- Konu Sahibi Ufka Yolculuk
-
- #64.241
Kızlar bıde benım sabit kaldı kılom ne alıyorum ne verıyorum,benım gibi olan var mı? Doğuma 69 kilo ile girdim doğumdan 2 hafta sonra 8 kılom gitti 61 de kaldım.Tamam Trabzonluyum,Memleketime aşığım ama 61 dede kalmıyım yanı:) toplam 13 kilo almıstım 5 kılo yapıştı kaldı ne ınıyor ne cıkıyor
emzirirken daha çabuk gidiyor kilolar kesinlikle..bol sıvıyla sütte artıyor..bence emzirme sonrasına bırakmayın bu dönem daha elverişli..her gün ev işide eklenince çoluk çocuğun yanına gidiyor kilolar..2 çocuğum var,tecrübeyle sabittir
Çok sağolun kızlar dneyim şu tuzlu suyu inş. işe yarar pipetle çeksem olur mu acaba ,bebedorun bi halta yaradağı yok bidaha nasılsa olmuyor diyip almamazlık yapmıycam ,eşim evde olsa hastaneye giderdik herşey üst üste geldi ya
Merve kuzum ,Kerime de süt sıkma diyor :44:
kesinlikle aynı fikirdeyim büyük kızım zorla 3-4 ay emdi o da mamayla birlikte ben 8 kiloyu vermek için çok cebelleştim kaç ay aç gezdim hatırlamak istemiyorum şimdi 8 yaş yaşlandığım halde ilk ayın sonunda 3 kilom kalmıştı şu ana kadar 4 kilo daha verdim 55 ile çıktığım yolda 54 le son noktayı koydum sütüm artsın diye çok yemedim bol su içtim inşallah kızım emmeyi bırakınca da almam kiloları
haaa kilolara bakıp da zayıf olduğumu düşünmeyin boy 1 60 anca ama ben lise dönemimde bile zayıf biri olmadım orta kararım işte halimden memnunum bi de göbek gitseydi tam süper olacaktı ama :)
zehra seni diğer topikten hatırlıyorum bebeğinin doğum kilosundan aklımda kalmışsın ben de ne kadar iyi beslensem de bebeği 3 kiloyu bulmayanlardanım çünkü büyük 2500 g, küçük çok dikkat ettiğim halde 2700 g doğdu şimdi iyi ama senin bebeğin nasıl sanırım meslektaştık da öğretmensin değil mi?
Merhabaaaa canlarımmmm
Mine kuşumla buluştuk bugün, Buyaka'da keyif yaptık miniklerimizlee
herkes buradaymış ne güzel..öbür topikte binekliyordum bende:)neyse geldim burdayım kızımla beraber..
çok kötü bir durummuş gerçekten,üzüldüm..belkide en iyisi zaman zaman ağladığını duymazdan gelmek..tabii çocuk kendini yırtarcasına ağlıyorsa dayanmak mümkün değil ama mızıklanmalarına aldırmamak en iyisi..yorgunluk sebebiyle farkında olmadan bunu yapmışım ben..eşim gece kız bir iki kez mızıklandı diiyince farkına vardım tabii..ben hiiiççç duyamadım dibinde olduğum halde..ama öle öle geceleri maşallah hiç uyanmadan uyuyoreşim öle diyor
Kızlar bıde benım sabit kaldı kılom ne alıyorum ne verıyorum,benım gibi olan var mı? Doğuma 69 kilo ile girdim doğumdan 2 hafta sonra 8 kılom gitti 61 de kaldım.Tamam Trabzonluyum,Memleketime aşığım ama 61 dede kalmıyım yanı:) toplam 13 kilo almıstım 5 kılo yapıştı kaldı ne ınıyor ne cıkıyor
Sımdı bu saatte benım derdım ney dımı..
Sorun : kaslarım...
Evet kızlar yaa dogumdan sonra ıyıce yok oldular,anam ben napıcam,dunde gıttım aldırdım,yabancı bı kız aldı,bısede dıyemedım ıyıce ettı kaslarımın ıcıne,laa ıncecık oldu...puuufff ne guzel kaslarım vardı benım yaa dolu dolu ahanda sımdı ıncecık kaldı,la badem yagı falanda ıse yaramıyo,napcamkı ben...
Fucutumun baska yerınde cıkmasın dıye debelenırım,aha burdanda cıksın ıstıyom arkadas...
Cok pıs kafaya taktım la ben bu durumu
günaydın kızlar..
ek gıdaya başladınız mı benim bebişim 6.ayına girdi dr henüz başlatmadı eylül başı gibi başlarız dedi ama ben çok az kabak ve havucu püre gibi yapıp verdim yedi bebişim:)))) ayy daha neler vermeliyiz neler yedireceğiz paylaşalım. mama sandalyesi ve yürüteç alan varmı ben mi acele ediyorum ne zaman almalıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?