2012 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayselcım bu saatte yaparmsn bılmıyorum ama sıcacık bı bayo burnunun acılmasına cok ıyı gelıcektır ınsallah,aysıma tovbe aldırmıyor otrıyle burnunu bende her banyoda sankı burnunu sumkuruyomus gıbı hafıfce sıkıp alıyorum ıcındekılerı,sıcak banyoyla cok daha kolay oluyor...bunu bı dene ıstersen canımm

Sımdı bu saatte benım derdım ney dımı..
Sorun : kaslarım...
Evet kızlar yaa dogumdan sonra ıyıce yok oldular,anam ben napıcam,dunde gıttım aldırdım,yabancı bı kız aldı,bısede dıyemedım ıyıce ettı kaslarımın ıcıne,laa ıncecık oldu...puuufff ne guzel kaslarım vardı benım yaa dolu dolu ahanda sımdı ıncecık kaldı,la badem yagı falanda ıse yaramıyo,napcamkı ben...
Fucutumun baska yerınde cıkmasın dıye debelenırım,aha burdanda cıksın ıstıyom arkadas...
Cok pıs kafaya taktım la ben bu durumu

aysel inşallah gülnihal iyidir canım.aklım sizde kaldı.yavrum nasılda zorlanmıştır((
kızlar sabaha yola çıkıcaz.tatilimiz başladı nihayetütü şu bu derken bu saat oldu.çoook yorgunum.kızıma bir dünya şey aldım,sanırım fazla da oldu ama napıyım ilk defa uzağa gidicez,insan ne alacağını şaşırıyor.
bu arada tatil dönüşü taşınıyoruz, nihayet gönlümüze göre bir ev bulduk:))
bayramda giremeyebilirim.bu bebeklerimizin kucağımızda olduğu ilk bayram.o nedenle anlamı büyük.hepimizin ve minik yavrularımızın bayramı kutlu olsun

ben Trabzonlu değilim ama seninle fazla görüşmemden olsa gerek benim ki de 61 e sabitledi :)

hamile kaldığım kiloya 2, evlendiğim kiloya 9 kilo var :) ben 5 kilo daha gitsin istiyorum sadece :) bizi B-fit paklar Nalan'cım :)

kesinlikle aynı fikirdeyim büyük kızım zorla 3-4 ay emdi o da mamayla birlikte ben 8 kiloyu vermek için çok cebelleştim kaç ay aç gezdim hatırlamak istemiyorum şimdi 8 yaş yaşlandığım halde ilk ayın sonunda 3 kilom kalmıştı şu ana kadar 4 kilo daha verdim 55 ile çıktığım yolda 54 le son noktayı koydum sütüm artsın diye çok yemedim bol su içtim inşallah kızım emmeyi bırakınca da almam kiloları
haaa kilolara bakıp da zayıf olduğumu düşünmeyin boy 1 60 anca ama ben lise dönemimde bile zayıf biri olmadım orta kararım işte halimden memnunum bi de göbek gitseydi tam süper olacaktı ama :)

zehra seni diğer topikten hatırlıyorum bebeğinin doğum kilosundan aklımda kalmışsın ben de ne kadar iyi beslensem de bebeği 3 kiloyu bulmayanlardanım çünkü büyük 2500 g, küçük çok dikkat ettiğim halde 2700 g doğdu şimdi iyi ama senin bebeğin nasıl sanırım meslektaştık da öğretmensin değil mi?

Bebekler düşünce geri çağrıldı17 Ağustos 2012Türkiye’de de satılan Bumbo marka bebek koltukları, ABD’de bazı bebeklerin düşmesi nedeniyle geri çağırıldı. Türkiye'de de yaklaşık 2 bin adet satılan ürün için şirket, dileyen ailelere ücretsiz kemer dağıtmaya başlayacak.
ABD’de hayli popüler olan plastik bebek koltukları için, bebeklerin yüksek yerden düşme ve yaralanma riski olduğu gerekçesiyle toplatma kararı çıktı. Bumbo marka 4 milyon koltuğu kapsayan geri çağırmayla firma, ailelere kemer ve kullanma talimatlarını içeren bir paket dağıtmayı kararlaştırdı.

ABD’de 50 bebeğin koltuktan düşmesi ve bunların bir kısmında ciddi yaralanmalar görülmesi üzerine harekete geçen Tüketim Malları Güvenlik Komisyonu, koltuklar için toplatma kararı çıkarttı. Milliyet'in haberine göre, Türkiye’de de satılan koltukların üreticisi firma, satın alan ailelere ücretsiz kemer ve kullanma klavuzu açıklarken, koltukların yüksek bir yerde, örneğin masa üzerinde kullanılmasının sakıncalı olduğunu, düşme olaylarının yanlış kullanımdan kaynaklandığını belirtti.

