2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bıde benım sabit kaldı kılom ne alıyorum ne verıyorum,benım gibi olan var mı? Doğuma 69 kilo ile girdim doğumdan 2 hafta sonra 8 kılom gitti 61 de kaldım.Tamam Trabzonluyum,Memleketime aşığım ama 61 dede kalmıyım yanı:) toplam 13 kilo almıstım 5 kılo yapıştı kaldı ne ınıyor ne cıkıyor

emzirirken daha çabuk gidiyor kilolar kesinlikle..bol sıvıyla sütte artıyor..bence emzirme sonrasına bırakmayın bu dönem daha elverişli..her gün ev işide eklenince çoluk çocuğun yanına gidiyor kilolar..2 çocuğum var,tecrübeyle sabittir

Kızlar yardım edin,Gülnihalin burnu tıkalı bu gün iş çıkışı pazara gittim eczaneye uğramayı unuttum serum fizyolojik almak için,Şimdi iyice tıkandı yavrum uyuyamıyor nefes alamıyor ve eşim evde yok ters gibi abisi rahatsız onun yanında hastanede ,Annem geldi yanıma ama ne yapacağımı bilmiyorum hır hır sesler geliyor mama fln da ememmiyor burnu tıkalı onu emince nefes alamıyor bu sefer ağlıyor ne yapacağımı bilemedim var mı önereceğiniz bişey

aysel gel bende dolu var.uyanigim esim uyumasa valla biz getirirdik.gelemiyorsan da icme suyu kaynat biraz soguyunca burnuna biraz sık.mantigi ayni zaten.steril su sonucta.

aysel gel bende dolu var.uyanigim esim uyumasa valla biz getirirdik.gelemiyorsan da icme suyu kaynat biraz soguyunca burnuna biraz sık.mantigi ayni zaten.steril su sonucta.

Canım nasıl sıkacam suyu biliğimiz içme suyu mu,Bebedor burun aspiratörü var ama Gülnihal debelenince burnunu acıttım galiba bide ona ağladı

doğduğundan beri ilk defa oluyor cnm ondan hiç bişi yok ne yapacağımı da bilemedim

canımm ilaç almadıysan anne sütü işe yarıyor. Alyada da eskiden olurdu. enjektör yada kasıkla damlat burnuna. hatta gögsünü sık fışkırsın. sonra burun aspiratörü ile temizle. işe yarıyor. yumusatır mukusları . sıkma canını sakin ol tamam mı hayatım. baktın hiç mi olmadı poliklinik varsa yakınında git onlarda otribebe ile acıyorlar.

Canım nasıl sıkacam suyu biliğimiz içme suyu mu,Bebedor burun aspiratörü var ama Gülnihal debelenince burnunu acıttım galiba bide ona ağladı

damlalik pipet gibi bir seyle damlatabilirsin.bebedorla.zor cekersin ama.internette baktim yarim litre suya bir cay kasigi tuz kaynat sogut damlat diyor.tuzla yap istersen.ama sakin sutunden sikma

Çok sağolun kızlar dneyim şu tuzlu suyu inş. işe yarar pipetle çeksem olur mu acaba ,bebedorun bi halta yaradağı yok bidaha nasılsa olmuyor diyip almamazlık yapmıycam ,eşim evde olsa hastaneye giderdik herşey üst üste geldi ya
Merve kuzum ,Kerime de süt sıkma diyor :44:

canım tuzlu suyu dene o zaman. ben doktoruma sormustum acil durumda süt sık demişti bana. mukuslar yumusarsa bebedor da işe yararr

cnm mervenin yazdigini okumadan yazmistim ben onu.nette oyle diyordu.solunum yoluna kacarsa tehlikeli olabilr diyor.ihtimal ama risk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…