise. anamm ne kalabalik. ayse huma dq cigligi basinca taksiye zor bindikesimde aklinca dalga geciyor bundan sonra sadece interneten alisveris yap diye. dogugumdan sonra standart disi bi bedene sahib oldugumdan internete de guvenip alamiyorum ki.
umarım kimse 5 ay sonra, aşağıdaki yazısını ekleyeceğim anne gibi kendisini çaresiz hissetmez...
"Merhabalar
Gruba yeni uye oldum. 9 aylik bir oglum var. 9 aylik oldu ama hala uykularimiz duzelmedi. Kendi kendine uyumayi ogretemedim. Ya emerek uyuyor ya da yanina yatiyorum oynarken uyuyakaliyor ancak son zamanlarda yatarken kendi kendine oturur pozisyona gecmeyi ogrendi, bunu kesfettiginden beri uyutmak iyice zorlasti, ben yatirsam o kalkiyor ve tekrar yatirdigimda sinirleniyor. Geceleri saat basi ya da iki saatte bir uyaniyor hala ve yataginda oturmus aglarken buluyorum bazen sakinlestirip uyutmak 1.5 saat suruyor. Uykularinin duzelmesini, uzamasini beklerken daha sık uyanmasi ve tekrar uykuya gecmesinin zorlasmasi beni bitiriyor. Bu konuda cok caresiz hissediyorum. Bana tavsiyeleriniz var mi? Hala bu kadar sık uyanmasi konusunda doktorumuzun da bir yorumu yok. Acliktan uyanmadigi kesin... Aglamaya terk ederek uyumayi ogretmek hic istemedim. Yatir/kaldir uygulamasini da istikrarli bir sekilde uygulayamadim. Su an cok caresiz hissediyorum. Benzer tecrubelere cook ihtiyacim var...."
umarım kimse 5 ay sonra, aşağıdaki yazısını ekleyeceğim anne gibi kendisini çaresiz hissetmez...
"Merhabalar
Gruba yeni uye oldum. 9 aylik bir oglum var. 9 aylik oldu ama hala uykularimiz duzelmedi. Kendi kendine uyumayi ogretemedim. Ya emerek uyuyor ya da yanina yatiyorum oynarken uyuyakaliyor ancak son zamanlarda yatarken kendi kendine oturur pozisyona gecmeyi ogrendi, bunu kesfettiginden beri uyutmak iyice zorlasti, ben yatirsam o kalkiyor ve tekrar yatirdigimda sinirleniyor. Geceleri saat basi ya da iki saatte bir uyaniyor hala ve yataginda oturmus aglarken buluyorum bazen sakinlestirip uyutmak 1.5 saat suruyor. Uykularinin duzelmesini, uzamasini beklerken daha sık uyanmasi ve tekrar uykuya gecmesinin zorlasmasi beni bitiriyor. Bu konuda cok caresiz hissediyorum. Bana tavsiyeleriniz var mi? Hala bu kadar sık uyanmasi konusunda doktorumuzun da bir yorumu yok. Acliktan uyanmadigi kesin... Aglamaya terk ederek uyumayi ogretmek hic istemedim. Yatir/kaldir uygulamasini da istikrarli bir sekilde uygulayamadim. Su an cok caresiz hissediyorum. Benzer tecrubelere cook ihtiyacim var...."
çok kötü bir durummuş gerçekten,üzüldüm..belkide en iyisi zaman zaman ağladığını duymazdan gelmek..tabii çocuk kendini yırtarcasına ağlıyorsa dayanmak mümkün değil ama mızıklanmalarına aldırmamak en iyisi..yorgunluk sebebiyle farkında olmadan bunu yapmışım ben..eşim gece kız bir iki kez mızıklandı diiyince farkına vardım tabii..ben hiiiççç duyamadım dibinde olduğum halde..ama öle öle geceleri maşallah hiç uyanmadan uyuyoreşim öle diyor
hugocuk ne zamandir goremiyordum seni. nasilsin?HTML:
Merve ne iyi yapmissiniz. bende bugun umraniyeye gideyim dedim alisverise. anamm ne kalabalik. ayse huma dq cigligi basinca taksiye zor bindikesimde aklinca dalga geciyor bundan sonra sadece interneten alisveris yap diye. dogugumdan sonra standart disi bi bedene sahib oldugumdan internete de guvenip alamiyorum ki.
ne sirkesi bu arada
Ay ne iyi olur valla merve daha sakin bigun beraber cikalim. Bide betul zumra var benim gibi carsizede onuda alalim.hos bugun de yalniz degildim,arkadasim vardi kuzumu magza kapisinda ona birakip iceri oyle giriyordum yoksa o insan denizine arabayi sokmak ne mumkun. disarda olmasina ragmen agladi yavrum. ben de kiyamadim geri dondum..
ohoo bn ne yahaller kurmuştum o emzirmeye güvenip hepsi pıss..işin kötüsü sütte bitcek yakında o zmn neye dayancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?