- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.221
Kızlar yardım edin,Gülnihalin burnu tıkalı bu gün iş çıkışı pazara gittim eczaneye uğramayı unuttum serum fizyolojik almak için,Şimdi iyice tıkandı yavrum uyuyamıyor nefes alamıyor ve eşim evde yok ters gibi abisi rahatsız onun yanında hastanede ,Annem geldi yanıma ama ne yapacağımı bilmiyorum hır hır sesler geliyor mama fln da ememmiyor burnu tıkalı onu emince nefes alamıyor bu sefer ağlıyor ne yapacağımı bilemedim var mı önereceğiniz bişey
Kızlar yardım edin,Gülnihalin burnu tıkalı bu gün iş çıkışı pazara gittim eczaneye uğramayı unuttum serum fizyolojik almak için,Şimdi iyice tıkandı yavrum uyuyamıyor nefes alamıyor ve eşim evde yok ters gibi abisi rahatsız onun yanında hastanede ,Annem geldi yanıma ama ne yapacağımı bilmiyorum hır hır sesler geliyor mama fln da ememmiyor burnu tıkalı onu emince nefes alamıyor bu sefer ağlıyor ne yapacağımı bilemedim var mı önereceğiniz bişey
aysel gel bende dolu var.uyanigim esim uyumasa valla biz getirirdik.gelemiyorsan da icme suyu kaynat biraz soguyunca burnuna biraz sık.mantigi ayni zaten.steril su sonucta.
Ters gibi forumda da kimse yok ya ne yapimm benn
doğduğundan beri ilk defa oluyor cnm ondan hiç bişi yok ne yapacağımı da bilemedimcanım yaaa çok geçmiş olsun.serum fizy.'den başka ne açar hiçbir fikrim yok.bizim evin demirbaşı artık serumla otribebe.netten araştırdın mı.bizde bi de banyo yapmak burnunu açıyordu.başkada bi fikrim yok.çok üzüldüm şimdi yaa.
Canım nasıl sıkacam suyu biliğimiz içme suyu mu,Bebedor burun aspiratörü var ama Gülnihal debelenince burnunu acıttım galiba bide ona ağladı
Çok sağolun kızlar dneyim şu tuzlu suyu inş. işe yarar pipetle çeksem olur mu acaba ,bebedorun bi halta yaradağı yok bidaha nasılsa olmuyor diyip almamazlık yapmıycam ,eşim evde olsa hastaneye giderdik herşey üst üste geldi ya
Merve kuzum ,Kerime de süt sıkma diyor :44:
Aysel ne yaptın canım ?
Çok sağolun kızlar dneyim şu tuzlu suyu inş. işe yarar pipetle çeksem olur mu acaba ,bebedorun bi halta yaradağı yok bidaha nasılsa olmuyor diyip almamazlık yapmıycam ,eşim evde olsa hastaneye giderdik herşey üst üste geldi ya
Merve kuzum ,Kerime de süt sıkma diyor :44:
Gülnihal hırlayarak uyuyor kucağımda uyanmasını bekliyorum büyük ihtimal bu uyku 10 dk sürecek kuzum,2 saattir öyle çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?