2000 yılından bu yana üretilen ve bugüne kadar dünya genelinde 7 milyon adet satılan Bumbo bebek koltukları, Türkiye’de de geçen yılın ekim ayından bu yana 140 TL’ye satılıyor. Koltuğun ABD'deki fiyatıysa 50 dolar seviyesinde.

Türkiye’de de dağıtılacak

Bumbo Türkiye, ABD’deki kazaların yanlış kullanımdan kaynaklandığını hatırlatırken, Bumbo International’ın, yeni üretmeye başladığı, güvenlik kemer kitlerini ABD ve Kanada’da dağıtmaya başladığını kaydetti. Şirket, ABD ve Kanada’da dağıtılan güvenlik kemeri kitlerinin Türk tüketicilerine de bedelsiz dağıtılacağını açıkladı.

Şu ana kadar Türkiye’ye 2 bine yakın koltuğun geldiğini söyleyen şirket yetkilileri, kemer kitlerinin önümüzdeki dönemde satılacak yeni koltuklara da konulacağını bildirdi.

Ayselcim gecmis olsun umarım iyilesmistir gulnihal, nazar değdi resmen ideal bebeğimize (

evet cnm doğru hatırlıyorsun öğretmenim bende ve bebeğim her şeye rağmen 2900 doğmuştu,hafızan müthiş..benle aynı fikirde olan birini görmek güzel açıkçası:)bendede boy 1.60 ne yazık..46 ile hamile kalıp 13 kilo alanlardanım.ama 4.ayda 46 ya düştüm.kızım 5 aylık oldu şuan 45.5 kiloyum ve çok şükür göbekte gitti..kesinlikle emzirme çünkü 32 yaşındayım ve kilo vermem elbette eskiye göre yaştan dolayı daha yavaş.bol sıvı sütü arttırıyor.bunun yanında ayran ve beyaz peynirde sütün kalitesini arttırıyor.böyle devam edincede hareketlilikle beraber kilolar yavaş yavaşta olsa gidiyorlar.bebeişlerde her ay bir kilo alıyor.göbek gitti ama hala bir yumuşaklılık söz konusu otururken..onuda mekikle halledicez inşallah:)darısı bütün annelerin başına insanın kendini iyi hissetmesini sağladığı kesin.

bizim o mızırdanmalar bakmazsan genelde ağlamaya döndüü için görmezlikten gelemiyorm..ama uzun süre oyalanıyo kendi kendine..en sonunda tabiki bakmak zorunda kalıyorm..bakarsan bağ bakmazsan dağ yani :)) yinede şikayetçi değilim yaa çok şükür daha kötü durumda olanlar var..artık sadece 2 kere bazen 1 kere uyanıyo..onada hmn mamasını içiriyorm 3-4 dk.da uykuya dalıyo..

aman cnm sanki çok kilon var..:)) bnmkini söylesem oturur bna ağlarsınız

günaydın kızlar..
ek gıdaya başladınız mı benim bebişim 6.ayına girdi dr henüz başlatmadı eylül başı gibi başlarız dedi ama ben çok az kabak ve havucu püre gibi yapıp verdim yedi bebişim:)))) ayy daha neler vermeliyiz neler yedireceğiz paylaşalım. mama sandalyesi ve yürüteç alan varmı ben mi acele ediyorum ne zaman almalıyız?

bende nasıl kaslarını aldırmayı becerdin diye sorcaktım..baya kaslıydın heralde diye düşünüyorm..meğer kaştan bahsediyomuşun..anştayn vakası gibi :))

Günaydın kızlar bol olaylı bi günden merhabaaa
Gülnihali sabah hastaneye götürdüm gribal enfeksiyon dedi ,bide öksürüyor ilaç fln yazdı ,Hastaneden çıkıyorduk kapıda eşimi aradım onunla konuşuyordum o arada yaralı bi adam geldi yanında biriyle adamı hastanenin kapısından bıraktı ve pantalonun içinden döner bıçağı çıkardı orda arkadaki adamlara saldırdı ne yapacağımı şaşırdım Günihal kucağımda çook korktum İçeri kaçtık annemle baya bi süre kendime gelemedim dizlerim titredi
Şimdi işe geldim iş yerinde bi yığın polis bomba ihbari var

Son düzenleme:

evet arkadaşlar bebeklerimizin gelişimi ile ilgili bilgi paylaşalımmı . oğlum 15 mart doğumlu . 5 ay bitti yani. hiç ek gıda vermedik. doktorumuz hiç verin demedi. bizde bekledik. babası zaten çok hassas okumuş bilgi edinmiş ilk altı ay anne sütü diye. gerçi benim oğlum emmiyor sadece biberon ile mama veriyoruz. sonra bebeklerinizdeki değişiklikler nedir. yani sağa sola dönebiliyormu nasıl sesler çıkarıyor falan ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…